Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

akşam yemelerim bana kilo aldırmış kızlar 81.9 çıktım bugün ama bildirim yapmıcam haftaya inşallah daha güzel bir rakamla yaparım bildirimimi

70ler gitmemekte inat etsede son çırpınışları canım...zafer senin olacak

70ler gitmemekte inat etsede son çırpınışları canım...zafer senin olacak

şaka bı yana arzucum kacamak yapsamda mıktar olarak cok az yapıyorum kı dengeyı mutlaka saglıyorum sebep onlardan zıyade sanırımkı 70 den 69 a gecıs zor olcak dırenıo vucudum ondan takıldım ama bunu kafama takmıyorum nasılsa ınecegım kafamda aylar önce bıttı bu ıs cogu gıttı azı kaldı allahın ıznı ıle

merhaba kızlar hepinize
ben bildirim yapmıycam cünkü 300 gram almısım vermeyi geçtim ve vücudum acayip şiş reglde var ondan mı acaba cok moralim bozukk

hayırlı cumalar bebegımm ıyıyıs sen nasılsın

bıldırımı gorelım bu arada bebekkk

İYim canım kızımla kahvaltı yaştık şimdide bıraz tv keyfi cuma vakti geçsinde ortalığı süpürcem....
Bildirim yok bu hafta diet yapmadım birde tartımda yok zaten bakalım tekrar başlayınca haber veririm size buradan uzak kalınca insan motivesi yerle bir oluyor ne hikmetse

kızlar benim kız hastalanmış midesi bulanıyormuş eşim işten izin aldı doktora gittiler şimdi...kış geldi hastalıklar başladı

Geçmiş olsun kızlara, Allah şifalarını versin

Aynen ablacım, kaçamaklara rağmen kilonu korumuşsun ne güzel

Ablacım 2haftadır vücudum acayip direniyo kaçamakta yapmıorum ama vermiyo kilo ben yapamıycam galiba bu işi

Tatlımm bozma motivasyonunu, reglden dolayı vücudun su tutuyor, o yüzden öyle görünmüştür tartıda, topla bakalım kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…