Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Tebrikler ablacım, kiloyu korumak da en az vermek kadar zordur

kızlar ben sadece 100 gram vermişimm cok düzensizdi menülerim bu hafta ok kötüydüm ama daha iyi olcak inş üzülmüyorum cünkü basarabiliorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/boshayallersmile.gif

Tatlım benim, az ya da çok vermişsin, bozma moralini, benim de bozulan menülerim oldu bu hafta..
Diyete başlayınca, herkes karşı oluyor sanki.. İstemedikçe o çikolataları kurabiyeleri gözüme sokuyolar resmen

Regl dönemin mi yaklaştı canım ?

Kahvaltıyı atlama canım, suyu da giderek arttır

başlangıç: 61.1 kg
geçen hafta: 58.6 kg
bu hafta: 58.3 kg
giden: 300 gr
gelen: yok
hedef: 48
spor: 140 dk
beden: 40
boy: 157

Bu hafta daha dikkatli olmaya çalışacağım, keşke çevremdekiler de sizler gibi bu konuda yardımcı olsalar

Daha 10 gün var canım ama geçen haftada bire anormallik vardı 52.300 ü görünce şasırmıştım ama çok değiştiği için ben direk kilomu 53 diyorum yada başka bir şey kavhelerden dolayı çok içiyorum ya vucüdüm su tutmuş olabilir bu kadar çok değişmesinin nedeni de içtiğim kahvelerden dolayı olabilir azaltmam lazm ama çook seviyorum günde 2 bardağa olsun düşürmem lazım

CANIM menuye sole genel olarak bakıcak olursak bırıncısı sabah kahvaltısını atlamamalısın ıkıncısı aksam menusu cok dolu olmus hem dolma hem ekmek bıde su mıktarı cok az canım

Merhaba çıtırlar

Bu sabah tartılamadığım için bildirim yapamıyorum. Yoksa size şöyle güzel bir hamiş bildirimi yapardım En son 70,4 tüm. Eylüldeki kiloma dönmüştüm. Bakalım bu dört günde kilo almış mıyım

bildirimim
başlangıç 74,800
geçen hafta
70,400
bu hafta
70,300
giden
100 gr
toplamda
4,500 kg
hedef
58 kg
spor
yok
beden
42
boy
1,72

merhaba kızlar bu hafta biraz sıkıntılıydım menülerimi zamansız yaptım suyuda cok içemedim onun için böyle oldu biliyorum farkındayım ama kaçamaksız gidiyorum mecuren bu kg ları vermem lazım
birde artık sürekli nete giremeyecegim yasaklandı sınava kadar giremeyecegim sınava cok az kaldı alemde de sorun yaratıyo bu durum bende cok stres oluyorum biraz ama diyetime devam edecegim girdigim zman özellikle cuma bildirimimi yaparımm simdilik kendinize cok iyi bakın hepinizi cok seviyorum

Özlerim ben seniiii Bu sınav bana da dert, aklıma geldikçe içim sıkılıyor

CANIM menuye sole genel olarak bakıcak olursak bırıncısı sabah kahvaltısını atlamamalısın ıkıncısı aksam menusu cok dolu olmus hem dolma hem ekmek bıde su mıktarı cok az canım

evet haklısınız su miktarını arttırmam lazım ama bu kahvaltı işi sıkıntı benim için son 30 senedir ne zaman hafta içi sabahları kahvaltı yapsam kilo alıyorum bende bir anormallik var herhalde ama yinede denerim önerileriniz ,için tşk ler yalnız bırakmadığınız içinde

GORUSUruz ecgıcım

rıca ederım herzaman yardımcı oluruz canım

Canım kendine ii bak stres yapma akışına bırak canım benim görüşmek üzere

Son düzenleme:
kızlar ben sadece 100 gram vermişimm cok düzensizdi menülerim bu hafta ok kötüydüm ama daha iyi olcak inş üzülmüyorum cünkü basarabiliorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/boshayallersmile.gif
Canım olsun 100 gr 100 gr dkr bunu veremyenlerde var sen bildirimini yap herzaman 1-2 kilo verecek halimiz yok mıral bozmadan devam etmeni istiyorum anlaştıkmı...

Canım büyük ihtimalle ödem tutmuştur sen hergün kahve içiyorsun ya onlar ödem tutmuş olabilir 300-500 kafaya takma gider onlar kilo değildir onlar emin ol...

görüşürüz ablacıgım inş bana dua edinnn bu son sansım okumak için

Canım benim allah sana zihin açıklığı versin inşallah sınavını kazanırsın... Ki zaten başaracağını biliyorum allah yar ve yardımcın olsun inşallah.. Ama hafta birde olsa kaçamak yap merak ederiz seni öpüyorum tatlım allaha emanet ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…