Ablacım 2haftadır vücudum acayip direniyo kaçamakta yapmıorum ama vermiyo kilo ben yapamıycam galiba bu işi
Ablacım 2haftadır vücudum acayip direniyo kaçamakta yapmıorum ama vermiyo kilo ben yapamıycam galiba bu işi
İYim canım kızımla kahvaltı yaştık şimdide bıraz tv keyfi cuma vakti geçsinde ortalığı süpürcem....
Bildirim yok bu hafta diet yapmadım birde tartımda yok zaten bakalım tekrar başlayınca haber veririm size buradan uzak kalınca insan motivesi yerle bir oluyor ne hikmetse
Geçmiş olsun kızlara, Allah şifalarını versin
Aynen ablacım, kaçamaklara rağmen kilonu korumuşsun ne güzel
aynen canımmm
Tatlımm bozma motivasyonunu, reglden dolayı vücudun su tutuyor, o yüzden öyle görünmüştür tartıda, topla bakalım kendini
Hayırlı cumalar çıtırlar
Bildirimim;
başlangıç: 61.1 kg
geçen hafta: 59.3 kg
bu hafta: 58.5 kg (Regl kilosu)
giden: 800 gr
gelen: yook
t. giden: 2.6 kg
hedef: 48
boy: 1.56
beden: 40
spor: her gün 20 dk tempolu yürüyüş
Vücudum kaç haftadır direniyordu, nihayet bu hafta eksilmişim, üstelik regl olmama rağmen
Çok sevindim kızlarr, çok mutluyumm
Hayırlı cumalar çıtırlar
Bildirimim;
Vücudum kaç haftadır direniyordu, nihayet bu hafta eksilmişim, üstelik regl olmama rağmen
hayırlı cumalar canımhayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakemm...
canım reql zamanlarında 2 kiloya yakın kilo artışı olabilir reql bittikten sonrada eskiye döner...birde bnm gibi sürekli kilo al-ver yapma vücut direnişe geçiyor zor veriyor....belli bir çizgide gitmek en güzelimerhaba kızlar hepinize
ben bildirim yapmıycam cünkü 300 gram almısım vermeyi geçtim ve vücudum acayip şiş reglde var ondan mı acaba cok moralim bozukk
bidaha duymuyımAblacım 2haftadır vücudum acayip direniyo kaçamakta yapmıorum ama vermiyo kilo ben yapamıycam galiba bu işi
teşekkürler canım bnm kızım ateşler içinde yatıyor evdeGeçmiş olsun kızlara, Allah şifalarını versin
Tatlımm bozma motivasyonunu, reglden dolayı vücudun su tutuyor, o yüzden öyle görünmüştür tartıda, topla bakalım kendini
Hayırlı cumalar çıtırlar
Bildirimim;
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 dilim buqdaydan kaşarlı tost
domates
süt
öqlen
1 porsiyon kabuska
domates
akşamıda çorbayla kapatmayı düşünüyorum yanımda getirdim çorbamı...içince yazarım tekrar...
şuana kadar 1.5 lt su
oooo bebek sahalara donusun muhtesem oldu super menuuuuuuuu
bu arada kzıın ıylesmedım daha kıyamam ona yaaa
yok canım öyle 1-2 güne geçecek gibi görünmüyor ateşi var boqazları çok şişmiş yatıyor evde...
tamam canım tskr ederimGeçmiş olsun kızlara, Allah şifalarını versin
çook sevindim canım tebrik ederimHayırlı cumalar çıtırlar
Bildirimim;
tamam canım cok tsklerEzgicim sakın bırakma kendini sen gene aynı şejilde devam et regil döneminde olduğundan şişliğin vardır canım birde yeşil çay içiyormusun yeşilçay ödemi atmanda sana yardımcı olur günlük 2-3 bardak içmeye çalış daha sık idrara gidersin ödem felanda kalmaz....
hayırlı cumalar canım
biz iyiyiz bitanem çalışıyoruz bildiqin gibi sen nasılsın
canım reql zamanlarında 2 kiloya yakın kilo artışı olabilir reql bittikten sonrada eskiye döner...birde bnm gibi sürekli kilo al-ver yapma vücut direnişe geçiyor zor veriyor....belli bir çizgide gitmek en güzeli
bidaha duymuyım
Galiba reglden oldu ablacım bende dedigin gibi bi kaç kaç kez aldım verdim vücut direniyo galiba motivasyonumu bozmuyorum kilolar inatcıysa ben daha inatcıyımm
teşekkürler canım bnm kızım ateşler içinde yatıyor evde
canım benim üzüldüm ablacım inş cabucak iyileşir
tebrikler hayatım süpersin
hayırlı cumalar canım
biz iyiyiz bitanem çalışıyoruz bildiqin gibi sen nasılsın
canım reql zamanlarında 2 kiloya yakın kilo artışı olabilir reql bittikten sonrada eskiye döner...birde bnm gibi sürekli kilo al-ver yapma vücut direnişe geçiyor zor veriyor....belli bir çizgide gitmek en güzeli
bidaha duymuyım
teşekkürler canım bnm kızım ateşler içinde yatıyor evde
tebrikler hayatım süpersin
şaka bı yana arzucum kacamak yapsamda mıktar olarak cok az yapıyorum kı dengeyı mutlaka saglıyorum sebep onlardan zıyade sanırımkı 70 den 69 a gecıs zor olcak dırenıo vucudum ondan takıldım ama bunu kafama takmıyorumnasılsa ınecegım kafamda aylar önce bıttı bu ıs cogu gıttı azı kaldı allahın ıznı ıle
meleeekkkkkkkkkkk kızıcam ama artıkkbugunku menum
sabah
odul gunumdu sankı cok kılo vermısım gıbı
kucuk bı porsıyon kıymalı borek
yumurta
ara
tabııkı yok
ogle
bır kase mercımek corbası
menümm sabah
2 haslanmıs yumurta 1 domates sekersiz cay yesillik 3 zeytin
ara
1 kırmızı elma
ögle
2kepçe corba 1 küçük kase yogurt
ara
1 minik kutu süt 1tane elma
akşam
kızarmıs tavuk gögsü salata
yeşil çay 2 bardak 2lt su içtim ama 3 yapcam yatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?