kızlaaaaaaaaarrr nasılsınız bakalım keyifler yerindmi...
1 haftadır netim yoktu numaramı taşıdım cumaftesi geçiş oldu bunde ancak net oldu....
Sizleri çok özledim...
Sezgim canım annenin iyi olduğunu çok sevindim... Rabbim hacılığınıda kabul etsin inşallah gitmek isteyen herkese nasip etsin inşallah amin...
Arzu dietin jayırlı olsun bak bu sefer bırakmak yok anlaştıkmı zaten bende buradan uzak kalınca baya bi cozuttum regilde girdi araya yi melek yi oldum...
Meleğim canım arkadaşım benim bir takım sıkıntıların var canım benim her zaman yanındayım eyer paylaşmak istersen seni dinlerim hwm içini dökmüş olursun... Bazen insan birine birşey anlatıp içini dökmek istiyor ama yanında kimseyi bulamıyor...
menüm
sabah
peynir zeytin salatalık sekersiz cay 2 dilim tahıllı ekmek
ara
2 incir
ögle
haslanmıs tavuk gögsü
1 bardak cabuk corba
1 domates
ara
10 badem fındık karıstırdım
akşam
salata
1 bardak cabuk corba yine (yemekte pilav ile lahana sarması vardı yemedimmm)
2lt su içebildim sadece hiç canım istemedi
bana uyar canımmANNEMde madenı kızım gelll bırlıkte göturek malı tedbılı kıyafetle bı gecede bosaltırız buzlugu
hay hayyydiyeti tekrardan alabilirmiyimm..
BAŞARICAKSINN...... biz varız yanında...herşeyi birlikte başardık biz burdaki arkadaşlarla...aile gibiyiz...abla kardeş olduk hepimiz...artık sende bu cici ailenin bir parçası oldun..hoşgeldin aramıza1. sayfayı gözyaşlarımla okudum.kendimi buldum orada.şuan 39 yaşında 153boy 82 kg bir bayanım.9 yaşında 1 kızım var.ev hanımıyım.15,5 ay önce sigarayı bıraktım.yazın 9 lu bitki çayıyla 5-6 kg verdim.86 dan 79-80 indim.sonra 82 ye çıktım.bu değer baskül değiştirdiğim için net değil. ama şuan 82 kg yim
hamilelikte sadece 9 kg aldım.3,5 kglik kızım doğdu.sonra hızla kilo aldım o zaman 87 oldum 74 e kadar indim.5 yıl sonra yine 87 oldum yine verdim azcık. son olarak bu yaz 75 den 86 ye çıktım tekrar.
aburcubur sevmem kola içmem.çayımı kaşık ucunda azcık şekerle içerim.kızım için yemeklere dikkat ederim o yüzden gayet sağlıklı besleniriz.kızım bu yüzden çok zayıftır.yer ama kilo almıyor.bense kahvaltıda 1 ekmekle kalksam sevinirim. çünkü daha fazla yiyorum. aslında metabolizmam çok iyi çalışıyor yosa bu yemeye kapılarsan geçemem heralde.
5 öğün meyve yerim.sebze bayılırım yaparım sürekli. sık sık kan v.b tahlil yaptırırım çok şükür hepsi hep normal değerdedir.
evt şimdi sorunum:kızım büyüdü ve bana kilolu olduğumu hissettiriyor,bunu ,beni kırmadan yapmaya çalışıyor.onun için başarmak istiyorum.aslında vermem gereken kilo30-35kg ama benim için imkansız bu sonuç.60-65 olsam da yetinecem amaaaa nasıl?
peki başarabilir miyim?bu mucizeyi yaşayabilirmiyim?
çok hareketliyim kızımı okula götürüp getiriyorum,5 kat asansörsüz günde ort.3 kez inip çıkarım ev işimi yapıyorum,v.b.
açlığımı önleyemiyorum.doymadan kalkamam.ama gece yemelerim yoktur.19 dan sonra sadece arada çay içerim sadece.desteğinize ihtiyacım var.size ihtiyacım var. bana çare olurmusunuz ki?vücudum şimdilik çok esnek.amaa ah bu göbek yıllardır dolmadı bu 9 ayy.saygı ve sevgilerimleee.
hasretle bekliyoruz cnmhoşbulduk canımmm.inşş ulaşırız hedeflere:)
valla kilon çok iyi bebeğim.darısı başıma.
