Söyle bir şey var çevrendeki insanlar kilo vermek istediğini yediklerini dikkat ettiğn öğrendiği noktada sanki hepsi bir olup seni kaydırmak için uğraşıyorlar. Aman şunu ye ne olacak diye seni ikramları geri çevirmeme konusunda ikna etmeye çalışıyorlar almadığın takdir dünyaya bir dahamı geleceksin bunları ilerki yaşalrında yiyebilecekmissin diyorlar zor oluyor gerçekten
CIGDEMCIM buna sıddetle katılıyorum ılk dıyete basladıgımda bunu cok yasadım ama kafada bıtmısse bı kez kım nederse desın takmıo ınsan ben ole yaptım dedıgım gıbı cok kıramıcagım kısılerın ıkramınıda aldım ama sonra cope attım ve ınanıyorumkı bukadar kararlı ve ıstıkrarlı olmasaydm asla ama asla bukadar yol kat edemezdım. ve burdan solemek ıstıyorumkı cevreden bıraz daha duyarlılık ve saygı beklıyorum verılen kararlara ısrarın manası yok bence
günaydın çıtır hatunlarrr...
Ama söle bir gerçek var kilo vermek istiyorsan oo ikramalar reddetmek zorundasın :) Yoksa veremezsin zorda olsa redetmek gerekiyor
kesınlıkle ole
bende protein ağırlıklı bir diyet istiyorumm(
sıze bu konuda ornek bır menu yazayım o zaman
sabah
yumurta
peynır
4-5 zeytın
2 dılım cavdar yada tam bugday ekmegı
ara
2-3 cevuz yada badem
ogle
tavuk yada et ızgara yada ekmeksız ızgara kofte
yogurt
ara
yogurt yada yarım porsıyon meyve
aksam
4-5 yemek kasıgı sebze yemegı
yogurt yada salata
3 lt su
CIGDEMCIM buna sıddetle katılıyorum ılk dıyete basladıgımda bunu cok yasadım ama kafada bıtmısse bı kez kım nederse desın takmıo ınsan ben ole yaptım dedıgım gıbı cok kıramıcagım kısılerın ıkramınıda aldım ama sonra cope attım ve ınanıyorumkı bukadar kararlı ve ıstıkrarlı olmasaydm asla ama asla bukadar yol kat edemezdım. ve burdan solemek ıstıyorumkı cevreden bıraz daha duyarlılık ve saygı beklıyorum verılen kararlara ısrarın manası yok bence
Çevremdeki insanların dışında birde eşim var başımda benşm kiloluyken dominat diye dalga geçen eşim şimdi vay efendim yemek porsiyonlarını neden çok az koyuyormuşumda ona kendimden daha çok yemek koyuyormuşum bende onun yediği kadar yiyecekmişim de falan da filan birde onla uğraşıyorum hala ama istedikten onu bile yendim duymamazlıktan geliyorum deidklerini artık :)
merhaba ÇiĞDEM tam olarak kaç kg verdin ne kadar zmanda verdin merak ettim ?
ay cok süper yaaMerhaba 4 ayda 13 Kilo verdim Şubat sonunda başladım diyete Haziranda kiloma ulaşmıştım.:)
hayır öyle söyleme sadece biraz kararılık ve azim gerekiyo hepsi bu
birde ögrenince de beslenmeyi gayet iyi oluyor
hadi tatlım pes etmek yok BASARACAGIZ
canım önce beyin olarak karar ver ve kendini hazır hissettiqinde başla..yoksa istikrarlı olmaz ve sen kendini sürekli başlayıp bıraktıqın için yorgun hisedersin...bak bende öyleydim şükürler olsun bu hafta toparlanmaya başladım....ve şuna birkez daha şahit oldum nekadar çok yersen okdar okacıkıyorsun..mide ne kadar hafif kalırsa bir okadar zinde oluyoruz...saqlıklı yaşamak çok güzel en çabuk zamanda sahalara bekliyoruz seni
benimde motivasyon tavan yaptı cnm senin gibi bende süperimm :13:iyiyim ablaamm tskr ederimm:) hatta süperim diyet ve motivasyon tavan yaptı bende inş cuma günü iyi sonuclar alırımm menülerimede güzel yorumlar geliiyo mutluyum hayatımda sizde varsınız daha ne isteyimm
ay benimde cok hosuma gitti avatar yaptım süslü püslü seyleri cok severim
bende protein ağırlıklı bir diyet istiyorumm(
Canım iyiler allaha şükür...süüülememsabırlı ol canımıniçi cumaya az kaldı
patronlar baskın yaptı canım
günaydın ezgimm nasılsın hayatımkıss bayıldım avatarına tam senlik
ilknurcum günaydın canım nasılsın...ev ahalisi nasıl oldu
Hoşgeldin........bende protein ağırlıklı bir diyet istiyorumm(
günaydın kızlarr günaydın meleqimm
bu sabah yaqmur var istanbuldaa....
oruçluyum kızlar sahur
1 haşlanmış yumurta
ızgara mantar
1 küçük dilim ekmek
yarım domates
süt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?