Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Günaydın geçmiş olsun hayırlısı ama iş piyasası çok kötü ilan çok olsada çağırmyorlar ne yazıkki

tabiki canım biz tatlı oldugumuz için daha cok kilo yapar ondan dedim yani

Günaydın dün görümcemle telefonla konuşurken dedimki sizin orada desti kebapı varmış neden bana yapmadınız dedim oda güldü evde yapılacak bir şey değilmiş fırtnda falan yapılıyormuş bir dahaki gidişimde siparişi verdim bana desti kepabı yapacaklar :)))

Günaydın çıtırlar

Neler yaptınız okuyamadım birazdan bakacağım. Keyifler yerindedir inşallah.

Dün sabah tartıldığımda tartı beni şaşırttı ve bu sabah tekrarladım. Yine aynı. 70,4 olmuşum. Bu sefer sevinç çığlıkları atamadım. Birkaç gün içinde 500 gram vermek pek iyi değil gibi geldi bana. Çünkü ben çok zor kilo veriyorum.

Eylüldeki kiloma geri dönmüş oldum böylece. Bakalım cuma bildiriminde ne olacak

aşkitom haklısın arayamadım ama ogün işler karışıktı...sonradanda unuttum nedesen yeridir...
bu arada geçmiş olsun sıkıntıdan dolayı rahatsızlanmışsındır...işlerin yoluna girince rahatlarsın bitanem

evet canım şimdiden afiyet olsunnn

Bu arada dünle ilgili hiç kimse menü yazmamış herkes dün kaçırmış galiba
ben de dün yedim normal ama genelde ben pazar günleirnde izin veriyorum haftalık izindeyim ya :))) birde eşimle bir tek pazar günleri adam akıllık kavhaltı edebiliyoruz ondanda kaynaklanıyor .. ama benim kilomda bu durmdan dolayı bir değişiklik olmuyor bir gün yiyip ertesi dikkat edince kilo almama teorisi doğru bence :))

CEZAlı menum,

sabah
2 dılım uno denge
yumurta
3 zeytın
peynır

ara
7-8 antep ( tok tutma ozlellıgı cok fazla)

ogle
yarım kepce corba
az kavurma

ara
4-5 antep

aksam
yok dunun cezası

Canım diet yapmıyorsun ama değilmi gerçi ben hamileliyimin ilk dört ayında çok kilo vermiştim ağzıma bi lokma bişey dahi alsam kendimi lavaboda buluyordum hiç birşey yiyemiyordum yemek sıgara kokusu alsam lavabodaydım ramazanlık gün yemek yapmasan olmaz ne günlerdi.. 5. Ayımdan sonra kilo almaya başlamıştım...

Diyet yapmıyorum aksine daha fazla yemeye başladım. Sık ama az yiyorum. Kaçamaklarım da bol. Ama kilo vermişim.

Geçmiş olsun ablacım, hayırlısıyla daha mutlu olacağın bir iş bulursun inşallah

Kızlar, ben hurmayı çok seviyorum, ara öğünlerde yesem nasıl olur, karbonhidrat miktarı nedir ? :26:

Sabah
Light Sütlü Kfleks

Ara
Türk kavhesi

Öğlen
2 Kaşık Kuru fasulye
Salata

Ara
Keten Tohumlu Light Yoğurt
Bir adet diyet biskuvi
Bİr çay bardağı az şekerli sütlü fitre kavhe

Akşam
Tam karar vermedim ama
Yayla Çorbası
Brokoli
Yoğurt

Ara
Yarım elma
1 küçük portakal
Yarım Greyfurt
Light Sütlü Nescafe

Günlük
Bugün biraz abartım ama 4Lt Su ssz
1 Yemek Sonrası Bitki çayı
2 Beşi Bir arada

bugün hiç giremedim kızlar patron hep tepemizdeydi.... geçmişi okudum maşallah keyifler yerinde...hepinizi çook seviyorumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…