Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhaba arkadaşlar. valla artık kendime iyice kızmaya başladım. ilk başlayınca hızlı kilo vermiştim. şimdi haftada 500 gr falan gidiyor. neden böyle yavaşladı kilo vemem anlayamıyorum. sanırım biryerlerde hata yapıyorum ama nerede???
şu bayram geçsin ondan sonra günü gününe menülerimi yazacağım. daha doğrusu yazmaya çalışacağım...

başlangıç: 62,5 kg (20.09.2012)
geçen hafta: 60,5 kg
bu hafta: 60,0kg
giden: 500 gr
gelen: yok çok şükür
t. giden: 2500 gr
hedef: 52
boy: 1.60b
eden: 40
spor: yok

KIYAMAM hatta ısırırım ben onu

kızlar bugun cok kotuyum mıdemde sankı tas oturmus gıbı cok kotuydum bugum wc yede cıkamadım dogru duzgun ve malesef oglende bısı yıyemedım mıdem rahatsız dıye

menume gelınce

sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta
cok az ezme

ara
yarım elma

ogle
yok

ara
1 adet elma ( rahatlarım bulantım kesılır dıye yedım)

Geçmiş olsun. Bol sıvı tüketmelisin

Benim de öyle oluyor. Verilecek kilo azaldıkça, kilo verme hızı yavaşlıyor. Yine de ne verirsek kardır diye düşünüyorum

Yerim ben onuuu tatlım yaa

geçmiş olsun canım yat dinlen c vitamini bol bol all

EVET canım yat dınlen cok gecmıs olsun

GEçmiş olsun canım. Ben de pek iyi değilim bugün. Eve gitmek dinlenmek istiyorum

Canım çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifanızı versin...

çok çok sağolun arkadaşlar akşam oldu dahada fenaladım galiba şansa bugünde kociş şehir dışında ve başımda 2 zilli analık bu işte hasta da olsan kalkıp yapacan analığını işte:)

acemiperi canım sende dikkat et kendine hamilelikte ilaç alımıda zor oluyo iğleşmekte zor oluyo
bal zencefil karışımını uygula bide ihlamur iç yada nane limon kaynat

menüsabah 1 dilim ekmek 1 adet yumurta 1 bardak çay domates salatalık beyaz peynir ara kuru kaysı öğle salata ara bi bardak süt akşam yarım kase çorba 3 kaşık yoğurt 3 kaşık makarnagece 2 mandalian 1 kupa bitki çayı kaçamk 1 ekler 2.5 litre su su 2.5 litre

gunaydın kızlarr dunku odemımı atmısım neysekı bugun 71,00 kg oldum

dunku menum

sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
yumurta
peynır
zeytın
az ezme

ara
yarım elma

ogle

ara
elma

aksam
cecıl peynırı
yarım domates ( canım hıc bısı ıstemedı kızlar oglekı bulantıdan ve rahatsızlıgımdan dolayı)

2,5 lt su

günaydın kızlarr
ooooooooo aldınızmı hayırlısı olsun hangı marka gelınce yazzz

ii günlerde kullan canım

al bendende o kadar diyet yapalı dolapta bişi bulundurmuyorum şimdide bayrama gidicez öle boş boş takılıo

arzum canım buzdolabın hayırlı olsun güzel günlerde kullan...

Melek canım sen yeşilçay felan içmiyormusun....

GEçmiş olsun canım. Ben de pek iyi değilim bugün. Eve gitmek dinlenmek istiyorum

kızlar hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun tek tek yazamıyorum işlere bakmadım daha...sonra rahat rahat konuşuruz
hayırlı olsun diyen tüm arkadaşlarımada teşekkür ediyorum daha iyileri sizlerin olsun....melekcim bu arada markası arçelik cnm...dün okadar alıntı yaptım cevaplarken çıkmak zorunda kaldım hepsi fos çıktı...
çok çok güzel kilolar verilmiş hepinizi ayrı ayrı kutluyorum..işe başlayınca bende herşey bozuldu sabahları poça börek akşamları abur cubur yemeqe başladım..bayram sonrası evde yemek yapıp işyerine getiricem..bu böyle olmıcak kızlar...

BAYRAMDAN sonra duzenını kurarsın canım merak etme

bende bugun keyıfszım eve gıdıp uyumak ıstıorum bıde su 7 lerden sıkıldım 6 lara maraba desem ne ıyı olardı

bugunku menum bu saate dek olan

saat 07,25 de

1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
cecıl peynırı
cok az ezme

ıse gelınce ( 08,30 da)
yarım sımıt
1 bardak cay sekersız

günaydın kızlar...

Kızım uyandırdı getirdi beni buraya ama çok üşüyorum pikeyi üzerime aldım bıraz ısınim diye ama bu seferde kalkıp kahvaltı hazırlamak istemiyorum...
Dün çok yoruldum 12:30 bi evden çıktım saat 15:00 eve anca girebildim eve alışveriş birde turşuluk aldım neyse sonra yıkadım kurdum diyene kadar zaten yatsıdan sonra ancak yapabildim ama her yerim tutulmuş vaziyette yatağın yolunu tuttum yatıncada bel fıtığım tuttu sağa sola döne döne sonra uyumuşum bu sabahda yataktan kalmak istemedim hiç namaza bile kalkamadım (((
Neyse kalkimda kıza birşeyler hazırlayım....

meleğim bu arada buradanda kutlayım seni tekrar doğjm günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu seneler öpüyorum..

kızlar sabah tartıldım,1. haftamda 400 gr ,gitmiş,başlangıç için normalmi, bundan sonra artar diye düşünüyorum, sizdede böyle olmuşmuydu,üzülsemmi sevinsemmi bilemedim,hafif bir hayal kırıklığı yaşadım,daha önceki kilo verişlerimde 15 gün sonra başlıyordum kilo vermeye bakalım artık

Canım büyük ihtimalle bişeyler sende ödm yapmış olabilir birde sen menülerini paylaşıyormusun burada canım... Dünkü menünü eksiksiz yazarmısın ne kadar su içiyorsun bitkiçayları felan yazarsan eyer yardımcı olmaya çalışırım...

COK tesekkur ederım canım arkadasım bu arada kıza bısıler hazırla sonra yat dınlen dun baya yorulmussum bebem ya :26::26:

Teşekkürler canım ama yatıyorum gözlerimi kapattım an kızım bi geliyor anneee dözlerini aç aç aç diye göz kapaklarımı açmaya çalışıyor cadı...

pek vakit bulamıyorum nete oturmaya,öncelikle emzirdiğim için sıkı bir diyet yapmıyorum,ama yediklerime dikkat ediyorum,hamur işi yemiyorum ekmeği tek kahvaltıda yiyorum,2 dilim kadar,heşeyi ölçülü yiyorum,4 aylık bebeğim var onun için pek vakit bulupta ayrıntılı olarak yazamıyorum menümü,ama sizi takip ediyorum,ona göre bende uyum sağlamaya çalışıyorum,bitki çayı olarakta liptonun berrak yeşil çayı içiyorum,limonlusu,ama vucudumda bir sıkılaşma hissediyorum,eminimki bundan sonraki haftalarda vermeye başlıcam,bende ödem olması normaldir çünkü 4ay oldu doğum yapalı öyle düşünüyorum,birde 3 öğün elma sirkesi içiyorum yemeklerden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…