- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
hee doqru anlamışsın cnm
YANI sen yapmadın mıkı yaptı olemı
yok sen yeme cnm bana yolla hepsinidun aksam annem 1 tencere sarma sarmıs bayılırımmmmmmmmm ama sıırf aksam dıye 1 tane bıle yemedım kızlarrrrr
cokmı kılım sızceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Herkese günaydın bayanlar nasılınız? Benim moralim bozuldu baya bidün derse oturduğum için sürekli spor az kadı sanırım pek bi etkii olmadı yada.. ve ben sabah tartıda 100 gr fazla gördüm düne göre dünde o kadar dikkat ettim yani
hee doqru anlamışsın cnm
yok sen yeme cnm bana yolla hepsini
sana bi zarar gelmesin
SANADA yasak bebem yaw
hee doqru anlamışsın cnm
sana bi zarar gelmesin
SANADA yasak bebem yaw
canım rahat ol yemembu sefer kararlıyım Allahın izniyle.. dediqim gibi sonuna kadar gidicem inşallahh gözümde hiçbişey yok zaten şimdiye kadar fazlasıyla yedim...
hee doqru anlamışsın cnm
sana bi zarar gelmesin
canım menünü paylaşırmısın bi görelim neler yemişsin
sabah:
2 bardak ılık su
1 yeşil elma
kahvaltı:
1 tane haşlanmış patates
süzme beynir
1bardak yeşilçay
öğlen:
1 adet shinitsel (okulda olduğum için)
ara:
1 yeşil elma
akşam:
1 yeşil elma
yağsız kavurma
közlenmiş sebze
spor:
okuldan eve 40 dk yürüyüş
leslie sansone ile 1500 adım
dünki menüm böyle.
canım meyvelerde yüksek oranda karbonhidrat var ve meyveler bizi acıktırır...tam bir kahvaltı yaparsan gün içinde acıkmazsın...2 dilim buqday yada tahıllı ekmeqin mutlaka olsun kahvaltında...1 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin ve bitki çayı iç....kahvaltını bu şekilde tamamla...bu kahvaltı gün içinde acıkmanı engellicektir...sabahla öqlen arasında ve öqlenle akşam arasında ara öqün yap...süt yoqurt fındık ceviz ve meyve...bunlardan bir tanesini ara öqün olarak tüketebilirsin
öqlen yemeqinde önden bir kase çorba mutlaka içmelisin...arkasındanda mümkünde ızgara tarzı yada yaqsız et balık tavuk ürünlerinden ve salata tarzı yemelisin..akşamda tek çeşit yani sebze+ yoqurt gibi yemelisin...ve mutlaka 3 litre su içmelisin...yoksa kilo veremezsin cnm....hergün menülerini paylaş yanlışları bulalım...ve bizim menülerimizdende örnek al...neyi nezaman yediqimiz çok önemli...rayına bir defa oturtunca gerisi geliyor cnm başarıcaksın emin ol
KIZlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız kardesım hamıleymıs dun haberını almıstık bugunde ogrendıkkı ıkızmısssssssssssssssss
çooooook tebrik ederim canım gözünüz aydınn
hemde ikizzz ayy ne güzelll yaaa
ablan sırayı saldı kardeşinde
sıra sende hayatımm
gene 70 lerde gezınıp duruom offffffffffffffffffffffffffff sıkıldım su 70 lerden tıkılıp kaldımmmm ama yarından sonra gorun benıhaftaya cumaya bırak 69 ları 68 lerı gorcemmmm
bende haftaya 79ları 78leri görsem iyidir
günaydın kızlarr annem iyileşti dedim nazarım değdi galiba dün gece sabaha kadar hastanedeydik ordanda hemen işe geldim olsun bakalım bunada şükür.tam başlayamadım ben yine az yemeğe oda oalacak inşallah.sizler nasılsınız
dun aksam annem 1 tencere sarma sarmıs bayılırımmmmmmmmm ama sıırf aksam dıye 1 tane bıle yemedım kızlarrrrr
cokmı kılım sızceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
KIZlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız kardesım hamıleymıs dun haberını almıstık bugunde ogrendıkkı ıkızmısssssssssssssssss
İnanıyorum size çıtırlar, göreceksiniz tabii
Geçmiş olsun, Allah şifasını versin
Hayır ablacımm, çelik gibi iraden var ne güzel
Ne güzel ablacım yaa, hayırlı olsunn
ayyyy süper bişey bu yaa allah isteyen herkese nasip etsin inşşşKIZlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyy süper bişey bu yaa allah isteyen herkese nasip etsin inşşş
melek abla taze yiğen cok sana valla hangisini seveceksen artıkk
allah yardımcınız olsun ablaammmay bende sastım kaldım ezzgıcım yaaaaaa :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?