evet cnm yaa bnmde dikkatimi çekti hasta falanmı acaba :26::26:bohçamı toplayıp geliyorum yanınaa
durdugun kabahattttttttttt
kızlar bu arada ılknur nerde yaaa gunlerdır gelmıo merak edıorumm :26::26:
sürekli 4 mevsimmi soquk orası cnm?moskovada yasiyorum
saqol cnm teşekkürler...diyete başlamama bende çok sevindimHoşgeldin
Aynen canım, başlarda iradem çok kuvvetliydi benim, ne olduysa bayramda oldu işte
Geçmiş olsun ablacımDiyetine tekrar başlamana sevindim
iyi diyelim iyi olalım cnm sen nasılsınMerhaba çıtırlarrNasılsınız
selammm kizlar nasilsiniz .
slm cnm iyiyiz sen nasılsın?
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 minik domates
yarım salatalık
ara
kayısılı form çay
öqlen
1 kase sütlü tarhana çorbası (trakya yöresine özel)
ızgara köfte
şimdiye kadar 1.5 litre su...
Bende iyiyim kızlar .sabah 1 saatlik yuruyusumu yaptim .sonra 2dilim kepek ekmegi az peynir domates ve yeşil cayimi içtim .kafamda herseyi bitirdim .iyiki sizler varsiniz .morelim çok yuksek bu defa inaniyorum yapacagima .
[sürekli 4 mevsimmi soquk orası cnm?]
hayir 3 ay en fazla 4 ay sicak oluyo oda
fazla degil sonra soguk su anda disardaki butun arabalar buz tutmus camlar hep don yarim saat arabada oturup isinmasini bekliyoruz
arzu ablacım geçmiş olsun diyete baslamana cok sevindim tekrar cıtır olacaksın inş :
kızlar bnde biraz agrı var 20 lik dişimden kurtuldum ama yanagım agrıyo hala
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 minik domates
yarım salatalık
ara
kayısılı form çay
öqlen
1 kase sütlü tarhana çorbası (trakya yöresine özel)
ızgara köfte
şimdiye kadar 1.5 litre su...
[allah yardımcınız olsun cnm yaa biz burda donuyosak sizi hiç düşünemiyom:50]
bende istanbulun havasini cok ozledim
evet BİLGECİM çektirdim azı dişimi suan cok agrıyo yanagım ama ileşir ilaçları aldıkça
seviniyorum canım aslında yan cıktıgı için yanagıma batıyordu ve iltihap agrı yapıyordu zorlanıyordum sürekli hasta ediyordu bni alt 20 likler sorun ckarmadı allahtan
bende hiç gelmedim istnbula kızlar yolum düşerse birgün cok muutlu olurum acıkcası
evet BİLGECİM çektirdim azı dişimi suan cok agrıyo yanagım ama ileşir ilaçları aldıkça
seviniyorum canım aslında yan cıktıgı için yanagıma batıyordu ve iltihap agrı yapıyordu zorlanıyordum sürekli hasta ediyordu bni alt 20 likler sorun ckarmadı allahtan
tskrler canımgecmis olsun canim.gecer insallah en kisa zamanda.:130:
yozgattayım bndenerede yasiyosun
ayy kıyamam ben sana ya nasıl katlandıın o acıya geçmiş bitmiş sükür kurtulmussun canıım bnde kurtuldum şüküüüüürgeçer canım benim mrk etme allah şifa versin. valla bende 4 yıl önce 4 ünüde aldırdım hemde ameliyatla alındı gömüktü benimkilerr berbat bişi1aya yakın yanağım şiş gezmiştim
tskrler canım
yozgattayım bnde
ayy kıyamam ben sana ya nasıl katlandıın o acıya geçmiş bitmiş sükür kurtulmussun canıım bnde kurtuldum şüküüüüür
canım çürümeye baslayınca agrıyor birde sıkıntıdan üzüntüden de oluyor dişlerde sızıvalla sonrasından problem yaşamaktansa o an acıya katlanıyo insankurtuldummu bilmiyomki 4-5 gündür fena bi ağrı var yine diştenmi çenedenmi kaynaklı bilmiyom dr yolu görünüyo gene hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?