evet oluyo canım maleseftam rejime motive olupta regli olunurmu yaaaçok sancım var kızçeler ara ara girip okumayaçalışıyorum yazamasamda mazurr görün:106:
evet oluyo canım malesefinş cabucak gecer sancın sende saglıklı beslenmeye devam edersn
kızlaaaarrrrrrrre nasılsın bakalım hoşgeldiniz cümleten...
Meleğim gözünüz aydın rabbim sağlıklı uzun ömürler versin benim yerime kokla minik clmcimeyi....
melekkkkk bak ben bugün hep onlıne oldum ama sen nerdesin bakimmmbide topik emanet ettik sana in cin top oynuyor quuuuu
mirhan koyduk..adıyla yaşasın oğlumm.. ee sizler ne yaptınız? bebek isteyen arkadaşlarımız vardı.. diyetler nasıl gidiyor? ben sizi 74 te bıraktım 94 kiloyla hamilelik bitti(( şuan 85 im bakalım bi kaç ay geçsin katılacağım diyetlere
mrb kızçelerr ben yeniden geldimm aranızanişanlandım ve nişanlım askerde durduramıyorum kendimi yeme ataklarım çoğaldıkça kilo almaya başladım sıkıntıdan üzüntüden bide bide sigarayı abarttım :18: çarpıntılarım olmaya başladı buyüzden kararlıyım bırakıcam ve bunun içinde acil kilo vermem lazım uzun bi dönem yeniden aranızdayım yani
merhba
cevabınız için çok teşekkürler yarın başlıyorum.
cuma sabahları yazamaya bilirim kilomu çünkü işyerinden bağlanamıyorum akşam 19.00 da yazarım.
hergün yediklerimide sizlerle paylaşacağım.
tum guzel kızcelereeee gunaydınnn ıyı haftalarrr tatıl sonrası zor olan bu ılk calısma gununden selammmlarrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ıtıraf edıyorum tatıldeyken gec kalkmalar yuzunden evde olamamalr yuzunden kesınlıkle dıyet mıyet yapamadım ama +500 gr dayım sadecebugun ama sankı 6 gunu hccccccccccc yasanmamıs gıbı unutup eskı duzenıme dondum yasasın duzenlı yasam ve beslenmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugunku menum efem
sabah
1 dılım ıyıce kızarmıs uno denge
yarım dlım peynır
3 adet zeytın
yumurta
kızlar bugun ayrı bır heycan daha yasıyorum cunku canım ablam su saat ıtıbarı ıle doguma gırdı allahım tez zaamanda kurtarsın dogumu yapsın hemen ve bızde hosgeldıN ZEYNEP CEYLINNN BEBEK DIYELIMMMMM
merhaba ablalarım hoş geldinizne güzel topik canlandı
bebeklerde hoş gelmiş mutlu huzurlu basarılı bi yasam dilerim
bende cok hevesliyim kg vermek içinn ama durdum sanki ilerleyemiyorum bayrama kadar kg vercektim hayallaerim suya düştü beceremedim
günaydınlarrrr.......................
Topik canlanmış yaşasınn
Hoşgeldiniz topiğe geleceğin çıtırları
Ne güzel Melek ablaa tebrik ederim, ben korkudan tartılamadım, Cuma tartılacağım, eski düzenime ancak dönebildim bugün
Teyze mi olacaksın Melek abla, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
EVET canım cok tesekkur ederım
Ay hepinizi çok özledim yaa, bayram boyunca tüm motivasyonumu kaybettim, tatlılara hayır diymedim, çok pişmanımm
Korkumdan tartılamadım da.. Artık cuma günü tartılırım :26:
Bugün düzene girdim biraz biraz beslenmemde..
