günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr
gunaydın yavru kusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gnaydın kızlarrrr
tum hafta yaptıgım mınık mınık kacamakların bılancosu olaraktan bugun hıccc kılo verememıs bır melek olarak karsınızdayım efemmmamaa hıccc uzulmuyorm ılla her hafta kılo vercem dıye bısı yok dımı
başlangıç: 88,900 kg (17,05.2012)
geçen hafta: 70,300 kg
bu hafta: 70,300 kg
giden: yokk
gelen: yook
t. giden: 18,600
hedef: 65
boy: 1.68
beden: 38,40
spor: yok
akşam yemelerim bana kilo aldırmış kızlar 81.9 çıktım bugün ama bildirim yapmıcam haftaya inşallah daha güzel bir rakamla yaparım bildirimimi
canım 3 gundur falan dıetıne donmustun ama aksam yemelerım derken anlamadım :26::26::26::26:
günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr
gunaydın yavru kusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
70ler gitmemekte inat etsede son çırpınışları canım...zafer senin olacak
hani suç benim deqil eşimin demiştim ya o mesele yanii
düm eş engelini aştım canım menüm güzledianladım bu hafta esını mesını dınlemıceksınnnnn anlastıkmı bebemmmm
wayyyyyyyyyyyyyy damar haaaa gel o zaman ıkımız takılakkkk
düm eş engelini aştım canım menüm güzlediAllahın izniyel bu çizgide devam :13:
olur kanka yaa yasla başını omzuma
YASLADIM canım hadı gel bunalımın dıbıne vurak anasını satım
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakemm...
merhaba kızlar hepinize
ben bildirim yapmıycam cünkü 300 gram almısım vermeyi geçtim ve vücudum acayip şiş reglde var ondan mı acaba cok moralim bozukk
hayırlı cumalar bebegımm ıyıyıs sen nasılsın
bıldırımı gorelım bu arada bebekkk
kızlar benim kız hastalanmış midesi bulanıyormuş eşim işten izin aldı doktora gittiler şimdi...kış geldi hastalıklar başladı
Selam kizlar....2 gundur giremedim kizim biraz rahatsizdi okula gidemedi ona baktim .ama bu arada hersey yolunda kontrol altinda cok sukur .yuruyusumu yapiyorum gunluk 1 saat 15 dakika. bugunki menumu yazayim sabah kepekli ekmekli tost bi dilim. yesil cay.ara mandalina. oglen mercimek corbasi bir tas.arada 1 tane ayva yedim.aksamada salata ve 4-5 kasik kadar bulgur pilavi.
gnaydın kızlarrrr
tum hafta yaptıgım mınık mınık kacamakların bılancosu olaraktan bugun hıccc kılo verememıs bır melek olarak karsınızdayım efemmmamaa hıccc uzulmuyorm ılla her hafta kılo vercem dıye bısı yok dımı
başlangıç: 88,900 kg (17,05.2012)
geçen hafta: 70,300 kg
bu hafta: 70,300 kg
giden: yokk
gelen: yook
t. giden: 18,600
hedef: 65
boy: 1.68
beden: 38,40
spor: yok
Ablacım 2haftadır vücudum acayip direniyo kaçamakta yapmıorum ama vermiyo kilo ben yapamıycam galiba bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?