ablacım iyiyim sen nasılsın...
akşam seni tekrar facede göremeyince çıktım tekrar geleceqin aklıma gelmedi...arasana abla beni konuşalım
çok saqol tatlım..
teşekkürler tatlım inş..
hayırlısı olsun canım...
evet canım yaa..
saqol ilknurcum...
o meseleden dolayı deqil canım rahat ol
aklm cıktı baska bı sebepmı :26::26::26::26:
günaydın kızlarr..
gunaydın bebek
inşallah canım enim allah herkese istedigini gönlündekini nasip etsin
kızlarr
hastayım kalbim ve kasıklarım aqrıyo ve canım bişiler yemek istiyor yidimdeama diyete devam yiyerek nasıl devam ediliyorsa :44:
işyerinde cumartesi patrona kızdım...sanırım işi bırakıcam...bnmle ilgili bişey deqil ama içim almıyor...sanırım daha fazla dayanamıcam...1-2 yere cv yolladım..yarında onlıne ilanlara bakıcam..hayırlısı olur inşallahh...dua edin kızlar...
tabiki canım biz tatlı oldugumuz için daha cok kilo yapar ondan dedim yani
hoşgeldin canımmm öslemes olurmuyum hiç hani tel açacaktın sen banaaogün çok bekledim inanki..neyse biz her zaman görüşürüz dimi tatlım bildirimde bu arada harikaa
hoşgeldin canım aramızaelimizden gelen bişey varsa seve seve yardımcı oluruz tatlım
biz seni zayıflatırız ruhun bile duymaz merak etme canım
bende senaayani arzu
istanbuldann
bir desti kebabımı didii
bende yönetici asistanıyım tatlımşimdilik
yettim ilknurum ama senin yerinde yeller esiyor
bişicik olmaz canımbende bugün yaptım yarın işyerine götürücem
canım hoşgeldin nasılsın bebeqim
ösledik seni canısı yaaa lütfen daha sık uqra...bebişimiz nasıl tatlım sen nasılsın
evet canım şimdiden afiyet olsunnnGünaydın dün görümcemle telefonla konuşurken dedimki sizin orada desti kebapı varmış neden bana yapmadınız dedim oda güldü evde yapılacak bir şey değilmiş fırtnda falan yapılıyormuş bir dahaki gidişimde siparişi verdim bana desti kepabı yapacaklar :)))
Günaydın çıtırlar
Neler yaptınız okuyamadım birazdan bakacağım. Keyifler yerindedir inşallah.
Dün sabah tartıldığımda tartı beni şaşırttı ve bu sabah tekrarladım. Yine aynı. 70,4 olmuşum. Bu sefer sevinç çığlıkları atamadım. Birkaç gün içinde 500 gram vermek pek iyi değil gibi geldi bana. Çünkü ben çok zor kilo veriyorum.
Eylüldeki kiloma geri dönmüş oldum böylece. Bakalım cuma bildiriminde ne olacak
Diyet yapmıyorum aksine daha fazla yemeye başladım. Sık ama az yiyorum. Kaçamaklarım da bol. Ama kilo vermişim.Canım diet yapmıyorsun ama değilmi gerçi ben hamileliyimin ilk dört ayında çok kilo vermiştim ağzıma bi lokma bişey dahi alsam kendimi lavaboda buluyordum hiç birşey yiyemiyordum yemek sıgara kokusu alsam lavabodaydım ramazanlık gün yemek yapmasan olmaz ne günlerdi.. 5. Ayımdan sonra kilo almaya başlamıştım...
kızlarr
hastayım kalbim ve kasıklarım aqrıyo ve canım bişiler yemek istiyor yidimdeama diyete devam yiyerek nasıl devam ediliyorsa :44:
işyerinde cumartesi patrona kızdım...sanırım işi bırakıcam...bnmle ilgili bişey deqil ama içim almıyor...sanırım daha fazla dayanamıcam...1-2 yere cv yolladım..yarında onlıne ilanlara bakıcam..hayırlısı olur inşallahh...dua edin kızlar...
Edacım hurmanın karbonu 70 die biliyorum cok fazla bence yemesen daha iyi olur canımKızlar, ben hurmayı çok seviyorum, ara öğünlerde yesem nasıl olur, karbonhidrat miktarı nedir ? :26:
Edacım hurmanın karbonu 70 die biliyorum cok fazla bence yemesen daha iyi olur canım
evet canım başka bir neden... bnmle ilgili deqil...ablacım iyiyim sen nasılsın...
akşam seni tekrar facede göremeyince çıktım tekrar geleceqin aklıma gelmedi...arasana abla beni konuşalım
çok saqol tatlım..
aklm cıktı baska bı sebepmı :26::26::26::26:
gunaydın bebek
saqol cnm...iş konusunda kafam rahat ben bulurumGünaydın geçmiş olsun hayırlısı ama iş piyasası çok kötü ilan çok olsada çağırmyorlar ne yazıkki
saqol cnm inşallahh...aşkitom haklısın arayamadım ama ogün işler karışıktı...sonradanda unuttum nedesen yeridir...
bu arada geçmiş olsun sıkıntıdan dolayı rahatsızlanmışsındır...işlerin yoluna girince rahatlarsın bitanem
maden hala bitmemişCEZAlı menum,
sabah
2 dılım uno denge
yumurta
3 zeytın
peynır
ara
7-8 antep ( tok tutma ozlellıgı cok fazla)
ogle
yarım kepce corba
az kavurma
ara
4-5 antep
aksam
yokdunun cezası
saqol cnmGeçmiş olsun ablacım, hayırlısıyla daha mutlu olacağın bir iş bulursun inşallah
Kızlar, ben hurmayı çok seviyorum, ara öğünlerde yesem nasıl olur, karbonhidrat miktarı nedir ? :26:
biraz fazla çok yeme
Diyet yapmıyorum aksine daha fazla yemeye başladım. Sık ama az yiyorum. Kaçamaklarım da bol. Ama kilo vermişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?