Merhaba kızlar
bişey sorcam ara ögünde antep fıstıgıda yenilebilir mi ?
birde uno denge ekmegi diğer tahılllı ekmeklerden farklı tad olarak fiyatıda yüksek diğerlerine göre neden öyle uno denge ekmegi daha mı iyi acaba ??:26::26:
evet canım Allah nasip ederse 3 gün oruçlu olucam...şimdilik iyi gidiyor bakalım..GUNAYDINNn yavru sercemmmmmm asure ayı ıcın mı oruclusun bebem allah kabul etsınn
bende 69,900 de cakılı kaldım ama acelem yokkk fucutumdan memnunum yavas yavas ınmeye karar verdım 65 e
uno denge lightmı canım ?Merhaba kızlar
bişey sorcam ara ögünde antep fıstıgıda yenilebilir mi ?
birde uno denge ekmegi diğer tahılllı ekmeklerden farklı tad olarak fiyatıda yüksek diğerlerine göre neden öyle uno denge ekmegi daha mı iyi acaba ??:26::26:
salataya mayonez katuyorum yağ yerine kötü mü yapıyorum ya çok guzel olyo
Bugün iş yerine eski catring firmamız konuşmaya gelirken müdürümüze yaş pasta ile kuru pasta getirmiş( Bakalım ne yapacam ikram edildiğine kabul etmeyi düşünmüyorum ama kabul etmemem de arkadaşlar tarafından çok büyük konu mesele haline geliyor Artık duymayacam yapılacak bir şey yok :))
günaydın kızlarr günaydın meleqimm
bu sabah yaqmur var istanbuldaa....
oruçluyum kızlar sahur
1 haşlanmış yumurta
ızgara mantar
1 küçük dilim ekmek
yarım domates
süt...
CANIM ben sureklı ondan yıyorum bırıncısı daha tok tutuyo ıkıncısı asla bayatmamıo gunlerce dolapta kalsa bıle yesıllenme bayatlama olmuyor cok kalıtelı bır ekmek bence evet bıraz pahalı ama deger bence
ayrıca da puanı en dusuk ekmek cavdar ve dıgerlerıne göre
Evet arzu ablacım uno denge light ekmegi annem almış marketten bende merak ettim sormak istedim.
melek abla süpermiş o zaman severek yeyim sabahları kaliteli ve düşük puanlı olması daha iyiymiş
amin canım cümlemizin inşallahhAllah kabul etsin güzel ablacım benim
Evet arzu ablacım uno denge light ekmegi annem almış marketten bende merak ettim sormak istedim.
melek abla süpermiş o zaman severek yeyim sabahları kaliteli ve düşük puanlı olması daha iyiymiş
amin canım cümlemizin inşallahh
uno denge light ekmeqi karbon açısından deqeri en düşük ekmektir canım...diyete ilk başladıqım zamanlarda bolca tüketmiştim...ama içinde kepek olduqundan bendede kansızlık olduqundan sonra bıraktım...kansızlık sorununuz yoksa tüketebilirsiniz ama sürekli aynı ekmeqi yemiyelim...hepsini sırayla tüketelim...hepsinin içinde vücudumuza faydalı olan farklı vitaminler var...ama ben en çok buqday ekmeqini seviyorum
Erginsena Allah kabul etsin. Ben sürekli acıktığım için cesaret edip oruç tutamıyorum. Çok bereketli günler aslında değerlendirmek lazım.
Menülerimi ne ben yazayım ne siz görünYine az ekmek tüketiyorum, porsiyonları az alıyorum ama arada acıkınca kaçamaklar çok oluyor. Bugün iki kase aşure yedim hala da yiyesim var
menümm
sabah
2dilim uno light ekmek peynir 1 domates yeşil çay
ara
1 avuç içi dolusu antep fıstıgı ( yenilmesi dogrumu bilemedim :26:
öglen
5 kasık sebze yemegi yarım kase yogurt
ara
1 yeşil elma
akşam üstü komsumuz asure getirmiş 4 kaşık yedimmm
çok pişman oldum
akşam yemegi yemeyecegim
yatana kadar su yeşilçay sadece
keşke ablacımmm ya inş bida olamayacakbebeqim keşke aşureyi bildirim sonrasına bıraksaydın... onun dışında menün gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?