Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

operım canım resmınıde ceker burda paylasırım mınık kuzumunnnnnnnn

nescafeyı ıcmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

İçiyorum meleqim yaa....sabah pek bişey yiyemedim açlıktan başım aqrımaya başladı..tatil dönüşü olduqu içinde evden bişeyler koyamadım....başım aqrımaya başladı...birazdan yemek gelir bizde yeriz..o zamana kadar idare edeyim...yarın itibariyle evden getiricem bişeyler... ara öqünler falan olucak...düzenime hemen dönücem inşallah...

Son düzenleme:
kızlar dün akşam sarayburnuna gittik 29 ekim havai fişek gösterilerini izledik....boqaza karşı muhteşemdi...laf aramıza yarım ekmek kokoreç yedim boqaza karşı....sonrada vefaya boza içmeye gittik..sakın özenmeyin kızlar kendimi 100 kilo gibi hissediyorum....hiç iyi şeyler yapmadım

sormaya korkuom ama su an kılo kac kaptanımmm :18::18::18:

arkadaş öqlen yemeqimizi almaya gitti çok acıktım kızlar yemeqe ne var acaba :26::26:
ya ben sürekli burdayım ama neden sistem beni offlıne yapıyor anlamıyorum

orası muhakkak kaptanım bı baslasan senı kımse tutamıcak hadı senle yarıstayız beklıorum bak bende senı 72 de :13::13::13:

merhaba ablalarım hoş geldiniz ne güzel topik canlandı
bebeklerde hoş gelmiş mutlu huzurlu basarılı bi yasam dilerim
bende cok hevesliyim kg vermek içinn ama durdum sanki ilerleyemiyorum bayrama kadar kg vercektim hayallaerim suya düştü beceremedim

pes etmek yokkk Allah ömür versin haftalar aylar bizim....güle oynaya vericez inşallah...:119::119:

kızlaaaarrrrrrrre nasılsın bakalım hoşgeldiniz cümleten...

Meleğim gözünüz aydın rabbim sağlıklı uzun ömürler versin benim yerime kokla minik clmcimeyi....

inş ablacım ya hedef kg ma geldigim günüde görür müyüm ki ?
canım imkansız olsa ben başaramazdım...90dan 62 kiloya kadar inebildiysem (hemde bu boqazla) herkes başarabilir....birbirimize destek olarak ilerlicez ve o günleri görücez inşallahh....verecek kilomuz kalmasada birbirimizi bırakmak yok anlaştıkmı
kızlaaaarrrrrrrre nasılsın bakalım hoşgeldiniz cümleten...

Meleğim gözünüz aydın rabbim sağlıklı uzun ömürler versin benim yerime kokla minik clmcimeyi....

ilknurum canım benim hoşbulduk bitanem...
bayram kurban bayramı olunca dahada yoqun geçiyor biliyosun..heleki bnm gibi ş.dışı çıkışları olursa hemde çalışıyorsan düşün artık gerisini...bugünlerimize şükürler olsun tatlım...güzellikle geldi geçti nice bayramlar görürüz hep birlikte inşallahh....ee sen anlat birazda nasılsın bakalım sen neler yaptın bayramda

Son düzenleme:
melekkkkk bak ben bugün hep onlıne oldum ama sen nerdesin bakimmm bide topik emanet ettik sana in cin top oynuyor quuuuu

yok ablacım sınavıma birkaç ay var bayramdı falan derken onuda yoluna koymaya basladım artık calışıyorum evde dersaneye gitmedim...bayramdada calıştım 5 gün bi markkette :) öyle geçti güzeldi arkadslarım oldu yeni ama kısa sürdü bende simdi derslerimle ilgilenecegm sadece bu yıl diğer konuyuda tamamen kapattım bitirdim sana anlatmıstım ya simdi rahatım kafamda karısık degil.... suan evdeyim artık kış boyu ders çalışlıp kg verecegim yaza hersey güzel olur inş

canım dersaneler kapandı diye biliyorum onca para vermeye hiç gerek yok zaten...sen başarırsın azimli kızsın tatlım....ben sana telimi vereyim arada paslaşırız hatta kızımla arkadaş olmanı çok isterim cnm
diqer meseleyide en doqru kararı vererek tamamlamışsın ... hakkında hayırlı olan neyse o olsun tatlım...sen herşeyin en güzeline layıksın ve senden daha önemli deqerli hiçbişey yok tatlım bunu sakın unutma..

canım abblam benim sen cok iyisin cok seviyorum seni
bende cok isterim kızınla tanısmayı ablacım kızında cok iyidirr eminim
tamam ablacım unutmam iyiki varsın iyiki tanıdım seni samimi sohbetin herseyden daha önemli bizler için

arzu ablacım birde ben ders calışmaya basladıgım için tv falan yasakladım kendime nette öyle ama sadece ders videoları için kullanıcam birdeeee menümü paylaşacagım topiğine ders dısında zaten kimseyle konusup görüşmüyorum siz varsınız burda buraya kalan vakitlerimde gelip yazacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…