- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
iyiym canım cok tskr ederim sende iyisindir inş
ay yerim ben onu bnm yeerime öp annesiİyim canım minik cadımla evde çizgi film izliyoruz...
ay yerim ben onu bnm yeerime öp annesi
YOK ILKNUUrum ablamım tekız oldu kardesım hamıle ya onunkı ıkızmıs yandııııııııııııııııı :18::18::18::18:
Hayırlısı canım rabbimin bir bildiği vardır allah yardım eder takmayın bunlara kafayı hayırlısıyla sağlıkla elleri ayakları düz aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin inşallah amin gerisine bir çare bulunur...
o iş tamamdır canım :13:arzucum telafi ederiz canım benim tel numarasını kayıt et oldumu canım...
En azından birbirimizden haber alamadığımız zamanlarda haberleşiriz...
YOK ILKNUUrum ablamım tekız oldu kardesım hamıle ya onunkı ıkızmıs yandııııııııııııııııı :18::18::18::18:
o iş tamamdır canım :13:
yapmazsın canım yaa pozitif ol
GELDIMmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bıldırım gunu vee ben gcen hafta ıle aynı bıldırım yaparsam napcam yaaaaa kılo vermeden gecen bı hafta olmus olcak offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Menüm
sabah ögle karısık
peynir közlenmiş biber 2dilim cavdar sekersiz cay 3 çatal aldım sahanda yumurta
ara
5.6 fındık 1 saat sonra
1ayva
akşam,
yogurt 5 kasık.. sebze corbası (içinde havuc cok az pirinç pırasa var ) zararı olur mu ki bilmiyorum:26::26:
domates tursusu azıcık
simdi 2lt su içtim ama yatanna kadar içerim yine
peki ablacım pirinç olunca biraz tedirgin oldum :104:
evet ablacım cok azdı gerçektensebze çorbasıymış zaten içinde olsa olsa 3-5 pirinç vardır
Selam kizlar....2 gundur giremedim kizim biraz rahatsizdi okula gidemedi ona baktim .ama bu arada hersey yolunda kontrol altinda cok sukur .yuruyusumu yapiyorum gunluk 1 saat 15 dakika. bugunki menumu yazayim sabah kepekli ekmekli tost bi dilim. yesil cay.ara mandalina. oglen mercimek corbasi bir tas.arada 1 tane ayva yedim.aksamada salata ve 4-5 kasik kadar bulgur pilavi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?