hayırlı günler kızlar...
Bugün çok yorgunum gece kızım rahtsızlandı neyse sonra uyudu ama bu sefer ben rahat olamadım bir gözüm açık uyudum desem yeridir çok uykum var.... Eşimde kolundan rahatsız bugün nörolojiye gitti doktor emar ve emg çektirmesini istemiş bakalım hayırlısı rabbim cümlesine sağlık versin içleri sıra yavruma eşime sağlık versin amin... Herşeyin başı sağlık kızlar... Öpüyorum sizleri...
Merhbaba ben 164 boyunda 53 kilo 25 yaşındayım aranıza katılmak istiyorum
yediklerime dikkay ederek 68 kilodan bu kiloya ulaştım dahayla dikkat ediiyrum eski kiloma geri dönmemek için size katılmak istiyorum .
Geçmiş olsun ablacım
Hoşgeldin canım
[/B][/FONT][/COLOR]ara
3kuru kayısı
1b süt
akşam
tavuk gögsü
1 kase corba (acaba cok mu oldu ki:26::26: )
3bardak yesilçay 2lt su içtim ama yatana kadar 3lt olcak
Bişey farkettim birde yeşilçay içerken içine cubuk tarcın atıyorum içtigim zmandan beri canım hiç tatlı cekmio süper oluyo gerçekten
hayır öyle söyleme sadece biraz kararılık ve azim gerekiyo hepsi buKızlar hepiniz çok güzel gidiyorsunuz ne güzel..
Ben yine motivasyonumu ve irademi kaybettim.
Nefret ediyorum kendimden.
:120: :95: :84:
hoşgeldin canımmMerhbaba ben 164 boyunda 53 kilo 25 yaşındayım aranıza katılmak istiyorum
yediklerime dikkay ederek 68 kilodan bu kiloya ulaştım dahayla dikkat ediiyrum eski kiloma geri dönmemek için size katılmak istiyorum .
canım aralarda ana öqünlerde çok dolu dolu...sen bu şekildemi kilo verdin? eqer öyleyse troit bezlerin çok çalışıyor cnm...Bügünkü menümü paylaşayim ben :)
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Yumurta
Çeyrek Domates
Maydanoz
Beyaz Peynir
Çok küçük kaşar peyniri
Ara
Türk Kavhesi
Öğle
Bir kase Tarhana Çorbası
3 tane köfte
Az salata
Ayran
Ara
1 tane diyet biskuvi
Keten tohumlu light yoğurt
Sütlü Türk kavhesi
Akşam
İstarvit ve Çinekop Balık Fırında
Salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Bir adet Greyfurt
Yarım Elma
Bir Kupa Light Sütlü Nescafe
Günlük
1 Bardak Yemek Sonrası Bitki Çayı
2 Bardak 5 Bir yerde Bitki Çayı
3 Lt Su
1 Şise içine limon damlatığım sade Soda
Kızlar hepiniz çok güzel gidiyorsunuz ne güzel..
Ben yine motivasyonumu ve irademi kaybettim.
Nefret ediyorum kendimden.
:120: :95: :84:
merhaba canım hoş geldin
tebrik ederim bu arada
hoşgeldin canımmbizim tartılma günümüz cuma cnm
canım aralarda ana öqünlerde çok dolu dolu...sen bu şekildemi kilo verdin? eqer öyleyse troit bezlerin çok çalışıyor cnm...
Aslında İlk başlar daha azdı menü ama şimdi benim kilo vermek yerine olduğum kiloda kalmak istediğm için çoğaltım ama etrafınmdaki insanlara vede eşime göre bu bile çook az yeter artık diyorlar onlar bana anerksiyoya yakalanmışım gibi muamele yapıyorlar bana :)
hoşgeldin canımmbizim tartılma günümüz cuma cnm
canım aralarda ana öqünlerde çok dolu dolu...sen bu şekildemi kilo verdin? eqer öyleyse troit bezlerin çok çalışıyor cnm...
