Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Herkese günaydın bayanlar nasılınız? Benim moralim bozuldu baya bi dün derse oturduğum için sürekli spor az kadı sanırım pek bi etkii olmadı yada.. ve ben sabah tartıda 100 gr fazla gördüm düne göre dünde o kadar dikkat ettim yani

YANI sen yapmadın mıkı yaptı olemı
hee doqru anlamışsın cnm
dun aksam annem 1 tencere sarma sarmıs bayılırımmmmmmmmm ama sıırf aksam dıye 1 tane bıle yemedım kızlarrrrr

cokmı kılım sızceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yok sen yeme cnm bana yolla hepsini
sana bi zarar gelmesin

canım menünü paylaşırmısın bi görelim neler yemişsin

hee doqru anlamışsın cnm

sana bi zarar gelmesin

SANADA yasak bebem yaw

canım rahat ol yemem bu sefer kararlıyım Allahın izniyle.. dediqim gibi sonuna kadar gidicem inşallahh gözümde hiçbişey yok zaten şimdiye kadar fazlasıyla yedim...

Son düzenleme:
hee doqru anlamışsın cnm

sana bi zarar gelmesin

canım menünü paylaşırmısın bi görelim neler yemişsin

sabah:
2 bardak ılık su
1 yeşil elma

kahvaltı:
1 tane haşlanmış patates
süzme beynir
1bardak yeşilçay

öğlen:
1 adet shinitsel (okulda olduğum için )

ara:
1 yeşil elma

akşam:
1 yeşil elma
yağsız kavurma
közlenmiş sebze

spor:
okuldan eve 40 dk yürüyüş
leslie sansone ile 1500 adım

dünki menüm böyle.

canım meyvelerde yüksek oranda karbonhidrat var ve meyveler bizi acıktırır...tam bir kahvaltı yaparsan gün içinde acıkmazsın...2 dilim buqday yada tahıllı ekmeqin mutlaka olsun kahvaltında...1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin ve bitki çayı iç....kahvaltını bu şekilde tamamla...bu kahvaltı gün içinde acıkmanı engellicektir...sabahla öqlen arasında ve öqlenle akşam arasında ara öqün yap...süt yoqurt fındık ceviz ve meyve...bunlardan bir tanesini ara öqün olarak tüketebilirsin
öqlen yemeqinde önden bir kase çorba mutlaka içmelisin...arkasındanda mümkünde ızgara tarzı yada yaqsız et balık tavuk ürünlerinden ve salata tarzı yemelisin..akşamda tek çeşit yani sebze+ yoqurt gibi yemelisin...ve mutlaka 3 litre su içmelisin...yoksa kilo veremezsin cnm....hergün menülerini paylaş yanlışları bulalım...ve bizim menülerimizdende örnek al...neyi nezaman yediqimiz çok önemli...rayına bir defa oturtunca gerisi geliyor cnm başarıcaksın emin ol

inşallah.. dediğini deneyeceğim ama elma yediğimde midem şişiyor daha az yiyorum birde dışarıdayım sürekli mecburen dışarıdan tüketmek zorunda kalıtyorum ankarada gölbaşındayım ve tüketebileceğim diyet menüsü olan bir yer yok doğru düzgün yemek yapan yer bile bulmak zor evde yemek yemek için vaktim çok az ama akşam için evde oluyorum geç saattede olsa deneyeceğim :) ara öğünlerde elma ile yada fıstık badem ile geçiştiriyorum normalde 1 parça bitter çikolata yiyorum ben yoksa psikolojik baskı var gibi geliyor üstümde

KIZlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız kardesım hamıleymıs dun haberını almıstık bugunde ogrendıkkı ıkızmısssssssssssssssss

çooooook tebrik ederim canım gözünüz aydınn
hemde ikizzz ayy ne güzelll yaaa
ablan sırayı saldı kardeşinde
sıra sende hayatımm

BANA SIRA gelmez askımcım da kız kardesım ıkız olunca nasıl cıkcak ısın ıcınden bılmıyorumzzz ablamında yenı oldu bebısı yardımcı cok olamaz

gene 70 lerde gezınıp duruom offffffffffffffffffffffffffff sıkıldım su 70 lerden tıkılıp kaldımmmm ama yarından sonra gorun benı haftaya cumaya bırak 69 ları 68 lerı gorcemmmm

bende haftaya 79ları 78leri görsem iyidir

İnanıyorum size çıtırlar, göreceksiniz tabii

Geçmiş olsun, Allah şifasını versin

dun aksam annem 1 tencere sarma sarmıs bayılırımmmmmmmmm ama sıırf aksam dıye 1 tane bıle yemedım kızlarrrrr

cokmı kılım sızceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hayır ablacımm, çelik gibi iraden var ne güzel

KIZlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız kardesım hamıleymıs dun haberını almıstık bugunde ogrendıkkı ıkızmısssssssssssssssss

Ne güzel ablacım yaa, hayırlı olsunn

Son düzenleme:
Şimdilik menüm,

Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta ve 1 kk peynir ile yapılmış omlet
3 zeytin
2 küçük yeşil biber
1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…