- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
mrb kızçelerr ben yeniden geldimm aranızanişanlandım ve nişanlım askerde durduramıyorum kendimi yeme ataklarım çoğaldıkça kilo almaya başladım sıkıntıdan üzüntüden bide bide sigarayı abarttım :18: çarpıntılarım olmaya başladı buyüzden kararlıyım bırakıcam ve bunun içinde acil kilo vermem lazım uzun bi dönem yeniden aranızdayım yani
hoşgeldin bilgecim hayırlı olsun hayırlısıyla devamı gelir inşallah.,,
ne kadar kilo aldın canım hemen beslenmeni deyiştirmeye başla canım çıtır bir gelin ol...
evet melekcim çıtır olucazkesın cıtırlar ordusu olcezz merak etme bebemkızcem asırı yogunum son gun ya anca fırsat bulabıldım aksama yolculuk var ha sole bakem ordan bana ne getrcen kıtlerım kapıyı sokmam vallah topıge
bende çok kilo aldım birde bayram eklendi :18::18::18: neyse yolu yordamı biliyoruz telaşa gerek yokablammm geri cok kilo aldim haftaya geliyorum geri zayiflamaya :))
hiranurummm canımmm unuturmuyuz hiç......... ay ayyyy bebişimizde doqmuş Allah analı babalı büyütsün cnmben geldimmmmmmmm...
beni hatırlayan varmı acabaaa9 ay sonra oğluşumu doğurdum ve geldimmmm.. bebişim 15 günlük oldu.. bir süre sonra yine sizlere katılacağımmmm
sena ablaaa nasılsınnnn :) bir sen hatırlarsın bence :)
tatlım hoşgeldin aramızamerhaba ,
bende sizin hikayenizde olduğu gibi eşimden ve akrabalarımdan çok tepki alıyorum. ama tatlıdan vazgeçemediğim için bir türlü zayıflayamıyorum. desteğinize ihtiyacım var. şuanda 71 kiloyum ve boyum 1,55 ideal kilom 52-53 yaklaşık 18 kilo vermem gerekiyor.
mrb kızçelerr ben yeniden geldimm aranızanişanlandım ve nişanlım askerde durduramıyorum kendimi yeme ataklarım çoğaldıkça kilo almaya başladım sıkıntıdan üzüntüden bide bide sigarayı abarttım :18: çarpıntılarım olmaya başladı buyüzden kararlıyım bırakıcam ve bunun içinde acil kilo vermem lazım uzun bi dönem yeniden aranızdayım yani
evet melekcim çıtır olucazbu başlangıçları bitmek tükenmek bilmeyen yeniden başlama heveslerini çok seviyorum...ben diyet serüvenini seviyorum...Allah saqlık sıhhat versin gerisi geliyor....
safranboludan lokum getirdim canım kilo almam dersen buyur ye
lokummuuu bayılırım ama yıyememkıııııııııı
kızlar bugun ayrı bır heycan daha yasıyorum cunku canım ablam su saat ıtıbarı ıle doguma gırdı allahım tez zaamanda kurtarsın dogumu yapsın hemen ve bızde hosgeldıN ZEYNEP CEYLINNN BEBEK DIYELIMMMMM
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR zeynep ceylın bebek su saat ıtıbarıyle dunyaya gelmısssssssssssssss yasasınnnnnnnnnn ıkıncı kez teyze oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım öncelikle hoşgeldinn.. askerimizde hayırlısıyla gidip gelsin inşallahh..
ayy canım gözünüz aydın olur inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,allah şifa versin ablanada,hayırlı olsun
öncelikle herkeseeee günaydınlarrr.. melekcim gözünüz aydınn allahım analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olmayı nasip etsin inş..
kızlar bugun ayrı bır heycan daha yasıyorum cunku canım ablam su saat ıtıbarı ıle doguma gırdı allahım tez zaamanda kurtarsın dogumu yapsın hemen ve bızde hosgeldıN ZEYNEP CEYLINNN BEBEK DIYELIMMMMM
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR zeynep ceylın bebek su saat ıtıbarıyle dunyaya gelmısssssssssssssss yasasınnnnnnnnnn ıkıncı kez teyze oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah sübhanallahhhh Rabbim hayırlı saqlıklı uzun ve ibadetli bri ömür nasip etsin bebişimize...gözünüz aydın canımm
yine baş aqrısıyla dolu birgünn
ay sorma ısyerındeyım ama kalbım orda aksam olmaz sımdı yaaaaaabebısı cokk merak edıyorummmmm
ılk ıs gunu ya ondandır bebek
yeni doqan bebişleri sevmesini çoook seviyorum miss gibi kokuyorlar benim yerimede kokla canımm
ahanda arkadaş 3ü 1 arada nescafe yapıp getirmişş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?