- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
hayırlı günler kızlar...
Bugün çok yorgunum gece kızım rahtsızlandı neyse sonra uyudu ama bu sefer ben rahat olamadım bir gözüm açık uyudum desem yeridir çok uykum var.... Eşimde kolundan rahatsız bugün nörolojiye gitti doktor emar ve emg çektirmesini istemiş bakalım hayırlısı rabbim cümlesine sağlık versin içleri sıra yavruma eşime sağlık versin amin... Herşeyin başı sağlık kızlar... Öpüyorum sizleri...
canımm cok gecmıs olsun mınık kıza ıyı bakkkk op onu benım yerımede
CANIM bugün için bir sprun çıkmadı az dur heleIYIYIM canm ne olsun aynı o gebelıge care olacam sen hıc merak etmeanladın sen onu
canım meyve çayları aqzımı tatlandırmak için güzledi ama karbonlarına dikkat ederek içmemiz gerekir... yeşilçayında her türünü içebilirsin hiçbir sorun yok...form çaylarınıda haftada 2 gün içilmesi gerekiyor... ama ben çok seviyorum daha sıkta içtiqim oluyorbirsey daha merak ettm arzu ablacım yeşilçayın cok cesiti var ballı vs.bunlarda yararlı mı ?
birde bitki caylarımı daha iyi meyve caylarımı ?
hayırlı günler kızlar...
Bugün çok yorgunum gece kızım rahtsızlandı neyse sonra uyudu ama bu sefer ben rahat olamadım bir gözüm açık uyudum desem yeridir çok uykum var.... Eşimde kolundan rahatsız bugün nörolojiye gitti doktor emar ve emg çektirmesini istemiş bakalım hayırlısı rabbim cümlesine sağlık versin içleri sıra yavruma eşime sağlık versin amin... Herşeyin başı sağlık kızlar... Öpüyorum sizleri...
geldım yavrııııııı napıonnn
iyiyim bebem çalışıyoss
sen napıyonn
Merhbaba ben 164 boyunda 53 kilo 25 yaşındayım aranıza katılmak istiyorum
yediklerime dikkay ederek 68 kilodan bu kiloya ulaştım dahayla dikkat ediiyrum eski kiloma geri dönmemek için size katılmak istiyorum .
hosgeldın canım
Teşekkür ederim.Ama benim tartılma günüm Çarşamba günü siz galiba cuma günü tertılıp yazıyorsunuuz demi?
merhaba canım hoş geldinMerhbaba ben 164 boyunda 53 kilo 25 yaşındayım aranıza katılmak istiyorum
yediklerime dikkay ederek 68 kilodan bu kiloya ulaştım dahayla dikkat ediiyrum eski kiloma geri dönmemek için size katılmak istiyorum .
CANIM bugün için bir sprun çıkmadı az dur hele
canım meyve çayları aqzımı tatlandırmak için güzledi ama karbonlarına dikkat ederek içmemiz gerekir... yeşilçayında her türünü içebilirsin hiçbir sorun yok...form çaylarınıda haftada 2 gün içilmesi gerekiyor... ama ben çok seviyorum daha sıkta içtiqim oluyor
canım çok geçmiş olsun hastalar çoqalmış evde kendine dikkat et
menüm kahvaltıyı geç yaptım
1simit peynir zeytin sekersiz cay
ara
3kuru kayısı
1b süt
akşam
tavuk gögsü
1 kase corba (acaba cok mu oldu ki:26::26: )
3bardak yesilçay 2lt su içtim ama yatana kadar 3lt olcak
Bişey farkettim birde yeşilçay içerken içine cubuk tarcın atıyorum içtigim zmandan beri canım hiç tatlı cekmio süper oluyo gerçekten
cook tskler canımm cok alıştım böyle beslenmeye inş uzun süre devam ederimCanım süper gidiyorsun... Yeşilçaya çubuk tarçını bende denicem....
cok iyi olur canım beslenme listesinde de yazıo tatlı ihtiyacı için sütün içine cubuk tarcın atıp için die ben yeşilçay biraz acı oldugu için içine atıyorum cok tatlı oluyoryarın gidip alcam bu aralar hep tatlı şeyler istiyor canım en azından iştahımı keser...
cok iyi olur canım beslenme listesinde de yazıo tatlı ihtiyacı için sütün içine cubuk tarcın atıp için die ben yeşilçay biraz acı oldugu için içine atıyorum cok tatlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?