Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hoşgeldin bilgecim hayırlı olsun hayırlısıyla devamı gelir inşallah.,,
ne kadar kilo aldın canım hemen beslenmeni deyiştirmeye başla canım çıtır bir gelin ol...

hoşgeldin bilgecim hayırlı olsun hayırlısıyla devamı gelir inşallah.,,
ne kadar kilo aldın canım hemen beslenmeni deyiştirmeye başla canım çıtır bir gelin ol...

hoşbulduk canım aminnn darısıı tüm bekarlarımıza normalde diyete başlıyalı 1.5 sene oldu hiç almadım ama son 1 ayda 4 kilo alınca korkmaya başladım ipin ucu kaçıyo die bide sigarayı bırakıncada kilolar gelicek gözüm korktu sizlerle olursam gene güzelce dengeli beslenip veririm die geldim işte toplamda 7 kilo versem yeticek sora direk dr. gidip bırakıcam şu illeti

kesın cıtırlar ordusu olcezz merak etme bebem kızcem asırı yogunum son gun ya anca fırsat bulabıldım aksama yolculuk var ha sole bakem ordan bana ne getrcen kıtlerım kapıyı sokmam vallah topıge
evet melekcim çıtır olucaz bu başlangıçları bitmek tükenmek bilmeyen yeniden başlama heveslerini çok seviyorum...ben diyet serüvenini seviyorum...Allah saqlık sıhhat versin gerisi geliyor....
safranboludan lokum getirdim canım kilo almam dersen buyur ye
ablammm geri cok kilo aldim haftaya geliyorum geri zayiflamaya :))
bende çok kilo aldım birde bayram eklendi :18::18::18: neyse yolu yordamı biliyoruz telaşa gerek yok
hiranurummm canımmm unuturmuyuz hiç......... ay ayyyy bebişimizde doqmuş Allah analı babalı büyütsün cnm kokla bebişini bizim için cnm....bu arada aramıza yeniden hoşgeldin canımmm
tatlım hoşgeldin aramıza bizimle birlikte inşallah bütün kilolarını vereceksin cnm

canım öncelikle hoşgeldinn.. askerimizde hayırlısıyla gidip gelsin inşallahh..

tum guzel kızcelereeee gunaydınnn ıyı haftalarrr tatıl sonrası zor olan bu ılk calısma gununden selammmlarrrrrrrrrrrrrrr

kızlar ıtıraf edıyorum tatıldeyken gec kalkmalar yuzunden evde olamamalr yuzunden kesınlıkle dıyet mıyet yapamadım ama +500 gr dayım sadece bugun ama sankı 6 gunu hccccccccccc yasanmamıs gıbı unutup eskı duzenıme dondum yasasın duzenlı yasam ve beslenmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bugunku menum efem

sabah
1 dılım ıyıce kızarmıs uno denge
yarım dlım peynır
3 adet zeytın
yumurta

kızlar bugun ayrı bır heycan daha yasıyorum cunku canım ablam su saat ıtıbarı ıle doguma gırdı allahım tez zaamanda kurtarsın dogumu yapsın hemen ve bızde hosgeldıN ZEYNEP CEYLINNN BEBEK DIYELIMMMMM

günaydın kızlar topik yavaş yavaş hareketlenmeye başladı,bayramda kaçırdık biraz ama dikkat etmeye başladım bugunden itibaren,bakalım artık,menüm,4 zeytin,1 domates,1salatalık,1 sivri biber,1 kk peynir,1 dilim kepek ekmeği ama azcık büyük.1 kupa açık çay az şekerli

kızlar bugun ayrı bır heycan daha yasıyorum cunku canım ablam su saat ıtıbarı ıle doguma gırdı allahım tez zaamanda kurtarsın dogumu yapsın hemen ve bızde hosgeldıN ZEYNEP CEYLINNN BEBEK DIYELIMMMMM

ayy canım gözünüz aydın olur inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,allah şifa versin ablanada,hayırlı olsun

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR zeynep ceylın bebek su saat ıtıbarıyle dunyaya gelmısssssssssssssss yasasınnnnnnnnnn ıkıncı kez teyze oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR zeynep ceylın bebek su saat ıtıbarıyle dunyaya gelmısssssssssssssss yasasınnnnnnnnnn ıkıncı kez teyze oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

öncelikle herkeseeee günaydınlarrr.. melekcim gözünüz aydınn allahım analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin inş..

maşallah sübhanallahhhh Rabbim hayırlı saqlıklı uzun ve ibadetli bri ömür nasip etsin bebişimize...gözünüz aydın canımm

yeni doqan bebişleri sevmesini çoook seviyorum miss gibi kokuyorlar benim yerimede kokla canımm
ahanda arkadaş 3ü 1 arada nescafe yapıp getirmişş....

operım canım resmınıde ceker burda paylasırım mınık kuzumunnnnnnnn

nescafeyı ıcmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…