Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tam rejime motive olupta regli olunurmu yaaa çok sancım var kızçeler ara ara girip okumayaçalışıyorum yazamasamda mazurr görün:106:

kızlaaaarrrrrrrre nasılsın bakalım hoşgeldiniz cümleten...

Meleğim gözünüz aydın rabbim sağlıklı uzun ömürler versin benim yerime kokla minik clmcimeyi....

ALLAH razı olsun ılknurcumm bızde cok mutluyuz aksamı ıple cekıyorum bebegın yanına gıtmek ıcınn

melekkkkk bak ben bugün hep onlıne oldum ama sen nerdesin bakimmm bide topik emanet ettik sana in cin top oynuyor quuuuu

bebem kdv nın son gunu ya bıraz yogunum ondan gıremedım yoksam emanetın basımla beraber bebem

Topik canlanmış yaşasınn

Hoşgeldiniz topiğe geleceğin çıtırları

Ne güzel Melek ablaa tebrik ederim, ben korkudan tartılamadım, Cuma tartılacağım, eski düzenime ancak dönebildim bugün

kızlar bugun ayrı bır heycan daha yasıyorum cunku canım ablam su saat ıtıbarı ıle doguma gırdı allahım tez zaamanda kurtarsın dogumu yapsın hemen ve bızde hosgeldıN ZEYNEP CEYLINNN BEBEK DIYELIMMMMM

Teyze mi olacaksın Melek abla, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün

günaydınlarrrr.......................

Ay hepinizi çok özledim yaa, bayram boyunca tüm motivasyonumu kaybettim, tatlılara hayır diymedim, çok pişmanımm
Korkumdan tartılamadım da.. Artık cuma günü tartılırım :26:
Bugün düzene girdim biraz biraz beslenmemde..

canım merak etme bayramda hepımız aynıydık bugunden ıtıbareren sıkı yonetımdeyız kızlar aynen devam dıyete yanı ölmek var donmek yokk

merhaba kızlar,öğlen menümü yazayım,kahvaltıdan sonra ara öğün olarak 1 elma yedim,yemekte 1 dolu tabak kabak yemeği etli vede bol bulgurlu,1 kase tarhana çorbası,1 kase yoğurt az sonrada yeşil çay içicem

bu farkı anlayabildiqin için pek bi mutlu oldum tatlım....senden yaşça büyük b,çok kişiden daha olgunsun...hep böyle kal tatlım
tamma canım öncelik derslerinin...ne zaman yazmak istersen bizler burdayuz ve sana herzaman destekçiyiz tatlım...
tam rejime motive olupta regli olunurmu yaaa çok sancım var kızçeler ara ara girip okumayaçalışıyorum yazamasamda mazurr görün:106:
o sancılar can alıcı sancılar canım yaa çok geçmiş olsun
içerde patronlar toplantı yapıyor ben kkda sörfte.. e iyiymiş böyleee

cumaya basküle çıkıcaksan baya iyi durumdasın demektir canım

kızlar demin patron bnm pc ye oturdu bende bilerek kkyı açık bıraktım tepkisini merak ettim...başka bir sayfa açtı işini bitirip kalktı yupppiiiiiiiiiiiiii :119::119:

E BI ben varım sımdıde nerdesınız benden gızlı bısılermı yıyosunuz yoksaaaa

ben baya bı uzun sure kacamak yapmam sanırım kızlar yaw bayramda yaptım yapcagımı cunku

Napim canım bayramın 1. Ve 2. Günü akrabalara gittin 3. Gün eminönüne gittik çok kalabalıktı bi kaç bişey alacaktım kalabalığı görümce kaçtık oradan sultanahmede gittik orada oturduk.. Son iki günde evdeydik dışarı çıkmadık eşim evde işlerle ilgilendi tamirat felan öyle geçti...

Bu arada yazmayı unuttum hala oldum ben minicik bir can'ımız oldu....

ılknurum sen hala ben teyze oldummm ne mutlu bızeeee :119::119::119::119::119::119:

allah analı babalı buyutsun mınık bebısı

Cümlesini amin canım ama göremiyorum malesef sadece facede fotolarını gördüm çok tatlı maşallah...

Sen nasılsın meleğim..

TATIL sonrası sendromu be gulum ne olsun ınsan tatıle alısınca ıse gelmek cok zor gelıyor bır ıkı gune normale donerım sanırım ama bebısı aksam gıdıp gorecegım dıe de cok mutluyum

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bende hala olabilirim gelinimizin 7 yıldır bebişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…