- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
merhaba kizlar ben yagmurdamlasi
napiyosunuz nasil gidiyor? ben diyeti biraktim birakali tekrar eski kilolu halime dondum
cok uzgunum, o yuzden yine araniza donmek istiyorum kabul ederseniz..
ins bu sefer basarabilirim...
günaydın kızlar hepimiz için hayırlı birgün olur inşallahh....
melek nasılsın canım
IYIYIM cANIM Sen nasılsın ısyerındekı sorun cozuldumu :26:
günaydın kızlar herese huzurlu mutlu birgün diliyorum...
merhaba kizlar ben yagmurdamlasi
napiyosunuz nasil gidiyor? ben diyeti biraktim birakali tekrar eski kilolu halime dondum
cok uzgunum, o yuzden yine araniza donmek istiyorum kabul ederseniz..
ins bu sefer basarabilirim...
Melek ablaa nasılsın ?
Ebru Akın'ın karbonhidrat listesine bakıyorum da, zeytin yazmıyor mu ben mi göremedim :44: :26:
merhaba canım hosgeldin tabiki yardımcı oluruzArkadaşlar ben doğumdan önce 52 kilo idim asla yukarısına çıkmadım hamilelik ve emzirme döneminde 20 kilo aldım ve üzerinmde kaldı uzun süre adet olmadın yaklaşık 16 ay 2 aydır adet olmaya başladım hala süt veriyrum ama oğlum artık 1,5 yaşında akşamdan akşama içiyor diyete başladım bu 2.günüm çok şey okuudm ama farklı şeyler yazıldığı için kafam karıştı bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazıyorum bakalım ben çokmu yiyiyp içiyorum:)bana bir fikir veririmisiniz?
Sabah
1 dilim köy ekmeği üzerine peynir sürdüm bi kaç dilim domates tek şekerli çay 2 adet zeytin
ara ögün
1 tane yeşil elma
öğlen
1 adet galeta taze fasulye yemeği ve yoğurt
akşam
çorba ve yoğurt yada salata
2 bardak yeliş çay şekersiz
bi kaç baredak sıcak sıyun içine çubuk tarçın ve karanfil atıp içiyorum bolca su sabah erken 30 dk tempolu yürüdüm
beslenme listemizi paylaştım okuyup incelersen daha iyi olur canımTeşekkür ederim şuanda pek açlık çekmiyorum anladı ben seıkıntıdan yiyormuşum yada alışkanlık olmuş 2. Ara öğünde elma yesem çok olur herhalde çayıda 2 tane kuru kayısı ile içsem şekeriz içemiyorum günde 1 tane kesme şeker:)
çidemcim hergün mü içiyorsun kahveyi zararı olmuyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?