Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Tatlım beynin buna şartlama, elbette vereceksin o kiloları. Nasıl gittiğini anlamayacaksın bile, yeter ki böyle karamsar olma

bugn yine ayaklarım üşüyor işler yoqun ama beni ısıtmaya yetmiyor...arkadaşta hasta olmuş zor duruyor ayakta...bugün diyetim gayet güzel gidiyor...dün bozmuştumda

Dün ben de bozdum biraz ablacım ama bugün düzene soktum

Geçmiş olsun

Hoşgeldin canım aramızaa

Evet ablacım yaşasın sağlıklı yaşamm :124:

Adet sancısı yüzünden dün çok tatsızdım.

Dünkü cısslı menüm

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
Kayısılı form çay

Ara
1 avuç leblebi
1 kupa sütlü nescafe

Akşam
Kahvaltı gibi yaptım.
Ayrıcaaa biscolata ve browni yedim :84:

Su = 1.5 lt

Bugün toparladım kendimi, şimdilik menüm;

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 yeşil biber
1 küçük bardak portakal suyu

yaklaşık 1 lt suyumu da bitirdim.

Son düzenleme:
BUGUNKU menum

sabah
2 dılım uno denge
peynır
yumurta
zyetın
ceyrek domates

ara
yok

ogle
et kavurma
cok az tursu

sanırım duzene dondum

Geçmiş olsun canım bu sancı yüzünden 2 gündür bende tatsızım...
BUGUNKU menum

sabah
2 dılım uno denge
peynır
yumurta
zyetın
ceyrek domates

ara
yok

ogle
et kavurma
cok az tursu

sanırım duzene dondum

et kavurma daha bitmedimi kanka yaa....hayır fazlaysa bizide gör quuuuuuu

1. sayfayı gözyaşlarımla okudum.kendimi buldum orada.şuan 39 yaşında 153boy 82 kg bir bayanım.9 yaşında 1 kızım var.ev hanımıyım.15,5 ay önce sigarayı bıraktım.yazın 9 lu bitki çayıyla 5-6 kg verdim.86 dan 79-80 indim.sonra 82 ye çıktım.bu değer baskül değiştirdiğim için net değil. ama şuan 82 kg yim
hamilelikte sadece 9 kg aldım.3,5 kglik kızım doğdu.sonra hızla kilo aldım o zaman 87 oldum 74 e kadar indim.5 yıl sonra yine 87 oldum yine verdim azcık. son olarak bu yaz 75 den 86 ye çıktım tekrar.
aburcubur sevmem kola içmem.çayımı kaşık ucunda azcık şekerle içerim.kızım için yemeklere dikkat ederim o yüzden gayet sağlıklı besleniriz.kızım bu yüzden çok zayıftır.yer ama kilo almıyor.bense kahvaltıda 1 ekmekle kalksam sevinirim. çünkü daha fazla yiyorum. aslında metabolizmam çok iyi çalışıyor yosa bu yemeye kapılarsan geçemem heralde.
5 öğün meyve yerim.sebze bayılırım yaparım sürekli. sık sık kan v.b tahlil yaptırırım çok şükür hepsi hep normal değerdedir.
evt şimdi sorunum:kızım büyüdü ve bana kilolu olduğumu hissettiriyor,bunu ,beni kırmadan yapmaya çalışıyor.onun için başarmak istiyorum.aslında vermem gereken kilo30-35kg ama benim için imkansız bu sonuç.60-65 olsam da yetinecem amaaaa nasıl?
peki başarabilir miyim?bu mucizeyi yaşayabilirmiyim?
çok hareketliyim kızımı okula götürüp getiriyorum,5 kat asansörsüz günde ort.3 kez inip çıkarım ev işimi yapıyorum,v.b.
açlığımı önleyemiyorum.doymadan kalkamam.ama gece yemelerim yoktur.19 dan sonra sadece arada çay içerim sadece.desteğinize ihtiyacım var.size ihtiyacım var. bana çare olurmusunuz ki?vücudum şimdilik çok esnek.amaa ah bu göbek yıllardır dolmadı bu 9 ayy.saygı ve sevgilerimleee.

oncelıkle hosgeldın CANIM
sen hergun buraya gel ve menulerını paylas sana yardımcı olruuz uzulme 65 ıde kesın gorursun allahın ıznı ıle

laf aramızda bende 90 kılo ılen oglum sureklı buna dıle getırırdı 6 yasında ama dıkkatını cekıyordukı sureklı soluyordu senı o anlamdada cok ıyı anlıyorum canım sımdı 70 kıloyum sustu zayıf annem dıye sevıyo senınde ole olacak merak etme

hoşbulduk canımmm.inşş ulaşırız hedeflere:)
valla kilon çok iyi bebeğim.darısı başıma.

Allah kolaylık versin balım.güzeldir çalışmak ama diyet biraz zor oluyo işte.hayırlısı napalaım.

slmm kızlarr uzun bi yazılı dönemi arasından sonra.özledim sizleri.şimdioğlum başımda sonra uzuunn bi meraba dicem size.

Doğal gaz arıza yaptı kızlar, akşama da annem tost yaptı artık, yani akşam yemeği menüm de cıss :18:

Son düzenleme:

oncelıkle hosgeldın CANIM
sen hergun buraya gel ve menulerını paylas sana yardımcı olruuz uzulme 65 ıde kesın gorursun allahın ıznı ıle

amin inşallah desteklerinizle inş.ne mutlu.
inş. bende başarırım.bu kadar kiloyu nasıl ve ne zamanda verdiniz a caba?

hoş geldintopiğimizin beslenme listesi var onu uygularsan cok iyi kg verirsin birlikte basaralım

menüm

sabah
peynir zeytin salatalık sekersiz cay 2 dilim tahıllı ekmek
ara
2 incir
ögle
haslanmıs tavuk gögsü
1 bardak cabuk corba
1 domates
ara
10 badem fındık karıstırdım
akşam
salata
1 bardak cabuk corba yine (yemekte pilav ile lahana sarması vardı yemedimmm)
2lt su içebildim sadece hiç canım istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…