Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ilknurcum sabah tartıldım 99.7 çıktım azda olsa sevindim ,bayram girmeseydi eğer 1kg daha verirdim eminim ama sağlık olsun ,bayram bitsede devam etsem diyetime sevindirik oldum ayyy...

inş. istediğiniz kiloya gelirsiniz ve o kiloda sabit kalırsınız,, kilolu olmak çok zor biliyorumm bende vermeye çalışıyorum bakalım

ilknurcum sabah tartıldım 99.7 çıktım azda olsa sevindim ,bayram girmeseydi eğer 1kg daha verirdim eminim ama sağlık olsun ,bayram bitsede devam etsem diyetime sevindirik oldum ayyy...

maşallah tebrikler canım benim bende çok sevindim aynen böyle devam gidicek bu fazlalıklar başka çaresi yok bayramdan sonra daha güzel olacak aynen devam canım...

sıkıntıdan vede moral bozukluğundan 1 tabak baklava yedim iyimi tereyağlı hemde ,,offfff offfffffff

ben geldimmmmmmmm...
beni hatırlayan varmı acabaaa 9 ay sonra oğluşumu doğurdum ve geldimmmm.. bebişim 15 günlük oldu.. bir süre sonra yine sizlere katılacağımmmm
sena ablaaa nasılsınnnn :) bir sen hatırlarsın bence :)

canım hoşgeldin seni unuturmuyum hiç gözün aydın canım rabbim sağlıklı uzun ömürller versin... şimdi hesap ver bakalım neden hiç gelmedin topiğe

eşimle atıştık kahvaltıda biraz ilknurcum ondan ,bende akşama kadar ne yediysem doymadım stresten,çok kötüydüm ama geçti şimdilik

eşimle atıştık kahvaltıda biraz ilknurcum ondan ,bende akşama kadar ne yediysem doymadım stresten,çok kötüydüm ama geçti şimdilik

ah bu eşler hep bunların yüzünden olan biz kadınlara oluyor... Canım canını sıkma sen erkekler bizileri hiç blr zaman anlamıyorlar...
canım senin ismini ben unuttum:26:

canım hoşgeldin seni unuturmuyum hiç gözün aydın canım rabbim sağlıklı uzun ömürller versin... şimdi hesap ver bakalım neden hiç gelmedin topiğe

canm benm zorlu bi hamilelik geçirdim.Pek giremiyordum internete. ama sizi unutmadıımmmmm yine geldimm

Hoşgeldin canım bebeğimizin ismi ne koydunuz...

mirhan koyduk..adıyla yaşasın oğlumm.. ee sizler ne yaptınız? bebek isteyen arkadaşlarımız vardı.. diyetler nasıl gidiyor? ben sizi 74 te bıraktım 94 kiloyla hamilelik bitti (( şuan 85 im bakalım bi kaç ay geçsin katılacağım diyetlere

adıyla yaşasın rabbim uzun ömürler versin..
Bizler napalım ben 65 kadar düştüm ramazan girince dlkkat ettim sadece bu kurban
bayramında kilo aldım bıraz yeniden başlıcam ama bu sefer hedef 60 bakalım...
gamze başka bir takıma girdi bi kaç defa profiine baktım bayadır gelmemiş kk ya elif yani gönüldende bi haber yok bi iki arkadaşımız hamlle kaldı rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...
Canım şimdi bıraz dinlen hem emzirme dönemindesin dlet olmaz şimdi daha çok yeni zaten allahın izniyle rabbim sağlık versinde gerisi kolay iş arada sohbete gel olurmu özlüyorum merak ediyorum allaha emanet olun canım...

merhaba ,

bende sizin hikayenizde olduğu gibi eşimden ve akrabalarımdan çok tepki alıyorum. ama tatlıdan vazgeçemediğim için bir türlü zayıflayamıyorum. desteğinize ihtiyacım var. şuanda 71 kiloyum ve boyum 1,55 ideal kilom 52-53 yaklaşık 18 kilo vermem gerekiyor.

hoşgeldin canım aramıza bizim 11. Sayfadaydı gallba bir beslenme listemiz var ona bi bak derim blrde cuma günleri tartılma günümüz sabahları aç karnına eyer olursa wc den sonra tartılıp bildirim yapıyoruz...
Tatlı krizleri içinde 1 bardak ılık süte çubuk tarçın atıp içersen tatlı krizini önler banucum hergün yediklerlmlzi buraya yazıyoruz motive açısındanda iyi oluyor ne kadar yediğimizi görüyoruz... Birde en önemlisi su 3 litreden az su içmek yok... Kaçamak yapma hissi olduğunda hemen topiğe gel yaz buradaki arkadaşlar sana destek olacaklardır oldumu zaten listemize uyduğun zaman kilo vermemen imkansız tabi eyer bir rahatsızlığın yoksa... Tekrar hoşgeldin canım..

sağol canım benim ben de öpüyorum kendine iyi bak görüşürüz.. iyi kilo vermeler

diyet listemiz arkadaşlarr...

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

merhba
cevabınız için çok teşekkürler yarın başlıyorum.
cuma sabahları yazamaya bilirim kilomu çünkü işyerinden bağlanamıyorum akşam 19.00 da yazarım.
hergün yediklerimide sizlerle paylaşacağım.

Önemli değil bi faydam olursa çok sevinirim...Tamam canım hadi bakalım kolay gelsin...

mrb kızçelerr ben yeniden geldimm aranıza nişanlandım ve nişanlım askerde durduramıyorum kendimi yeme ataklarım çoğaldıkça kilo almaya başladım sıkıntıdan üzüntüden bide bide sigarayı abarttım :18: çarpıntılarım olmaya başladı buyüzden kararlıyım bırakıcam ve bunun içinde acil kilo vermem lazım uzun bi dönem yeniden aranızdayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…