Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

aminnn ablacımmm inş tabiki gelecegim ablacım fırsat buldukça bende seni öpüyorum tatlı yanaklarından

Sabah

Bir haşlanmış Yumurta
Yarım Domates
1 Kirbit kutusu kadar Beyaz Peynir
Bir DilimBuğday Ekmeği

Ara
Türk Kavhesi
Yarım Kurabiye

Öğlen
Zeytinyağlı Kereviz
Yoğurt
Salata
Bir adet Sarma

Ara
1 adet Çubuk Kraker
Light yoğurt keten tohumlu

Akşam
Bir Kepçe Tarhana Çorbası
Zeytinyağlı Pırasa
Salata
Yoğurt

Ara
Bir küçük portakal
Bir Elma
Yarım Greyfurt

Günlük
3 Lt Su
2 beşi bir ara bitki çayı
1 yemek sonrası bitki çayı

cok tesekkür ederim arzu ablacım aminnn inşşş bende yay burcuyum senin gibi
sınavlarım martta biri baslıo 2ay arayla 2 tane daha olcak acayip sıkıntıya girdim sürekli moral bozuklugu yasıyorum
sabahta yazmıstım net konusunda annemle biraz sorun yasadık topiğe gelmeye calışacagım arada birde olsa bana cok dua edin ablacım sınavlarım için bu yıl son sansım okumak için diyetimide yapacagım tabiki sizden ögrendiklerimle yola devam ediyorum bu hafta kötü oldu ama basaracagım sizi çook seviyorum

günaydın kızlar herkese iyi tatiller
kahvaltı yapıp işe gidicem karnım nedense acaip aç sanki ne yesem doymıcam...kurt gibiyim
ve karnım aqrıyoo yaşlandık artık sorunlar bitmez oldu :26::26:

tatlım dualarımız seninle...annenlede net için sakın tartışma...üzülmesin...ders çalışıp dinlenme arası verdiqin zaman girersin anneciqininde gönlü olmuş olur....selam söyle annene kızı emin ellerde merak etmesin

Son düzenleme:

gunaydın bebek

bugun mınık bebısımızın mevludu var 12 gıbı cıkıcam bende mevlut kıyafetını bır gorsenız bayılırsınız harıka bısıııııı

Günaydın herkese çok yorgunum ben offf yarın kardeşimim nişnı var hmde bnm evde o yüzden temzilik hazırlık bugün 1 de çıkacam inş her şey yolunda gider

Canım benim hep dua ediyorum hepimiz için, inşallah 2013'te üniversiteli olacağızz

gunaydın bebek

bugun mınık bebısımızın mevludu var 12 gıbı cıkıcam bende mevlut kıyafetını bır gorsenız bayılırsınız harıka bısıııııı
Allah kabul etsin canımm Rabbim nazarlardan saklasın
Günaydın herkese çok yorgunum ben offf yarın kardeşimim nişnı var hmde bnm evde o yüzden temzilik hazırlık bugün 1 de çıkacam inş her şey yolunda gider

hayırlı olsun nişanınız canım Rabbim sanada işlerinde kolaylıklar versin...

Son düzenleme:
meleekkk mevlid pilavından bizede ayır olurmu zaten karnım aç canım nasıl çekti bir bilsen
üstündede sizin bitmek tükenmek bilmeyen meşhur madendenmi var yoksaa

Son düzenleme:
Arzu ablacımm
Nasılsın ?
Sana karbonhidratlarla ilgili bir şey sorabilir miyim ? :26:

iyiyim tatlım sen nasılsın bakıyım
tatlım tabiki sorabilirsin ni dimekkk

İyiyim ben de ablacım
Bu sabah kahvaltıda canım o kadar çok tost istedi ki.. Ama emin olamadım karbonhidrat değerinden, yemedim ben de..
Yağsız, az salçalı ve peynirli yapıyorum ablacım tostu, bunun karbonu yüksek midir ? :26:
Bir de öğle öğünlerinde k-flakes müsli yeme kararı aldım, onun karbonu nasıldır ? :26:

canım bizim menülerimize dikkat edersen her sabah 2 dilim ekmeqimiz var zaten...ben genelde bu hakkımı tost yaparak kullanıyorum...yani hiçbir sakıncası yok...ekmeqin deqeri paketin arkasında yazar cnm peynir de 1 k...1 k.da salça desek gayet yerinde bir oran çıkar
müsliyi tabiki tüketebilirsin..karbon deqeri fazla ama kilo vermekte çok etkili...ben akşam yemeklerinin yerine müsli yiyerek haftada 4 kiloya kadar verdiqimi hatırlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…