Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

mrb ben biraz once sizin nasil 52 bedenden 36 alti bedene indiginizi okudum bende 92 kiloyum ve hamileyim moskovada yasiyorum doktorum kesinlikle kilo almamam gerektigini soyledi 6 yada 10 kilo almam gerektigini soyledi bundan fazlasini yasakladi. eger ben kilo alirsam bebek almazmis. ben kilo almazsam bebek alirmis. bana yemeklerime dikkat etmemi soyledi su anda 3 aylik hamileyim simdiye kadar 500gr aldim banada yardim edermisiniz hamilelikte 100u bulmak istemiyorum 24 yasindayim

cok gecmıs olsun canım bu arada dıyete tekrar baslamana sevındım canım

canım burdakı beslanme lıstesıne bı goz at ıstersen hem kılo almaz hem hamılelıgı cok saglıklı gecırırsın hayırlı ugurlu olsun bu arada canım

canım burdakı beslanme lıstesıne bı goz at ıstersen hem kılo almaz hem hamılelıgı cok saglıklı gecırırsın hayırlı ugurlu olsun bu arada canım [/QUOTE]

tesekkurer canim insallah ben sunuda merak ediyorum acaba hamilelikte sadece 6 yada 10 kilo almak mumkun mu ben simdi rahatim ama ilerki haftalardan korkuyorum almam gerekenden fazlasini alcam diye

canım burdakı beslanme lıstesıne bı goz at ıstersen hem kılo almaz hem hamılelıgı cok saglıklı gecırırsın hayırlı ugurlu olsun bu arada canım

tesekkurer canim insallah ben sunuda merak ediyorum acaba hamilelikte sadece 6 yada 10 kilo almak mumkun mu ben simdi rahatim ama ilerki haftalardan korkuyorum almam gerekenden fazlasini alcam diye[/QUOTE]

canım sole soyleyım bende 84 kılo ıle hamıle kalmıs ve 8 kılo alarak 92 ıle doguma gıtmıstım yanı cok az almak mumkun hıc almamak bıle mumkun hamılelık demek kılo almak deıldır asla canım bılınclı ve dengelı beslenırsen hem bebıs guzelce beslenır hemde sen kılo almaz yada mınumum kılo alırsın elımızden geldıgınce sana yardımcı oluruz

nasil besleniyordun masallah hic kilo almamissin bende insallah senin gibi kilo almam ben surekli evdeyim ve disari fazla cikmiyorum sadece market icin cikiyorum spor yapiyormuydun yuruyus, plates gibi...

Günaydın herkese

Kilo alma sürecine girmeme rağmen öğünlerime hala dikkat ediyorum. Pilav fazla oldu bu aralar ama onu da düzene sokacağım hemen. Fazla kaçamak yapmyorum Allahtan. Bol bol su içip yürüyüş yapıyorum. 3 ay bitince de egzersizlere başlayacağım

nasil besleniyordun masallah hic kilo almamissin bende insallah senin gibi kilo almam ben surekli evdeyim ve disari fazla cikmiyorum sadece market icin cikiyorum spor yapiyormuydun yuruyus, plates gibi...

CANIM sole soyleyım ozel bısı yapmadım ama cok tuzlu seyler yemedım mesela yada hamurısı tatlı turu seyler cok yemedım bıde benım avantajımmıdır bılmem ama ben hıc aş ermedım canım bısı ıstemedı sporda cok yurudum ben ıs cıkısları esımın yanına gıderken onla gezdık vs yanı hıc ole yatarak yada oturarak gecırmedım belkıde ondan cok kılo almadım

anladim bana yardimci oldugun icin tesekkurler ben zaten tatli sevmiyorum ama eksiyide yiyemiyorum boyle giderse bende insallah almam ama 2 gunde bir olmazsa 3 gunde bir muhakkak makarna yerim ben hamilelikte cok makarnayi seviyorum kilo aldirtiyo diyolar ama ben almiyorum insallahta almam

merhaba kızlar,vallahi hafta sonu bende kaçırdım baya,2 didlim pizza,1 tabak makarna vedeee gece 11 de 1 paket yulaflı bisküvi ,1 kupa çay içtim,çok üşümüştüm..pazar günü olması nedeniyle vede bu kadar dikkat etmeme ragmen çok az kilo vermem beni üzdü,çünkü ben okadar yemek yiyen bir insandımki ,bu kadar az yememe ragmen 1 kilo gitmeliydi,üzüldüm(((neyse bugun kendimi toplamılıyım,kızlar birde bende hormonlu ria var oda etkiliyor diye düşünüyorum çıkartıracam onuda haftaya .

dıkkat ettıgın surece bısı olmaz canım merak etme

canım dikkat ettiqin sürece kilo almazsın...ben 2 doqum yaptım ikisindede 6 kilo aldım toplamda

canım her zaman söylüyorum harika gidiyorsun hamiş olarak güzel bir örnek teşkil ediyorsun aferinn sanaa

ben 28 kiloyu ria varken verdim cnm ama hormonlumu deqilmi bilemicem

selam kizlar bende katilmak istiyorum ..

Hoşgeldin

Aynen canım, başlarda iradem çok kuvvetliydi benim, ne olduysa bayramda oldu işte

Geçmiş olsun ablacım Diyetine tekrar başlamana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…