operım canım resmınıde ceker burda paylasırım mınık kuzumunnnnnnnn
nescafeyı ıcmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar dün akşam sarayburnuna gittik 29 ekim havai fişek gösterilerini izledik....boqaza karşı muhteşemdi...laf aramıza yarım ekmek kokoreç yedim boqaza karşı....sonrada vefaya boza içmeye gittik..sakın özenmeyin kızlar kendimi 100 kilo gibi hissediyorum....hiç iyi şeyler yapmadım
sormaya korkuom ama su an kılo kac kaptanımmm :18::18::18:
hiç bilmiyorum açıkçası öqrenmekte istemiyorum..ama 80 olmuşumdur
ilk 2 hafta tartılmayıda düşünmüyorum....çünkü motivasyonum çok güzel bozulmasın....et but bol çabuk veririm inşallah...
merhaba ablalarım hoş geldinizne güzel topik canlandı
bebeklerde hoş gelmiş mutlu huzurlu basarılı bi yasam dilerim
bende cok hevesliyim kg vermek içinn ama durdum sanki ilerleyemiyorum bayrama kadar kg vercektim hayallaerim suya düştü beceremedim
canım imkansız olsa ben başaramazdım...90dan 62 kiloya kadar inebildiysem (hemde bu boqazla) herkes başarabilir....birbirimize destek olarak ilerlicez ve o günleri görücez inşallahh....verecek kilomuz kalmasada birbirimizi bırakmak yok anlaştıkmıinş ablacım ya hedef kg ma geldigim günüde görür müyüm ki ?
kızlaaaarrrrrrrre nasılsın bakalım hoşgeldiniz cümleten...
Meleğim gözünüz aydın rabbim sağlıklı uzun ömürler versin benim yerime kokla minik clmcimeyi....
haklısın arzu ablamm
tabiki hep beraber olcaz her zman anlaştık
yok ablacım sınavıma birkaç ay var bayramdı falan derken onuda yoluna koymaya basladım artık calışıyorum evde dersaneye gitmedim...bayramdada calıştım 5 gün bi markkette :) öyle geçti güzeldi arkadslarım oldu yeni ama kısa sürdü bende simdi derslerimle ilgilenecegm sadece bu yıl diğer konuyuda tamamen kapattım bitirdim sana anlatmıstım ya simdi rahatım kafamda karısık degil.... suan evdeyim artık kış boyu ders çalışlıp kg verecegim yaza hersey güzel olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?