Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Hoş geldinizz cok memnun oldum Arzu ablanın peşindeyiz bizde iyiki onunlayız çook seviyoruz
sizide cook tebrik ediyorumm maşallah

merhaba sızı 70-79 topıgının buyuk bır bolumunu okumuz bırı olarak yakınen tanıyorum. ve azmınıze ısten gelıp yorgun argın okadar saat spor yapma azmınıze hayran kalmıstım . tekrar tebrık etmek ıstıyorum

gunaydın kızlarr yorgun bır cumartesıden herkeze selamlar bugun aksam 4 olmaz artık saattttttttttttttttttttttttttttt

Günaydın herkese cumartesi cumertesi gel birde 6 ya kadar çalış phhhhh hayatmı bu birde akşam misafir var bugünü bir atlatabilsem yada bu iş yerinden iş bulupta kurtulabilsem :))

Gerçekten tebrikler ...çok imrendim doğrusu inşallah bende senin gibi zayıflarım..yaşadıklarımız aşağı yukarı aynı bende bana kilo almışsın dediklerinde sanki sinir olup dahada yiyesim geliyor ama bir haftadır dengeli beslenmeye çalışıyorum ve 60 kiloya düşmek istiyorum şuan 80 im ..varsa düzenli diyetleriniz banada tavsiye edermisiniz...

CANIM hosgeldın oncelıkle 11.sayfada beslenme lıstemız var onu uygularsanız guzel sonuclar alırsınız

hoş geldin
burdan hiç ayrılma destek motivasyon ve arkadaslık süper bi bakmıssın hedefine ulaşmıssın

hoş geldin
burdan hiç ayrılma destek motivasyon ve arkadaslık süper bi bakmıssın hedefine ulaşmıssın

canım benim moralim aslında öyle bozukki bir haftadır dengeli beslenmeye çalışsam da hiç kilo kaybı yok egzersiz yapamıyorum çalışıyorum ve eve geldiğimde bunun için zaman bulamıyorum yada nebileyim bulmak istemiyorumdur kim bilir ama bende burdakiler gibi zayıflamak istiyorum en azından eski halime dönmek bile bana yeter evleneli 1.5 sene oldu ve ben tam 10 kg aldım ozamanda kendimi kilolu hissderdim ama meğersem nekadar zayıfmışım....imdattt kurtarın beni bu kilolardan

canım hiç kafana takıp üzülme basta Arzu abla ve biz sana yardımcı oluruz bende cok yavas veriyordum üzülüyordum pes etmek üzereydim burası olmasa coktan bırakmıstım ama bu hafta iyi bi kg verdim beslenme listesine tam anlamıyla uyunca kaçamak yapmayınca cok güzel kg veriliyor
bence burda oldugun için cok sanslısın cok sevin mutlu ol zayıflayacagına inan Yapabilirsin

inşallah tatlımm burdan biryere gitmeyi düşnmüyorum ama vericem vermem lazım kiloları bir kiloları takıyorum birde bebiş düşünüyorum kafam ikiye bölünmüş gibi...ama yardım edeceğimiz için teşekürler..

vereceksin canımm buna inan.. inş saglıklı bi bebeginde olur biz hep burdayız rica ederiz

İnşallah zayıfladığımıda duyucaksınız bebişimin olduğunuda...sizin gibi arkadaşlarım olsun yeter:)

Bu arada ismim Didem..Bilecik'te oturuyorum..sizler nerden isimler neler acaba...tanıştığıma çok memnun oldum sizlerle

benim ismim de MeryeM memnun oldum Didem canım 20 yasındayım yozgattan katılıyorum

benim ismim de MeryeM memnun oldum Didem canım 20 yasındayım yozgattan katılıyorum

BENİMDE İSMİMDE ÇİĞDEM iSTANBULDAN KATILIYORUM 25 YAŞINDAYIMTANIŞTIĞIMA MENMUM OLDUM DİDEM
MERYEM YOZGATIN NERESİNDENSİN BENİM EŞİMDE YOZGATLI ASLINDA BENDE YOZGATLI OLARAK SAYILIRIM :))

Hoşgeldin canım, ben de Eda, Kütahya'dan katılıyorum 18 yaşındayım, topiğin en küçük üyesiyim
Ben de birkaç haftadır motivasyonumu kaybetmiştim, ama burası sayesinde yine toparladım, dünden itibaren düzenli beslenmeme döndüm.
Hepimiz çıtır olacağıız :13:

selamünaleykum kızlar aşure gününüz hayırlara vesile olsun inşallah rabbim bu mubarek günde bizleride affedilenlerden eylesin inşallah amin....

Meryemcim bende memnun oldum..bende 25 yaşındayım tatlım
Oo Süpersin didemcim
BENİMDE İSMİMDE ÇİĞDEM iSTANBULDAN KATILIYORUM 25 YAŞINDAYIMTANIŞTIĞIMA MENMUM OLDUM DİDEM
MERYEM YOZGATIN NERESİNDENSİN BENİM EŞİMDE YOZGATLI ASLINDA BENDE YOZGATLI OLARAK SAYILIRIM :))
canım yozgat merkez deyim ben Siz neresindensiniz çok sevindim bi hemserim daha oldu
selamünaleykum kızlar aşure gününüz hayırlara vesile olsun inşallah rabbim bu mubarek günde bizleride affedilenlerden eylesin inşallah amin....
ve aleyküm selam ilknur ablacım tesekkür ederiz Aminnnnnn

bu arada tüm ÖGRETMENLERİMİZİN ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN :119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…