keşke ablacımmm ya inş bida olamayacak
menülerimde ne yapmam gerektigini ne yiycegimi ne kadar yiyecegimi artık ögrendim hatasız gidiyordum ama bida böyle olamayacak
nerdesin quuuuuuuuuu sennOOOOOOOOOOOOO topık ahalısı toplanmısssssss yettım garııııııııııııııııııı
MADEN sözü son derece yerindebugunku menum
sabah
2 duılım unı denge
peynır
yumurta
zeytın
ara
mandalına
ogle
kavurmamaden kurumadı daha
ara
6-7 badem,fıstık vs
aksam
ALLAH Kerım
karbonhidrat diyetine başladım ,10 gün önce buralar sesiz sakindi gelmenize sevindim. kilo bildirimi yapacağım buraya sizlerden de destek istiyorum kızlar vermem gereken 8 kg var, 10 günde 2 kg verdim.hepimize kolay gelsin
nerdesin quuuuuuuuuu senn
+
burdayım bebek sen nerdesın asıl ayrılma yamacımdan
MADEN sözü son derece yerinde
aynen ne bıtmez madenmıs bende anlamdım
nerdesin quuuuuuuuuu senn
+
burdayım bebek sen nerdesın asıl ayrılma yamacımdan
MADEN sözü son derece yerinde
aynen ne bıtmez madenmıs bende anlamdım
bizim madenlerde derin dondurucudapazardan pazara yiyoruz bu gidişle 3-5 ay daha bitmez
İyiakşamlar canikomcalısma saatı sona erdıııııııııııııııııııııııııııı ıyı aksamlar herkeşe arzummmm opuyommm anammmmm
sağolun var olun kızlar kilo bildirimi yaptığınız bir gün var mı?
Enginsena siz kaç kg oldunuz. selintepenin diyetinden baya okuyup baya tanıdım sizi.karbonhidrat diyetini de bu şekilde keşfettim hep protein yemeyi seviyorum hem aç kalmadan zevkle ve kolaylıkla bu diyetle zayıflıyorum
sağolun var olun kızlar kilo bildirimi yaptığınız bir gün var mı?
Enginsena siz kaç kg oldunuz. selintepenin diyetinden baya okuyup baya tanıdım sizi.karbonhidrat diyetini de bu şekilde keşfettim hep protein yemeyi seviyorum hem aç kalmadan zevkle ve kolaylıkla bu diyetle zayıflıyorum
,günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr
sahur yaptım uyku tutmadı bende kendi kendime sohbet ediyim didimm
sahurdan önce tartıldım geçen gün daha azdım sanırım oruçtan dolayı su içemediqimden biraz fazla çıktım... neyse buna raqmen verdiqim kilo gayet iyi
başlangıç 90
geçen hafta 81.9
bu hafta 78.9
giden 3 kiloo
toplamda 11100
hedef 60
spor 120 dk
beden 42
boy 165
hadi uyanın sohbet edelim hatunlarr
meleeekkk kalk quuu
yakalıcam seni yakında az kaldı canım,
bravoooooooooooooooooo harıkasın yavruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ooooo kızcem o saatte benım kıcımde pıreler ucusuyordu
gunun ıkıncı bıldırımıde benden gelsın efemmmm
başlangıç 88,90 ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta 70,300
bu hafta 69,900
giden 0,400 gr
toplamda 19,00
hedef 65
spor yok
beden 38
boy 168
kızceler bı sure bu kıloda kalmak ıstıorum sankı acele etmıcem 65 ıcın cunku ayıptır sulemesı efem su ankı fızıgımden cok memnunum hafıfım kuslar gıbımmmmdarısı herkezın basına ınsallahhhhhhh bu topık ve ahalısını cokk sevıyorummmm
isabetli karar canım :13: az bekle birlikte devam ederiz
aynen askıtomm allahıma sukurlerkı o hantal o agır vucudumdan kurtuldum sımdı yavas yavas ılerlıcem arttık hadı beklıom senıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?