- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
kızlar sabah tartıldım,1. haftamda 400 gr ,gitmiş,başlangıç için normalmi, bundan sonra artar diye düşünüyorum, sizdede böyle olmuşmuydu,üzülsemmi sevinsemmi bilemedim,hafif bir hayal kırıklığı yaşadım,daha önceki kilo verişlerimde 15 gün sonra başlıyordum kilo vermeye bakalım artık
Teşekkürler canım ama yatıyorum gözlerimi kapattım an kızım bi geliyor anneee dözlerini aç aç aç diye göz kapaklarımı açmaya çalışıyor cadı...
pek vakit bulamıyorum nete oturmaya,öncelikle emzirdiğim için sıkı bir diyet yapmıyorum,ama yediklerime dikkat ediyorum,hamur işi yemiyorum ekmeği tek kahvaltıda yiyorum,2 dilim kadar,heşeyi ölçülü yiyorum,4 aylık bebeğim var onun için pek vakit bulupta ayrıntılı olarak yazamıyorum menümü,ama sizi takip ediyorum,ona göre bende uyum sağlamaya çalışıyorum,bitki çayı olarakta liptonun berrak yeşil çayı içiyorum,limonlusu,ama vucudumda bir sıkılaşma hissediyorum,eminimki bundan sonraki haftalarda vermeye başlıcam,bende ödem olması normaldir çünkü 4ay oldu doğum yapalı öyle düşünüyorum,birde 3 öğün elma sirkesi içiyorum yemeklerden önce
canım ılknurunda dedıgı gıbı menulerını paylas gorelım cunku 400 gr banada az geldı ılk haftalarda daha cok gıtmesı gerekırdı kılo fazlası olanlar daha cok verıyor cunku bende 90 la baslamısım ılk haftaları cok hızlı gıdıodu
o kızı bırazcık yesem nolurkı acaba
sabah yediğimi yazım kızlar,1 domates ,1 salatalık,2 çarliston biber,4 zeytin, 1 kk peynir, az yağda pişirilmiş omlet,(1 yumurta)2 dilim ekmek,,2,5 ..3lt kadarda su içiyorum
kızlar bende dünkü menümü paylaşayım...
Sabah 2 dilim çok kızarmış tam buğday ekmeği
1 yumurta
Zetin
Beyaz peynir
Küçük kırmızı biber
Çay
Ara yok uyuyordum
Öğlen
Menemen yaptım ama yarısı zpr yedim çok tuzluydu
1 kase yoğurt
Ara
1 havuç
Akşam
Yayla çorbası
Bulgur pilavı yanında 1 kaşık yoğurt
Salata
Suyu çok içemedim vakit bulamadım dün malum... 3 kupa yeşilçay ... Türk kahvesi
ılknurum menun gayet guzel bıde bısı sorcam ben hala bulgur pılavı falan yıyemıyorum sence bıraz bıraz oglen ogunumde yesemmıkı :26::26::26::26:
canım ne kaldı 6lara....süper gidiyorsun maşallahh ...BAYRAMDAN sonra duzenını kurarsın canım merak etme
bende bugun keyıfszım eve gıdıp uyumak ıstıorum bıde su 7 lerden sıkıldım 6 lara maraba desem ne ıyı olardı
canım dinlen biraz havalar soqudu bayramda yaklaştı hasta olma sakın çok iyi bak kendinegünaydın kızlar...
Kızım uyandırdı getirdi beni buraya ama çok üşüyorum pikeyi üzerime aldım bıraz ısınim diye ama bu seferde kalkıp kahvaltı hazırlamak istemiyorum...
Dün çok yoruldum 12:30 bi evden çıktım saat 15:00 eve anca girebildim eve alışveriş birde turşuluk aldım neyse sonra yıkadım kurdum diyene kadar zaten yatsıdan sonra ancak yapabildim ama her yerim tutulmuş vaziyette yatağın yolunu tuttum yatıncada bel fıtığım tuttu sağa sola döne döne sonra uyumuşum bu sabahda yataktan kalmak istemedim hiç namaza bile kalkamadım (((
Neyse kalkimda kıza birşeyler hazırlayım....
kızlar sabah tartıldım,1. haftamda 400 gr ,gitmiş,başlangıç için normalmi, bundan sonra artar diye düşünüyorum, sizdede böyle olmuşmuydu,üzülsemmi sevinsemmi bilemedim,hafif bir hayal kırıklığı yaşadım,daha önceki kilo verişlerimde 15 gün sonra başlıyordum kilo vermeye bakalım artık
canım ne kaldı 6lara....süper gidiyorsun maşallahh ...
canım dinlen biraz havalar soqudu bayramda yaklaştı hasta olma sakın çok iyi bak kendine
canım bazen vücut su tutar bazende direnişe geçer...ilk hafta 4-5 kilo veren ben bu sefer başladıqımda qramlarla ilerledim...sen bunlara takılmadan devam et cnm
kızlar bugün daha da kötüyüm ve malesef bugün hep hazır yedik
hafta sonu ya kızalar evde olunca birarada daha da azıttılar topla topla bitmiyo anacım ALLAHTAN eşimde erken geldi ama ne fayda yarına iyi olmam lazımmmmm avm ye gitmeliyiz bayramlık işi bitmedi ve son hafta sonu dahada eşimi bulamam kızlarla alışveriş olmuyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?