gunaydın kızlar
bu haftakı bıldırımım koruma donemındeyım kılo vermeye ara verdım soylmemıstım
başlangıç: 88,900 (17.05.2012)
geçen hafta: 69,900
bu hafta: 69,900
giden: yok
gelen: yok
hedef: 65
spor: yok
beden: 38-40
boy: 168
herkeze ıyı bıldırımlerrrrr
kızlar ben sadece 100 gram vermişimm cok düzensizdi menülerim bu hafta ok kötüydüm ama daha iyi olcak inş üzülmüyorum cünkü basarabiliorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/boshayallersmile.gif
Geçen hafta 52.300 düm
bu hafta 52:700
Gelen:500 gr
Ama bende geçen hafta düşük çıkmama çook şaşırmıştım şimdide geçen haftaya göre yüksek çıkmışım vucüdaki sudan dolayımı anlamadım ama bu kadar değişim neyden dolyı
olabilir szce
aranıza çarşamba günü katıldım
geçen hafta 65
bu gün 65
allaha şükür gelen yok
inşallah giden olacak
dünkü menüm
sabah 1 bardak limonlu su
ara yok
öğlen
yaım porsiyon pilav
bir tavuk budu kadar köfte
1porsiyon salata
yarım dilim ekmek
20 dk yürüyüş
ara yok
akşam
1 adet yufka (pişmemiş elimi tutamadım)
2 adet etli biber dolması
1 fincan form çay
yaklaşık 1.5 lt su
Tebrikler ablacım, kiloyu korumak da en az vermek kadar zordur
Tatlım benim, az ya da çok vermişsin, bozma moralini, benim de bozulan menülerim oldu bu hafta..
Diyete başlayınca, herkes karşı oluyor sanki.. İstemedikçe o çikolataları kurabiyeleri gözüme sokuyolar resmen
Regl dönemin mi yaklaştı canım ?
Kahvaltıyı atlama canım, suyu da giderek arttır
aranıza çarşamba günü katıldım
geçen hafta 65
bu gün 65
allaha şükür gelen yok
inşallah giden olacak
dünkü menüm
sabah 1 bardak limonlu su
ara yok
öğlen
yaım porsiyon pilav
bir tavuk budu kadar köfte
1porsiyon salata
yarım dilim ekmek
20 dk yürüyüş
ara yok
akşam
1 adet yufka (pişmemiş elimi tutamadım)
2 adet etli biber dolması
1 fincan form çay
yaklaşık 1.5 lt su
merhaba kızlar bu hafta biraz sıkıntılıydım menülerimi zamansız yaptım suyuda cok içemedim onun için böyle oldu biliyorum farkındayım ama kaçamaksız gidiyorum mecuren bu kg ları vermem lazım
birde artık sürekli nete giremeyecegim yasaklandı sınava kadar giremeyecegim sınava cok az kaldı alemde de sorun yaratıyo bu durum bende cok stres oluyorum biraz ama diyetime devam edecegim girdigim zman özellikle cuma bildirimimi yaparımm simdilik kendinize cok iyi bakın hepinizi cok seviyorum
CANIM menuye sole genel olarak bakıcak olursak bırıncısı sabah kahvaltısını atlamamalısın ıkıncısı aksam menusu cok dolu olmus hem dolma hem ekmekbıde su mıktarı cok az canım
merhaba kızlar bu hafta biraz sıkıntılıydım menülerimi zamansız yaptım suyuda cok içemedim onun için böyle oldu biliyorum farkındayım ama kaçamaksız gidiyorum mecuren bu kg ları vermem lazım
birde artık sürekli nete giremeyecegim yasaklandı sınava kadar giremeyecegim sınava cok az kaldı alemde de sorun yaratıyo bu durum bende cok stres oluyorum biraz ama diyetime devam edecegim girdigim zman özellikle cuma bildirimimi yaparımm simdilik kendinize cok iyi bakın hepinizi cok seviyorum
evet haklısınız su miktarını arttırmam lazım ama bu kahvaltı işi sıkıntı benim için son 30 senedir ne zaman hafta içi sabahları kahvaltı yapsam kilo alıyorum bende bir anormallik var herhalde ama yinede denerim önerileriniz ,için tşk ler yalnız bırakmadığınız içinde
aynen canım ya bakalım inş iyi seyler olur hayırlısı olsunn bende cok sıkılıyorummÖzlerim ben seniiiiBu sınav bana da dert, aklıma geldikçe içim sıkılıyor
Canım olsun 100 gr 100 gr dkr bunu veremyenlerde var sen bildirimini yap herzaman 1-2 kilo verecek halimiz yok mıral bozmadan devam etmeni istiyorum anlaştıkmı...kızlar ben sadece 100 gram vermişimm cok düzensizdi menülerim bu hafta ok kötüydüm ama daha iyi olcak inş üzülmüyorum cünkü basarabiliorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/boshayallersmile.gif
Geçen hafta 52.300 düm
bu hafta 52:700
Gelen:500 gr
Ama bende geçen hafta düşük çıkmama çook şaşırmıştım şimdide geçen haftaya göre yüksek çıkmışım vucüdaki sudan dolayımı anlamadım ama bu kadar değişim neyden dolyı
olabilir szce
görüşürüz ablacıgım inş bana dua edinnn bu son sansım okumak için
hayırlı cumalar hatunlar...
Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum...
KIZLAR bgun ıstahım cok acık regl olcam 1-2 gune ondanmı acaba :26::26::26::26:
Canım kesin ondandır....
Meleğim nasılın bakam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?