Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım ılknurunda dedıgı gıbı menulerını paylas gorelım cunku 400 gr banada az geldı ılk haftalarda daha cok gıtmesı gerekırdı kılo fazlası olanlar daha cok verıyor cunku bende 90 la baslamısım ılk haftaları cok hızlı gıdıodu

Teşekkürler canım ama yatıyorum gözlerimi kapattım an kızım bi geliyor anneee dözlerini aç aç aç diye göz kapaklarımı açmaya çalışıyor cadı...

o kızı bırazcık yesem nolurkı acaba

sabah yediğimi yazım kızlar,1 domates ,1 salatalık,2 çarliston biber,4 zeytin, 1 kk peynir, az yağda pişirilmiş omlet,(1 yumurta)2 dilim ekmek,,2,5 ..3lt kadarda su içiyorum

Son düzenleme:

Anladım canım bişey sorcam emzirme döneminde yeşilçay serbestmi anneye...
Birde canım akşamları kaçtan sonra yemeyi bırakıyorsun en önemliside su kaç litre su içiyorsun... Elma sirkeli su içme canım mideni rahatsız eder hem emziriyorsun...

daha neler neler yapıyorda anlatmaya vakit yok....

yeşil çayın bir etkisi yok canım bebeğe öyle okumuştum,sirkeyide 2 haftadır içiyorum bir rahatsızlığım olmadı şu ana kadar, günde rahat 3lt su içiyorum

taksit taksit yazıyorum bende ,3 çocuk olunca konsatremi veremiyorum :) 30 dk,da sauna eşofmanımla evde spor yapıyorum .yemeğide akşam 7 den sonra bırakıyorum,yersem 1 adet meyve yiyorum 10 gibi

Son düzenleme:
sabah yediğimi yazım kızlar,1 domates ,1 salatalık,2 çarliston biber,4 zeytin, 1 kk peynir, az yağda pişirilmiş omlet,(1 yumurta)2 dilim ekmek,,2,5 ..3lt kadarda su içiyorum

Sabah kahvaltın gayet güzel canım suyunu 3 litreden az içme canım emziriyorsun ya 3 litreden fazla içsen daha iyi olur içimizdeki yağları suyla dkşa atıyoruz birde senin dediğin gibi 15 gün sonra düzenli kilo vermeye başlarsın belki sonuçta herkes kendi bedenini daha iyi tanır bu hafta yediğin birşeyler muhakkak sende ödem yapmiş birde gece otururken bişeyler yiyormusun akşam yemeğinden sonra sadece su çay bitiki çayları felan içmek serbest

kızlar bende dünkü menümü paylaşayım...

Sabah 2 dilim çok kızarmış tam buğday ekmeği
1 yumurta
Zetin
Beyaz peynir
Küçük kırmızı biber
Çay

Ara yok uyuyordum

Öğlen

Menemen yaptım ama yarısı zpr yedim çok tuzluydu
1 kase yoğurt

Ara

1 havuç

Akşam

Yayla çorbası
Bulgur pilavı yanında 1 kaşık yoğurt
Salata

Suyu çok içemedim vakit bulamadım dün malum... 3 kupa yeşilçay ... Türk kahvesi

ılknurum menun gayet guzel bıde bısı sorcam ben hala bulgur pılavı falan yıyemıyorum sence bıraz bıraz oglen ogunumde yesemmıkı :26::26::26::26:

ılknurum menun gayet guzel bıde bısı sorcam ben hala bulgur pılavı falan yıyemıyorum sence bıraz bıraz oglen ogunumde yesemmıkı :26::26::26::26:

Ye canım onlara bedenimizin ihdiyacı var.. Sonuçta sürekli yemiyoruz ya... Sonuçta ne yersek yiyelim ölçülü yediğimiz zamam kilo almayız canım.. Yanındada turşu da ye kızz vallaha dün evde turşu olsaydı turşuyla birlikte yicektim.... acıktım benim adam gelsede yimek yiseekk...

BAYRAMDAN sonra duzenını kurarsın canım merak etme

bende bugun keyıfszım eve gıdıp uyumak ıstıorum bıde su 7 lerden sıkıldım 6 lara maraba desem ne ıyı olardı
canım ne kaldı 6lara....süper gidiyorsun maşallahh ...
canım dinlen biraz havalar soqudu bayramda yaklaştı hasta olma sakın çok iyi bak kendine

canım bazen vücut su tutar bazende direnişe geçer...ilk hafta 4-5 kilo veren ben bu sefer başladıqımda qramlarla ilerledim...sen bunlara takılmadan devam et cnm

meleqiimmmmmmmmmm doqum gününmüş canım görmedin tatlım yaa kusura bakma....yeni yaşın kutlu mutlu hayırlı ve saqlıklı olsun canım nice seneleree

Son düzenleme:

allah razı olsun canım...

menümm

sabah
bir dilim ekmek 3 zeytin peynir çay
ara kuru meyveler bir avuç
öğle uyuduğum için kaçırdım
ara bi bardak nesquikli süt
akşam 1 tabak karnabahar yemeği 5kaşık yoğurt 100 cal tutan çikolatalı gofret
gece 2mandalian yarım armut

3 litre su

kızlar bugün daha da kötüyüm ve malesef bugün hep hazır yedik
hafta sonu ya kızalar evde olunca birarada daha da azıttılar topla topla bitmiyo anacım ALLAHTAN eşimde erken geldi ama ne fayda yarına iyi olmam lazımmmmm avm ye gitmeliyiz bayramlık işi bitmedi ve son hafta sonu dahada eşimi bulamam kızlarla alışveriş olmuyo çünkü

bende birazdan avmye gidicem kızımla..bayram alışverişi yapıcaz...salı akşamı yola çıkyoruz...bayram hazırlıklarımız için malzeme alıcam..malum börekler su börekleri baklavalar dolmalar yapılıcaz....yiyip iyip şişip şişip gelicez :26::26::26: annemle telde neler yapıcamıza karar verdik...3 çeşit tatlşı yapıcanı söyledii 2çeşit dolma sizce ben kaç kilo alıp dönerimm :44::44:

merhabalarr
okadar yoqunumki buna raqmen başımı uzatıp bir merhaba demek istedim....burda olmasanızda sinerjimi yolluyorum sizlere içinize doqar mutlaka.... ara ara miqren atakları hala devam ediyor...ama okadar yoqunumki hasta olmaya yada kendimi dinlemeye zamanım yok... bazen düşünüyorum işim gereqi çok fazla tel görüşmesi yapıyorum acaba buda tetiklermi diyorum... :26::26::26:
neyse kızlar valizime kadar bugün toplamam gerekiyor...salı akşamı işten geldiqim gibi çıkıcaz yola....bütün işlerimi bugün bitirmem lazım...herkese güzel bri hafta sonu diliyorum...sanırım akşama girebilirim...öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…