günaydınnn fıstıklarrr
arzu ablacım cok sevindimm inş tekrar basaracaksın darısıda bize inş
Merhaba hanımlaaaar :)
Ben de 2 haftadır diyetteyim. Boyum 165 cm ve kilom 67hedefim önce 55 olup sonra 50 ye düşmek. burada verilen diyet listesiyle birlikte hergün yarım saat spor yapmaya özen gösteriyorum ama en önemli seyin motivasyon ve istikrar olduguna karar verdim. o yüzden pes eder gibi oldugumda desteginize ihtiyacım olacak cünkü kilo verebilecegimi hiiiiiiiiç düşünmüyorum
bugn yine ayaklarım üşüyor işler yoqun ama beni ısıtmaya yetmiyor...arkadaşta hasta olmuş zor duruyor ayakta...bugün diyetim gayet güzel gidiyor...dün bozmuştumda
selam kızlar,çocuğum hasta ,bronşit olmuş,hava tedavisi yapıyorum evde,hiç vaktim olmuyor yazmaya,düzenim bozuldu iyice....erginsena bendeki hormonlu canım özel taktımıştım,mirena devlette takmıyorlar,hormon salgılıyor,ö yüzden ödem yaparmış ,şişlik felan,az adet görüyorum,buna bağlıyorum az kg vermemi,o yüzden bunu çıkartıp diğerinden taktırcam
erginsena ablacım hakikaten tebrik ediyorum seni bir ağladım bir okudum yazını.. çok etkilendim ben 21 yaşındayım ve 72 kiloyum kadınlar klübüne üye olduğumda 72 ile başladım 69.4 e kadar indim bayramda ayağımı çatlattım merdivenlerden düşüp ve yatarak beslendim sınav dönemine girdim (öğrenciyim) bu yüzden geri aldım 73 oldum sonra 3 gündür bekliyorum sınavlara hazırlanıyorum bir yandan da kaçıyor azda olsa ipin ucu ama yinede başladım sayılır. yarın önemli 2 sınavım var o yüzden sporu erteledim biraz :) ama devam edicem mutlaka sporuma. zaten sporcuyum :) voleybol oynuyorum ama gel gelelim 10 yıldır sporcu olmama antrenör olmama rağmen gitmedi bir türlü kilolar. yememi kısıp sporla ekstradan desteklemem gerekiyor bunuda başaracağım nasipse. mezuniyete yani hazirana 50 kilo ile girmek istiyorum inşallah...
merhaba arkadaşlarr herkese kucak dolusu günaydınlarrrr
bugün çok mutluyum çünkü diyetime dün itibariyle tam anlamıyla başlamış oldum..beyin olarakta bitirdimkendimi kuş gibi hafifi ve çok güçlü hissediyorum....iyiki bugüne kadar beklemişim ve ne bulduysan yemişim çünkü gözüm doydu canım hiçbir cısslı şeylerden çekmiyor artık...kafamda soru işretlerim yok...ve diyete böyle yüksek motivasyonla başladıqım içinde çok mutluyum...cuma bildirim yapmıcam haftaya 7 li rakamlarda olmak istiyorum...çok hızlı ilerlemeyi düşünüyorum Allahın izniyle...yaşasın saqlıklı yaşammmmmmmmmmmmmmmm :119::119::119:
Geçmiş olsun canım bu sancı yüzünden 2 gündür bende tatsızım...Adet sancısı yüzünden dün çok tatsızdım.
Dünkü cısslı menüm
Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
Kayısılı form çay
Ara
1 avuç leblebi
1 kupa sütlü nescafe
Akşam
Kahvaltı gibi yaptım.
