Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

BANA SIRA gelmez askımcım da kız kardesım ıkız olunca nasıl cıkcak ısın ıcınden bılmıyorumzzz ablamında yenı oldu bebısı yardımcı cok olamaz
iş başa düştü yanee
inşallah canımm
kızlarrr ben kahvaltımı biraz önce yaptım ama sabah ögle birleşti arayı ne zman yapsam ki ??
geç uyanınca böyle oluyoo

akşam yemeqini kaçta yiceksen ona göre arayı hesapla tatlım

İnşallah netim olduğu sürece buradayım canım bende sizleri çom özledim....

Bende özledim canım sanki 1 haftadıe evimden uzak kaldım...

tamam ablacımm akşam 6 -7 arası yiyorum yemegimi

bende akşam çorba içicem özledim çorbaları....yazın resmen hasret kaldık sıcaktan içemedik...neyse öyle böyle düzene girdim buna çok seviniyorum..
ee anlat bakalım ders çalışmaların nasıl gidiyor annen nasıl neler yapıyor bakalım...

KIZlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız kardesım hamıleymıs dun haberını almıstık bugunde ogrendıkkı ıkızmısssssssssssssssss
Gözünüz aydın canım rabbim hayırşısıyşa sağlıkla bebeklerini kucqğına almayı nasip etsin inşallah amin...
Kız sizde genetik bebekler hep çift oh 1 taşla iki kuş misali rabbim hayırlı evlatlar versin...

çorba kısın cok iyi ablam içimizi ısıtıyo sıcacık :)
ders calışmalarım iyi gidiyor konuları bildiigm için soru agırlıklı calışıyorum annemde iyi ablam ev işi yemek falan ugrasıyor dısarda işler olunca onları hallediyor :) bizim evde pek yemek yenilmiyor her ögün kahvaltı hamur işleri yeseler sorun olmuyo ama ben zorlanıyorum onun için hemen hazır corba açıyorum akşamda cok geç yiyorlar ben erkenden yiyorum onlarla birilktede yeşil cayımı içiyorum böyle düzenimi kurdum ablam

kızlar benim kız hastalanmış midesi bulanıyormuş eşim işten izin aldı doktora gittiler şimdi...kış geldi hastalıklar başladı

yazını okurken çocukluqumu hatırladım cnm...hamurişleri başrollerdeydi hep...zaten diqer yemekleri hiç sevmezdim...anneciqim biz okuldan gelesiye sevdiqimiz şeyleri hazırlardı...eve geldiqimizde sofra kurulu olurdu...elimizi yıkayıp yemeqe otururduk..ne günlerdi....sanki üzerinden asırlar geçmiş gibi...ödenmez annelerin hakları...canım annemm seni çok seviyorumm

ay canımm ya inş cabucak iyileşir cok zor hastalık cook geçmiş olsun

saqol canım amin inşallah...
biz küçükken gençken sıkı giyinin acısı sonra çıkar derlerdide inanmazdık...haklılarmış..benim kızımda hala tek kat giyiniyor...sonrada üşütüp hasta oluyor...siz siz olun büyüklerin sözlerine kulak verin...bütün söylenenler bizim iyiliğimiz için

Son düzenleme:
ne güzel ablacım o güler gidince gelmiyor anı olarak kalıyor...öyle ablacım gerçekten annelerimiz bizim baş tacımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…