Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

anladım canım bende cook seviyorum ama arada bir içiyorum sekersiz tabi
hedefime daha cook var onun için canım istesede her zaman içmiyorum

menümm

sabah ögle
2 yumurta peynir zeytin sekeriz cay cheri domates 2 tane

ara
1 küçük kutu süt

1 saat sonra
1 elma

akşam

1bardak ayran et haslama

3bardak yeşilçay 2 bardak biberiye cayı
2lt su içtim simdilik yatana kadar 3lt olcak

birkaç gündür erken kalkamıyorum canım sılılıyo uf

anladım canım bende cook seviyorum ama arada bir içiyorum sekersiz tabi
hedefime daha cook var onun için canım istesede her zaman içmiyorum

Zaten arada bir olanı makul canım benim ama bn seviyorum işte bak sakın motiveni kaybetme ama istediğn kiloya gelebilmen için bu şart önüne çok engeller çıkacak az kilo veirnce verme yeter diyecekler yok çökmüssün eskiden dahagüzldin diyecekler duyma bunları istediğin kiloya ulaşana kadar duyma sakına canım :))

arzucummmmm canım benimm dün doğum gününmüşşş hayırlı yaşların olsun tatlımm ,sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu çıtırr günlerin ayların yılların olsun bitanemm

Bugünkü menüm

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek, üzerine peynir sürdüm
3 zeytin
1 bardak süt

Ara
1 mandalina

Öğle
Acıkmadım hiç

Ara
1 salatalık

Akşam
2 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 tane salatalık turşusu

Su
2 lt içebildim, içme suyum bitmiş, sonradan farkettim

canim ya cok saol, ya ben de naptigimiz bilmiyorum ki, iste esim diyodu birak su kadinlar kulubunu diye, bebek konusunda uzuldugum icin,
ama diyet icin baya faydasi oluyordu, neyse dayanamadim geri geldim iste :) eskilerden kimler var? ins bu sefer guzel bi sekilde zayiflayabilirim...

günaydın kızlar hepimiz için hayırlı birgün olur inşallahh....
melek nasılsın canım

hoşgeldin gamzecim

hosbulduk sena ablacim, bak geri geldim senin sefkatli kollarina, anladm ki benim biraz azar isitmem lazimmis ki dogru duzgun besleneyim.. :)

Tekrar hoşgeldin o zamaan

saolasin canim, masallah ins ben de senin kilona inebilirim bi gun belki...

Canım eskilerden pek kimse kalmadı gönülde seninle bir ortalıktan kayıp oldu.. Bende şu ara diet yapmıyorum ama gene başlıcam bi başlasam devamı gelicek bakalım....
Canım bebek hamilelik konularına girme kendini üzme oldumu sen bize takılbişeyi kafana takma....

oyle yapiyim de mi? dogru diyosun canim, yine girmistim az once bebek aski 2012 diye bi topige, ama bana 2013 lazim... artik bitti bu yil.
burda topiklrde hamis oldgunu ogrenen arkadaslari goruyorm hep dogurmuslar.
ama ne yapalim yani boyleymis nasibimiz...

moonsun vardi o da dogurdu mu acaba?

benim bugun menum cok guzel degil ama azar yiyeyim diye yazayim yine de

kahvalti
3-4 parca kizarmis beyaz ekmek,
mantarli omlet
beyaz peynir
cay 4-5 badem

ara
1 havuc
2 nutrigrain (120 kalori tanesi)

aksam da
arkadasa davetliyiz bakalim..

su da cok az..
litresini bilmiyorum.
simdi 1 bardak ictim.

spor olarak da
aksam arkadastan gelince
jillian 30 day shred in 1. gununu yapicam bakalim ins yapinca yazarim.

merhabalar bende zayıflamak istiyorum ama bu aralar iradem iflas etti heralde boğazımı tutamıyorum benide aranıza alıp yardımcı olabilirmisiniz

hosgeldin canim :) ins Sena abla ve bizler yardimci oluruz,
sen bize her gun ne yedigini yaz ogun ogun, sonra ordan hep beraber ogreniriz neler dogru neler yanlis..
kolay gelsin simdiden bol iradeler :)

teşekkür ederim sıcak karşılamanız için yarından itibaren başlarım yazmaya birde bir şey sorayım şu mesajınızın altındaki bmı indeksini nerden koyuyorsunuz oraya yardımcı olursanız sevinirim

Canım dediğim gibi girme o topiklere seni mutsuz ediyorlar oluruna bırak allah sizi bir evlat sahibi yapacağı zamanı şüpesiz bilir rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah amin...
Doğurdu galiba...
Suyunu 2,5 litre iç canım aman bende kime söylüyorum bir iki güne toparlanırsın sen hiç merak etme....

öncelikle herkese merhabalar 45 yaşındayım 157 cm boyunda 65 kiloyum evliyim 2 prensesim var (bir tanesi 11 birtanesi 4 yaşında )kilolarımı tridit olduktan sonra aldım tedavimi alıyorum ancak hipotridi ile birlikte kilo aldıktan sonra yemek yemenin dayanılmaz cazibesine kapıldım ve şimdi ne elimi nede boğazımı tutamadığım için zayıflayamıyorum zayıflama fikri aklıma gelir gelmez karnım acıkıyor

Canım bir önceki sayfadaydı galiba beslenme listemiz var ona bir göz at derim ben o listeye uydun an kiloların gitmeye başlar birde hergün menünü burada paylaşırsan neleri doğrularımızı yanlışlarımızı görürüz... Cuma günleride kilo bilidirim günü sabah aç karnına tartılıp bildirim yapılıyor... İşte böyle inşallah hedef kiloana ulaşırsın bol şanslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…