- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
GEçmiş olsun canım. Ben de pek iyi değilim bugün. Eve gitmek dinlenmek istiyorum
Sağol canım dün çok güzeldi kızıma çok güldüm sinemada oturuyoruz neyse gözlüğü takdım buna 3 d izliyoruz bu bir çığlık attı çok güldüm yaa ara alıştıktan sonrada izlerken onlara cevap veriyordu dokunmaya tutmaya çalışıyordu çok eylenceliydi baya güldürdü beni eşime diyorum birdakine ikiniz gidin çok komik oluyor felan oda bize gülüyor.. Bi ara mısır patlağı vermeye çalışıyordu balıklara veremeyincede aaaaa anne bak almıyolar diye kızıyordu ))))
Geçmiş olsun. Bol sıvı tüketmelisinkızlar bugun cok kotuyum mıdemde sankı tas oturmus gıbı cok kotuydum bugum wc yede cıkamadım dogru duzgun ve malesef oglende bısı yıyemedım mıdem rahatsız dıye
menume gelınce
sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta
cok az ezme
ara
yarım elma
ogle
yok
ara
1 adet elma ( rahatlarım bulantım kesılır dıye yedım)
merhaba arkadaşlar. valla artık kendime iyice kızmaya başladım. ilk başlayınca hızlı kilo vermiştim. şimdi haftada 500 gr falan gidiyor. neden böyle yavaşladı kilo vemem anlayamıyorum. sanırım biryerlerde hata yapıyorum ama nerede???
şu bayram geçsin ondan sonra günü gününe menülerimi yazacağım. daha doğrusu yazmaya çalışacağım...
başlangıç: 62,5 kg (20.09.2012)
geçen hafta: 60,5 kg
bu hafta: 60,0kg
giden: 500 gr
gelen: yok çok şükür
t. giden: 2500 gr
hedef: 52
boy: 1.60b
eden: 40
spor: yok
Sağol canım dün çok güzeldi kızıma çok güldüm sinemada oturuyoruz neyse gözlüğü takdım buna 3 d izliyoruz bu bir çığlık attı çok güldüm yaa ara alıştıktan sonrada izlerken onlara cevap veriyordu dokunmaya tutmaya çalışıyordu çok eylenceliydi baya güldürdü beni eşime diyorum birdakine ikiniz gidin çok komik oluyor felan oda bize gülüyor.. Bi ara mısır patlağı vermeye çalışıyordu balıklara veremeyincede aaaaa anne bak almıyolar diye kızıyordu ))))
geçmiş olsun canım yat dinlen c vitamini bol bol all
EVET canım yat dınlen cok gecmıs olsun
Tebrikler çıtırlarr:81:
Bence daha fazla kilo verme canım, boyuna göre iyi. Sporla vücudunu sıkılaştırmaya bak
Hayırlı olsun Arzu abla, güle güle kullann
Allah şifanızı versin, bol bol dinlenin, C vitamini alın.
GEçmiş olsun canım. Ben de pek iyi değilim bugün. Eve gitmek dinlenmek istiyorum
Canım çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifanızı versin...
ooooooooo aldınızmı hayırlısı olsun hangı marka gelınce yazzz
ii günlerde kullan canım
al bendende o kadar diyet yapalı dolapta bişi bulundurmuyorum şimdide bayrama gidicez öle boş boş takılıo
arzu sende çok iyi gidiyorsun maşallah ne kadar hızlı kilo verebiliyorsun...arzu uzun süre topiğe girmememin sebebide etrafımdaki herkes çok sıktı beni çok zayıflamışsın falan filan işte...bende diyeti falan bıraktım ... hedefime ulaşmadan hedefim 48 idi biliyorsun boy :1.58 şimdi 50.4 üm... sence devam edeyim mi ?hala yanlarda hafifden simitler duruyor
arzum canım buzdolabın hayırlı olsun güzel günlerde kullan...
Melek canım sen yeşilçay felan içmiyormusun....
slm kızlar
dün bahsetmiştim iyi değilim diye dün gece fenalaştım iyice küçük kızda aynen gece fena öksürüyodu sabah büyüğü okula yolladığım gibi apar topar kahvaltı bile edemeden hastaneye koştuk
şimdi benim küçük alerjik astım ayrıca 15 aylıkken geniz eti bademcik ameliyatı olmuştu ama 1 bademciği kaldı oda vücut ona yüklendiği için kist şeklinde şişti ve öyle kaldı ağzını açınca orda koca bi top duruyo
oyüzden hastalanınca ya kbb yada astım doktoruna gidiyoruz busefer ikisinede gittik ikiside ayrı ayrı yerlerde bi şehrin bi ucu biri bi ucunda neyse arada bende muane olsum faranjit olmuşum kızında sinüziti dolmuş ve astım atağaı başlamak üzereymiş
arada farkında olmadan 2 simir ve yarım litre su içtim
eve gelince tartıldım ve 82 çıktım oyüzden bende doğru sonuç yok bildirimde yapamıcam üzgünüm kilo verenleri de tebrik ederim
şim di biraz uyucam iyi değilim gerçekten
hadi kendinize iyi bakın fıstıklar
Tebrikler çıtırlarr:81:
Bence daha fazla kilo verme canım, boyuna göre iyi. Sporla vücudunu sıkılaştırmaya bak
Hayırlı olsun Arzu abla, güle güle kullann
Allah şifanızı versin, bol bol dinlenin, C vitamini alın.
günaydın kızlarr
kızlar hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun tek tek yazamıyorum işlere bakmadım daha...sonra rahat rahat konuşuruz
hayırlı olsun diyen tüm arkadaşlarımada teşekkür ediyorum daha iyileri sizlerin olsun....melekcim bu arada markası arçelik cnm...dün okadar alıntı yaptım cevaplarken çıkmak zorunda kaldım hepsi fos çıktı...
çok çok güzel kilolar verilmiş hepinizi ayrı ayrı kutluyorum..işe başlayınca bende herşey bozuldu sabahları poça börek akşamları abur cubur yemeqe başladım..bayram sonrası evde yemek yapıp işyerine getiricem..bu böyle olmıcak kızlar...
meleğim bu arada buradanda kutlayım seni tekrar doğjm günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu seneler öpüyorum..
kızlar sabah tartıldım,1. haftamda 400 gr ,gitmiş,başlangıç için normalmi, bundan sonra artar diye düşünüyorum, sizdede böyle olmuşmuydu,üzülsemmi sevinsemmi bilemedim,hafif bir hayal kırıklığı yaşadım,daha önceki kilo verişlerimde 15 gün sonra başlıyordum kilo vermeye bakalım artık
COK tesekkur ederım canım arkadasımbu arada kıza bısıler hazırla sonra yat dınlen dun baya yorulmussum bebem ya :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?