canım burası senin evin... ve kapımız sonuna kadar açık....ne zaman istersen buyur gel...bu arada kızımızın adı ne olucak tatlım :26:sağol ablacım.bende seni sizleri bu sıcak topiği cook özlüyorum ara ara girip kim var ne yazmıs diye bakınıyorum :) insallah dogum sonrası sizlerle olacagım allaha emanet ol
lilycin seninde bayramın mübarek olsun hayırlısıyla gidip gelin cnmselam kızlar
biz de yarın hayırlısıyla yola çıkıyoruz dünle bugun odamın şeklini değiştirmekle uğraştım
şimdi bakayım da yapabilirsem yatmadan listeye bakayım
bu arada vitamincim hayırlı olsun bebiş geliyormş hem de kızben kız bebeklerini çooook severim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
hanımlar ben 1 hafta yokum liste biraz aksayabilir haftaya da Pazartesi olur ancak:26:
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum
sevgiler...
canım üzülme olurmu...evlenince ikiye bölünüyoruz...ayrı şehirlerde olmaları annenin ve k.validenin dezavantaj olmuş...için gider biliyorum....neyse kurban bayramı aqır bayram işi çok geçer gider fazla düşünmeye vaktin olmaz...Rabbim ebedi ayrılık göstermesin canım...günaydın fıstıklarrr
bugün daha iyiyim çok şükür bu sefer de diğeri oldu malummm hastalık
neyse bayramda temizim inşallah
sabah ılık limonlu su 2 kayısı yedim şimdi ufaklığı bekliyorum kalksada kahvaltı etsek diye
bugün yine çarşı pazardayım son olur inşallah
bizde bayramın ilk günü evimizdeyiz kurbanı halledip kayınvalideme geçicez
ama aklım annemlerde ablamda geldi ama ben gidemicem
Günaydın kızlar
Haftasonunu çok kaçamak yapmadan atlattım nihayet. Birazcık elmalı tart yedim o kadar da olsun .
Dün tartıldığımda 70 kg olduğumu gördüm. 200 gram gitmiş yani. Bayramda da dikkat edebilirsem en azından kilo almadan atlatabilirsem çok iyi olacak
günaydın kızlarrrr sabah şeriflerimiz hayırlı olsun efemmmm
dün okadar yoqundumki 1-2 defa topiqe girme imkanı buldum ama yazamadan çıktım.... aklım burda kaldı....gündüz aranızda olamadıqım için çok üzülüyorum...bayram sonrası iş yerinde yoqunluk bekleniyor...dahada giremicem diye tedirgin oluyorum....neyse bir şekilde girerim inşallahhh ben burdan ayrı kalamam
miqren yine başrollerde 2 gündür...reql başında ve reql sonunda rolünü aksatmadan oynuyor....inşallah gün içinde geçer....
akşam iş dönüşü hazırlandıqımız gibi yola çıkıcaz....gün içinde yada akşam girmeye vaktim olurmu bilmiyorum...eqer giremezsem;
HERKESİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM....HEPİMİZE HAYIRLI BAYRAMLAR ARKADAŞLARR
Dönüşte görüşmek ümidiyle Allaha emanet olun :80::80::80:
senınde bayramın kutlu olsun kptanımm gercı ben ararım bayramlaırız sensız bayram olarmı bebem yaw
Günaydın hanımlar
Bol bol canımızın istediğinden yiyip hiiiç kilo almayacağımız musmutlu bir bayram diliyorum herkese
meleekkk yemektemisin quuuuuu
bizim işyerindeki buzdolabının üzerinde dışardan sipariş verebileceqimiz yerlerin kartları asılı....deminden beri hangisinden sipariş versem diye düşünüyorum....kuru pilav ve salata var öqlen yemeqinde....ben kuru yiyeceqime cıss yerimde hiç olmazsa sevdiqim bişey yemiş olurum diye düşünüyorum....bizim kızlar dışardalar gelsinler söylücez bişeyler.. bayram sonrasıda sil baştan devam...evden çorba ve ızgara yapıp getiricem...ve yaza çıtır giricem inşallahhh......
güldeennnn
sen...
ben......
birde topik.......
mutluluqun resmiii :119::119:
ay kızlar ya mutfakta birşeyler yapmaktan iştahım açıldı,ayy bugun çok kaçırdım o kadar pişmanımki,oysa bayramdan önce ne güzel gidiyordum,ay bana birşeyler söyleyin hakim olamadım nefsime,off offf.
ay kızlar ya mutfakta birşeyler yapmaktan iştahım açıldı,ayy bugun çok kaçırdım o kadar pişmanımki,oysa bayramdan önce ne güzel gidiyordum,ay bana birşeyler söyleyin hakim olamadım nefsime,off offf.
Aynen ben deeBugün o kadar çok yedim kii Çok pişmanım şu an :84: Diyetim bozuldu, yarın tartılma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?