Hoş geldinizz cok memnun oldum Arzu ablanın peşindeyiz bizde iyiki onunlayız çook seviyoruzarzucum,canımın içi fıstığım...
özlemişim seni ve topiğini...sende beni özledinmi guuuuuuuuu:26:
kızlar biz arzuyla 70-79 topiğinden tanışıyoruz ve o benim idolümdür...onun sayesinde ben şu anki kiloma indim ve yaklaşık bir yıldır aynı kilodayım,gerçi eylülden beri (yeni bir ile tayin olduk)biraz yeme düzenim ve sporum aksamasına rağmen çok şükür fazla kilomda oynama olmadı...58-59 arası gidip geliyorum...ama ancak ev ve iş düzenim oturdu...bu saatten sonra dahada düzene girerim...
size tavsiyem arzum ne diyorsa harfine noktasına virgülüne kadar uygulayın,engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanın...kızıyorsada sizi sevdiğindendir,kulak verin dikkate alın....
bende bari sembolik olarak bildirim yapayım bari,özlemişim
başlangıç:86 (30 ekim 2010)
geçen hafta:59.5
bu hafta:59(son bir yıldır aynı kilodayım-bazen 58 oluyorum)
giden:0.5
toplam giden:27
hedef:58
beden:36-38
spor:240 dk.
arzucum,canımın içi fıstığım...
özlemişim seni ve topiğini...sende beni özledinmi guuuuuuuuu:26:
kızlar biz arzuyla 70-79 topiğinden tanışıyoruz ve o benim idolümdür...onun sayesinde ben şu anki kiloma indim ve yaklaşık bir yıldır aynı kilodayım,gerçi eylülden beri (yeni bir ile tayin olduk)biraz yeme düzenim ve sporum aksamasına rağmen çok şükür fazla kilomda oynama olmadı...58-59 arası gidip geliyorum...ama ancak ev ve iş düzenim oturdu...bu saatten sonra dahada düzene girerim...
size tavsiyem arzum ne diyorsa harfine noktasına virgülüne kadar uygulayın,engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanın...kızıyorsada sizi sevdiğindendir,kulak verin dikkate alın....
bende bari sembolik olarak bildirim yapayım bari,özlemişim
başlangıç:86 (30 ekim 2010)
geçen hafta:59.5
bu hafta:59(son bir yıldır aynı kilodayım-bazen 58 oluyorum)
giden:0.5
toplam giden:27
hedef:58
beden:36-38
spor:240 dk.
Gerçekten tebrikler ...çok imrendim doğrusu inşallah bende senin gibi zayıflarım..yaşadıklarımız aşağı yukarı aynı bende bana kilo almışsın dediklerinde sanki sinir olup dahada yiyesim geliyor ama bir haftadır dengeli beslenmeye çalışıyorum ve 60 kiloya düşmek istiyorum şuan 80 im ..varsa düzenli diyetleriniz banada tavsiye edermisiniz...
CANIM hosgeldın oncelıkle 11.sayfada beslenme lıstemız var onu uygularsanız guzel sonuclar alırsınız
hoş geldinGerçekten tebrikler ...çok imrendim doğrusu inşallah bende senin gibi zayıflarım..yaşadıklarımız aşağı yukarı aynı bende bana kilo almışsın dediklerinde sanki sinir olup dahada yiyesim geliyor ama bir haftadır dengeli beslenmeye çalışıyorum ve 60 kiloya düşmek istiyorum şuan 80 im ..varsa düzenli diyetleriniz banada tavsiye edermisiniz...
hoş geldin
burdan hiç ayrılma destek motivasyon ve arkadaslık süper bi bakmıssın hedefine ulaşmıssın
canım hiç kafana takıp üzülmecanım benim moralim aslında öyle bozukki bir haftadır dengeli beslenmeye çalışsam da hiç kilo kaybı yok egzersiz yapamıyorum çalışıyorum ve eve geldiğimde bunun için zaman bulamıyorum yada nebileyim bulmak istemiyorumdur kim bilir ama bende burdakiler gibi zayıflamak istiyorum en azından eski halime dönmek bile bana yeter evleneli 1.5 sene oldu ve ben tam 10 kg aldım ozamanda kendimi kilolu hissderdim ama meğersem nekadar zayıfmışım....imdattt kurtarın beni bu kilolardan
canım hiç kafana takıp üzülmebasta Arzu abla ve biz sana yardımcı oluruz bende cok yavas veriyordum üzülüyordum pes etmek üzereydim burası olmasa coktan bırakmıstım ama bu hafta iyi bi kg verdim beslenme listesine tam anlamıyla uyunca kaçamak yapmayınca cok güzel kg veriliyor
bence burda oldugun için cok sanslısın cok sevin mutlu ol zayıflayacagına inan Yapabilirsin
vereceksin canımm buna inan..inşallah tatlımm burdan biryere gitmeyi düşnmüyorum ama vericem vermem lazım kiloları bir kiloları takıyorum birde bebiş düşünüyorum kafam ikiye bölünmüş gibi...ama yardım edeceğimiz için teşekürler..
benim ismim de MeryeM memnun oldum Didem canım 20 yasındayım yozgattan katılıyorumİnşallah zayıfladığımıda duyucaksınız bebişimin olduğunuda...sizin gibi arkadaşlarım olsun yeter:)
Bu arada ismim Didem..Bilecik'te oturuyorum..sizler nerden isimler neler acaba...tanıştığıma çok memnun oldum sizlerle
benim ismim de MeryeM memnun oldum Didem canım 20 yasındayım yozgattan katılıyorum
benim ismim de MeryeM memnun oldum Didem canım 20 yasındayım yozgattan katılıyorum
İnşallah zayıfladığımıda duyucaksınız bebişimin olduğunuda...sizin gibi arkadaşlarım olsun yeter:)
Bu arada ismim Didem..Bilecik'te oturuyorum..sizler nerden isimler neler acaba...tanıştığıma çok memnun oldum sizlerle
Oo Süpersin didemcimMeryemcim bende memnun oldum..bende 25 yaşındayım tatlım
canım yozgat merkez deyim ben Siz neresindensiniz çok sevindim bi hemserim daha olduBENİMDE İSMİMDE ÇİĞDEM iSTANBULDAN KATILIYORUM 25 YAŞINDAYIMTANIŞTIĞIMA MENMUM OLDUM DİDEM
MERYEM YOZGATIN NERESİNDENSİN BENİM EŞİMDE YOZGATLI ASLINDA BENDE YOZGATLI OLARAK SAYILIRIM :))
ve aleyküm selam ilknur ablacım tesekkür ederiz Aminnnnnnselamünaleykum kızlar aşure gününüz hayırlara vesile olsun inşallah rabbim bu mubarek günde bizleride affedilenlerden eylesin inşallah amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?