Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Merhaba hanımlaaaar :)

Ben de 2 haftadır diyetteyim. Boyum 165 cm ve kilom 67 hedefim önce 55 olup sonra 50 ye düşmek. burada verilen diyet listesiyle birlikte hergün yarım saat spor yapmaya özen gösteriyorum ama en önemli seyin motivasyon ve istikrar olduguna karar verdim. o yüzden pes eder gibi oldugumda desteginize ihtiyacım olacak cünkü kilo verebilecegimi hiiiiiiiiç düşünmüyorum

selam kızlar,çocuğum hasta ,bronşit olmuş,hava tedavisi yapıyorum evde,hiç vaktim olmuyor yazmaya,düzenim bozuldu iyice....erginsena bendeki hormonlu canım özel taktımıştım,mirena devlette takmıyorlar,hormon salgılıyor,ö yüzden ödem yaparmış ,şişlik felan,az adet görüyorum,buna bağlıyorum az kg vermemi,o yüzden bunu çıkartıp diğerinden taktırcam

Regl öncesi dönemdeyim, canım tatlı birşeyler istiyorrrr :84:
tarçınlı süt iyi geliyor canım tarafımdan denenmeiş ve onaylanmıştır
destek adına arayışın varsa bizler burdayız cnm elimizden gelenide yaparız...yeterki istikrarlık ol

hayırlısı olsun cnm bu arada çocuqada çok geçmiş olsun

bugn yine ayaklarım üşüyor işler yoqun ama beni ısıtmaya yetmiyor...arkadaşta hasta olmuş zor duruyor ayakta...bugün diyetim gayet güzel gidiyor...dün bozmuştumda

bugn yine ayaklarım üşüyor işler yoqun ama beni ısıtmaya yetmiyor...arkadaşta hasta olmuş zor duruyor ayakta...bugün diyetim gayet güzel gidiyor...dün bozmuştumda
Ayaklarına dikkat et. En çok hastalık ayak üşümesiyle kapılıyor. Etrafta dolaşan o salgın grip de çok feci. Allah göstermesin.

Benim etlerim çok sıkıdır normalde ama gevşemeye başladı. Kilo alıyorum ya da veriyorum. Kendimi daha zayıf hissediyorum, umarım kilo veriyorumdur

Sabah menüm:
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
2-3 zeytin
biraz domates-salatalık
tahin kreması
1 bardak süt

ara: iki kuru kayısı

Öğle: ıspanak yatağında et sote

ara: börek
leblebi

Akşam: ton balıklı salata
2-3 kaşık mantı
3-4 kaşık taze fasülye

sen kilo al tatlım bebişimiz büyüsün
bu arada menülerinde iştah kabartıyo

selamlar ben hala dieti rayına oturtamadım motivasyonum gitti napıcamı bilmiorum çok yemesemde dengesiz besleniyorum

arzu menüsünü iftiharla sunar
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık kavurma
domates
1 dilim buqday ekmeqi

ara
yeşilçay

öqlen
1 porsiyon etli nohut
1 kase cacık

akşam
1 kase tarhana çorbası

3 litre su..

az buçuk düzene girdim çok şükür

selamlar ben hala dieti rayına oturtamadım motivasyonum gitti napıcamı bilmiorum çok yemesemde dengesiz besleniyorum

hoşgeldin fıstıqım
nasılsın tatlım nerelerdesin sen yaa
menülerini paylaş cnm ozaman rayına oturur....yoksa çok kızıyorlar ona göree

Son düzenleme:
hoşgeldin fıstıqım
nasılsın tatlım nerelerdesin sen yaa
menülerini paylaş cnm ozaman rayına oturur....yoksa çok kızıyorşar ona göree
tamam canım öyle yapim en azından bend ene yediğimi naptığımı bilirim benim tombul etlerimi çimdirinde aklım başıma gelsin

ayaklarını korumalısın hemen hasta olursun ayak sırt baş onmli soğuktan korumak lazım

erginsena ablacım hakikaten tebrik ediyorum seni bir ağladım bir okudum yazını.. çok etkilendim ben 21 yaşındayım ve 72 kiloyum kadınlar klübüne üye olduğumda 72 ile başladım 69.4 e kadar indim bayramda ayağımı çatlattım merdivenlerden düşüp ve yatarak beslendim sınav dönemine girdim (öğrenciyim) bu yüzden geri aldım 73 oldum sonra 3 gündür bekliyorum sınavlara hazırlanıyorum bir yandan da kaçıyor azda olsa ipin ucu ama yinede başladım sayılır. yarın önemli 2 sınavım var o yüzden sporu erteledim biraz :) ama devam edicem mutlaka sporuma. zaten sporcuyum :) voleybol oynuyorum ama gel gelelim 10 yıldır sporcu olmama antrenör olmama rağmen gitmedi bir türlü kilolar. yememi kısıp sporla ekstradan desteklemem gerekiyor bunuda başaracağım nasipse. mezuniyete yani hazirana 50 kilo ile girmek istiyorum inşallah...

hoşgeldin cnm aramızaa ozmn sana şimdilik sınavlarnda başarılar, sonrada bu azimli yolda çıtır olmanda başarılarrrr dilerimm

hoşgeldin cnm aramızaa ozmn sana şimdilik sınavlarnda başarılar, sonrada bu azimli yolda çıtır olmanda başarılarrrr dilerimm

çok teşekkür ederim inşallah olacak.. bu sefer sektirmeden sektirsemde ertesi güne toparlayarak devam edicem mutlaka..

merhaba canım hoş geldin
kilolarımızı verelim çıtır olalım hep birkikte

inş. cnm azimli olduktan sora biz bayanların üstesinden gelemicemiz şeyy yok

aynen öyle öncelik azimde o olmadan olmuyor..
merhaba canım hoş geldin
kilolarımızı verelim çıtır olalım hep birkikte

ayyy inşallah inşallah.. yaşım gençken ve ben henüz hayatımın en önemli adımalrının fotoğraflarında yer almamışken bu kilolardan kurtulmak istiyorum. gelinlik fotoğrafım şişko birey olmasın istiyorum mezuniyete incecik gitmek istiyorum ve en önemlisi etrafımdaki herkese irade gücümü göstermek istiyorum..

huhuuu fıstıkkkk genemi başbaşıyız yawww şu topiğii accık şenlendirin yawww nerdeee eskiiiii topikkkimizzz
burdayım tatlımm neden kimse gelmiyo yahuu bnde merak ediyorum:26::26:
10dk yı beklemeyim canım burdan yazıyım pek giydigim yakışmasada kızın düğününe inş cıtır olurum

biçok arkadışımız burda beraber başardık inanın kendinize başarcaksınız.. gerçi benim mezuniyet şişko oldu amaa düğün fotolarım inş. çıtır olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…