canım hoşgeldin nasılsın bebeqim
ösledik seni canısı yaaa lütfen daha sık uqra...bebişimiz nasıl tatlım sen nasılsın
ay ablam benim geçmiş olun inş çabucak geçerkızlarr
hastayım kalbim ve kasıklarım aqrıyo ve canım bişiler yemek istiyor yidimdeama diyete devam yiyerek nasıl devam ediliyorsa :44:
işyerinde cumartesi patrona kızdım...sanırım işi bırakıcam...bnmle ilgili bişey deqil ama içim almıyor...sanırım daha fazla dayanamıcam...1-2 yere cv yolladım..yarında onlıne ilanlara bakıcam..hayırlısı olur inşallahh...dua edin kızlar...
kızlarr
hastayım kalbim ve kasıklarım aqrıyo ve canım bişiler yemek istiyor yidimdeama diyete devam yiyerek nasıl devam ediliyorsa :44:
işyerinde cumartesi patrona kızdım...sanırım işi bırakıcam...bnmle ilgili bişey deqil ama içim almıyor...sanırım daha fazla dayanamıcam...1-2 yere cv yolladım..yarında onlıne ilanlara bakıcam..hayırlısı olur inşallahh...dua edin kızlar...[/QUOTE ]
geçmiş olsun cnm rabbim tezden şifa versinn inş. gönlüne göree olurr iş seçiminde
Merhaba Canlarım
başlangıç 74,800
geçen hafta 72,00
bu hafta 70,400
giden 1,600
toplamda 4,400 kg
hedef 58 kg
spor yok
beden 42
boy 1,72
bilgecim cok tesekkür ederim canımmişteee buuuuutebrk. cnm benimm maşş. bakk direniyomuş vucudun ne güzel başlamış kilocuklar gitmeyeeee devamıda tam gaz gitsin inş cnmm
bilgecim cok tesekkür ederim canımm
ayy inş hepsi gitsin hepsiii
dualarımız seninle bitanem inş en hayırlısı olur yüzün gülerbende oruçlarıma bi süre ara verdim giremiyodum oyüzdenbugunde bakalım kpss tercihlerimi hazırlayıp verdim ösym. dua edin bacılarım hayırlısıyla atanimm garii
tamam canımmm benimm tam gaz devam ediyorummgidicek kuzum benimm mrk etmeetemponu bozma yeterrr
dualarımız seninle bitanem inş en hayırlısı olur yüzün güler
tamam canımmm benimm tam gaz devam ediyorumm
anlıyorum seni canım sıkıldıkça strese girdikçe sanki yediklerimiz mutlu ediyor bizi sürekli yiyoruzaminn canım benim hayırlısı olsun inş. acayip stresliydim bu haftabide niyetli olunca habire yedim valla pantolon dar gelioo uff bi ısınamadım gitti hee diyete ilaçta kullanıyorum oda acayip iştahımı açtıı yakında sizi bile yiyebilirimmm
anlıyorum seni canım sıkıldıkça strese girdikçe sanki yediklerimiz mutlu ediyor bizi sürekli yiyoruz
olsun canım sen istedigin kiloya cabucak gelirsin biliyorsun bu işi
hahayeme bizi canımm cok kalori alırsın gece gece
tabiki canım biz tatlı oldugumuz için daha cok kilo yapar ondan dedim yaniahahahhnasıl güldüm yaaa tımam ozmn yemicem kaloriye ihtiyacımız yokki
Nasil gidiyor diyet hanimlar?
Ben en son 49 u gordum ve hamile kaldigimi ogrenince diyet filan kalmadi tabi.Kilo almaya basladim. 9 kilo aldim simdiden. Spor da yapamiyorum. Eski benden eser kalmadi. istahim artti. Amacim kilo vermek degil az kilo almak artik.
Hepinize kolay gelsin...
hoşgeldin canımmm öslemes olurmuyum hiç hani tel açacaktın sen banaaogün çok bekledim inanki..neyse biz her zaman görüşürüz dimi tatlım bildirimde bu arada harikaa
hoşgeldin canım aramızaelimizden gelen bişey varsa seve seve yardımcı oluruz tatlım
biz seni zayıflatırız ruhun bile duymaz merak etme canım
bende senaayani arzu
istanbuldann
bir desti kebabımı didii
bende yönetici asistanıyım tatlımşimdilik
yettim ilknurum ama senin yerinde yeller esiyor
bişicik olmaz canımbende bugün yaptım yarın işyerine götürücem
canım hoşgeldin nasılsın bebeqim
ösledik seni canısı yaaa lütfen daha sık uqra...bebişimiz nasıl tatlım sen nasılsın
kızlarr
işyerinde cumartesi patrona kızdım...sanırım işi bırakıcam...bnmle ilgili bişey deqil ama içim almıyor...sanırım daha fazla dayanamıcam...1-2 yere cv yolladım..yarında onlıne ilanlara bakıcam..hayırlısı olur inşallahh...dua edin kızlar...
kızlarr
bende oruçlarıma bi süre ara verdim giremiyodum oyüzdenbugunde bakalım kpss tercihlerimi hazırlayıp verdim ösym. dua edin bacılarım hayırlısıyla atanimm garii
Bende yaklaşık 46 bedenden 38lere düşmüştüm ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılar eşliğinde fark etmeden 8 kilo almışım yine eski halime dönücem diye aklım çıkıyor nasıl fark etmedim ben kilo aldığımıdiyete başlamak istiyorum ama şok diyetlerin sonrasında daha fazla aldırdığını biliyorum ve bu aralar moralim bozuk olduğundan mıdır nedir aşırı yeme isteğim var durduramıyorum gecenin üçünde koca kalıp kek yaptım ve hepsini oturup tek başıma yedim yemek bir şeyleri çözmüyor ama bir an mutlu ediyor sanki bu dönemlerden geçtim daha önce bu düşüncelerimi değiştirmiştim aşmıştım hem istediklerimi yiyor hem de ölçülü beslendiğimden kilo almıyordum ama sanırım son zamanlarda ölçü fazlasıyla kaçmış.
ablacım iyiyim sen nasılsın...iyi akşamlar arzuuuuuuuuu
nasılsın canım
çok saqol tatlım..ay ablam benim geçmiş olun inş çabucak geçer
dualarımız seninle inş istedigin gibi olur mutlu oldugun bi işi yaparsın ablacım
teşekkürler tatlım inş..kızlarr
işyerinde cumartesi patrona kızdım...sanırım işi bırakıcam...bnmle ilgili bişey deqil ama içim almıyor...sanırım daha fazla dayanamıcam...1-2 yere cv yolladım..yarında onlıne ilanlara bakıcam..hayırlısı olur inşallahh...dua edin kızlar...[/QUOTE ]
geçmiş olsun cnm rabbim tezden şifa versinn inş. gönlüne göree olurr iş seçiminde
hayırlısı olsun canım...bende oruçlarıma bi süre ara verdim giremiyodum oyüzdenbugunde bakalım kpss tercihlerimi hazırlayıp verdim ösym. dua edin bacılarım hayırlısıyla atanimm garii
evet canım yaa..Canım yaa gene paslaşamadık bi denk gelemedik günlerdir...
saqol ilknurcum...Canım benim hakkında ne hayırsa o olsun... Bu arada geçmiş olsun...
ARZuuuuuuuuuuunedennnn bırakıonn ısı
ınsallah canım tez zamanda atanırsın
evet malesef kılo bır kez alınmaya baslandımı arkası gelıor . toparlanıp duzenınıze donersenız hersey yoluna grer
o meseleden dolayı deqil canım rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?