Edacımm karar vermen cok güzel ve inan BASARACAKSIN
yeşilçayı ben poset cay içiyorum faydası oluyor ama sen bilirsin sadesi acı oluyor ben acaili. çilekli. elmalı yeşilçay içiyorum içinene cubuk tacın atıyorum
tabiki hedefine ulasacaksın hep beraber basaracagız.
bizde seni cok seviyoruz hadi bakalım tam gaz yola devamm
ha birde beyaz ekmek yeme tahıllı cavdar tam bugday ekmeklerinden ye sabah cok tok tutuyor ben kek gibi yiyorumm
rica ederim tatlımm ne demekTeşekkür ederim canımm, sizlerin de desteğiyle tabii ki
Hepimiz çıtır olacağızzz:13:
Ben de hemen bugün alıyorum marketten yeşil çay
Merhaba çıtırlar
Tam 2.5 aydır diyet yapmaya çalışıyordum, sizin de desteklerinizle.. Ama yeteri kadar azimli ve iradeli olamadım.
61,1 kg il başladım, bugün 58,6 kg'ım. Yani 2,5 ayda 2,5 kg vermişim. Ki bence daha fazlasını yapabilirdim, yeterli bir rakam değil bu.
Bugün yeni bir başlangıç yaptım. Artık daha iradeli ve azimli bir şekilde ve tabii ki sizin desteklerinizle diyetime devam edeceğim.
Uykumdan feda edip, erken kalkmaya başladım.
Suyu 3 lt'ye çıkardım.
Bir de yeşil çay içicem çıtırlar, aktardan mı alayım, yoksa sallama poşet çay mı ? :126:
Bir de ben beyaz ekmek tüketiyorum kahvaltıda 1 dilim. Başka bir öneriniz olur mu bu konuda ?
Hedeflerim sırasıyla 55 kg, 52 kg ve 48 kg . Yeni yılda 2. hedefime yaklaşır mıyım, ne dersiniz ?
Hepinizi çok seviyorum sevgili topiğim benim, artık daha azimli bir Eda ile yola devam.. :81:
Karbonatlı suyun zayıflamaya etkisi olduğunu duydum Göbekteki yağları eritiyormuş.
Hiç deneyen varmı??
tadı cok yumusak güzel ve kokusu parfüm gibi cok süpermiş
AFERIM saNA CANIM vazgecmek yok yola devam ekmegıde cavdar yada tam bugday olarak ye
ya süpersin sennnMerhaba Canlarım
başlangıç 74,800
geçen hafta 72,00
bu hafta 70,400
giden 1,600
toplamda 4,400 kg
hedef 58 kg
spor yok
beden 42
boy 1,72
hadi hayırlısı olsun hepimiz yeniden başladık başlangış için doqru zamandasın canımkızlar ben hala düzgün dietimi oturtmasamda dikkat etmeye çalışıyorum bügünden itibaren bildirim yapmaya başlıcam inş
Siz harikasınızz
Canım benim süpersin ya 1,600 gr, şahane
saqol canımmKızlae hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum çok iyi gidiyorsunuz mallah sizlere
hayırlı cumalar tatlımmhayırlı cumalar kızlar....
hadi bakalım canım bol iradelerrMerhaba çıtırlar
Tam 2.5 aydır diyet yapmaya çalışıyordum, sizin de desteklerinizle.. Ama yeteri kadar azimli ve iradeli olamadım.
61,1 kg il başladım, bugün 58,6 kg'ım. Yani 2,5 ayda 2,5 kg vermişim. Ki bence daha fazlasını yapabilirdim, yeterli bir rakam değil bu.
Bugün yeni bir başlangıç yaptım. Artık daha iradeli ve azimli bir şekilde ve tabii ki sizin desteklerinizle diyetime devam edeceğim.
Uykumdan feda edip, erken kalkmaya başladım.
Suyu 3 lt'ye çıkardım.
Bir de yeşil çay içicem çıtırlar, aktardan mı alayım, yoksa sallama poşet çay mı ? :126:
Bir de ben beyaz ekmek tüketiyorum kahvaltıda 1 dilim. Başka bir öneriniz olur mu bu konuda ?
Hedeflerim sırasıyla 55 kg, 52 kg ve 48 kg . Yeni yılda 2. hedefime yaklaşır mıyım, ne dersiniz ?
Hepinizi çok seviyorum sevgili topiğim benim, artık daha azimli bir Eda ile yola devam.. :81:
hemen denicem canım adıda güzelmiştadı cok yumusak güzel ve kokusu parfüm gibi cok süpermiş
Karbonatlı suyun zayıflamaya etkisi olduğunu duydum Göbekteki yağları eritiyormuş.
Hiç deneyen varmı??
AFERIM saNA CANIM vazgecmek yok yola devam ekmegıde cavdar yada tam bugday olarak ye
hıc denemedım ıse yarıomu acaba :26::26:
arzuu ablamm bende senin o tatlı yanaklarını öpüyorumm
bugün burda mutlu oluyorsak hepsi senin sayende canımm ablacımmm
canlarım komsumuz tavsiye etti büyülü bohca yeşilçayı hepimiz içelim güzelleşelim kilo verelim
eqer bir parça verdiqiniz kiloda yardımım olupta duanızı alabilirsem ne mutlu bana...sizleri çok seviyorum canım herşeyden önce bu yolda yoldaşsınız bana..hepinize çok teşekkür ederim yalnız bırakmadıqnız için
güzel ablacım allah senden razı olsun sen olmasan senin samimiyetin güzel kalbin yardım severliğin olmasa kesinlikle basaramaz pes ederdik
burdaki arkadaslarımızda biririnden iyi hep beraber olmak konusmak paylaşmak dertleşmek cok güzel
biz tesekkür ederiz ablammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?