iyiki ablacımm aminnn inşcuma günü 81.9dum canım dün sabah 79 geldim ve çoooook mutlu oldum...bu sabah tartılmadım cumaya kadar tarılmıcam üşeniyorum her sabah üstümü çıkarmaya süpriz olsun bakalım belki 78leri görürüm canım
canımm ne güzel şeyler yazmışsın bu sizlerin güzel bakışı tatlım...seni ve arkadaşlarımı çok seviyorum iyiki burdayız ve iyiki birlikteyiz.. Allah bozmasın inşallahhh...
canımm hoşgeldinnn tam bugay tahııllı cavdar ekmeklerinden yiyoruz sadece kahvaltıda 2 dilim olcak kek gibi yiyorum benmerhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı
diyet yaparken tam buğday ekmeğimi yenmeli
yoksa başka çeşit ekmek mi yemeliyiz
cevabınız için şimdiden teşekkürler
herkese bol zayıflamalar dilerim...
bence buraya takıl ve hiç ayrılmateşekkür ederim sena ablacım gruba katılmak istiyorum ama çok korkuyorum yapamam diye sence ne yapmalıyım hiç özgüvenim yok benim
iyi akşamlar ablacımmkızlar benden bu akşamlık bukadar mesaim bitti arkadaşıma gidip biraz laflıcam inşallah yarın görüşürüz hepinize hayırlı akşamlarr
teşekkür ederim sena ablacım gruba katılmak istiyorum ama çok korkuyorum yapamam diye sence ne yapmalıyım hiç özgüvenim yok benim
süper ötesi canımmMENÜM
SABAH
2 dilim cavdar peyniir zeytin sekersiz cay
ara
10 badem
öglen
et kavurma salata
ara
3 kuru kayısı
akşam tavuk gögsü 1b ayran
3 lt suuu 3 bardak yeşilçay
arzu ablacım kafama bişey takıldı beslenme listemizde yok ama tursu yiyebilirmiyiz arada sırada bizim evde hiç eksik olmuyo
günaydın efemmm
pısttttttttttttt yavruuuuuuuuuuuuunassın gel bakalım yamacıma
gelemm aşkımm
bildiqim gibiyimm gün nelere gebe kimbilir?
sen nasılsın
merhaba canlarım
kahvaltıda 1simit yedim bi sorun olur mu acaba :26::26:
oh be rahatladım o zmanOLMAZ CAnım ama hergn olmasın
cok cok geçmiş olsun canımmhayırlı günler kızlar...
Bugün çok yorgunum gece kızım rahtsızlandı neyse sonra uyudu ama bu sefer ben rahat olamadım bir gözüm açık uyudum desem yeridir çok uykum var.... Eşimde kolundan rahatsız bugün nörolojiye gitti doktor emar ve emg çektirmesini istemiş bakalım hayırlısı rabbim cümlesine sağlık versin içleri sıra yavruma eşime sağlık versin amin... Herşeyin başı sağlık kızlar... Öpüyorum sizleri...
cok cok geçmiş olsun canımmallah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?