slm kızlar nasılsınız gidiyomu kilolar.bende azcık vereyimde öyle yazayım dedim olmuyorrrdün benim doğum günümdü.ama benim kocam olacak adam sadece bi kuru telefon etti iyiki doğmuşsun dedi yalandan okadar.bende hayal kuruyorum akşama bi süpriz yapar diyorum nerdeeeee çiçeği geçtim pasta bile almamış hadi onuda geçtim traş bile olmamış yaa uyuaz oldum tabi çok bozuldum hiiiiçç bişey demedim ama konuşmuyorum akşamdan beri (( kırıldım çok.ne yapsam boş.sinirimden yedimde yedim (((
ayyy canım yaa kıyamam lütfen üzülmee o üzülsün seni üzdügü içinnnslm kızlar nasılsınız gidiyomu kilolar.bende azcık vereyimde öyle yazayım dedim olmuyorrrdün benim doğum günümdü.ama benim kocam olacak adam sadece bi kuru telefon etti iyiki doğmuşsun dedi yalandan okadar.bende hayal kuruyorum akşama bi süpriz yapar diyorum nerdeeeee çiçeği geçtim pasta bile almamış hadi onuda geçtim traş bile olmamış yaa uyuaz oldum tabi çok bozuldum hiiiiçç bişey demedim ama konuşmuyorum akşamdan beri (( kırıldım çok.ne yapsam boş.sinirimden yedimde yedim (((
Arzu ablacım kızlarrBiberiye cayı cok faydalı ve yag yakma özeliği varmıs aktardan biraz aldım günde 2 defa içiyorum
acaba deneyen var mı ??
ben arada içiyorum ama yaq yakımı için deqil migren için
günaydın cnm
canımm nete girdigin zaman gel buraya menülerini yaz belki yanlış bişeyler yapıorsundur bildigimiz dogruları söyleriz burdan uzak kalma daha iyi olurselam kızlar hergün yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sütler yoğurtlar blıklar derken az porsiyona alıştım ama hızlı yeme alışkanığımı daha yenemedim yemek bitince sanki soluk soluğa kalıyorum öle hissdeiyorum nasıl yapsam yenemedim...(tavsiye alabilirim)...Veeee inşallah birazda olsa kurtulurum bu kilolalardan bebiş istiyorum inşallah kilolarıma kilo eklenicek biliyorum...
tadı güzel canım cok bekletmeden içiyorum yoksa acılaşıyor nette arastırdım cok faydalıDuymuştum canım hiç denemedim ama.. Tadı nasıl ? :44:
Migrene faydası oluyor mu ablacım ? :26:
tadı güzel canım cok bekletmeden içiyorum yoksa acılaşıyor nette arastırdım cok faydalı
bitkisel seyler ilaaçlardan daha iyi bence
Canım hoşgeldin öncelikle şunu söylemeliyim buradan uzak kalırsın kilo vermen zorlaşa bilir neden dersen burada herkes bir birine destek oluyor biliyorsun daha sık gel topiğe menülerini paylaş... Bu arada doğum günün kutlu olsun.. Eşine gelince erkekler işte onları anlamak mümkün değil üzme kendini oldumu...
ayyy canım yaa kıyamam lütfen üzülmee o üzülsün seni üzdügü içinnn
bence artık sinirden yeme zararı sana olur saglıklı beslen ver tüm kilolarını o zaman kıskansın eşin seni senin yüzün gülsün
iyi yamıssın tatlım olsun deşikli olarak içersin sonucta hepsi faydalıBence de canım
Yeşilçay aldım ben, markette sade ve ballı vardı. Büyülü bohça bitmiştiHerkes ondan alıyor herhalde :44:
Ballı aldım ben de
rica ederiz canımmteşekkür ederim kızlar sağolun.öyle yapıyım bende haklsınız:)
selam kızlar hergün yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sütler yoğurtlar blıklar derken az porsiyona alıştım ama hızlı yeme alışkanığımı daha yenemedim yemek bitince sanki soluk soluğa kalıyorum öle hissdeiyorum nasıl yapsam yenemedim...(tavsiye alabilirim)...Veeee inşallah birazda olsa kurtulurum bu kilolalardan bebiş istiyorum inşallah kilolarıma kilo eklenicek biliyorum...
slm kızlar nasılsınız gidiyomu kilolar.bende azcık vereyimde öyle yazayım dedim olmuyorrrdün benim doğum günümdü.ama benim kocam olacak adam sadece bi kuru telefon etti iyiki doğmuşsun dedi yalandan okadar.bende hayal kuruyorum akşama bi süpriz yapar diyorum nerdeeeee çiçeği geçtim pasta bile almamış hadi onuda geçtim traş bile olmamış yaa uyuaz oldum tabi çok bozuldum hiiiiçç bişey demedim ama konuşmuyorum akşamdan beri (( kırıldım çok.ne yapsam boş.sinirimden yedimde yedim (((
teşekkürler canımBu arada doğum gününüz kutlu olsun Nice Mutlu Yıllara
doqum günün kutlu olsun cnmslm kızlar nasılsınız gidiyomu kilolar.bende azcık vereyimde öyle yazayım dedim olmuyorrrdün benim doğum günümdü.ama benim kocam olacak adam sadece bi kuru telefon etti iyiki doğmuşsun dedi yalandan okadar.bende hayal kuruyorum akşama bi süpriz yapar diyorum nerdeeeee çiçeği geçtim pasta bile almamış hadi onuda geçtim traş bile olmamış yaa uyuaz oldum tabi çok bozuldum hiiiiçç bişey demedim ama konuşmuyorum akşamdan beri (( kırıldım çok.ne yapsam boş.sinirimden yedimde yedim (((
teşekkür ederim ilknurcumarzucum doğum günün kutlu olsun....
evet canım oluyorDuymuştum canım hiç denemedim ama.. Tadı nasıl ? :44:
Migrene faydası oluyor mu ablacım ? :26:
Arzu ablacımm iyi ki doğdun, iyi ki varsınn
Sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar dilerim
Seni çook seviyorum, iyi ki tanıdım hepinizii
merhaba kizlar ben yagmurdamlasi
napiyosunuz nasil gidiyor? ben diyeti biraktim birakali tekrar eski kilolu halime dondum
cok uzgunum, o yuzden yine araniza donmek istiyorum kabul ederseniz..
ins bu sefer basarabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?