Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

aynen canım ya bnde gıcık oluyorum öyle bekliyorz deli oluyorum
tamam o zman canım dursun fazla spor göz cıkarmaz yok fiyatıda düşük canm pahalıı degildi öyle

Merhaba çıtırlar

Bugünkü menüm

Kahvaltı
yarım dilim ekmek
4 yeşil zeytin
1 küçük domates

Öğle
3 kaşık nohut

Ara
1 avuç leblebi

Akşam
1 kase şehriye çorbası
1 dilim ekmek
Turşu

Su = 2 lt

hamilelikte pilates yapmak zararli mi? bi bilginiz varmi acaba
\

hamilelikte pilates yapmak zararli mi? bi bilginiz varmi acaba
\

canım valla bilmiyorum hamilelikte yan etsi varmı ama yanlışım yoksa ebru şallının hamileyken gösterdiği pilates hareketleri vardı diye biliyorum tabiki aşırı zorlamadan deneyebilirsin heralde bi bak netten zorlarsa denemessin

gunaydın kızlarr

dunku menum

sabah
2 dılım ıyıce kızarmıs uno denge
peynır
yumurta
zeytın

ara
yok

ogle
sahanda yumurta

ara
yanımda bısı getırmemısım malesef

aksam
cok az et sote
az tursu

2,5 lt su

herkese günaydın kızlar hepinizi çok özledim.beni tekrar aranıza kabul edermsinizz annemin hastalığı derken bi türlü giremedim.bu arada annem iyileşti veee hacca gitti geldi çok şükür

herkese günaydın kızlar hepinizi çok özledim.beni tekrar aranıza kabul edermsinizz annemin hastalığı derken bi türlü giremedim.bu arada annem iyileşti veee hacca gitti geldi çok şükür

hosgeldın canım tabıkı kabul ederız annen adına cok sevındım canım ne guzel kutsal topraklarıda gormus

merhaba kızlarrr
içim içimi yedi giremedim diye sabah sabah ofiste işler karıştı bizim patron biraz .... neyyyseeeeeeeeee ....
iyisiniz inşallaahhhhhhhh
canım hoşgeldinn
annenin iyileşmesine ve hacca gitmesine çook sevindim cnm selamalr anneciqine
Selâm kızlar günaydın herkese nasılsınız bugün

stresli başladık güne ama şimdi daha iyiyiz cnm sen nasılsın?

melekkk naber quuuu 69lar görünmedimi daha :26:

kızlar ıkı gundur sabahları korkunc bır aclıkla uyanıyorumm neden bole oldmm ben yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:

zor bu gıdısle bebem yaw benım fucut 70 ı pek bı sevdı 70,700 70,500 70,400 70,600 70,300 lerde gezıp tozuyo
tabı mınık kacamaklarımında bunda payı böyukkkk

kızlar ıkı gundur sabahları korkunc bır aclıkla uyanıyorumm neden bole oldmm ben yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:
duygusal açlık cnm bnmde başıma sıksık geliyor
zor bu gıdısle bebem yaw benım fucut 70 ı pek bı sevdı 70,700 70,500 70,400 70,600 70,300 lerde gezıp tozuyo
tabı mınık kacamaklarımında bunda payı böyukkkk

neyse cumaya muradına ereceksin inşallahhh

duygusal açlık cnm bnmde başıma sıksık geliyor

neyse cumaya muradına ereceksin inşallahhh

sorma arzcum ya duygusal aclık kısmına kesınlıkle katıluyorum yemege sarıyorum allahtan dengelıyorum yoksa kılo alıp emeklerımı mahvedecem ama sabıt kalıyorum bole :44::44::44::44::44:

Regl öncesi dönemdeyim, canım tatlı birşeyler istiyorrrr :84:

Son düzenleme:
hosgeldın canım tabıkı kabul ederız annen adına cok sevındım canım ne guzel kutsal topraklarıda gormus

Hoşgeldin canım

Hepinize çok teşekkür ederim hoşbulduk canlarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…