Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evet canım ya fotolar kalıcı oluyor tabi basarsan daha iyi olur fotolara baktıkça pişmanlık duymazsın
bnde senin gibiyim canımm inş kilo verecegiz bn inanıyorum bilcegim saolsun cok destek veriyo bana

biçok arkadışımız burda beraber başardık inanın kendinize başarcaksınız.. gerçi benim mezuniyet şişko oldu amaa düğün fotolarım inş. çıtır olcakk

benim mezuniyet yaza düğünüme daha çok var nişanım yaza nasipse ve benim sevgilimde ince uzun bnmde kemikler iri yanında kalın kısa kalıyor gibi hissediyorum aslında iyi duruyoruz ama ne bileyim işte kilom olunca böyle soğuyorum herşeyden. şubat tatiline 50 55 kilo olarak girmek istiyorum nasipse :)

evet canım ya fotolar kalıcı oluyor tabi basarsan daha iyi olur fotolara baktıkça pişmanlık duymazsın
bnde senin gibiyim canımm inş kilo verecegiz bn inanıyorum bilcegim saolsun cok destek veriyo bana

bilceğin kim kızz odamı aramısa yeni katıldııı hee kopuşlardayım valla bu gece de hee oruç bana yaramadı beyinn gidiii sankim

biliyorum canım sakalışıyoruz canım neden burda kimse yok cünküü erken kalkacak fıstıklar uyuyo suan bnde gidip yatsam iyi olacak sabah erken kalkayımda kahvaltıyı atlamayım

kuzuu biliyom herkeş biz gibi işsiz güçsüz deilde akşamlarıda topik hareketsiz tamam tatlım yat sen ben mecbur bekliyorum kıyamam uyu güzelce. allah rahatlık versin cnm.

canım aramıza hoşgeldin
öncelikle sınavlarını atlat sonrasında beslenme menümüz var bir göz atarsın burada paylaştıqımız menüleride takip et cnm ışık olur sana...

merhaba arkadaşlarr herkese kucak dolusu günaydınlarrrr
bugün çok mutluyum çünkü diyetime dün itibariyle tam anlamıyla başlamış oldum..beyin olarakta bitirdim kendimi kuş gibi hafifi ve çok güçlü hissediyorum....iyiki bugüne kadar beklemişim ve ne bulduysan yemişim çünkü gözüm doydu canım hiçbir cısslı şeylerden çekmiyor artık...kafamda soru işretlerim yok...ve diyete böyle yüksek motivasyonla başladıqım içinde çok mutluyum...cuma bildirim yapmıcam haftaya 7 li rakamlarda olmak istiyorum...çok hızlı ilerlemeyi düşünüyorum Allahın izniyle...yaşasın saqlıklı yaşammmmmmmmmmmmmmmm :119::119::119:

gunaydın canım senın adına cok sevındım hayırlısı canım

gunaydın kızlar

bugun hıc keyfım yok ne ıste durasım ne eve gıdesım var sanırım kaybolmak ıstıyorum

dunku menum

uyanınca 1 adet mınık kurabıye annem aksam vermıstı sabaha saklamıstım

sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta

ara
yarım sımıt doymamazlık hat safhada ıdı

ogle
odemıs kofte
az tursu

ara
musavır geldı gene yas pasta getırmıs ınce bır dılım yas pasta ( kremasını ayırdım yemedım)

aksam
yok ( gun ıcındekı kacamaklardan dolayı yemedım bı tur ceza )

2,5 lt su

100 gr vermısım dunden bugune bu menu ıle

bugun duzene gırmeyı umuyorum

gunaydın canım senın adına cok sevındım hayırlısı canım
bende çok sevindim cnm bu sefer inşallah çıtır olana kadar devam

melek tatlım topla kendini bende böyle başlamıştım...kiloda almıyordum yediqim zamanlarda...sonrasında birden aldım..lütfen toparlan cnm

elımden gelenı yaparaım ama bu pıskolojı ıle zor sımdılık zor zamanlar gecırıyorum umarım gecer ama aksamları yemeyerek sımdılık durumu topluyorum ama en kısa zamanda duzene gırıcem . sende bılırsın kafan dolu ıken moral sıfırken hıc bısı olmuo

tatlım sorun nedir paylaşmak istermisin :26:

canım aramıza hoşgeldin
öncelikle sınavlarını atlat sonrasında beslenme menümüz var bir göz atarsın burada paylaştıqımız menüleride takip et cnm ışık olur sana...

tamam ablacım :) sınavlar esnasında dikkat ederek ilerleyeceğim zaten bu akşamda sporuma falan başlıyorum nasipse ve böyle devam edeceğim :) akşama tekrar girerim gün içerisinde yediklerimi yazarım inşallah :) görüşrüz :):):)

TAMAM CNM ANLAŞTIK KOLAY GELSİN
belkı sonra paylasırım canım ama sımdı canım hıc ıstemıyor

tele baakkk

Son düzenleme:
Günaydınnn fıstıklarrr
Arzu ablacım cok sevindimm inş tekrar basaracaksın darısıda bize inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…