Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 minik domates
yarım salatalık

ara
kayısılı form çay

öqlen
1 kase sütlü tarhana çorbası (trakya yöresine özel)
ızgara köfte

şimdiye kadar 1.5 litre su...

OOO baslangıc ıcın super menu bebekkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben bu saat oldu acıkmadım daha ne yesem acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bende iyiyim kızlar .sabah 1 saatlik yuruyusumu yaptim .sonra 2dilim kepek ekmegi az peynir domates ve yeşil cayimi içtim .kafamda herseyi bitirdim .iyiki sizler varsiniz .morelim çok yuksek bu defa inaniyorum yapacagima .

[sürekli 4 mevsimmi soquk orası cnm?]
hayir 3 ay en fazla 4 ay sicak oluyo oda
fazla degil sonra soguk su anda disardaki butun arabalar buz tutmus camlar hep don yarim saat arabada oturup isinmasini bekliyoruz

arzu ablacım geçmiş olsun diyete baslamana cok sevindim tekrar cıtır olacaksın inş :

kızlar bnde biraz agrı var 20 lik dişimden kurtuldum ama yanagım agrıyo hala

inan tabi kendine cnm motive olduktan sonra devamı gelirr..çıtır olanlardan neyimiz eksik
[sürekli 4 mevsimmi soquk orası cnm?]
hayir 3 ay en fazla 4 ay sicak oluyo oda
fazla degil sonra soguk su anda disardaki butun arabalar buz tutmus camlar hep don yarim saat arabada oturup isinmasini bekliyoruz

allah yardımcınız olsun cnm yaa biz burda donuyosak sizi hiç düşünemiyom
arzu ablacım geçmiş olsun diyete baslamana cok sevindim tekrar cıtır olacaksın inş :

kızlar bnde biraz agrı var 20 lik dişimden kurtuldum ama yanagım agrıyo hala

geçmiş olsun cnm naptın çektirdinmi dişini ?

süper bi menüyle aramıza dönüşünü kutlayalım ozmn canım benim

evet BİLGECİM çektirdim azı dişimi suan cok agrıyo yanagım ama ileşir ilaçları aldıkça
seviniyorum canım aslında yan cıktıgı için yanagıma batıyordu ve iltihap agrı yapıyordu zorlanıyordum sürekli hasta ediyordu bni alt 20 likler sorun ckarmadı allahtan

gecmis olsun canim.gecer insallah en kisa zamanda.:130:

geçer canım benim mrk etme allah şifa versin. valla bende 4 yıl önce 4 ünüde aldırdım hemde ameliyatla alındı gömüktü benimkilerr berbat bişi 1aya yakın yanağım şiş gezmiştim

gecmis olsun canim.gecer insallah en kisa zamanda.:130:
tskrler canım
nerede yasiyosun
yozgattayım bnde
geçer canım benim mrk etme allah şifa versin. valla bende 4 yıl önce 4 ünüde aldırdım hemde ameliyatla alındı gömüktü benimkilerr berbat bişi 1aya yakın yanağım şiş gezmiştim
ayy kıyamam ben sana ya nasıl katlandıın o acıya geçmiş bitmiş sükür kurtulmussun canıım bnde kurtuldum şüküüüüür

tskrler canım

yozgattayım bnde

ayy kıyamam ben sana ya nasıl katlandıın o acıya geçmiş bitmiş sükür kurtulmussun canıım bnde kurtuldum şüküüüüür

valla sonrasından problem yaşamaktansa o an acıya katlanıyo insan kurtuldummu bilmiyomki 4-5 gündür fena bi ağrı var yine diştenmi çenedenmi kaynaklı bilmiyom dr yolu görünüyo gene hayırlısı artık

canım çürümeye baslayınca agrıyor birde sıkıntıdan üzüntüden de oluyor dişlerde sızı

şu 10 da bi msj göndermeyede sinir oldum hee tatlım ben şuan pilates yapıyorum misal sende istediğin kiloya düşünce kendini çok zorlamadan hemde metebolizmanı yavaşlatmamak adına yapabilirsin çok bi para değilse kalsın bence işine yarar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…