anladım canım bende cook seviyorum ama arada bir içiyorum sekersiz tabiCanım haklısın olur vucüda zararı ama kahveyi seviyorum :)) Ama kilo olarak vucüd su tutarsa tutar onun dışında olmaz çünkü süt tozu kullanmıyorum ve şekerini az kullanıyorum ama benim için ayrı ya kahve mutluluk veriyor yazın bukadaar içmiyordumda kış geldikçe insan kendisini mutlu edecek şeyler arıyor bnde kendimi kahveye verdim:))
anladım canım bende cook seviyorum ama arada bir içiyorum sekersiz tabi
hedefime daha cook var onun için canım istesede her zaman içmiyorum
ınsallah canım tez zamanda atanırsın
CANIM ıyıyım sen nasılsıncanım zeytın 10 adet ı 2 puan yıyebılırsın yanı
Gamze goşgeldin canım benim çabuk hesap ver nerelerdesin sen bakim..
Ben sana özel mesaj atmak istedim olması açtığın konuya yazdım cevap gelmedi merak ettim seni neden hiç gelmedin...
Birde şu sorduğu soruya bak dönmek istiyorum kabul ederseniz o ne biçim soru öyle sorman bile hata gamzem benim yaaa seni çok özledim cadııııı.... Anlat bakalım nereşerdesin neler yaptın..
günaydın kızlar hepimiz için hayırlı birgün olur inşallahh....
melek nasılsın canım
hoşgeldin gamzecim
Tekrar hoşgeldin o zamaan
canim ya cok saol, ya ben de naptigimiz bilmiyorum ki, iste esim diyodu birak su kadinlar kulubunu diye, bebek konusunda uzuldugum icin,
ama diyet icin baya faydasi oluyordu, neyse dayanamadim geri geldim iste :) eskilerden kimler var? ins bu sefer guzel bi sekilde zayiflayabilirim...
hosbulduk sena ablacim, bak geri geldim senin sefkatli kollarina, anladm ki benim biraz azar isitmem lazimmis ki dogru duzgun besleneyim.. :)
saolasin canim, masallah ins ben de senin kilona inebilirim bi gun belki...
Canım eskilerden pek kimse kalmadı gönülde seninle bir ortalıktan kayıp oldu.. Bende şu ara diet yapmıyorum ama gene başlıcam bi başlasam devamı gelicek bakalım....
Canım bebek hamilelik konularına girme kendini üzme oldumu sen bize takılbişeyi kafana takma....
saolasin canim, masallah ins ben de senin kilona inebilirim bi gun belki...
Kesinlikle olacaksın canımm
oyle yapiyim de mi? dogru diyosun canim, yine girmistim az once bebek aski 2012 diye bi topige, ama bana 2013 lazim... artik bitti bu yil.
burda topiklrde hamis oldgunu ogrenen arkadaslari goruyorm hep dogurmuslar.
ama ne yapalim yani boyleymis nasibimiz...
moonsun vardi o da dogurdu mu acaba?
benim bugun menum cok guzel degil ama azar yiyeyim diye yazayim yine de
kahvalti
3-4 parca kizarmis beyaz ekmek,
mantarli omlet
beyaz peynir
cay 4-5 badem
ara
1 havuc
2 nutrigrain (120 kalori tanesi)
aksam da
arkadasa davetliyiz bakalim..
su da cok az..
litresini bilmiyorum.
simdi 1 bardak ictim.
spor olarak da
aksam arkadastan gelince
jillian 30 day shred in 1. gununu yapicam bakalim ins yapinca yazarim.
merhabalar bende zayıflamak istiyorum ama bu aralar iradem iflas etti heralde boğazımı tutamıyorum benide aranıza alıp yardımcı olabilirmisiniz
öncelikle herkese merhabalar 45 yaşındayım 157 cm boyunda 65 kiloyum evliyim 2 prensesim var (bir tanesi 11 birtanesi 4 yaşında )kilolarımı tridit olduktan sonra aldım tedavimi alıyorum ancak hipotridi ile birlikte kilo aldıktan sonra yemek yemenin dayanılmaz cazibesine kapıldım ve şimdi ne elimi nede boğazımı tutamadığım için zayıflayamıyorum zayıflama fikri aklıma gelir gelmez karnım acıkıyor
Eki Görüntüle 564141
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?