Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Amin İlknur ablamız:) cümlemizin inşallah evet bu arada tüm öğretmenlerimizin öğretmen günü kutlu olsun..

Ben akşam yaptım aşure mi allah kabul ederse ..

Eşim Yozgat Yerköy İlçesi Sekili Köyünden ben şimdiye kadar 2 defa gittim Yozgata ama merkeze gitmeyi çok istiyor olmama rağmen gidemedik sizn orda çamlık orman varmış milli park orayı çok merek etmiştim onun dışında pk bilmiyorum ne yazıkki :))

ay kızlar ben asureyi cok severim hergün olsun hergün yerim ama bu yıl yaptırmadım diyeti bozmayım die
ama geçen gün komsumuz getirmiş meryem sever die kendimi tutamadım yedim hemde bildirim günü öncesi neyse baska sefere yerim artık cıtır olanlar benim yerime yeyin lütfenn

canım gelirsiniz inşallah küçük ama sirin bir yer evet ÇAMLIK ORMAN PARKIMIZ var cok güzel ve miss gibi bir havası var ARABAŞIMIZ meşhur birde DESTİ KEBABI miz

Bugün çok sıkıcı bir gündü iş yok güç yok öle oprtalarda sap gibi vakit geçirmekle uğraştım Cumartesi günü çalışmaktan nefret ediyorum off (

Sabah
Haşlanmış Yumurta
Yarım Domates
Lor peynir
Küçük Kaşar Peynir
Beyaz Peynir
Maydanoz
Bir dilim Çavdar Ekmeği

Ara
10 tane Fındık (Sıkılınca yeme isteği oluyor bende)
Az şekerli Türk Kavhesi

Öğlen
1 adetTavuk Izgara (Sintizellik Tarzı )
Salata

Ara
3 adet diyet biskuvi(Buda sıkıntıdan)
Sütlü Fitre Kavhe
1 adet Portakal

Akşam
Misafirim var Annemler gelecek 6 çıkışı birde yemek yapacam yapılacak bir şey yok ama
Bir kepçe Yayla Çorbası
Az Barbunya
Salata
Beşamel Soslu Tavuk yapmayı düşünüyorum
ondanda beşamel sosunu ayırıp yemeyi düşünüyorum

Ara
Türk Kavhesi

canım gelirsiniz inşallah küçük ama sirin bir yer evet ÇAMLIK ORMAN PARKIMIZ var cok güzel ve miss gibi bir havası var ARABAŞIMIZ meşhur birde DESTİ KEBABI miz

Desti Kepabımı sorarım eşime ben sizin meşhur arap başı diye bir çorbanız vardı ondan içtim oda güzel oluyor Zaten Kayınvalime Yozgata gittiğim zaman 3 kilo alıp geldim dayadı ne varsa bana zayıflamıssın diye

haha evet canım corba zaten unla yapılıyo birde üstüne üstlük çorbayla hamur yutuluyo kilo almamak mümkün deil
Yönetici Asistanıyım canım benim Sen neler yapıyorsun
canım bende evde üniverste sınavına hazırlanıyorum dersaneye gitmedim bakalım inş olur bu yıl

hayırlı akşamlar jızlar öncwlijle dilem ve ciğdem arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz kızlar....

Ezgicim akşam akşam nasıl canım arabaşı çorbası istedi olsada yeseı yahuuu....

Bende bugün aşure yaptım konu komşuya dağıttım allah kabul eder inşallah....

Bu arada konuşmalara göz attımda bıraz kızlar birde çamlığa çıkarken çeşmeden o soğuk suyunu iç ohhh galiba memleketimi özledim...

iyi akşamlar ilknur ablacımm
ayy benimde arabası corbası cekti canım ama malum diyetteyim içemem bizimkilere de diyorum sakın yapmayın onlarda dinlemez kışın sürekli yapılıyor zaten
allah kabul etsin ablacım asure zamanı tam benlik
ben senin yerine o soguk sudan içerim ablammm

Aynen canım benim anacığımda kışın sürekli yapardı çocukken ne içerdik birde kalabalık olunca daha bi keyifli oluyordu....

Tamam canım bol bol iç... Allah razı olsun tatlım benim....

aşure tatlısını akşam yapsam ama ertesi gün dağıtsam olurmu kkatılaşırmı ya .tatlıyı okula götürmek istiyorum akşamdan kaselere koysam ertesi gün götürsem olur mu sizce

Nasil gidiyor diyet hanimlar?
Ben en son 49 u gordum ve hamile kaldigimi ogrenince diyet filan kalmadi tabi. Kilo almaya basladim. 9 kilo aldim simdiden. Spor da yapamiyorum. Eski benden eser kalmadi. istahim artti. Amacim kilo vermek degil az kilo almak artik.
Hepinize kolay gelsin...

hoşgeldin canımmm öslemes olurmuyum hiç hani tel açacaktın sen banaa ogün çok bekledim inanki..neyse biz her zaman görüşürüz dimi tatlım bildirimde bu arada harikaa
Hoş geldinizz cok memnun oldum Arzu ablanın peşindeyiz bizde iyiki onunlayız çook seviyoruz
sizide cook tebrik ediyorumm maşallah

hoşgeldin canım aramıza elimizden gelen bişey varsa seve seve yardımcı oluruz tatlım
biz seni zayıflatırız ruhun bile duymaz merak etme canım
bende senaa yani arzu
istanbuldann
bir desti kebabımı didii
Yönetici Asistanıyım canım benim Sen neler yapıyorsun
bende yönetici asistanıyım tatlım şimdilik
huuuu huuuuuuuuu hatunlar nirdesiniz yahuuuu topik gene haftasonunun azizliğine uğramış....
yettim ilknurum ama senin yerinde yeller esiyor
aşure tatlısını akşam yapsam ama ertesi gün dağıtsam olurmu kkatılaşırmı ya .tatlıyı okula götürmek istiyorum akşamdan kaselere koysam ertesi gün götürsem olur mu sizce
bişicik olmaz canım bende bugün yaptım yarın işyerine götürücem

canım hoşgeldin nasılsın bebeqim
ösledik seni canısı yaaa lütfen daha sık uqra...bebişimiz nasıl tatlım sen nasılsın

kızlarr
hastayım kalbim ve kasıklarım aqrıyo ve canım bişiler yemek istiyor yidimde ama diyete devam yiyerek nasıl devam ediliyorsa :44:
işyerinde cumartesi patrona kızdım...sanırım işi bırakıcam...bnmle ilgili bişey deqil ama içim almıyor...sanırım daha fazla dayanamıcam...1-2 yere cv yolladım..yarında onlıne ilanlara bakıcam..hayırlısı olur inşallahh...dua edin kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…