Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhaba bayanlar nasılsınız?? sena ablacım yol saçımı başımı kaçamaklı bir gün ama ykıcam söz :) bu arada bir önceki gün aldığım kaloriyi yakmışım fazla fazla :) 71.0 çıktım :)
bende menümü yazayım :)

sabah: (07:00)
2 bardak sıcağa yakın ılık su
3 mile leslie sansone
50 mekik
10 dk bacak hareketleri

kahvaltı (11:00)
1 yeşil elma

ara:
1 kinder pinqui

öğlen:
1 tadelle

ara:
1 elma

akşam:
tavuk köftesi

ara:
mandalina

spor:
3 mile leslie (sabahtan olan)
2 mile leslie(birazdan yapıcam)
1 saat yürüyüş(okuldan eve topuklularla)
50 mekik + 50 yine çekeceğim :)
10 dk bacak hareketleri + 10 dk daha yapacağım :):):):)

canım iş yerinde yapamadım canımda istemedi...azcık diyete adapte olayım diye yapmıyorum 2 gündür...biraz geçsin aralarıda eklicem cnm...

merhaba daha hızlı ve saglıklı kg verebilmek için tam bi kahvaltı sart sadece elma yiyerek cok saglıksız olur canım
ara ve öglende kaçamak yapmıssın corba sebze yemegi salata yesen daha cok doyardın akşam güzel ama yanına ayran salata eklebilirdin yine biz akşam yemeginden sonra tekrar ara yapmıyoruz canımm

canım ben her gün çikolata yemezsem diyet psikolojisine giriyorum 2 günde bırakıyorum hemen beyinsel olarak rahatlatıyor :) evet kahvaltı yapmam şart ama ders çalışıp direk okula geçiyorum o yüzden kahvaltı yapamıyorum şu sınavlar bir bitsin oturtucam inşallah. idmanlarımada başladım artık :):) idmanlardada kalori yakıyorum 2 saat deli gibi koşturup :) o yüzden rahatlıkla harcanıyor çikolatanın v.s. kalorisi :) birde şimdilik biraz acele ediyorum kilo vermek için. 5 ocak ta nişan var. en yakın arkadaşımla yeğenim nişanlanıyor ona hazırlık yapıyorum o zamana kadar 10 kg fln vermem lazım o yüzden biraz az yiyp hafif arttırmaya çalışıyorum :)

canım çikolatan aldıgın kalorileri saglıklı seyler yiyerek alsan daha iyi olur bnce :) caım spor yapmak cok iyi gerçekten bende biraan önce baslayacagım
hayırlı olsun canım verirsin tabi zmanın var ama saglıklı seyler ye yoksa bu sekilde ac olursun sürekli sonradan daha cok yersin

aç karına elma yemek kilo aldırıyormuş .nasıl mı ;Elma iştahı açıp aciktiriyormuş .elma yi yemekten önce yiyip üzerine birbardak su icmemiz lazimmis .diğer türlü aciktiriyor kilo aldırıyor şişmanlatiyomus .. .bugün doktorumda açıkladı .

wooww bilmiyordum canım teşekkür ederim :) ben genelde su içip üstüne elma yiyorum ardındanda karnım şişirdiği için az yiyorum die hemen yemek yiyorum ama okul var diye sınavlardan dolayı yeme düzenim bozuldu

haklısın canım :) yarınıda atlatayım da gerisi düzgünce gelecek canım :) listelerdeki değişimide görürsünüz :)

meleeekkkkkkkkkkk kızıcam ama artıkk

:18::18::18::18::18: ahanda kaptanı kızdırdıkkkk :18::18::18:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadın kalkınnn artıkkkkk halaya havalardayımmm seytanın bacagını kırdım sonunda veee 60 lara salammmmmmmmmm dedımmmmmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: bus sabah 69,900 kg nın mutlulugu ıle ne yerdeyım nede gokte yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gel gorrrrrrrrr eserını hadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ve dunku menum efem

sabah
kucuk porsyon kıymalı borek
yumurta

ara
yok

ogle
1 kaseden bıraz az mercımek corbası

ara
yokk

aksam
3 yemek kasıgı patlıcan yemegı

2,5 lt su

selam kızlar günaydınn herkese mutlu hafta sonlarıı
kızlar bir önceki sayfayı göremiyorum meleqin başına gelenler bnm başımada geldi gizli bişeylermi yazdınız yoksamm bana göstermiyorsunuz bana yazdıqınız bişeyler varsa cevaplayamadıqım için verdiqim rahatsızlıktan dolayı özür dilerem

herkeze mutlu ve cıldırmıs bı durumda gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu muhteşem başarınnnnnnnnnn azminnnnnnnnnnnn bitmek tükenmek bilmeyen motivasyonunnnnnnnnnnn ve sonunda haklı gururun için sonsuz tebriklerrrrr CANIMINİÇİİİİİİİİİİİİİİİİİ gözlerimden yaş aktı damla damla çok mutluyummmmmmmmm bitanemmmmmmmm ne desem ne yazsam az sana kelimeler yetmez bu başarını anlatmayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…