Canım olsun 100 gr 100 gr dkr bunu veremyenlerde var sen bildirimini yap herzaman 1-2 kilo verecek halimiz yok mıral bozmadan devam etmeni istiyorum anlaştıkmı...
peki ablacımm anlaştıkk
Canım büyük ihtimalle ödem tutmuştur sen hergün kahve içiyorsun ya onlar ödem tutmuş olabilir 300-500 kafaya takma gider onlar kilo değildir onlar emin ol...
aminnn ablacımmm inş tabiki gelecegim ablacım fırsat buldukça bende seni öpüyorum tatlı yanaklarındanCanım benim allah sana zihin açıklığı versin inşallah sınavını kazanırsın... Ki zaten başaracağını biliyorum allah yar ve yardımcın olsun inşallah.. Ama hafta birde olsa kaçamak yap merak ederiz seni öpüyorum tatlım allaha emanet ol...
askım ılknurum aynı be ıse gıt gel sen nasılsın kusummm
3 ileri 1 geri şeklinde devam ediyorum cnm kafam çok karışık bakalım napıcam :26:günaydın kızlar hepimiz için hayırlı birgün olur inşallahh....
melek nasılsın canım
IYIYIM cANIM Sen nasılsın ısyerındekı sorun cozuldumu :26:
bilgecim çok teşekkür ederim tatlımarzucummmmm canım benimm dün doğum gününmüşşş hayırlı yaşların olsun tatlımm,sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu çıtırr günlerin ayların yılların olsun bitanemm
meryemcim Rabbim hayırlı saqlık mutlu huzurlu ibadetli ve gönlüne göre bir hayat nasip etsin öpüyorum seni canım mutlu yıllarGünaydın canlarımmm
:119::119:BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM :119::119:
canım bebişimiz iyi olsunda gerisi önemli deqil...seni ve bebişimizin güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba çıtırlar
Bu sabah tartılamadığım için bildirim yapamıyorum. Yoksa size şöyle güzel bir hamiş bildirimi yapardımEn son 70,4 tüm. Eylüldeki kiloma dönmüştüm. Bakalım bu dört günde kilo almış mıyım
merhaba kızlar bu hafta biraz sıkıntılıydım menülerimi zamansız yaptım suyuda cok içemedim onun için böyle oldu biliyorum farkındayım ama kaçamaksız gidiyorum mecuren bu kg ları vermem lazım
birde artık sürekli nete giremeyecegim yasaklandı sınava kadar giremeyecegim sınava cok az kaldı alemde de sorun yaratıyo bu durum bende cok stres oluyorum biraz ama diyetime devam edecegim girdigim zman özellikle cuma bildirimimi yaparımm simdilik kendinize cok iyi bakın hepinizi cok seviyorum
meryemcim sınavların ne zaman canım..
İyi akşamlar çıtırlarr
Arzu ablam nasılsın ?
iyiakşamlar tatlım
iyiyim ablam sen nasılsın?
dizi izlerken bi bakıyım dedim gündüzleride pek giremez oldum özlüyorum...
cok tesekkür ederim arzu ablacım aminnn inşşş bende yay burcuyum senin gibi
sınavlarım martta biri baslıo 2ay arayla 2 tane daha olcak acayip sıkıntıya girdim sürekli moral bozuklugu yasıyorum
sabahta yazmıstım net konusunda annemle biraz sorun yasadık topiğe gelmeye calışacagım arada birde olsa bana cok dua edin ablacım sınavlarım için bu yıl son sansım okumak için diyetimide yapacagım tabiki sizden ögrendiklerimle yola devam ediyorum bu hafta kötü oldu ama basaracagım sizi çook seviyorum
günaydın kızlar herkese iyi tatiller
kahvaltı yapıp işe gidicem karnım nedense acaip aç sanki ne yesem doymıcam...kurt gibiyim
ve karnım aqrıyoo yaşlandık artık sorunlar bitmez oldu :26::26:
tatlım dualarımız seninle...annenlede net için sakın tartışma...üzülmesin...ders çalışıp dinlenme arası verdiqin zaman girersin anneciqininde gönlü olmuş olur....selam söyle annene kızı emin ellerde merak etmesin
cok tesekkür ederim arzu ablacım aminnn inşşş bende yay burcuyum senin gibi
sınavlarım martta biri baslıo 2ay arayla 2 tane daha olcak acayip sıkıntıya girdim sürekli moral bozuklugu yasıyorum
sabahta yazmıstım net konusunda annemle biraz sorun yasadık topiğe gelmeye calışacagım arada birde olsa bana cok dua edin ablacım sınavlarım için bu yıl son sansım okumak için diyetimide yapacagım tabiki sizden ögrendiklerimle yola devam ediyorum bu hafta kötü oldu ama basaracagım sizi çook seviyorum
gunaydın bebek
bugun mınık bebısımızın mevludu var 12 gıbı cıkıcam bendemevlut kıyafetını bır gorsenız bayılırsınız harıka bısıııııı
Allah kabul etsin canımm Rabbim nazarlardan saklasıngunaydın bebek
bugun mınık bebısımızın mevludu var 12 gıbı cıkıcam bendemevlut kıyafetını bır gorsenız bayılırsınız harıka bısıııııı
Günaydın herkese çok yorgunum ben offf yarın kardeşimim nişnı var hmde bnm evde o yüzden temzilik hazırlık bugün 1 de çıkacam inş her şey yolunda gider
Arzu ablacımm
Nasılsın ?
Sana karbonhidratlarla ilgili bir şey sorabilir miyim ? :26:
iyiyim tatlım sen nasılsın bakıyım
tatlım tabiki sorabilirsin ni dimekkk
İyiyim ben de ablacım
Bu sabah kahvaltıda canım o kadar çok tost istedi ki.. Ama emin olamadım karbonhidrat değerinden, yemedim ben de..
Yağsız, az salçalı ve peynirli yapıyorum ablacım tostu, bunun karbonu yüksek midir ? :26:
Bir de öğle öğünlerinde k-flakes müsli yeme kararı aldım, onun karbonu nasıldır ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?