Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Bugün çok sıkıcı ve çok yorucu birgün bnm iş yerinde 150 tane katalog ayarlayıp paketledik müşteilere gönderislsin diye ama ginede vakit geçmiyor sizin nasıl gidiyor gününüz??

Canım sabahları tam bir kahvaltı yapman gerekir 2 dilim tam buğday veya tahıllı ekmek yumurta peynir zeytin domates salatalık felan kahvaltk ne kadar sağlam olursa bie sonraki öğünde çok acıkmazsın.. İlk günden seni fazla sıkmak istemiyorum ama söylemezsem içimde kalır öğle ve akşam ekmek yemiyoeuz birde pilav makarna hamur işlerinden mümkün olduğunca uzak duruyoruz en azından belirli bir kiloya gelene kadar bazen küçücük önemsemediğimiz şeyler kilo veremizi önleye bilir... Birde gün içinde muhakkak 2.5-3 litre su içersen daha rahat kilo verdiğini göreceksin...

Bugün çok sıkıcı ve çok yorucu birgün bnm iş yerinde 150 tane katalog ayarlayıp paketledik müşteilere gönderislsin diye ama ginede vakit geçmiyor sizin nasıl gidiyor gününüz??

Kolay gelsin canm bende bugün kızımı doktora götürdüm şimdi eve geldik yemek yapıcam yoruldum evde bi robot olsa evi toplasa süpürse yemek yapsa ohhn miss olurdu yaaa....

Kolay gelsin canm bende bugün kızımı doktora götürdüm şimdi eve geldik yemek yapıcam yoruldum evde bi robot olsa evi toplasa süpürse yemek yapsa ohhn miss olurdu yaaa....

keşke öyle bir robot olsa bnde istiyorum ondan bnmde ihtiyacım var özelikle ütü yapan ütü yapmaktan nefret ediyorum ara sıra yapsamda eşime kakalıyorum ama bu sefer sıra bnde offf

Sabah
Yarım Domates
Haşlanmış Yumurta
3 tane Zeytin
Bir dilim buğday ekmeği
Bir dilim Kaşar ve beyaz peynir

Ara
Türk kavhesi
Bir tane Ceviz

Öğlen
Bir adet Tavuk şis
Salata
Meze vardı 1,5 kaşık kornişon tuşulu havuçlu ve turplu yoğurtlu(Tam 3 kişiye sordum mayonez tadı yok içinde demi diye )

Ara
Sütlü Fitre kavhe
1 adet diyet biskuvi
Light Yoğurt Keten tohumlu

Akşam
Tarhana çorbası
Mantarlı tavuk sote
Salata
Yoğurt

Ara
1 adet Portakal
Yarım elma
Yarım greyfurt

Günlük
3 Lt su
1 adet yemek sonrası bitki çayı
2 adet beşi bir arada bitki çayı
1 adet ada çayı

Bugünkü menüm

Kahvaltı-Öğle ( geç uyandım bugün )
2 dilim kızarmış ekmek
3 zeytin
1 salatalık
1 yumurta
1 bardak süt

Ara
1 mandalina

Akşam
Çorba ya da ıspanak yicem bilmiyorum kararsızım :44:

Su yatana kadar 3 lt olacak

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
ben iyiyim kızlar merak etmeyin...sadece bu aralar giremiyorum....düzelicek inş. eski günlere dönücez
bu arada bugün bildirim günümüz ama benim bildirim haftaya

gunaydın kızlar

bu haftakı bıldırımım koruma donemındeyım kılo vermeye ara verdım soylmemıstım

başlangıç: 88,900 (17.05.2012)
geçen hafta: 69,900
bu hafta: 69,900
giden: yok
gelen: yok
hedef: 65
spor: yok
beden: 38-40
boy: 168

herkeze ıyı bıldırımlerrrrr

Geçen hafta 52.300 düm
bu hafta 52:700
Gelen:500 gr

Ama bende geçen hafta düşük çıkmama çook şaşırmıştım şimdide geçen haftaya göre yüksek çıkmışım vucüdaki sudan dolayımı anlamadım ama bu kadar değişim neyden dolyı
olabilir szce

dunku menum

sabah
1 adet sımıt ( gec kaldıgım ıcın ısyerınde yaptım kahvaltı)
yumurta

ara
yok

ogle
tavuk kanat
cok az salata

ara
4-5 adet tuzlu bıskuvı
6-7 antep

aksam
5 adet sardalya tava
az marul salatası
2,5 lt su

aranıza çarşamba günü katıldım
geçen hafta 65
bu gün 65
allaha şükür gelen yok
inşallah giden olacak

dünkü menüm
sabah 1 bardak limonlu su
ara yok
öğlen
yaım porsiyon pilav
bir tavuk budu kadar köfte
1porsiyon salata
yarım dilim ekmek
20 dk yürüyüş
ara yok
akşam
1 adet yufka (pişmemiş elimi tutamadım)
2 adet etli biber dolması
1 fincan form çay
yaklaşık 1.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…