bu farkı anlayabildiqin için pek bi mutlu oldum tatlım....senden yaşça büyük b,çok kişiden daha olgunsun...hep böyle kal tatlımcanım abblam benim sen cok iyisin cok seviyorum seni
bende cok isterim kızınla tanısmayı ablacım kızında cok iyidirr eminim
tamam ablacım unutmam iyiki varsın iyiki tanıdım seni samimi sohbetin herseyden daha önemli bizler için
tamma canım öncelik derslerinin...ne zaman yazmak istersen bizler burdayuz ve sana herzaman destekçiyiz tatlım...arzu ablacım birde ben ders calışmaya basladıgım için tv falan yasakladım kendime nette öyle ama sadece ders videoları için kullanıcam birdeeee menümü paylaşacagım topiğine ders dısındazaten kimseyle konusup görüşmüyorum siz varsınız burda buraya kalan vakitlerimde gelip yazacagım
o sancılar can alıcı sancılar canım yaa çok geçmiş olsuntam rejime motive olupta regli olunurmu yaaaçok sancım var kızçeler ara ara girip okumayaçalışıyorum yazamasamda mazurr görün:106:
içerde patronlar toplantı yapıyor ben kkda sörfte.. e iyiymiş böyleeeALLAH razı olsun ılknurcumm bızde cok mutluyuz aksamı ıple cekıyorum bebegın yanına gıtmek ıcınn
bebem kdv nın son gunu ya bıraz yogunum ondan gıremedım yoksam emanetın basımla beraber bebem
Topik canlanmış yaşasınn
Hoşgeldiniz topiğe geleceğin çıtırları
Ne güzel Melek ablaa tebrik ederim, ben korkudan tartılamadım, Cuma tartılacağım, eski düzenime ancak dönebildim bugün
Teyze mi olacaksın Melek abla, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
Ay hepinizi çok özledim yaa, bayram boyunca tüm motivasyonumu kaybettim, tatlılara hayır diymedim, çok pişmanımm
Korkumdan tartılamadım da.. Artık cuma günü tartılırım :26:
Bugün düzene girdim biraz biraz beslenmemde..
merhaba kızlar,öğlen menümü yazayım,kahvaltıdan sonra ara öğün olarak 1 elma yedim,yemekte 1 dolu tabak kabak yemeği etli vede bol bulgurlu,1 kase tarhana çorbası,1 kase yoğurt az sonrada yeşil çay içicem
canım imkansız olsa ben başaramazdım...90dan 62 kiloya kadar inebildiysem (hemde bu boqazla) herkes başarabilir....birbirimize destek olarak ilerlicez ve o günleri görücez inşallahh....verecek kilomuz kalmasada birbirimizi bırakmak yok anlaştıkmı
ilknurum canım benim hoşbulduk bitanem...
bayram kurban bayramı olunca dahada yoqun geçiyor biliyosun..heleki bnm gibi ş.dışı çıkışları olursa hemde çalışıyorsan düşün artık gerisini...bugünlerimize şükürler olsun tatlım...güzellikle geldi geçti nice bayramlar görürüz hep birlikte inşallahh....ee sen anlat birazda nasılsın bakalım sen neler yaptın bayramda
Napim canım bayramın 1. Ve 2. Günü akrabalara gittin 3. Gün eminönüne gittik çok kalabalıktı bi kaç bişey alacaktım kalabalığı görümce kaçtık oradan sultanahmede gittik orada oturduk.. Son iki günde evdeydik dışarı çıkmadık eşim evde işlerle ilgilendi tamirat felan öyle geçti...
Bu arada yazmayı unuttum hala oldum ben minicik bir can'ımız oldu....
ılknurum sen hala ben teyze oldummm ne mutlu bızeeee :119::119::119::119::119::119:
allah analı babalı buyutsun mınık bebısı
Cümlesini amin canım ama göremiyorum malesef sadece facede fotolarını gördüm çok tatlı maşallah...
Sen nasılsın meleğim..
Napim canım bayramın 1. Ve 2. Günü akrabalara gittin 3. Gün eminönüne gittik çok kalabalıktı bi kaç bişey alacaktım kalabalığı görümce kaçtık oradan sultanahmede gittik orada oturduk.. Son iki günde evdeydik dışarı çıkmadık eşim evde işlerle ilgilendi tamirat felan öyle geçti...
Bu arada yazmayı unuttum hala oldum ben minicik bir can'ımız oldu....
bulgurlu yemee
ama çok canım çekti yaa :18::18::18:
Canım Allah analı babalı büyütsüninşallah bende hala olabilirim gelinimizin 7 yıldır bebişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?