- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
merhabalar kızlar,kendimi toparladım ve yeniden geldim,1 hafta öyle mutsuz geçtiki kendimi yemeğe verdim,ama artık sondu bundan sonra pes etmicem devam edicem,kendimi kandırmaktan başka birşey değilmiş,melek senide kutluyorum ne güzel hedefine ulaşmak üzeresin
canım petekler yüksek derecede yanıyor ama ben hareketsiz kaldıqım için çok üşüyorum...dediqin gibi sıcak bişeyler içerek kendime geliyorum...havalar gerçekten çok soqudu öyle bir rüzgar varki uçuruyor...iyim canım ben tosuncukların uyanmasını bekliyorum...
Petekleri yakmıyorlarmı zaten hava çok soğuk bende çok üşüyenlerdenim birde üşüyünce hemen hasta olurum özelliklede ayaklarımı üşüttüysem kasıklarım fena oluyor... Dikkat et canım ayaklarını felan sıkı giyin sıcak birşeyler iç....
merhabalar kızlar,kendimi toparladım ve yeniden geldim,1 hafta öyle mutsuz geçtiki kendimi yemeğe verdim,ama artık sondu bundan sonra pes etmicem devam edicem,kendimi kandırmaktan başka birşey değilmiş,melek senide kutluyorum ne güzel hedefine ulaşmak üzeresin
MELEK ablacımm nasıl sevindim anlatamamkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadın kalkınnn artıkkkkk halaya havalardayımmm seytanın bacagını kırdım sonunda veee 60 lara salammmmmmmmmm dedımmmmmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: bus sabah 69,900 kg nın mutlulugu ıle ne yerdeyım nede gokte yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gel gorrrrrrrrr eserını hadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Heyyy Fıstıklar bendee varımmm bnde isterim60ın altına düşeceksin canım bunlar az gelicek yetmicek...öyle bir süratle geliyorumki bu heves ve bu azimle 58 olmadan durmak yokaynı beden giyicez seninle...
MELEK ablacımm nasıl sevindim anlatamamcoook tebrik ederim yanaklarından öpüyorum
sen harikasın ya gerçekten sendeki azim istek basarı bizlerede nasip olsunnn inşşş
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadın kalkınnn artıkkkkk halaya havalardayımmm seytanın bacagını kırdım sonunda veee 60 lara salammmmmmmmmm dedımmmmmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: bus sabah 69,900 kg nın mutlulugu ıle ne yerdeyım nede gokte yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gel gorrrrrrrrr eserını hadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
çok çok güzel cnmsabah menümü paylaşayım,
1 yumurta(haşlanmış)
1 salatalık
5 zeytin(light)
1 kk peynir
domates ve biber sosu(birazcık)
2 dilim çavdar ekmeği
tamam ozmaan kilo verip hepimiz aynı marka alıcaz anlaştıkmıHeyyy Fıstıklar bendee varımmm bnde isterim
Eki Görüntüle 555221:119::119::92:bendeee bi kutlama istiyorummmmmmmmm
şafakk 60 TOKAT BAŞKA YOK!!! Eki Görüntüle 555230 SADECE 2 AYYYYYYYY KALDIII VUSLATAAA Eki Görüntüle 555230 RABBİM SEN TEZ KAVUŞTURRR :9Eki Görüntüle 555221 2::119::119:
ayyy bitanem cok sevindimmm rabbim kavustursunEki Görüntüle 555221:119::119::92:bendeee bi kutlama istiyorummmmmmmmm
şafakk 60 TOKAT BAŞKA YOK!!! Eki Görüntüle 555230 SADECE 2 AYYYYYYYY KALDIII VUSLATAAA Eki Görüntüle 555230 RABBİM SEN TEZ KAVUŞTURRR :9Eki Görüntüle 555221 2::119::119:
çok çok güzel cnm
tamam ozmaan kilo verip hepimiz aynı marka alıcaz anlaştıkmı
hadi hayırlısı az kalmış Rabbim ömür boyu mutluluklar nasip etsin tatlıma
ayyy bitanem cok sevindimmm rabbim kavustursuntabi kutlarız teyyy teyy teeyyyy
kaçmayız canımmm olsun senin mutlulugun bizim mutlulugumuzamin canım benim yainş. herkes sevdikleriyle bi ömür mutlu huzurlu aşk dolu yaşarrrr AMİNNNNNN
amin cnm benimmm inş..her türk asker doğarr mutluluktan sıyırdım iicee şafak yaklaştıkça topikce benden kaçınnn
melekcim çok sevindim yaa maşş.. IradeneeeInş. Istediğin kiloya hızla inersin canım benim yaa Bende +400 le dönmüşüm Ama moral bozmak yokk uzun zmndan sora vicut alışamadı gene yeni bilgeyee ama alıştırırız elbett bizden kaçış yokkkkk
Eki Görüntüle 555221:119::119::92:[sıze=3][ı]bendeee bi kutlama istiyorummmmmmmmm
şafakk 60 tokat başka yok!!! Eki Görüntüle 555230 sadece 2 ayyyyyyyy kaldııı vuslataaa Eki Görüntüle 555230 rabbim sen tez kavuşturrr[/ı][/sıze] :9Eki Görüntüle 555221 2::119::119:
kaçmayız canımmm olsun senin mutlulugun bizim mutlulugumuz
ccok tesekkur ederım bebegımm
gozun aydın canım benım allah omur boyu mutluluklar nasp etsınn
hosgeldin canim.. Melek hanim sizide tebrik ederimmm darisii daha nice kilo vermeleree insallahhmerhabalar kızlar,kendimi toparladım ve yeniden geldim,1 hafta öyle mutsuz geçtiki kendimi yemeğe verdim,ama artık sondu bundan sonra pes etmicem devam edicem,kendimi kandırmaktan başka birşey değilmiş,melek senide kutluyorum ne güzel hedefine ulaşmak üzeresin
merhaba canım öglen keşke yemek yeseydinBugunki menum:
Sabah:1 haslanmis yumurta 2 dilim kepek ekmegi 1 dilim yagsiz peynir 3 tane zeytin bolca yesillik maydanoz roka yesil sogan. domates biber
oglen :kucuk dilim kek
aksam:mercimek koftesi 6-7 tane marul bolca ....2 litre su. aralari atistiramadim disardaydim ama suyumu ictim o aralardada.
canım aksam ekmek yemeseydin iyi olurdu ssonraki kekte olmamısiyi akşamlar kızlar
akşam menüm
1 tabak karnıbahar yemeği
1 tabak salata 1 dilim kepek ekmeği
yemkekten önceki ara öğünümde ise yeşil çay ve 1 dilim kek yedim
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?