Oo Süpersin didemcim
canım yozgat merkez deyim ben Siz neresindensiniz çok sevindim bi hemserim daha oldu
ve aleyküm selam ilknur ablacım tesekkür ederiz Aminnnnnn
bu arada tüm ÖGRETMENLERİMİZİN ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN :119::119::119:
canım gelirsiniz inşallah küçük ama sirin bir yer evet ÇAMLIK ORMAN PARKIMIZ var cok güzel ve miss gibi bir havası var ARABAŞIMIZ meşhur birde DESTİ KEBABI mizEşim Yozgat Yerköy İlçesi Sekili Köyünden ben şimdiye kadar 2 defa gittim Yozgata ama merkeze gitmeyi çok istiyor olmama rağmen gidemedik sizn orda çamlık orman varmış milli park orayı çok merek etmiştim onun dışında pk bilmiyorum ne yazıkki :))
canım gelirsiniz inşallah küçük ama sirin bir yer evet ÇAMLIK ORMAN PARKIMIZ var cok güzel ve miss gibi bir havası var ARABAŞIMIZ meşhur birde DESTİ KEBABI miz
çigdemcim ne iş yapıyorsun meslegin ne ?
haha evet canım corba zaten unla yapılıyo birde üstüne üstlük çorbayla hamur yutuluyo kilo almamak mümkün deilDesti Kepabımı sorarım eşime ben sizin meşhur arap başı diye bir çorbanız vardı ondan içtim oda güzel oluyor Zaten Kayınvalime Yozgata gittiğim zaman 3 kilo alıp geldim dayadı ne varsa bana zayıflamıssın diye
canım bende evde üniverste sınavına hazırlanıyorum dersaneye gitmedim bakalım inş olur bu yılYönetici Asistanıyım canım benim Sen neler yapıyorsun
haha evet canım corba zaten unla yapılıyo birde üstüne üstlük çorbayla hamur yutuluyo kilo almamak mümkün deil
canım bende evde üniverste sınavına hazırlanıyorum dersaneye gitmedim bakalım inş olur bu yıl
inşallah canım enim allah herkese istedigini gönlündekini nasip etsinİstedikten Sonra Olur canım inşallah
iyi akşamlar ilknur ablacımmhayırlı akşamlar jızlar öncwlijle dilem ve ciğdem arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz kızlar....
Ezgicim akşam akşam nasıl canım arabaşı çorbası istedi olsada yeseı yahuuu....
Bende bugün aşure yaptım konu komşuya dağıttım allah kabul eder inşallah....
Bu arada konuşmalara göz attımda bıraz kızlar birde çamlığa çıkarken çeşmeden o soğuk suyunu iç ohhh galiba memleketimi özledim...
iyi akşamlar ilknur ablacımm
ayy benimde arabası corbası cekti canım ama malum diyetteyim içemem bizimkilere de diyorum sakın yapmayın onlarda dinlemez kışın sürekli yapılıyor zaten
allah kabul etsin ablacım asure zamanı tam benlik
ben senin yerine o soguk sudan içerim ablammm
tamam ablacım ne demek canım benimmAynen canım benim anacığımda kışın sürekli yapardı çocukken ne içerdik birde kalabalık olunca daha bi keyifli oluyordu....
Tamam canım bol bol iç... Allah razı olsun tatlım benim....
hoşgeldin canımmm öslemes olurmuyum hiç hani tel açacaktın sen banaaarzucum,canımın içi fıstığım...
özlemişim seni ve topiğini...sende beni özledinmi guuuuuuuuu:26:
kızlar biz arzuyla 70-79 topiğinden tanışıyoruz ve o benim idolümdür...onun sayesinde ben şu anki kiloma indim ve yaklaşık bir yıldır aynı kilodayım,gerçi eylülden beri (yeni bir ile tayin olduk)biraz yeme düzenim ve sporum aksamasına rağmen çok şükür fazla kilomda oynama olmadı...58-59 arası gidip geliyorum...ama ancak ev ve iş düzenim oturdu...bu saatten sonra dahada düzene girerim...
size tavsiyem arzum ne diyorsa harfine noktasına virgülüne kadar uygulayın,engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanın...kızıyorsada sizi sevdiğindendir,kulak verin dikkate alın....
bende bari sembolik olarak bildirim yapayım bari,özlemişim
başlangıç:86 (30 ekim 2010)
geçen hafta:59.5
bu hafta:59(son bir yıldır aynı kilodayım-bazen 58 oluyorum)
giden:0.5
toplam giden:27
hedef:58
beden:36-38
spor:240 dk.
Hoş geldinizz cok memnun oldum Arzu ablanın peşindeyiz bizde iyiki onunlayız çook seviyoruz
sizide cook tebrik ediyorumm maşallah
hoşgeldin canım aramızaGerçekten tebrikler ...çok imrendim doğrusu inşallah bende senin gibi zayıflarım..yaşadıklarımız aşağı yukarı aynı bende bana kilo almışsın dediklerinde sanki sinir olup dahada yiyesim geliyor ama bir haftadır dengeli beslenmeye çalışıyorum ve 60 kiloya düşmek istiyorum şuan 80 im ..varsa düzenli diyetleriniz banada tavsiye edermisiniz...
biz seni zayıflatırız ruhun bile duymaz merak etme canımcanım benim moralim aslında öyle bozukki bir haftadır dengeli beslenmeye çalışsam da hiç kilo kaybı yok egzersiz yapamıyorum çalışıyorum ve eve geldiğimde bunun için zaman bulamıyorum yada nebileyim bulmak istemiyorumdur kim bilir ama bende burdakiler gibi zayıflamak istiyorum en azından eski halime dönmek bile bana yeter evleneli 1.5 sene oldu ve ben tam 10 kg aldım ozamanda kendimi kilolu hissderdim ama meğersem nekadar zayıfmışım....imdattt kurtarın beni bu kilolardan
bende senaaİnşallah zayıfladığımıda duyucaksınız bebişimin olduğunuda...sizin gibi arkadaşlarım olsun yeter:)
Bu arada ismim Didem..Bilecik'te oturuyorum..sizler nerden isimler neler acaba...tanıştığıma çok memnun oldum sizlerle
bir desti kebabımı didiicanım gelirsiniz inşallah küçük ama sirin bir yer evet ÇAMLIK ORMAN PARKIMIZ var cok güzel ve miss gibi bir havası var ARABAŞIMIZ meşhur birde DESTİ KEBABI miz
bende yönetici asistanıyım tatlımYönetici Asistanıyım canım benim Sen neler yapıyorsun
yettim ilknurum ama senin yerinde yeller esiyorhuuuu huuuuuuuuu hatunlar nirdesiniz yahuuuu topik gene haftasonunun azizliğine uğramış....
bişicik olmaz canımaşure tatlısını akşam yapsam ama ertesi gün dağıtsam olurmu kkatılaşırmı ya .tatlıyı okula götürmek istiyorum akşamdan kaselere koysam ertesi gün götürsem olur mu sizce
Nasil gidiyor diyet hanimlar?
Ben en son 49 u gordum ve hamile kaldigimi ogrenince diyet filan kalmadi tabi.Kilo almaya basladim. 9 kilo aldim simdiden. Spor da yapamiyorum. Eski benden eser kalmadi. istahim artti. Amacim kilo vermek degil az kilo almak artik.
Hepinize kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?