gördüm canım en can alıcı mesajduselam kızlar günaydınn herkese mutlu hafta sonlarıı
kızlar bir önceki sayfayı göremiyorum meleqin başına gelenler bnm başımada geldigizli bişeylermi yazdınız yoksamm bana göstermiyorsunuz bana yazdıqınız bişeyler varsa cevaplayamadıqım için verdiqim rahatsızlıktan dolayı özür dilerem
kaptanım ya yoksa 69 lara salam dedıgımı yazdıgım sayfayımı goremıyorsunnnnn
sendekı gecmıste tıkılı kaldın benım gıbı kaptannnnnben cıkarayım senı o zaman sureklı yazarak
yok cnm gerek yok sonraki sayfaları görebiliyorum sadece o sayfa görünmüyor...
bu muhteşem başarınnnnnnnnnn azminnnnnnnnnnnn bitmek tükenmek bilmeyen motivasyonunnnnnnnnnnn ve sonunda haklı gururun için sonsuz tebriklerrrrr CANIMINİÇİİİİİİİİİİİİİİİİİ gözlerimden yaş aktı damla damla çok mutluyummmmmmmmm bitanemmmmmmmmne desem ne yazsam az sana kelimeler yetmez bu başarını anlatmayaaa
sorma bende cıldırdım sabah mutluluktan canımmm ınanamadım gozlerıme defalarca cıktım tartıyaaaaama tam tamına 69,900 kg ıdım hersey ama hersey senın sayende burası sen ve tavsıyelerın motıvasyonların olmasa asla basaramazdımmmm cokkk mutlu ve gururluyummm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senı sevıyorummm
60ın altına düşeceksin canım bunlar az gelicek yetmicek...öyle bir süratle geliyorumki bu heves ve bu azimle 58 olmadan durmak yokaynı beden giyicez seninle...
EVET Askım ıkımızde aynı bedende olcak ve yuz yuze bulustugumuzda belkı gıder ıkımızde aynı beden bısı alır gıyerızzzzzzzzzz
aynı beden aynı renk aynı modell
kesınlıkle oyleeeeeeeeeeeebu arada esım pazar gecesı ıstanbula gıdecek ısı dolayısı ıle 3 gun orda ıcım gıttı ya bende gıdebılseydım onla senınle gorusurduk yuz yuze super olurdu demııı
kıss bu fırsat kaçarmı izin alıp gelllllllllllllllll
BEBEkım burda yarım gun bıle ızn almak sorun 3 gun nerdeee hayatta vermezler ama ıcım gıttı valla
yinede denemeye deqer canım
sansımı deneyım bakalım bugun madem hıc sanmıyom ama
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadın kalkınnn artıkkkkk halaya havalardayımmm seytanın bacagını kırdım sonunda veee 60 lara salammmmmmmmmm dedımmmmmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: bus sabah 69,900 kg nın mutlulugu ıle ne yerdeyım nede gokte yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gel gorrrrrrrrr eserını hadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ilknurcum bebegım gunaydınnnn
canım söylenecek söz kelime bulamıyorum tebrikler sonunda altılı rakamları sende gördün altılı rakamlar insanı dahada bi mootive ediyor maşallah sana canım
günaydın benim cılgın arkadaşım
günaydın hatunlarr... Keyifler nasıl bakalım...
Birde aklıma gelmişken yazayım hemen yeni gelen arkadaşlarımız olmuş sizlerde hoşgeldiniz arkadaşlar çıtır hatunlar olana kadar topiği terk etmek yok anlaştıkmı...
günaydın canım nasılsın
ben herzamanki gibi üşümekle meşgulüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?