günaydın kızlarr
dün reql oldum birde şehir dışına çıktık yollarda miqren beni mahvetti...bugünde var gücüyle devam ediyor..size verebileceqim en güzel hbaer bugün diyete başladım....sonuna kadar devam inşallahh..evden çorba ve köfte yapıp getirdim...bozmak yok Allahın izniyle..yalnız tartılmadım...cumaya bildirim yapıcam ozman tartılırım...tekrar tekrar söylüyorum ama başım çook felaket aqrıyor kızlar
mrb ben biraz once sizin nasil 52 bedenden 36 alti bedene indiginizi okudum bende 92 kiloyum ve hamileyim moskovada yasiyorum doktorum kesinlikle kilo almamam gerektigini soyledi 6 yada 10 kilo almam gerektigini soyledi bundan fazlasini yasakladi. eger ben kilo alirsam bebek almazmis. ben kilo almazsam bebek alirmis. bana yemeklerime dikkat etmemi soyledi su anda 3 aylik hamileyim simdiye kadar 500gr aldim banada yardim edermisiniz hamilelikte 100u bulmak istemiyorum 24 yasindayim
canım burdakı beslanme lıstesıne bı goz at ıstersen hem kılo almaz hem hamılelıgı cok saglıklı gecırırsın hayırlı ugurlu olsun bu arada canım
nasil besleniyordun masallah hic kilo almamissin bende insallah senin gibi kilo almam ben surekli evdeyim ve disari fazla cikmiyorum sadece market icin cikiyorum spor yapiyormuydun yuruyus, plates gibi...
anladim bana yardimci oldugun icin tesekkurler ben zaten tatli sevmiyorum ama eksiyide yiyemiyorum boyle giderse bende insallah almam ama 2 gunde bir olmazsa 3 gunde bir muhakkak makarna yerim ben hamilelikte cok makarnayi seviyorum kilo aldirtiyo diyolar ama ben almiyorum insallahta almam
canım dikkat ettiqin sürece kilo almazsın...ben 2 doqum yaptım ikisindede 6 kilo aldım toplamdamrb ben biraz once sizin nasil 52 bedenden 36 alti bedene indiginizi okudum bende 92 kiloyum ve hamileyim moskovada yasiyorum doktorum kesinlikle kilo almamam gerektigini soyledi 6 yada 10 kilo almam gerektigini soyledi bundan fazlasini yasakladi. eger ben kilo alirsam bebek almazmis. ben kilo almazsam bebek alirmis. bana yemeklerime dikkat etmemi soyledi su anda 3 aylik hamileyim simdiye kadar 500gr aldim banada yardim edermisiniz hamilelikte 100u bulmak istemiyorum 24 yasindayim
canım her zaman söylüyorum harika gidiyorsun hamiş olarak güzel bir örnek teşkil ediyorsun aferinn sanaaGünaydın herkese
Kilo alma sürecine girmeme rağmen öğünlerime hala dikkat ediyorum. Pilav fazla oldu bu aralar ama onu da düzene sokacağım hemen. Fazla kaçamak yapmyorum Allahtan. Bol bol su içip yürüyüş yapıyorum. 3 ay bitince de egzersizlere başlayacağım
merhaba kızlar,vallahi hafta sonu bende kaçırdım baya,2 didlim pizza,1 tabak makarna vedeee gece 11 de 1 paket yulaflı bisküvi ,1 kupa çay içtim,çok üşümüştüm..pazar günü olması nedeniyle vede bu kadar dikkat etmeme ragmen çok az kilo vermem beni üzdü,çünkü ben okadar yemek yiyen bir insandımki ,bu kadar az yememe ragmen 1 kilo gitmeliydi,üzüldüm(((neyse bugun kendimi toplamılıyım,kızlar birde bende hormonlu ria var oda etkiliyor diye düşünüyorum çıkartıracam onuda haftaya .
bohçamı toplayıp geliyorum yanınaaIZMIRede geldı soguk nıkayet ama ole asırı deelll
siz oralara soguk mu diyosunuz burada hava -5 derece her taraf buz
bohçamı toplayıp geliyorum yanınaa
durdugun kabahattttttttttt
kızlar bu arada ılknur nerde yaaa gunlerdır gelmıo merak edıorumm :26::26:
selam kizlar bende katilmak istiyorum ..
arkadaslar kilo vermede karar vermek cok önemliymiş gerçekten kararlı olunca ne olursa olsun kaçamak yapılmıyo
ben cok kesin bir karar verdim beslenme listemize göre beslenmeye calısıyorum
önüme sürekli birseyler geliyo evde oluncada dısarda oluncada sürekli zararlı ve kilo yapan seyler ikramları geri çeviriyorum önceden amannn deyip yiyordum ve sonu geliyordu şimdi elimi bile sürmüyorum canımda istemiyor zaten alıştıgım için midemde küçülüyor kendime bile sasırıyorum birde burada olmak cok önemli motivasyon için buraya yazcagım münümü die geliyorum özellikle cuma günleri kg verdiğimide paylaşmak cok iyi oluyor :) en önemliside burdaki herkes özellikle arzu abla basta olmak üzere cok iyi sevgi dolu insanlar var sıcaklıgı samimiyeti daha güzel
günaydın kızlarr
dün reql oldum birde şehir dışına çıktık yollarda miqren beni mahvetti...bugünde var gücüyle devam ediyor..size verebileceqim en güzel hbaer bugün diyete başladım....sonuna kadar devam inşallahh..evden çorba ve köfte yapıp getirdim...bozmak yok Allahın izniyle..yalnız tartılmadım...cumaya bildirim yapıcam ozman tartılırım...tekrar tekrar söylüyorum ama başım çook felaket aqrıyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?