Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

YOK ILKNUUrum ablamım tekız oldu kardesım hamıle ya onunkı ıkızmıs yandııııııııııııııııı :18::18::18::18:

YOK ILKNUUrum ablamım tekız oldu kardesım hamıle ya onunkı ıkızmıs yandııııııııııııııııı :18::18::18::18:

Hayırlısı canım rabbimin bir bildiği vardır allah yardım eder takmayın bunlara kafayı hayırlısıyla sağlıkla elleri ayakları düz aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin inşallah amin gerisine bir çare bulunur...

Amın canım tabıkı ole herseyın bası saglık

o iş tamamdır canım :13:

GELDIMmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bıldırım gunu vee ben gcen hafta ıle aynı bıldırım yaparsam napcam yaaaaa kılo vermeden gecen bı hafta olmus olcak offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Menüm

sabah ögle karısık

peynir közlenmiş biber 2dilim cavdar sekersiz cay 3 çatal aldım sahanda yumurta

ara

5.6 fındık 1 saat sonra
1ayva

akşam,

yogurt 5 kasık.. sebze corbası (içinde havuc cok az pirinç pırasa var ) zararı olur mu ki bilmiyorum:26::26:
domates tursusu azıcık
simdi 2lt su içtim ama yatanna kadar içerim yine

yapmazsın canım yaa pozitif ol yarın yüzünde güller açıcak

menünde hiçbir sorum yok cnm

menüm kızlar

kahvaltı
2 dilim buqdaydan kaşarlı tost
süt

öqlen
tavuk köfte
domates
salatalık

akşam
çorba
2 tane tavuk köfte

3 litre su..

Selam kizlar....2 gundur giremedim kizim biraz rahatsizdi okula gidemedi ona baktim .ama bu arada hersey yolunda kontrol altinda cok sukur .yuruyusumu yapiyorum gunluk 1 saat 15 dakika. bugunki menumu yazayim sabah kepekli ekmekli tost bi dilim. yesil cay.ara mandalina. oglen mercimek corbasi bir tas.arada 1 tane ayva yedim.aksamada salata ve 4-5 kasik kadar bulgur pilavi.

günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr

kızın için çok geçmiş olsun cnm havalar soqudud hastalılar çoqaldı Allah şifa versin tatlım

gnaydın kızlarrrr

tum hafta yaptıgım mınık mınık kacamakların bılancosu olaraktan bugun hıccc kılo verememıs bır melek olarak karsınızdayım efemmm amaa hıccc uzulmuyorm ılla her hafta kılo vercem dıye bısı yok dımı

başlangıç: 88,900 kg (17,05.2012)
geçen hafta: 70,300 kg
bu hafta: 70,300 kg
giden: yokk
gelen: yook
t. giden: 18,600
hedef: 65
boy: 1.68
beden: 38,40
spor: yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…