meleeekkkkkkkkkkk kızıcam ama artıkk
çok çok güzel canım aferinn
ablacımmm ara ögünlerini neden atladın ?:26:menüm
2 dilim buqdaydan kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
domates
süt
öqlen
1 porsiyon kabuska
domates
ara
yeşilçay
akşam
1 kase tarhana çorbası
3 litre su..
ablacımmm ara ögünlerini neden atladın ?:26:
canım iş yerinde yapamadım canımda istemedi...azcık diyete adapte olayım diye yapmıyorum 2 gündür...biraz geçsin aralarıda eklicem cnm...
merhabamerhaba bayanlar nasılsınız?? sena ablacım yol saçımı başımı kaçamaklı bir gün ama ykıcam söz :) bu arada bir önceki gün aldığım kaloriyi yakmışım fazla fazla :) 71.0 çıktım :)
bende menümü yazayım :)
sabah: (07:00)
2 bardak sıcağa yakın ılık su
3 mile leslie sansone
50 mekik
10 dk bacak hareketleri
kahvaltı (11:00)
1 yeşil elma
ara:
1 kinder pinqui
öğlen:
1 tadelle
ara:
1 elma
akşam:
tavuk köftesi
ara:
mandalina
spor:
3 mile leslie (sabahtan olan)
2 mile leslie(birazdan yapıcam)
1 saat yürüyüş(okuldan eve topuklularla)
50 mekik + 50 yine çekeceğim :)
10 dk bacak hareketleri + 10 dk daha yapacağım :):):):)
anladım ablacımcanım iş yerinde yapamadım canımda istemedi...azcık diyete adapte olayım diye yapmıyorum 2 gündür...biraz geçsin aralarıda eklicem cnm...
merhabadaha hızlı ve saglıklı kg verebilmek için tam bi kahvaltı sart sadece elma yiyerek cok saglıksız olur canım
ara ve öglende kaçamak yapmıssın corba sebze yemegi salata yesen daha cok doyardın akşam güzel ama yanına ayran salata eklebilirdin yine biz akşam yemeginden sonra tekrar ara yapmıyoruz canımm
canım çikolatan aldıgın kalorileri saglıklı seyler yiyerek alsan daha iyi olur bnce :) caım spor yapmak cok iyi gerçekten bende biraan önce baslayacagımcanım ben her gün çikolata yemezsem diyet psikolojisine giriyorum 2 günde bırakıyorum hemen beyinsel olarak rahatlatıyor :) evet kahvaltı yapmam şart ama ders çalışıp direk okula geçiyorum o yüzden kahvaltı yapamıyorum şu sınavlar bir bitsin oturtucam inşallah. idmanlarımada başladım artık :):) idmanlardada kalori yakıyorum 2 saat deli gibi koşturup :) o yüzden rahatlıkla harcanıyor çikolatanın v.s. kalorisi :) birde şimdilik biraz acele ediyorum kilo vermek için. 5 ocak ta nişan var. en yakın arkadaşımla yeğenim nişanlanıyor ona hazırlık yapıyorum o zamana kadar 10 kg fln vermem lazım o yüzden biraz az yiyp hafif arttırmaya çalışıyorum :)
aç karına elma yemek kilo aldırıyormuş .nasıl mı ;Elma iştahı açıp aciktiriyormuş .elma yi yemekten önce yiyip üzerine birbardak su icmemiz lazimmis .diğer türlü aciktiriyor kilo aldırıyor şişmanlatiyomus .. .bugün doktorumda açıkladı .
canım çikolatan aldıgın kalorileri saglıklı seyler yiyerek alsan daha iyi olur bnce :) caım spor yapmak cok iyi gerçekten bende biraan önce baslayacagım
hayırlı olsun canım verirsin tabi zmanın var ama saglıklı seyler ye yoksa bu sekilde ac olursun sürekli sonradan daha cok yersin
BİLGE canım sana özel mesaj atamıyorumm
menümm sabah
2 haslanmıs yumurta 1 domates sekersiz cay yesillik 3 zeytin
ara
1 kırmızı elma
ögle
2kepçe corba 1 küçük kase yogurt
ara
1 minik kutu süt 1tane elma
akşam
kızarmıs tavuk gögsü salata
yeşil çay 2 bardak 2lt su içtim ama 3 yapcam yatana kadar
:18::18::18::18::18: ahanda kaptanı kızdırdıkkkk :18::18::18:
:18::18::18::18::18: ahanda kaptanı kızdırdıkkkk :18::18::18:
senin iyiliqin için bitanem bnm başıma gelenler seninde başına gelmesin diye
bu arada diyetim süper gidiyor çoooook mutluyum kaçamak yapıp huzursuz olmaktansa saqlıklı beslenip huzurlu olmak ve çıtırlıqa adım adım ilerlemek en güzeliiii
selam kızlar günaydınn herkese mutlu hafta sonlarıı
kızlar bir önceki sayfayı göremiyorum meleqin başına gelenler bnm başımada geldigizli bişeylermi yazdınız yoksamm bana göstermiyorsunuz bana yazdıqınız bişeyler varsa cevaplayamadıqım için verdiqim rahatsızlıktan dolayı özür dilerem
senin iyiliqin için bitanem bnm başıma gelenler seninde başına gelmesin diye
bu arada diyetim süper gidiyor çoooook mutluyum kaçamak yapıp huzursuz olmaktansa saqlıklı beslenip huzurlu olmak ve çıtırlıqa adım adım ilerlemek en güzeliiii
kaptanım ya yoksa 69 lara salam dedıgımı yazdıgım sayfayımı goremıyorsunnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadın kalkınnn artıkkkkk halaya havalardayımmm seytanın bacagını kırdım sonunda veee 60 lara salammmmmmmmmm dedımmmmmmmm :119::119::119: bus sabah 69,900 kg nın mutlulugu ıle ne yerdeyım nede gokte yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gel gorrrrrrrrr eserını hadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
herkeze mutlu ve cıldırmıs bı durumda gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?