Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

CANIM COK tesekkur ederım sende uzulme gecmısı unut bugun basla ve hedefıne kadar bırakma canım

canım petekler yüksek derecede yanıyor ama ben hareketsiz kaldıqım için çok üşüyorum...dediqin gibi sıcak bişeyler içerek kendime geliyorum...havalar gerçekten çok soqudu öyle bir rüzgar varki uçuruyor...

canım merhaba...
diyeti bırakıp yeniden başlamalar bizi aslında en sonunda kararlı hale getiriyor...hiçbir zaman arkamıza bakmamamız lazım hedef her zaman ilerisi olmalı

sabah menümü paylaşayım,
1 yumurta(haşlanmış)
1 salatalık
5 zeytin(light)
1 kk peynir
domates ve biber sosu(birazcık)
2 dilim çavdar ekmeği

MELEK ablacımm nasıl sevindim anlatamam coook tebrik ederim yanaklarından öpüyorum
sen harikasın ya gerçekten sendeki azim istek basarı bizlerede nasip olsunnn inşşş

MELEK ablacımm nasıl sevindim anlatamam coook tebrik ederim yanaklarından öpüyorum
sen harikasın ya gerçekten sendeki azim istek basarı bizlerede nasip olsunnn inşşş

COK TESEKKur ederım bebegımmm bende cok mutluyumm

oglen menum
yumurtalı kavurma yarım tabak
ıspanak kavurma 2 yemek kasıgı

melekcim çok sevindim yaa maşş.. iradeneee inş. istediğin kiloya hızla inersin canım benim yaa bende +400 le dönmüşüm ama moral bozmak yokk uzun zmndan sora vicut alışamadı gene yeni bilgeyee ama alıştırırız elbett bizden kaçış yokkkkk

sabah menümü paylaşayım,
1 yumurta(haşlanmış)
1 salatalık
5 zeytin(light)
1 kk peynir
domates ve biber sosu(birazcık)
2 dilim çavdar ekmeği
çok çok güzel cnm
Heyyy Fıstıklar bendee varımmm bnde isterim
tamam ozmaan kilo verip hepimiz aynı marka alıcaz anlaştıkmı

hadi hayırlısı az kalmış Rabbim ömür boyu mutluluklar nasip etsin tatlıma

çok çok güzel cnm

tamam ozmaan kilo verip hepimiz aynı marka alıcaz anlaştıkmı

hadi hayırlısı az kalmış Rabbim ömür boyu mutluluklar nasip etsin tatlıma

amin canım benim ya inş. herkes sevdikleriyle bi ömür mutlu huzurlu aşk dolu yaşarrrr AMİNNNNNN
ayyy bitanem cok sevindimmm rabbim kavustursun tabi kutlarız teyyy teyy teeyyyy

amin cnm benimmm inş.. her türk asker doğarr mutluluktan sıyırdım iicee şafak yaklaştıkça topikce benden kaçınnn

kaçmayız canımmm olsun senin mutlulugun bizim mutlulugumuz

ccok tesekkur ederım bebegımm

gozun aydın canım benım allah omur boyu mutluluklar nasp etsınn

hosgeldin canim.. Melek hanim sizide tebrik ederimmm darisii daha nice kilo vermeleree insallahh

Bugunki menum:
Sabah:1 haslanmis yumurta 2 dilim kepek ekmegi 1 dilim yagsiz peynir 3 tane zeytin bolca yesillik maydanoz roka yesil sogan. domates biber
oglen :kucuk dilim kek
aksam:mercimek koftesi 6-7 tane marul bolca ....2 litre su. aralari atistiramadim disardaydim ama suyumu ictim o aralardada.

iyi akşamlar kızlar
akşam menüm
1 tabak karnıbahar yemeği
1 tabak salata 1 dilim kepek ekmeği

yemkekten önceki ara öğünümde ise yeşil çay ve 1 dilim kek yedim

3 lt su

merhaba canım öglen keşke yemek yeseydin canımm birde suyu 3lt iç benden söylemesi yoksa neden zor kg veriyorum dersin
iyi akşamlar kızlar
akşam menüm
1 tabak karnıbahar yemeği
1 tabak salata 1 dilim kepek ekmeği

yemkekten önceki ara öğünümde ise yeşil çay ve 1 dilim kek yedim

3 lt su
canım aksam ekmek yemeseydin iyi olurdu ssonraki kekte olmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…