Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

GUNAYDIn kızlarr

pazar gununun toparlamasını anca bugun yaptım gecen haftakı bıldırımmle aynı kıloma yenı geldım neyse zaten bı sure bu kıloda kalmayı planladıgım ıcın sorun yok yarın bılıdırımı gene aynı kılo ıle yapacagım sanırımkı arzuuuuuu nerdesınnn ıyıce bosladınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bızlerııı

dunku menum

sabah
2 dılım uno denge
peynır
zeytın
yumurta

ara
yok

ogle
yarım karnıyarık
2 yemek kasııgı bulgur plavı
caycı abla gocmen usulu borek yapmıs deısık bısı ınce bır dılımde ondan yedım

ara
mandalına

aksam
sahanda yumurta
cok az peynr

2,5 lt su

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: EZGICIMMM cıtırımmm nıce mutlu yaslara ınsallahhh dogum gunun kutlu olsunnn
coook tesekkür ederim melek ablacımmm canım benim
doğum gününüz kutlu olsun ezgi canan hanım nice mutlu yıllara
coook tesekkürler 20.yasımı doldurmus bulunuyorum efemmm

arkadaşlar dünden beri ortamdan aldığım gazla güne hızlı başaldım inşallah sonu gelir
sabah 1 bardak ılık limonlu su içtim
ara öğün yok
öğlen yarım porsiyon pilav
yarım dilim ekmek
1 porsiyon salata yaklaşık 700 ml kadarda su içtim
bakalım akşamı nasıl kurtarıcam

kızlar merhabalarr
2 gündür patron burdan ayrılmıyor giremiyorum...şimdide içerde misafiri var...idare edin sizleri çookkkkkk seviyorumm

canim senin boyun kac ki? ben 1.65 filanim.

Boyum kısa benim canım, 157 cm

merhabalar bende zayıflamak istiyorum ama bu aralar iradem iflas etti heralde boğazımı tutamıyorum benide aranıza alıp yardımcı olabilirmisiniz

Hoşgeldin canımm Yarın kilo bildirimimiz var, sen de yarın sabah tartılarak, ilk kilo bildirimini yaparak başla canım
Çizelgenin yapılışı burada ayrıntılı anlatılıyor => http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Kahvaltı yapmadın mı canım :26:
En önemli öğün kahvaltıdır canım, sakın atlama

Meryemcimm, bitanemm, doğum günün kutlu olsun
İyi ki varsın, iyi ki tanıştık canım benimm
Sevdiklerinle sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar dilerim tatlım
Öpüyorum senii

Kızlaar nerdesiniz ya
Yalnız kaldım korkuyorummm :84:
Yarınki bildirim için de çok heyecanlıyım, acaba bu hafta kilo verdim mii :26: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…