Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Selam kızlarr

Menümü yazmaya geldim.

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek üzeri peynirli
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
kayısılı form çay
ve bir kaçamak yapıp havuçlu kek yedim

Ara
1 yeşil elma

Akşam da çorba içeceğim 1 kase ve 1 dilim ekmekle..

Haftasonu bir çok kişi bacaklarımın inceldiğini söyledii çok güzel motive oldumm

sağol ablacım.bende seni sizleri bu sıcak topiği cook özlüyorum ara ara girip kim var ne yazmıs diye bakınıyorum :) insallah dogum sonrası sizlerle olacagım allaha emanet ol
canım burası senin evin... ve kapımız sonuna kadar açık....ne zaman istersen buyur gel...bu arada kızımızın adı ne olucak tatlım :26:
lilycin seninde bayramın mübarek olsun hayırlısıyla gidip gelin cnm
canım üzülme olurmu...evlenince ikiye bölünüyoruz...ayrı şehirlerde olmaları annenin ve k.validenin dezavantaj olmuş...için gider biliyorum....neyse kurban bayramı aqır bayram işi çok geçer gider fazla düşünmeye vaktin olmaz...Rabbim ebedi ayrılık göstermesin canım...

hamiş hamiş kilo verip bizlere inanılmaz moral oluyorsun cnm....biz senin karşında başımızı öne eqiyoruz....tekrar tekrar tebrikler tatlım...bayram sonrası işyerindeki arkadaşla başlıcaz tekrardan..umarım bu sefer yarıda kalmaz

günaydın kızlarrrr sabah şeriflerimiz hayırlı olsun efemmmm
dün okadar yoqundumki 1-2 defa topiqe girme imkanı buldum ama yazamadan çıktım.... aklım burda kaldı....gündüz aranızda olamadıqım için çok üzülüyorum...bayram sonrası iş yerinde yoqunluk bekleniyor...dahada giremicem diye tedirgin oluyorum....neyse bir şekilde girerim inşallahhh ben burdan ayrı kalamam
miqren yine başrollerde 2 gündür...reql başında ve reql sonunda rolünü aksatmadan oynuyor....inşallah gün içinde geçer....
akşam iş dönüşü hazırlandıqımız gibi yola çıkıcaz....gün içinde yada akşam girmeye vaktim olurmu bilmiyorum...eqer giremezsem;
HERKESİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM....HEPİMİZE HAYIRLI BAYRAMLAR ARKADAŞLARR
Dönüşte görüşmek ümidiyle Allaha emanet olun :80::80::80:

senınde bayramın kutlu olsun kptanımm gercı ben ararım bayramlaırız sensız bayram olarmı bebem yaw

gunaydın kızcelreımmmm herkeze mutlu huzurlu gunler dılıyorum ve son ıs gunu olması sebebıyle cokk mutlu oldugumu solemek ıstıorum efemmmmmm

dunku cezalı menume gelınce

sabah
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
5 zeytın
yumurta

ara
elma

ogle
tavuk
yarım domates

ara
cok az badem

aksam
sahanda yumurta
kasar peynırı

3 lt su

ve sanırım bıraz toplamısım pazar gununun hasarını bugun ve yarınla tamamen toparlıcam ınsallahh

senınde bayramın kutlu olsun kptanımm gercı ben ararım bayramlaırız sensız bayram olarmı bebem yaw

meleqim araşırız tabikide biz bu dostlukları haybeye kurmadık...sonbahar yaprakları gibi sahte dostluklar yaprak dökerken hakiki dostluklar bütün zorluklara raqmen kış ortasında onca kara inat dimdik ve yemyeşil ayakta duran çam aqacı gibidir...bizim dostluklarımızda böyle canım....
seni ve bütün arkadaşlarımı çok seviyorum iyiki varsınız

Günaydın hanımlar

Bol bol canımızın istediğinden yiyip hiiiç kilo almayacağımız musmutlu bir bayram diliyorum herkese

Günaydın hanımlar

Bol bol canımızın istediğinden yiyip hiiiç kilo almayacağımız musmutlu bir bayram diliyorum herkese

keşkeee
bizim ofisteki müdüre hanım kilo alabilmek için uzun yıllar mücadele vermiş...şuan fiziqi çok çok güzel...ve her istediqini yiyor ama kilo almıyor...daha doqrusu alamıyor...yesek yesek kilo almasakkk......yıldızlar kadar uzak sankii........öyle böyle kilo verip çıtır halimi gördüm ama yiyip yiyip kilo almadıqım bir zamanın geleceqine inanmam mümkün deqil....ama bu güzel dileqine yürekten aminnnnnnnnn diyorum tatlı cadımm

meleekkk yemektemisin quuuuuu
bizim işyerindeki buzdolabının üzerinde dışardan sipariş verebileceqimiz yerlerin kartları asılı....deminden beri hangisinden sipariş versem diye düşünüyorum....kuru pilav ve salata var öqlen yemeqinde....ben kuru yiyeceqime cıss yerimde hiç olmazsa sevdiqim bişey yemiş olurum diye düşünüyorum....bizim kızlar dışardalar gelsinler söylücez bişeyler.. bayram sonrasıda sil baştan devam...evden çorba ve ızgara yapıp getiricem...ve yaza çıtır giricem inşallahhh......

kesın cıtırlar ordusu olcezz merak etme bebem kızcem asırı yogunum son gun ya anca fırsat bulabıldım aksama yolculuk var ha sole bakem ordan bana ne getrcen kıtlerım kapıyı sokmam vallah topıge

kızlarrrrrrrrrrr herkeze mutlu guzel aılesıyle huzurlu bayramlar dılıyorum bende cıkıyorum ve yasasınnn tatıllllll dıorum

mutlu bayramlar kizlar diyetime dikkat ediyorum ama arada kacamaklar olmuyo degil

Kurban bayramınız mübarek olsun kızlaar, sevdiklerinizle nice mutlu bayramlara

ay kızlar ya mutfakta birşeyler yapmaktan iştahım açıldı,ayy bugun çok kaçırdım o kadar pişmanımki,oysa bayramdan önce ne güzel gidiyordum,ay bana birşeyler söyleyin hakim olamadım nefsime,off offf.

Aynen ben dee Bugün o kadar çok yedim kii Çok pişmanım şu an :84: Diyetim bozuldu, yarın tartılma günü

Aynen ben dee Bugün o kadar çok yedim kii Çok pişmanım şu an :84: Diyetim bozuldu, yarın tartılma günü

kızlar moral bozmak yok bu bayramı kilo almadan geçirin yeter sakın vaz geçmek yok gene beslenme şeklinize dlkkat edin.. Bayram bltince zaten gene eski düzene geçeceksiniz... Bu arada bayramınız mubarek olsun öpoyorum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…