Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ne güzel hepiniz bir yerlere gidiyorsunuz,bizde eve tıkılıp kalıcaz bayramda,güzel bir bayram olur inşallah ,neşeli mutlu,az kalorili :))

sena abla bebişimizin cinsiyeti belli oldu kız bebiş geliyoo
canımmmm ben kız bebek delisiyim biliyosunn.....sandıqından çok daha fazla sevindim kız olacaqına...evvela saqlıklı ve hayırlı olsun tabii...cici cici cicişlar al kızına....hep mutlu olun ve öyle kalın tatlım...sohbete gel habersiz bırakma bizleri....buralar artık pek paklamaz seni ama unutulmadıqını ve özlendiqini bil lütfen
ne güzel hepiniz bir yerlere gidiyorsunuz,bizde eve tıkılıp kalıcaz bayramda,güzel bir bayram olur inşallah ,neşeli mutlu,az kalorili :))

bazen avde kalmakta güzeldir cnm...

çookkkkk yoruldum kızlar....avm alışveriş gezmek yemek ütü derken halim kalmadı..valiz falanda hazırlayamadım...yarın akşam iş dönüşü artık...yarın sabah dahada erken kalkıcam..6da kahvaltı hazrılamam lazım kurs tatile girmiş çocuklar 2 gün evden gidecekler okula...gidip hemen yatıcam...sabaha anca kendime gelirim... iyi geceler hepinize fıstıklar

Son düzenleme:

sağol ablacım.bende seni sizleri bu sıcak topiği cook özlüyorum ara ara girip kim var ne yazmıs diye bakınıyorum :) insallah dogum sonrası sizlerle olacagım allaha emanet ol

kızlar kendimde şunu keşfettim bügün,ne kadar az meşgul olursam mutfakta o kadar az geliyor aklıma yemek ve açlık duygusu,bügün kendimle gurur duydum.

selam kızlar
biz de yarın hayırlısıyla yola çıkıyoruz dünle bugun odamın şeklini değiştirmekle uğraştım
şimdi bakayım da yapabilirsem yatmadan listeye bakayım
bu arada vitamincim hayırlı olsun bebiş geliyormş hem de kız ben kız bebeklerini çooook severim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
hanımlar ben 1 hafta yokum liste biraz aksayabilir haftaya da Pazartesi olur ancak:26:
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum
sevgiler...

kızlar kendimde şunu keşfettim bügün,ne kadar az meşgul olursam mutfakta o kadar az geliyor aklıma yemek ve açlık duygusu,bügün kendimle gurur duydum.

Tebrikler canım zaten miden küçüldükce yemen gerektiğinden fazlasını yiyemiceksin nefsine hakim olmayı öğreneceksin bak bu hafta ikinci haftan maşallah 1 ay geçincede düzene bedenin alışacak inşallah yeterki azimle devam et canım...

Lilycim hayırlı yolculuklar şimdiden iyi bayramlar canım...

kızlar tek tek alıntı yaptım ama kk da sorun var sanırım cıkmadı yazdıklarım sınır oldum yaaaa

bu arada dogum gunumu kutlauan herkeze sonsuz tesekkurler sızı sevıyorum kızlarrr

bu arada dun dıet yalan oldu sormayın yaa kacamagın dıbıne vurdum 5,5 aydan sonra ılk kez

cokameller mese buyuklugunde cıkolata ve mese buyuklugunde 10-15 adet lokmaa yedıkce yedımm cıldırmıs gıbıydım

ama bugun sabah dun sankı onları yapan ben degılmıs gıbı devam edıyorum dunu tarıhe gomdum hatta bu sabah tartılmadım bıle cunku moralımn bozulcagı kesındı

bugunku cezalı menume gelınce

sabah
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
yumurta
peynır
5 zeytın

günaydın fıstıklarrr
bugün daha iyiyim çok şükür bu sefer de diğeri oldu malummm hastalık
neyse bayramda temizim inşallah
sabah ılık limonlu su 2 kayısı yedim şimdi ufaklığı bekliyorum kalksada kahvaltı etsek diye
bugün yine çarşı pazardayım son olur inşallah
bizde bayramın ilk günü evimizdeyiz kurbanı halledip kayınvalideme geçicez
ama aklım annemlerde ablamda geldi ama ben gidemicem

gunaydın canım bende kurbanda evdeyım annenlere neden gıdemıyorsnuz canım esın calısıyormı bayramda??

gunaydın canım bende kurbanda evdeyım annenlere neden gıdemıyorsnuz canım esın calısıyormı bayramda??

biz samsundayız annemler denizlide aradaki mesafe 16 saat
ramazanda ordaydık kurbanda tokatta olucaz
evlendik evleneli bi bayram biyerde bi bayram biyerde olup kimseyi kırmamaya çalışıyoruz işte ama göznül hep kendi annesini istiyor

HEMSerımıyız yanı bız canım bende denızlılıyım dayımlar teyzemler herkez orda sımdı senı dha cok sevdım canım yav

HEMSerımıyız yanı bız canım bende denızlılıyım dayımlar teyzemler herkez orda sımdı senı dha cok sevdım canım yav

biliyorum kız sende denizlilisinnnn,ama ben değilim ben artvinliyim annem babam harbi lazlardan yani iş nedeniyle 87 de gelmişler denizliye vede kalmışlar e malum bizde orda büyüdük
evlenincede dışarı evlendim oyüzden denizli benim için çok değerli adı bile geçse duygulanırım yani okadar

olsun genede oralı sayılırısınız orda buyumus olmak bıle yetr bence

Günaydın kızlar
Haftasonunu çok kaçamak yapmadan atlattım nihayet. Birazcık elmalı tart yedim o kadar da olsun .

Dün tartıldığımda 70 kg olduğumu gördüm. 200 gram gitmiş yani. Bayramda da dikkat edebilirsem en azından kilo almadan atlatabilirsem çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…