canım çürümeye baslayınca agrıyor birde sıkıntıdan üzüntüden de oluyor dişlerde sızı
aynen canım ya bnde gıcık oluyorum öyle bekliyorz deli oluyorumşu 10 da bi msj göndermeyede sinir oldum heetatlım ben şuan pilates yapıyorum misal sende istediğin kiloya düşünce kendini çok zorlamadan hemde metebolizmanı yavaşlatmamak adına yapabilirsin çok bi para değilse kalsın bence işine yarar kuzum
büyük ihtimal ondan olmustur canım geçerolabilir tatlım dünkü cenaze haberi baya gerdi beni ondanda uyurken farkında olmadan sıktıysam dişleerimi felan artmış olabilir
şu 10 da bi msj göndermeyede sinir oldum heetatlım ben şuan pilates yapıyorum misal sende istediğin kiloya düşünce kendini çok zorlamadan hemde metebolizmanı yavaşlatmamak adına yapabilirsin çok bi para değilse kalsın bence işine yarar kuzum
hamilelikte pilates yapmak zararli mi? bi bilginiz varmi acaba
\
hamilelikte pilates yapmak zararli mi? bi bilginiz varmi acaba
\
herkese günaydın kızlar hepinizi çok özledim.beni tekrar aranıza kabul edermsinizzannemin hastalığı derken bi türlü giremedim.bu arada annem iyileşti veee hacca gitti geldi çok şükür
herkese günaydın kızlar hepinizi çok özledim.beni tekrar aranıza kabul edermsinizzannemin hastalığı derken bi türlü giremedim.bu arada annem iyileşti veee hacca gitti geldi çok şükür
canım hoşgeldinnherkese günaydın kızlar hepinizi çok özledim.beni tekrar aranıza kabul edermsinizzannemin hastalığı derken bi türlü giremedim.bu arada annem iyileşti veee hacca gitti geldi çok şükür
Selâm kızlar günaydın herkese nasılsınız bugün
merhaba kızlarrr
içim içimi yedi giremedim diye sabah sabah ofiste işler karıştı bizim patron biraz .... neyyyseeeeeeeeee ....
iyisiniz inşallaahhhhhhhh
canım hoşgeldinn
annenin iyileşmesine ve hacca gitmesine çook sevindim cnm selamalr anneciqine
stresli başladık güne ama şimdi daha iyiyiz cnm sen nasılsın?
melekkk naber quuuu 69lar görünmedimi daha :26:
duygusal açlık cnm bnmde başıma sıksık geliyorkızlar ıkı gundur sabahları korkunc bır aclıkla uyanıyorumm neden bole oldmm ben yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:
zor bu gıdısle bebem yaw benım fucut 70 ı pek bı sevdı 70,700 70,500 70,400 70,600 70,300 lerde gezıp tozuyo
tabı mınık kacamaklarımında bunda payı böyukkkk
duygusal açlık cnm bnmde başıma sıksık geliyor
neyse cumaya muradına ereceksin inşallahhh
Regl öncesi dönemdeyim, canım tatlı birşeyler istiyorrrr :84:
hosgeldın canım tabıkı kabul ederız annen adına cok sevındım canım ne guzel kutsal topraklarıda gormus
Hoşgeldin canım
merhaba kızlarrr
içim içimi yedi giremedim diye sabah sabah ofiste işler karıştı bizim patron biraz .... neyyyseeeeeeeeee ....
iyisiniz inşallaahhhhhhhh
canım hoşgeldinn
annenin iyileşmesine ve hacca gitmesine çook sevindim cnm selamalr anneciqine
stresli başladık güne ama şimdi daha iyiyiz cnm sen nasılsın?
melekkk naber quuuu 69lar görünmedimi daha :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?