Canım tamam uzatmam zaten bence artık numaralarımızı deyişelim melek seninlede canom....
evlenince eskisi kadar ailenle zaman geçiremiyorsun cnm..bugünleri iyi deqerlendirne güzel ablacım o güler gidince gelmiyor anı olarak kalıyor...öyle ablacım gerçekten annelerimiz bizim baş tacımız
Geçmiş olsun canım artık havalar malum rabbim şifasını versin...
numaralarımızı deyişelim derken :26:
:) tamam ablam gerçekten mi bende cok ince giyinirim annem sana bakınca ben üşüyorum der ama ben böyle iyiym derimsaqol canım amin inşallah...
biz küçükken gençken sıkı giyinin acısı sonra çıkar derlerdide inanmazdık...haklılarmış..benim kızımda hala tek kat giyiniyor...sonrada üşütüp hasta oluyor...s,z siz olun büyüklerin sözlerine kulak verin...bütün söylenenler bizim iyiliğimiz için
evlenince eskisi kadar ailenle zaman geçiremiyorsun cnm..bugünleri iyi deqerlendir
bende cok baglıyım anneme özellikle anneme her şeyi konusur paylaşırız ablacım bnde üzülüyorum evlenince ne yapcaksa die
amin canım çok teşekkür ederim
he tamam burdanmı yazayım canım
inş hersey güzel ve istedgin gibi olurkızlar hafta sonu ismek e gittim ve hasta kabul işlerine kağıt yaptım şubat mart gibi dersler başlıcakmış inşallah herşey güzel olur...
Arzucum sen ismek in kursuna gitmiştin demi muhasebe kursuna:26:
burda bir yanlış anlaşılma var hayatım ben seni kastetmiştim
meleekkk yemeqemi çıktın quuuuuuu sesin soluqun kesildi
HE yumurtalı kavurma yedım solemesı ayıp efemmmmmmmm
Gözünüz aydın canım rabbim hayırşısıyşa sağlıkla bebeklerini kucqğına almayı nasip etsin inşallah amin...
Kız sizde genetik bebekler hep çift oh 1 taşla iki kuş misali rabbim hayırlı evlatlar versin...
yok ılknurummm bebegım bu ılk bızde hıc ıkız doguran olmamıstı kardesım ılk olacak nasıpse :18::18::18:
kızlar benim kız hastalanmış midesi bulanıyormuş eşim işten izin aldı doktora gittiler şimdi...kış geldi hastalıklar başlad
:26::26::26: cokkk gecmıs olsunnnnnnnnnn
Canım tamam uzatmam zaten bence artık numaralarımızı deyişelim melek seninlede canom....
tamam canım ozelden yazssana bana numeronuuu
şimdi iyisinizde spnrası pek iyi olmiyyy:) tamam ablam gerçekten mi bende cok ince giyinirim annem sana bakınca ben üşüyorum der ama ben böyle iyiym derim
he canım ismeqe gittiydimkızlar hafta sonu ismek e gittim ve hasta kabul işlerine kağıt yaptım şubat mart gibi dersler başlıcakmış inşallah herşey güzel olur...
Arzucum sen ismek in kursuna gitmiştin demi muhasebe kursuna:26:
He gııı burdan yaz... Allah iyiliğini versin özelime gel çiçaaaamm..
inş hersey güzel ve istedgin gibi olur
yok ılknurummm bebegım bu ılk bızde hıc ıkız doguran olmamıstı kardesım ılk olacak nasıpse :18::18::18:
3 öqünden tekinde illa kavurma var yanii... ohh gel keyfim gell
kızlar benim kız hastalanmış midesi bulanıyormuş eşim işten izin aldı doktora gittiler şimdi...kış geldi hastalıklar başlad
saqol teyzesi
ilknurun özeline sen gidecen canım numaranı sen yazacan...sonrada ilknur seni arayacak..dimi ilknurummm
şimdi iyisinizde spnrası pek iyi olmiyyy
he canım ismeqe gittiydim
gelcemde araba bulamadım canım yaa
3 öqünden tekinde illa kavurma var yanii... ohh gel keyfim gell
heee vallah hayat bağa guzel demıhem lezzetlı hem belesssss hemıde 0 puannnn
saqol teyzesi
ilknurun özeline sen gidecen canım numaranı sen yazacan...sonrada ilknur seni arayacak..dimi ilknurummm
dur yazam o zaman bebek
ilknur tel açtı kızlar akşama kadar konuşacaz meşgulüz bizi rahatsız etmeyin
cenenız dusmesınnnnn bızı burda dırek yapmayınnn
paramda kalmamışAraba yoksa toplu taşımayla gel canoomm
dur yazam o zaman bebek
cenenız dusmesınnnnn bızı burda dırek yapmayınnn
Melek hansen ablam doğum yaptı demiştinya ben onu ikizleri oldu sandım ondan öyle şettim...
iyiym canım cok tskr ederim sende iyisindir inşAmin canım Allah razı olsun... ezgicim nasılsın görüşmeyeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?