Aslında İlk başlar daha azdı menü ama şimdi benim kilo vermek yerine olduğum kiloda kalmak istediğm için çoğaltım ama etrafınmdaki insanlara vede eşime göre bu bile çook az yeter artık diyorlar onlar bana anerksiyoya yakalanmışım gibi muamele yapıyorlar bana :)
bencede su ankı kılon ıdeal kılo koruma acısından menun guzel bence canımm
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
baskülümü çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr
bendeeeeeeee sevıyorum ask yasıoz onla resmenne cıktı kız bugunku rakam yamacıma gel sole kulagımaaaaaa
dünkü menüm kısçelerr;
kahvaltı
buqday ekmeqinden kaşarlı tost
süt
öqlen
yarım karnıyarık
1 domates
akşam
havuçlu cevizli kereviz salatası
3 litre su
superrr
kızlar bu arada su KIRAMAMA durumuna acıklk getırmek ıstıyorum ben bu kıramamaları 90 a yakın kıloda ıken kesınlıkle yapmıodum cunku yolun basındaydım bı hedefım vardı kım olursa olsun reddedıyordum kıramadıklarımdan da alıyordum ıkramı sonra yerım dıye cope atıodumama sımdı hedefıme cok az kaldıgı ıcın ufak ufak ama MUTLAKA DENGELEMEK KAYDI ILE yıyorum kucuk parca seklınde bunuda belırtmek ıstedım yanı hedefıma bukadar az kalmasa babam olsa kırardım valla
bencede su ankı kılon ıdeal kılo koruma acısından menun guzel bence canımm
bendeeeeeeee sevıyorum ask yasıoz onla resmenne cıktı kız bugunku rakam yamacıma gel sole kulagımaaaaaa
superrr
kızlar bu arada su KIRAMAMA durumuna acıklk getırmek ıstıyorum ben bu kıramamaları 90 a yakın kıloda ıken kesınlıkle yapmıodum cunku yolun basındaydım bı hedefım vardı kım olursa olsun reddedıyordum kıramadıklarımdan da alıyordum ıkramı sonra yerım dıye cope atıodumama sımdı hedefıme cok az kaldıgı ıcın ufak ufak ama MUTLAKA DENGELEMEK KAYDI ILE yıyorum kucuk parca seklınde bunuda belırtmek ıstedım yanı hedefıma bukadar az kalmasa babam olsa kırardım valla
Söyle bir şey var çevrendeki insanlar kilo vermek istediğini yediklerini dikkat ettiğn öğrendiği noktada sanki hepsi bir olup seni kaydırmak için uğraşıyorlar. Aman şunu ye ne olacak diye seni ikramları geri çevirmeme konusunda ikna etmeye çalışıyorlar almadığın takdir dünyaya bir dahamı geleceksin bunları ilerki yaşalrında yiyebilecekmissin diyorlar zor oluyor gerçekten
:Söyle bir şey var çevrendeki insanlar kilo vermek istediğini yediklerini dikkat ettiğn öğrendiği noktada sanki hepsi bir olup seni kaydırmak için uğraşıyorlar. Aman şunu ye ne olacak diye seni ikramları geri çevirmeme konusunda ikna etmeye çalışıyorlar almadığın takdir dünyaya bir dahamı geleceksin bunları ilerki yaşalrında yiyebilecekmissin diyorlar zor oluyor gerçekten
aynen öyle oluyor bende bu nedenden dolayı kimseye diette oşduğumu söyşememiştim....
Yalnız baya bi kilo vdrdikten sonra çevrendeki insanlar ne yiyip içtime çok dikkat ediyorlar ne yedinki felan olayları işte...
Ama söle bir gerçek var kilo vermek istiyorsan oo ikramalar reddetmek zorundasın :) Yoksa veremezsin zorda olsa redetmek gerekiyor
süüülemembencede su ankı kılon ıdeal kılo koruma acısından menun guzel bence canımm
superrr
kızlar bu arada su KIRAMAMA durumuna acıklk getırmek ıstıyorum ben bu kıramamaları 90 a yakın kıloda ıken kesınlıkle yapmıodum cunku yolun basındaydım bı hedefım vardı kım olursa olsun reddedıyordum kıramadıklarımdan da alıyordum ıkramı sonra yerım dıye cope atıodumama sımdı hedefıme cok az kaldıgı ıcın ufak ufak ama MUTLAKA DENGELEMEK KAYDI ILE yıyorum kucuk parca seklınde bunuda belırtmek ıstedım yanı hedefıma bukadar az kalmasa babam olsa kırardım valla sabırlı ol canımıniçi cumaya az kaldı
arzııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı kusummm gunaydın
patronlar baskın yaptı canımNERE gıttınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :95::95::95::95::95:
günaydın ezgimm nasılsın hayatımGünaydın fıstıklar
kıss bayıldım avatarına tam senlik
günaydın çıtır hatunlarrr...
ilknurcum günaydın canım nasılsın...ev ahalisi nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?