Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım hoşgeldin nasılsın bebeqim
ösledik seni canısı yaaa lütfen daha sık uqra...bebişimiz nasıl tatlım sen nasılsın

Hosbulduk
Ben de ozlemisim sizleri
Hamile kalinca ugrayamadim buralara.
Bebegim cok iyi sukurler olsun. Ben kansizim halsizim iste oyle. :44:
İyi sohbetler hepinize.

ay ablam benim geçmiş olun inş çabucak geçer
dualarımız seninle inş istedigin gibi olur mutlu oldugun bi işi yaparsın ablacım

Son düzenleme:
bende oruçlarıma bi süre ara verdim giremiyodum oyüzden bugunde bakalım kpss tercihlerimi hazırlayıp verdim ösym. dua edin bacılarım hayırlısıyla atanimm garii

bende oruçlarıma bi süre ara verdim giremiyodum oyüzden bugunde bakalım kpss tercihlerimi hazırlayıp verdim ösym. dua edin bacılarım hayırlısıyla atanimm garii
dualarımız seninle bitanem inş en hayırlısı olur yüzün güler
gidicek kuzum benimm mrk etmee temponu bozma yeterrr
tamam canımmm benimm tam gaz devam ediyorumm

dualarımız seninle bitanem inş en hayırlısı olur yüzün güler

tamam canımmm benimm tam gaz devam ediyorumm

aminn canım benim hayırlısı olsun inş. acayip stresliydim bu hafta bide niyetli olunca habire yedim valla pantolon dar gelioo uff bi ısınamadım gitti hee diyete ilaçta kullanıyorum oda acayip iştahımı açtıı yakında sizi bile yiyebilirimmm

anlıyorum seni canım sıkıldıkça strese girdikçe sanki yediklerimiz mutlu ediyor bizi sürekli yiyoruz
olsun canım sen istedigin kiloya cabucak gelirsin biliyorsun bu işi
haha yeme bizi canımm cok kalori alırsın gece gece

ahahahh nasıl güldüm yaaa tımam ozmn yemicem kaloriye ihtiyacımız yokki

Hoşgeldin canım olsun kilolarını sonra gene verirsin yeterki ikiniz sağlıklı olun gerisi önemli değil...

Canım yaa gene paslaşamadık bi denk gelemedik günlerdir...

Canım benim hakkında ne hayırsa o olsun... Bu arada geçmiş olsun...

Bende yaklaşık 46 bedenden 38lere düşmüştüm ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntılar eşliğinde fark etmeden 8 kilo almışım yine eski halime dönücem diye aklım çıkıyor nasıl fark etmedim ben kilo aldığımı diyete başlamak istiyorum ama şok diyetlerin sonrasında daha fazla aldırdığını biliyorum ve bu aralar moralim bozuk olduğundan mıdır nedir aşırı yeme isteğim var durduramıyorum gecenin üçünde koca kalıp kek yaptım ve hepsini oturup tek başıma yedim yemek bir şeyleri çözmüyor ama bir an mutlu ediyor sanki bu dönemlerden geçtim daha önce bu düşüncelerimi değiştirmiştim aşmıştım hem istediklerimi yiyor hem de ölçülü beslendiğimden kilo almıyordum ama sanırım son zamanlarda ölçü fazlasıyla kaçmış.

ARZuuuuuuuuuuu nedennnn bırakıonn ısı

ınsallah canım tez zamanda atanırsın

evet malesef kılo bır kez alınmaya baslandımı arkası gelıor . toparlanıp duzenınıze donersenız hersey yoluna grer

gunaydın kızlarr
cokk ama cokkk sucluyum dov benı arzuuuuu :18::18::18::18::18: dun nedendır bılmem yedımde yedım patlıcaktım nerdeyse esımınde sucu buyuk tabı pudınglerı tıktıda tıktı agzıma ama bugun napıyozzzzz dunu hıcccccccccc yasamamıs sayıyoruz demı bugn tam gaz yola sıkı bı sekılde devam bu hafta menulerım cok sıkı kızlar haberınız olsun

iyi akşamlar arzuuuuuuuuu
nasılsın canım
ablacım iyiyim sen nasılsın...
akşam seni tekrar facede göremeyince çıktım tekrar geleceqin aklıma gelmedi...arasana abla beni konuşalım
ay ablam benim geçmiş olun inş çabucak geçer
dualarımız seninle inş istedigin gibi olur mutlu oldugun bi işi yaparsın ablacım
çok saqol tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…