kızlarrr ben kahvaltımı biraz önce yaptım ama sabah ögle birleşti arayı ne zman yapsam ki ??
geç uyanınca böyle oluyoo
iş başa düştü yaneeBANA SIRA gelmez askımcım da kız kardesım ıkız olunca nasıl cıkcak ısın ıcınden bılmıyorumzzzablamında yenı oldu bebısı yardımcı cok olamaz
inşallah canımmİnanıyorum size çıtırlar, göreceksiniz tabii
Geçmiş olsun, Allah şifasını versin
Hayır ablacımm, çelik gibi iraden var ne güzel
Ne güzel ablacım yaa, hayırlı olsunn
kızlarrr ben kahvaltımı biraz önce yaptım ama sabah ögle birleşti arayı ne zman yapsam ki ??
geç uyanınca böyle oluyoo
amannn amann kımler gelmıs ılknurum gelmısssssssssssssssshosgeldın canımmm nerelerdesın cok merak ettık senııı aılevı klasık seyler ılknurum bır ara anlatırımmm bıdaha hıc bukadar uzun kalma bebegımmm ozluyoruzzzzz
iş başa düştü yanee
aynen bebek sra otomatıkman sana dustu
İnşallah netim olduğu sürece buradayım canım bende sizleri çom özledim....
bana uyar canımm
hay hayyy
BAŞARICAKSINN...... biz varız yanında...herşeyi birlikte başardık biz burdaki arkadaşlarla...aile gibiyiz...abla kardeş olduk hepimiz...artık sende bu cici ailenin bir parçası oldun..hoşgeldin aramızabeslenme listemizi smilee yayınlamış bende tekrar yazarım senin için...aklına takılan bişey olursa sor cnm başımızla birlikte
hasretle bekliyoruz cnm
keşke elektriklerde kesilseydi
süper canım aferinn
saqol cnm teşekkür ederim özledik seni quuuuuu
iş başa düştü yanee
aynen bebek sra otomatıkman sana dustu
burda bir yanlış anlaşılma var hayatım ben seni kastetmiştim
Bende özledim canım sanki 1 haftadıe evimden uzak kaldım...
tamam ablacımm akşam 6 -7 arası yiyorum yemegimi
Gözünüz aydın canım rabbim hayırşısıyşa sağlıkla bebeklerini kucqğına almayı nasip etsin inşallah amin...KIZlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız kardesım hamıleymıs dun haberını almıstık bugunde ogrendıkkı ıkızmısssssssssssssssss
çorba kısın cok iyi ablam içimizi ısıtıyo sıcacık :)bende akşam çorba içicem özledim çorbaları....yazın resmen hasret kaldık sıcaktan içemedik...neyse öyle böyle düzene girdim buna çok seviniyorum..
ee anlat bakalım ders çalışmaların nasıl gidiyor annen nasıl neler yapıyor bakalım...
ay canımm ya inş cabucak iyileşir cok zor hastalık cook geçmiş olsunkızlar benim kız hastalanmış midesi bulanıyormuş eşim işten izin aldı doktora gittiler şimdi...kış geldi hastalıklar başladı
çorba kısın cok iyi ablam içimizi ısıtıyo sıcacık :)
ders calışmalarım iyi gidiyor konuları bildiigm için soru agırlıklı calışıyorum annemde iyi ablam ev işi yemek falan ugrasıyor dısarda işler olunca onları hallediyor :) bizim evde pek yemek yenilmiyor her ögün kahvaltı hamur işleri yeseler sorun olmuyo ama ben zorlanıyorum onun için hemen hazır corba açıyorum akşamda cok geç yiyorlar ben erkenden yiyorum onlarla birilktede yeşil cayımı içiyorum böyle düzenimi kurdum ablam
ilknurcum sanki çok uzun zaman oldu gibi geliyor senin yokluqun...öyle alışmışımki...gözlei arıyor insanın..kaybolma bidaha tamammı canım
ay canımm ya inş cabucak iyileşir cok zor hastalık cook geçmiş olsun
ne güzel ablacım o güler gidince gelmiyor anı olarak kalıyor...öyle ablacım gerçekten annelerimiz bizim baş tacımızyazını okurken çocukluqumu hatırladım cnm...hamurişleri başrollerdeydi hep...zaten diqer yemekleri hiç sevmezdim...anneciqim biz okuldan gelesiye sevdiqimiz şeyleri hazırlardı...eve geldiqimizde sofra kurulu olurdu...elimizi yıkayıp yemeqe otururduk..ne günlerdi....sanki üzerinden asırlar geçmiş gibi...ödenmez annelerin hakları...canım annemm seni çok seviyorumm
kızlar benim kız hastalanmış midesi bulanıyormuş eşim işten izin aldı doktora gittiler şimdi...kış geldi hastalıklar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?