burdayım tatlımmneden kimse gelmiyo yahuu bnde merak ediyorum:26::26:
10dk yı beklemeyim canım burdan yazıyım pek giydigim yakışmasada kızın düğününe inş cıtır olurum
evet canım ya fotolar kalıcı oluyor tabi basarsan daha iyi olur fotolara baktıkça pişmanlık duymazsınaynen öyle öncelik azimde o olmadan olmuyor..
ayyy inşallah inşallah.. yaşım gençken ve ben henüz hayatımın en önemli adımalrının fotoğraflarında yer almamışken bu kilolardan kurtulmak istiyorum. gelinlik fotoğrafım şişko birey olmasın istiyorum mezuniyete incecik gitmek istiyorum ve en önemlisi etrafımdaki herkese irade gücümü göstermek istiyorum..
biçok arkadışımız burda beraber başardık inanın kendinize başarcaksınız..gerçi benim mezuniyet şişko oldu amaa düğün fotolarım inş. çıtır olcakk
evet canım ya fotolar kalıcı oluyor tabi basarsan daha iyi olur fotolara baktıkça pişmanlık duymazsın
bnde senin gibiyim canımm inş kilo verecegiz bn inanıyorum bilcegim saolsun cok destek veriyo bana
kızz güzele ne yakışmaz çıtır olunca bidee havandan geçilmez hee gelin kıskanırrr[/QUOTE canım bnm cok tesekkür ederim canımmmmm o senin güzelliğin bakalımm inş öyle olur
hahhaha yanlış yazmısım canım o kendini biliyo nasıl olsa yanlış yazdıklarımıda anlıo dimi sekerimbilceğin kim kızz odamı aramısa yeni katıldııı heekopuşlardayım valla bu gece de hee oruç bana yaramadı beyinn gidiii sankim
hahhaha yanlış yazmısım canım o kendini biliyo nasıl olsa yanlış yazdıklarımıda anlıo dimi sekerim
biliyorum canım sakalışıyoruzbiliyorum tabiki tatlım takılıyorum sadecem yeşil çayımıda aldım ohhh az keyif yapem
biliyorum canım sakalışıyoruzcanım neden burda kimse yok cünküü erken kalkacak fıstıklar uyuyo suan bnde gidip yatsam iyi olacak sabah erken kalkayımda kahvaltıyı atlamayım
erginsena ablacım hakikaten tebrik ediyorum seni bir ağladım bir okudum yazını.. çok etkilendim ben 21 yaşındayım ve 72 kiloyum kadınlar klübüne üye olduğumda 72 ile başladım 69.4 e kadar indim bayramda ayağımı çatlattım merdivenlerden düşüp ve yatarak beslendim sınav dönemine girdim (öğrenciyim) bu yüzden geri aldım 73 oldum sonra 3 gündür bekliyorum sınavlara hazırlanıyorum bir yandan da kaçıyor azda olsa ipin ucu ama yinede başladım sayılır. yarın önemli 2 sınavım var o yüzden sporu erteledim biraz :) ama devam edicem mutlaka sporuma. zaten sporcuyum :) voleybol oynuyorum ama gel gelelim 10 yıldır sporcu olmama antrenör olmama rağmen gitmedi bir türlü kilolar. yememi kısıp sporla ekstradan desteklemem gerekiyor bunuda başaracağım nasipse. mezuniyete yani hazirana 50 kilo ile girmek istiyorum inşallah...
merhaba arkadaşlarr herkese kucak dolusu günaydınlarrrr
bugün çok mutluyum çünkü diyetime dün itibariyle tam anlamıyla başlamış oldum..beyin olarakta bitirdimkendimi kuş gibi hafifi ve çok güçlü hissediyorum....iyiki bugüne kadar beklemişim ve ne bulduysan yemişim çünkü gözüm doydu canım hiçbir cısslı şeylerden çekmiyor artık...kafamda soru işretlerim yok...ve diyete böyle yüksek motivasyonla başladıqım içinde çok mutluyum...cuma bildirim yapmıcam haftaya 7 li rakamlarda olmak istiyorum...çok hızlı ilerlemeyi düşünüyorum Allahın izniyle...yaşasın saqlıklı yaşammmmmmmmmmmmmmmm :119::119::119:
bende çok sevindim cnm bu sefer inşallah çıtır olana kadar devamgunaydın canım senın adına cok sevındım hayırlısı canım
gunaydın kızlar
bugun hıc keyfım yok ne ıste durasım ne eve gıdesım var sanırım kaybolmak ıstıyorum
dunku menum
uyanınca 1 adet mınık kurabıye annem aksam vermıstı sabaha saklamıstım
sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta
ara
yarım sımıtdoymamazlık hat safhada ıdı
ogle
odemıs kofte
az tursu
ara
musavır geldı gene yas pasta getırmıs ınce bır dılım yas pasta ( kremasını ayırdım yemedım)
aksam
yok ( gun ıcındekı kacamaklardan dolayı yemedım bı tur ceza)
2,5 lt su
100 gr vermısım dunden bugune bu menu ıle
bugun duzene gırmeyı umuyorum
bende çok sevindim cnm bu sefer inşallah çıtır olana kadar devam
melek tatlım topla kendini bende böyle başlamıştım...kiloda almıyordum yediqim zamanlarda...sonrasında birden aldım..lütfen toparlan cnm
elımden gelenı yaparaım ama bu pıskolojı ıle zor sımdılıkzor zamanlar gecırıyorum umarım gecer ama aksamları yemeyerek sımdılık durumu topluyorum ama en kısa zamanda duzene gırıcem . sende bılırsın kafan dolu ıken moral sıfırken hıc bısı olmuo
canım aramıza hoşgeldin
öncelikle sınavlarını atlat sonrasında beslenme menümüz var bir göz atarsınburada paylaştıqımız menüleride takip et cnm ışık olur sana...
tatlım sorun nedir paylaşmak istermisin :26:
TAMAM CNM ANLAŞTIK KOLAY GELSİNtamam ablacım :) sınavlar esnasında dikkat ederek ilerleyeceğim zaten bu akşamda sporuma falan başlıyorum nasipse ve böyle devam edeceğim :) akşama tekrar girerim gün içerisinde yediklerimi yazarım inşallah :)görüşrüz :):):)
belkı sonra paylasırım canım ama sımdı canım hıc ıstemıyor
Günaydınnn fıstıklarrrmerhaba arkadaşlarr herkese kucak dolusu günaydınlarrrr
bugün çok mutluyum çünkü diyetime dün itibariyle tam anlamıyla başlamış oldum..beyin olarakta bitirdimkendimi kuş gibi hafifi ve çok güçlü hissediyorum....iyiki bugüne kadar beklemişim ve ne bulduysan yemişim çünkü gözüm doydu canım hiçbir cısslı şeylerden çekmiyor artık...kafamda soru işretlerim yok...ve diyete böyle yüksek motivasyonla başladıqım içinde çok mutluyum...cuma bildirim yapmıcam haftaya 7 li rakamlarda olmak istiyorum...çok hızlı ilerlemeyi düşünüyorum Allahın izniyle...yaşasın saqlıklı yaşammmmmmmmmmmmmmmm :119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?