Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Merhaba kızlar
bişey sorcam ara ögünde antep fıstıgıda yenilebilir mi ?
birde uno denge ekmegi diğer tahılllı ekmeklerden farklı tad olarak fiyatıda yüksek diğerlerine göre neden öyle uno denge ekmegi daha mı iyi acaba ??
:26::26:

CANIM ben sureklı ondan yıyorum bırıncısı daha tok tutuyo ıkıncısı asla bayatmamıo gunlerce dolapta kalsa bıle yesıllenme bayatlama olmuyor cok kalıtelı bır ekmek bence evet bıraz pahalı ama deger bence

Bugün iş yerine eski catring firmamız konuşmaya gelirken müdürümüze yaş pasta ile kuru pasta getirmiş ( Bakalım ne yapacam ikram edildiğine kabul etmeyi düşünmüyorum ama kabul etmemem de arkadaşlar tarafından çok büyük konu mesele haline geliyor Artık duymayacam yapılacak bir şey yok :))

GUNAYDINNn yavru sercemmmmmm asure ayı ıcın mı oruclusun bebem allah kabul etsınn

bende 69,900 de cakılı kaldım ama acelem yokkk fucutumdan memnunum yavas yavas ınmeye karar verdım 65 e
evet canım Allah nasip ederse 3 gün oruçlu olucam...şimdilik iyi gidiyor bakalım..
fazla ilerleme canım arkandan koştura koştura geliyorum
uno denge lightmı canım ?
salataya mayonez katuyorum yağ yerine kötü mü yapıyorum ya çok guzel olyo

yaqın deqeri daha az yani sıfır canım...mayanozdede çok fazla deqil ama yinede dikkatli tüketmeliyiz.. bu arada görünmüyorsun canım nerelerdesin sen

Son düzenleme:

bir taneden bişey olmaz canım

ayrıca da puanı en dusuk ekmek cavdar ve dıgerlerıne göre

Evet arzu ablacım uno denge light ekmegi annem almış marketten bende merak ettim sormak istedim.
melek abla süpermiş o zaman severek yeyim sabahları kaliteli ve düşük puanlı olması daha iyiymiş

Allah kabul etsin güzel ablacım benim
amin canım cümlemizin inşallahh
Evet arzu ablacım uno denge light ekmegi annem almış marketten bende merak ettim sormak istedim.
melek abla süpermiş o zaman severek yeyim sabahları kaliteli ve düşük puanlı olması daha iyiymiş

uno denge light ekmeqi karbon açısından deqeri en düşük ekmektir canım...diyete ilk başladıqım zamanlarda bolca tüketmiştim...ama içinde kepek olduqundan bendede kansızlık olduqundan sonra bıraktım...kansızlık sorununuz yoksa tüketebilirsiniz ama sürekli aynı ekmeqi yemiyelim...hepsini sırayla tüketelim...hepsinin içinde vücudumuza faydalı olan farklı vitaminler var...ama ben en çok buqday ekmeqini seviyorum

Sabah
Light Sütlü K fleks

Ara
Türk Kavhesi
Bir Kupa Şekersiz Çay

Öğlen
Evden Getirdiğim
Taze Fasulye
Salata

Ara
Bir kupa böğütlenli bitki çayı
Bir çay bardağı çay
1,5 adet diyet biskuvi
Keten tohumlu Light Yoğurt

Akşam
Yapıp Yemeği düşündüğüm
Kıymalı türlü
Turşu
Yoğurt

Ara
Yarım elma
Bir adet küçük Portakal
Yarım Greyfurt

Günlük
3 Lt Su
1 Yemek Sonrası Bitki çayı
2 Beşi Bir arada bitki çayı (Tarçın Çubuklu)

haklısın ablacım bizimkiler ögrendi ekmegim bitti deyince farklı farklı alıyorlar hep
bende severek yiyorum güzel oluyor

menümm
sabah

2dilim uno light ekmek peynir 1 domates yeşil çay

ara
1 avuç içi dolusu antep fıstıgı ( yenilmesi dogrumu bilemedim
:26:

öglen
5 kasık sebze yemegi yarım kase yogurt

ara
1 yeşil elma

akşam üstü komsumuz asure getirmiş 4 kaşık yedimmm

çok pişman oldum
akşam yemegi yemeyecegim
yatana kadar su yeşilçay sadece

bugünkü menüm kızlar
sahur
1 haşlanmış yumurta
ızgara mantar
yarım domates
süt

iftar
yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk köftesi

Son düzenleme:
Erginsena Allah kabul etsin. Ben sürekli acıktığım için cesaret edip oruç tutamıyorum. Çok bereketli günler aslında değerlendirmek lazım.

Menülerimi ne ben yazayım ne siz görün Yine az ekmek tüketiyorum, porsiyonları az alıyorum ama arada acıkınca kaçamaklar çok oluyor. Bugün iki kase aşure yedim hala da yiyesim var

canım sen hamilesin bunlar normal bebişimiz beslensin saqlıkla dünyaya gelsin inşallahh yedikçe yiyesi geliyor insanın haklısın...ben bunu son zamanlarda fazlasıyla yaşadım...az yediqimde hem daha dinç hemde daha mutlu oluyorum....ama yemeqe başlayınca arkası geliyor... şükürki düzene döndüm...yarın inşallah güzel rakamlarla bildirim yapıcam

bebeqim keşke aşureyi bildirim sonrasına bıraksaydın... onun dışında menün gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…