ilknurcum sabah tartıldım 99.7 çıktım azda olsa sevindim ,bayram girmeseydi eğer 1kg daha verirdim eminim ama sağlık olsun ,bayram bitsede devam etsem diyetime sevindirik oldum ayyy...
ben geldimmmmmmmm...
beni hatırlayan varmı acabaaa9 ay sonra oğluşumu doğurdum ve geldimmmm.. bebişim 15 günlük oldu.. bir süre sonra yine sizlere katılacağımmmm
sena ablaaa nasılsınnnn :) bir sen hatırlarsın bence :)
sıkıntıdan vede moral bozukluğundan 1 tabak baklava yedim iyimi tereyağlı hemde ,,offfff offfffffff
eşimle atıştık kahvaltıda biraz ilknurcum ondan ,bende akşama kadar ne yediysem doymadım stresten,çok kötüydüm ama geçti şimdilik
canım hoşgeldin seni unuturmuyum hiç gözün aydın canım rabbim sağlıklı uzun ömürller versin... şimdi hesap ver bakalım neden hiç gelmedin topiğe
canm benm zorlu bi hamilelik geçirdim.Pek giremiyordum internete. ama sizi unutmadıımmmmmyine geldimm
Hoşgeldin canım bebeğimizin ismi ne koydunuz...
mirhan koyduk..adıyla yaşasın oğlumm.. ee sizler ne yaptınız? bebek isteyen arkadaşlarımız vardı.. diyetler nasıl gidiyor? ben sizi 74 te bıraktım 94 kiloyla hamilelik bitti(( şuan 85 im bakalım bi kaç ay geçsin katılacağım diyetlere
merhaba ,
bende sizin hikayenizde olduğu gibi eşimden ve akrabalarımdan çok tepki alıyorum. ama tatlıdan vazgeçemediğim için bir türlü zayıflayamıyorum. desteğinize ihtiyacım var. şuanda 71 kiloyum ve boyum 1,55 ideal kilom 52-53 yaklaşık 18 kilo vermem gerekiyor.
adıyla yaşasın rabbim uzun ömürler versin..
Bizler napalım ben 65 kadar düştüm ramazan girince dlkkat ettim sadece bu kurban
bayramında kilo aldım bıraz yeniden başlıcam ama bu sefer hedef 60 bakalım...
gamze başka bir takıma girdi bi kaç defa profiine baktım bayadır gelmemiş kk ya elif yani gönüldende bi haber yok bi iki arkadaşımız hamlle kaldı rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...
Canım şimdi bıraz dinlen hem emzirme dönemindesin dlet olmaz şimdi daha çok yeni zaten allahın izniyle rabbim sağlık versinde gerisi kolay iş arada sohbete gel olurmu özlüyorum merak ediyorum allaha emanet olun canım...
merhba
cevabınız için çok teşekkürler yarın başlıyorum.
cuma sabahları yazamaya bilirim kilomu çünkü işyerinden bağlanamıyorum akşam 19.00 da yazarım.
hergün yediklerimide sizlerle paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?