Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Arzu ablacım kızlarr Biberiye cayı cok faydalı ve yag yakma özeliği varmıs aktardan biraz aldım günde 2 defa içiyorum
acaba deneyen var mı ??

gunaydın kızceler

ohhh be pazarın dıyetının yarısını odemıs bulunuyorum efemmm 600 gr mı ucmusss gıtmıs allahtan dengelemeyı bılıyorum yoksa sınırden kafayı yerdım herhalde

dunku cezalı menumu yazmısrtım bugunde sıkı yonetım devam edıyor allahın ıznı ıle cumaya kadar toplamıs hatta kılo vermıs bıle olacagımmmm

Arzu ablacım kızlarr Biberiye cayı cok faydalı ve yag yakma özeliği varmıs aktardan biraz aldım günde 2 defa içiyorum
acaba deneyen var mı ??
ben arada içiyorum ama yaq yakımı için deqil migren için

günaydın cnm

Dün akşam verdiğm listeyi uygalqayamadım eşimden dolayı kafayı bozmuş benle ya kiloluyken zayıfla kilolusun diyen kişi şimdi yedikleirme
dikkat ediyor olamama kafaya takmş çok zayıfmışım kilo alacakmışım yazın nasıl olsa verirmişim mantığa bak ya misafrlere yaptığım amerika salatası az kalmıştı onu
tabağama koymuş bölmüş makarna haşlamış önceden kalma yemekleri ısıtmış hepsinden yiyecekmişim ben ya amerikan salatasının insanın vucüduna yağdan
başka ne olabilirki yemedim diye olay oldu dün akşam anlamıyorum ya ama makarnadan yemek zorunda kaldım yoksa küsüyor beyefendi bana bir daha yemek yapmam diye tehtid ediyor

Yani Akşam menüm
Yarım kepçe Yayla Çorbası
2 Kaşık Barbunya
2 kaşık kıymalı türlü
Ve Yağsız Makarna

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: arzuuuuuuuuucummm canımm arkadasım nıce mutlu senelereeeeee

Neden iki kişinin dışında hiç kimse menülerini yayınlamıyor Yoksa hiç kimse diyet yapmıyormu?? :))

ay canım ya kötü bi durum ama cok takma kendine üzme eşin seni cok fazla anlamıyor demek ki kilo sorunun yoksa herseyden az az ye sorun olmasın
Neden iki kişinin dışında hiç kimse menülerini yayınlamıyor Yoksa hiç kimse diyet yapmıyormu?? :))
kendi adıma yazayım canım diyete tabiki devam ediyorum zaten cuma günü belli olur kimin ne yaptıgı bilidirm oldugu için

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: arzuuuuuuuuucummm canımm arkadasım nıce mutlu senelereeeeee
Arzu ablammm Canım Benimm buGün dogum gününmüş kutlu olsun iyiki varsınnn iyiki dogdun allahım uzun güzel yıllar nasip etsin:119: :119:
Seni Çook Seviyorum

NOT: bu durumda yay burcusun ablacım bende yay burcuyum

arzuuuuuuuuuuuuuuuuu asıl aksamlarıı bozmaman gerekk kızıyorum artıkkkkkkk
nasıl oldu anlamadım ama bihayli sıkılaştım :26::26:
bu erkekleri hiçç anlamıyorum
canımmmmmmm çok teşekkür ederim hep birlikte inşallahhh

tatlım benimm çookkkkkkk teşekkür ederimmm hep beraber inşallah canımm
bu arada evet yay burcuyum ve burcumdan çokkk memnunum

Deidğin gibi idare edecem artık yada gine kendi bildiğimi okuyucam :))
Bu arada evet ben dün okadar mesaj yazdım sana gitmedi hakkım yokmuş bayada uzun yazmıştım :))) ama istersen burdada yazabilirm sana cevabı yada hakkım dolduktan sonra yazabilirm hangisini istersen canım benim:))

Bende anlamıyorum bu erkekleri ama yapılacak bir şey yok yada kısaknıyor ondan fit güzel olmama :))) kilo almam için uğraşıyor birde ttelefonda bana hamburger yemeyi istedi maynak :)) ne olacak

Ozman canım listeni yazsana bizde görelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…