Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sorma bende cıldırdım sabah mutluluktan canımmm ınanamadım gozlerıme defalarca cıktım tartıyaaaa ama tam tamına 69,900 kg ıdım hersey ama hersey senın sayende burası sen ve tavsıyelerın motıvasyonların olmasa asla basaramazdımmmm cokkk mutlu ve gururluyummm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senı sevıyorummm

60ın altına düşeceksin canım bunlar az gelicek yetmicek...öyle bir süratle geliyorumki bu heves ve bu azimle 58 olmadan durmak yok aynı beden giyicez seninle...

60ın altına düşeceksin canım bunlar az gelicek yetmicek...öyle bir süratle geliyorumki bu heves ve bu azimle 58 olmadan durmak yok aynı beden giyicez seninle...

EVET Askım ıkımızde aynı bedende olcak ve yuz yuze bulustugumuzda belkı gıder ıkımızde aynı beden bısı alır gıyerızzzzzzzzzz

canım söylenecek söz kelime bulamıyorum tebrikler sonunda altılı rakamları sende gördün altılı rakamlar insanı dahada bi mootive ediyor maşallah sana canım

günaydın hatunlarr... Keyifler nasıl bakalım...
Birde aklıma gelmişken yazayım hemen yeni gelen arkadaşlarımız olmuş sizlerde hoşgeldiniz arkadaşlar çıtır hatunlar olana kadar topiği terk etmek yok anlaştıkmı...

günaydın canım nasılsın
ben herzamanki gibi üşümekle meşgulüm

günaydın canım nasılsın
ben herzamanki gibi üşümekle meşgulüm

iyim canım ben tosuncukların uyanmasını bekliyorum...

Petekleri yakmıyorlarmı zaten hava çok soğuk bende çok üşüyenlerdenim birde üşüyünce hemen hasta olurum özelliklede ayaklarımı üşüttüysem kasıklarım fena oluyor... Dikkat et canım ayaklarını felan sıkı giyin sıcak birşeyler iç....

merhabalar kızlar,kendimi toparladım ve yeniden geldim,1 hafta öyle mutsuz geçtiki kendimi yemeğe verdim,ama artık sondu bundan sonra pes etmicem devam edicem,kendimi kandırmaktan başka birşey değilmiş,melek senide kutluyorum ne güzel hedefine ulaşmak üzeresin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…