Allah kolaylık versin balım.güzeldir çalışmak ama diyet biraz zor oluyo işte.hayırlısı napalaım.
slmm kızlarr uzun bi yazılı dönemi arasından sonra.özledim sizleri.şimdioğlum başımda sonra uzuunn bi meraba dicem size.
keşke elektriklerde kesilseydiDoğal gaz arıza yaptı kızlar, akşama da annem tost yaptı artık, yani akşam yemeği menüm de cıss :18:
süper canım aferinnmenüm
sabah
peynir zeytin salatalık sekersiz cay 2 dilim tahıllı ekmek
ara
2 incir
ögle
haslanmıs tavuk gögsü
1 bardak cabuk corba
1 domates
ara
10 badem fındık karıstırdım
akşam
salata
1 bardak cabuk corba yine (yemekte pilav ile lahana sarması vardı yemedimmm)
2lt su içebildim sadece hiç canım istemedi
1 haftadır netim yoktu numaramı taşıdım cumaftesi geçiş oldu bunde ancak net oldu....
Sizleri çok özledim...
Sezgim canım annenin iyi olduğunu çok sevindim... Rabbim hacılığınıda kabul etsin inşallah gitmek isteyen herkese nasip etsin inşallah amin...
Arzu dietin jayırlı olsun bak bu sefer bırakmak yok anlaştıkmı zaten bende buradan uzak kalınca baya bi cozuttum regilde girdi araya yi melek yi oldum...
Meleğim canım arkadaşım benim bir takım sıkıntıların var canım benim her zaman yanındayım eyer paylaşmak istersen seni dinlerim hwm içini dökmüş olursun... Bazen insan birine birşey anlatıp içini dökmek istiyor ama yanında kimseyi bulamıyor...
bana uyar canımm
O ZAMAN hazır ol bebek
gunaydınnn yavru kusummmm
gene 70 lerde gezınıp duruom offffffffffffffffffffffffffff sıkıldım su 70 lerden tıkılıp kaldımmmm ama yarından sonra gorun benıhaftaya cumaya bırak 69 ları 68 lerı gorcemmmm
bana uyar canımm
O ZAMAN hazır ol bebek
gunaydınnn yavru kusummmm
gene 70 lerde gezınıp duruom offffffffffffffffffffffffffff sıkıldım su 70 lerden tıkılıp kaldımmmm ama yarından sonra gorun benıhaftaya cumaya bırak 69 ları 68 lerı gorcemmmm
işte buuu yakışır arkadaşımaa
Sizleri çok özledim...
işte buuu yakışır arkadaşımaa
SAGOL canım sılkenme vaktı artık yeter bu kaar gevseklık demı
bende haftaya 79ları 78leri görsem iyidir
kesın gorursun canım ınanıyroum sana
günaydın kızlarr annem iyileşti dedim nazarım değdi galiba dün gece sabaha kadar hastanedeydik ordanda hemen işe geldim olsun bakalım bunada şükür.tam başlayamadım ben yine az yemeğe oda oalacak inşallah.sizler nasılsınız
gecmıs olsun canım
günaydın kızlarr annem iyileşti dedim nazarım değdi galiba dün gece sabaha kadar hastanedeydik ordanda hemen işe geldim olsun bakalım bunada şükür.tam başlayamadım ben yine az yemeğe oda oalacak inşallah.sizler nasılsınız
SAGOL canım sılkenme vaktı artık yeter bu kaar gevseklık demı
kesın gorursun canım ınanıyroum sana
gecmıs olsun canım
amin inşallah desteklerinizle inş.ne mutlu.
inş. bende başarırım.bu kadar kiloyu nasıl ve ne zamanda verdiniz a caba?
bende kendime güveniyorum ama eşime güvenmiyorum.. sevgili eşim dün akşam ben eve gidesiye yemek hazırlamış bigüzel yedik..sonrada kestane kavurdu
hata eşimin yanee..
bende suç yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?