Ayrıcaaa biscolata ve browni yedim:84:
Su = 1.5 lt
BUGUNKU menum
sabah
2 dılım uno denge
peynır
yumurta
zyetın
ceyrek domates
ara
yok
ogle
et kavurma
cok az tursu
sanırım duzene dondum
Geçmiş olsun canım bu sancı yüzünden 2 gündür bende tatsızım...
et kavurma daha bitmedimi kanka yaa....hayır fazlaysa bizide gör quuuuuuu
1. sayfayı gözyaşlarımla okudum.kendimi buldum orada.şuan 39 yaşında 153boy 82 kg bir bayanım.9 yaşında 1 kızım var.ev hanımıyım.15,5 ay önce sigarayı bıraktım.yazın 9 lu bitki çayıyla 5-6 kg verdim.86 dan 79-80 indim.sonra 82 ye çıktım.bu değer baskül değiştirdiğim için net değil. ama şuan 82 kg yim
hamilelikte sadece 9 kg aldım.3,5 kglik kızım doğdu.sonra hızla kilo aldım o zaman 87 oldum 74 e kadar indim.5 yıl sonra yine 87 oldum yine verdim azcık. son olarak bu yaz 75 den 86 ye çıktım tekrar.
aburcubur sevmem kola içmem.çayımı kaşık ucunda azcık şekerle içerim.kızım için yemeklere dikkat ederim o yüzden gayet sağlıklı besleniriz.kızım bu yüzden çok zayıftır.yer ama kilo almıyor.bense kahvaltıda 1 ekmekle kalksam sevinirim. çünkü daha fazla yiyorum. aslında metabolizmam çok iyi çalışıyor yosa bu yemeye kapılarsan geçemem heralde.
5 öğün meyve yerim.sebze bayılırım yaparım sürekli. sık sık kan v.b tahlil yaptırırım çok şükür hepsi hep normal değerdedir.
evt şimdi sorunum:kızım büyüdü ve bana kilolu olduğumu hissettiriyor,bunu ,beni kırmadan yapmaya çalışıyor.onun için başarmak istiyorum.aslında vermem gereken kilo30-35kg ama benim için imkansız bu sonuç.60-65 olsam da yetinecem amaaaa nasıl?
peki başarabilir miyim?bu mucizeyi yaşayabilirmiyim?
çok hareketliyim kızımı okula götürüp getiriyorum,5 kat asansörsüz günde ort.3 kez inip çıkarım ev işimi yapıyorum,v.b.
açlığımı önleyemiyorum.doymadan kalkamam.ama gece yemelerim yoktur.19 dan sonra sadece arada çay içerim sadece.desteğinize ihtiyacım var.size ihtiyacım var. bana çare olurmusunuz ki?vücudum şimdilik çok esnek.amaa ah bu göbek yıllardır dolmadı bu 9 ayy.saygı ve sevgilerimleee.
hoşbulduk canımmm.inşş ulaşırız hedeflere:)Ablacım bu puanlama nedir ? :26:
Kıyamam sana yaHerkeste oluyor mu bu ağrı, benim de mi olacak 2 sene sonra ? :18: :18:
Tekrar hoşgeldin canımm, hep birlikte hedefimize ulaşıcazz
Tatlım her gün değil de, ara sıra yiyorum ben, o zaman zararı olmaz
valla kilon çok iyi bebeğim.darısı başıma.amin bitanem inş.tatlım en son 54 oldum şuan tekrardan 58e çıktım 1-2 ayda askerlik çökertti beni
hoşgeldin canım aramıza maşş. çok azimlisin hiç bozma sakın
mrb tatlım malesef bende çok üşüyenlerdenimvalla kaz tüyümü lazım yoksa kutuplardan bi ayu çalıp onamı sarılıp ısınsam bilemiyorum
iyi akşamlar canım maşş. katmer dışında güzel bi menü çıkarmışın ztn onuda dengelemişinnayyy bebişede maşş.. ama dikkat et canım genede madem emziriyosun çok yoğun diyet uygulama sütten kesene kadar bari vücuduna yazık halsiz düşersin.
