canımmmm ben kız bebek delisiyim biliyosunn.....sandıqından çok daha fazla sevindim kız olacaqına...evvela saqlıklı ve hayırlı olsun tabii...cici cici cicişlar al kızına....hep mutlu olun ve öyle kalın tatlım...sohbete gel habersiz bırakma bizleri....buralar artık pek paklamaz seni ama unutulmadıqını ve özlendiqini bil lütfensena abla bebişimizin cinsiyeti belli oldu kız bebiş geliyoo
ne güzel hepiniz bir yerlere gidiyorsunuz,bizde eve tıkılıp kalıcaz bayramda,güzel bir bayram olur inşallah ,neşeli mutlu,az kalorili :))
canımmmm ben kız bebek delisiyim biliyosunn.....sandıqından çok daha fazla sevindim kız olacaqına...evvela saqlıklı ve hayırlı olsun tabii...cici cici cicişlar al kızına....hep mutlu olun ve öyle kalın tatlım...sohbete gel habersiz bırakma bizleri....buralar artık pek paklamaz seni ama unutulmadıqını ve özlendiqini bil lütfen
sağol ablacım.bende seni sizleri bu sıcak topiği cook özlüyorum ara ara girip kim var ne yazmıs diye bakınıyorum :) insallah dogum sonrası sizlerle olacagım allaha emanet ol
sena abla bebişimizin cinsiyeti belli oldu kız bebiş geliyoo
kızlar kendimde şunu keşfettim bügün,ne kadar az meşgul olursam mutfakta o kadar az geliyor aklıma yemek ve açlık duygusu,bügün kendimle gurur duydum.
selam kızlar
biz de yarın hayırlısıyla yola çıkıyoruz dünle bugun odamın şeklini değiştirmekle uğraştım
şimdi bakayım da yapabilirsem yatmadan listeye bakayım
bu arada vitamincim hayırlı olsun bebiş geliyormş hem de kızben kız bebeklerini çooook severim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
hanımlar ben 1 hafta yokum liste biraz aksayabilir haftaya da Pazartesi olur ancak:26:
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum
sevgiler...
günaydın fıstıklarrr
bugün daha iyiyim çok şükür bu sefer de diğeri oldu malummm hastalık
neyse bayramda temizim inşallah
sabah ılık limonlu su 2 kayısı yedim şimdi ufaklığı bekliyorum kalksada kahvaltı etsek diye
bugün yine çarşı pazardayım son olur inşallah
bizde bayramın ilk günü evimizdeyiz kurbanı halledip kayınvalideme geçicez
ama aklım annemlerde ablamda geldi ama ben gidemicem
sena abla bebişimizin cinsiyeti belli oldu kız bebiş geliyoo
gunaydın canım bende kurbanda evdeyımannenlere neden gıdemıyorsnuz canım esın calısıyormı bayramda??
biz samsundayız annemler denizlide aradaki mesafe 16 saat
ramazanda ordaydık kurbanda tokatta olucaz
evlendik evleneli bi bayram biyerde bi bayram biyerde olup kimseyi kırmamaya çalışıyoruz işte ama göznül hep kendi annesini istiyor
HEMSerımıyız yanı bız canım bende denızlılıyım dayımlar teyzemler herkez orda sımdı senı dha cok sevdım canım yav
biliyorum kız sende denizlilisinnnn,ama ben değilim ben artvinliyim annem babam harbi lazlardan yani iş nedeniyle 87 de gelmişler denizliye vede kalmışlar e malum bizde orda büyüdük
evlenincede dışarı evlendim oyüzden denizli benim için çok değerli adı bile geçse duygulanırım yani okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?