hoşgeldin canım aramıza
bebişinide güle güle büyüt cnm
tamam aşkım iş ve ev ayarla hemen geliyorum
bend eiyiyim cnm iş kadını oldum Allahın izniyle bu tempoya baya alıştım tek sıkıntım diyeti işyerinde oturtamamak :26: pazartesi start vericem inşallah geri dönememk üzere...kendi kendimin yalancısı oldun başladım başlıyorum diye diye...artık istikrarlı olma zamanı geldi cnm
tatlım derslerin bitince açarsan pcyi anneciqinde üzülmez senin iyiliqini istiyor bitanem..çok selam söyke annene olurmu
canım arada yediqin 3 mandalina çok fazla an fazla 1 tane yemelisin....ve akşamki biber dolamsı hiç olmaması lazım sen onuda 3 tane yemişsin gel bakimmm kulaqını çekemm
tamam kutuplardan ayı çaqıralım bu kış bizi anvak bu paklar
canım emeklerimizin karşılıqını alabilmemiz için suyu mutlaka içmemiz lazım en az 2.5 litre
aferinnn sanaaaa 7 kilo süper canım aynı çizgide devamm
laf aramızda bende 90 kılo ılen oglum sureklı buna dıle getırırdı 6 yasında ama dıkkatını cekıyordukı sureklı soluyordu senı o anlamdada cok ıyı anlıyorum canım sımdı 70 kıloyum sustu zayıf annem dıye sevıyo senınde ole olacak merak etme
oncelıkle hosgeldınCANIM
sen hergun buraya gel ve menulerını paylas sana yardımcı olruuz uzulme 65 ıde kesın gorursun allahın ıznı ıle
hoş geldin1. sayfayı gözyaşlarımla okudum.kendimi buldum orada.şuan 39 yaşında 153boy 82 kg bir bayanım.9 yaşında 1 kızım var.ev hanımıyım.15,5 ay önce sigarayı bıraktım.yazın 9 lu bitki çayıyla 5-6 kg verdim.86 dan 79-80 indim.sonra 82 ye çıktım.bu değer baskül değiştirdiğim için net değil. ama şuan 82 kg yim
hamilelikte sadece 9 kg aldım.3,5 kglik kızım doğdu.sonra hızla kilo aldım o zaman 87 oldum 74 e kadar indim.5 yıl sonra yine 87 oldum yine verdim azcık. son olarak bu yaz 75 den 86 ye çıktım tekrar.
aburcubur sevmem kola içmem.çayımı kaşık ucunda azcık şekerle içerim.kızım için yemeklere dikkat ederim o yüzden gayet sağlıklı besleniriz.kızım bu yüzden çok zayıftır.yer ama kilo almıyor.bense kahvaltıda 1 ekmekle kalksam sevinirim. çünkü daha fazla yiyorum. aslında metabolizmam çok iyi çalışıyor yosa bu yemeye kapılarsan geçemem heralde.
5 öğün meyve yerim.sebze bayılırım yaparım sürekli. sık sık kan v.b tahlil yaptırırım çok şükür hepsi hep normal değerdedir.
evt şimdi sorunum:kızım büyüdü ve bana kilolu olduğumu hissettiriyor,bunu ,beni kırmadan yapmaya çalışıyor.onun için başarmak istiyorum.aslında vermem gereken kilo30-35kg ama benim için imkansız bu sonuç.60-65 olsam da yetinecem amaaaa nasıl?
peki başarabilir miyim?bu mucizeyi yaşayabilirmiyim?
çok hareketliyim kızımı okula götürüp getiriyorum,5 kat asansörsüz günde ort.3 kez inip çıkarım ev işimi yapıyorum,v.b.
açlığımı önleyemiyorum.doymadan kalkamam.ama gece yemelerim yoktur.19 dan sonra sadece arada çay içerim sadece.desteğinize ihtiyacım var.size ihtiyacım var. bana çare olurmusunuz ki?vücudum şimdilik çok esnek.amaa ah bu göbek yıllardır dolmadı bu 9 ayy.saygı ve sevgilerimleee.
kötü olmus tatlım özelliklede akşam yemegine denk gelmiş neyse telafi edersin inşDoğal gaz arıza yaptı kızlar, akşama da annem tost yaptı artık, yani akşam yemeği menüm de cıss :18:
hoş geldintopiğimizin beslenme listesi var onu uygularsan cok iyi kg verirsin birlikte basaralım
kötü olmus tatlım özelliklede akşam yemegine denk gelmiş neyse telafi edersin inş
nasıl ulaşırım bu listeye ?sayfa çok olunca gözüm kesmedi.inş. başararalım.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?