- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, mümkün olduğunca uymaya ve foruma sık sık göz atıp motivasyonumu kaybetmemeye çalışacağım. Şuan kg. çizelgemi yapmaya çalışıyorum. Çizelgemi yaptım profilden yapıştırmada site tarafından uyarı veriyor. Geçen ay 3 haftada 3 kg verdim, sonra durma noktasına girmemek için 3 hafta mola verdim, Koşu bandı almama rağmen istikrar ile çalışamıyorum ( benimle birlikte 2 çocukta koşmak istediğinden). Kendi yaptığım sirke ve bal karışımını sabah aç karnına içtim. Çok acıktığımda küçük bir tarçın kabuğunu dil altına koyup 5 dk. şeker gb. emdim, açlığımı bastırıp şekerimi dengeledi. Su miktarını bir miktar artırdım hatta karbonatlı (alkali), limonlu ve bitki çayları saati koydum kendime. Şimdi sil baştan 3 haftalık dilime başlayacağım yarın. Yarında gelmeyen yarınlar olmasın diye burada yazılanların silinmeyeceğini ve kendime verdiğim sözün yazılı kalması için yazıyorum, şahidim olur musunuz? :)
arkadaşlar nasılsınız ya kaç gündür debeleniyorum bu siteye giremiyorum ohh bugün girdim sonunda.nasılsınız.ben bi zayıflama çayı diye bişeye başladım sanki ters etki yaptı tuvalet olayı zorlaştı.böylesimi normal belki düzelir devam ediyim.sizler neler yapıyosunuz görüşmeyeli
Günaydın Herkese
Ben bu sabah tartıldığım zaman kilo koruma dönemindede olsam vermişim vucütaki su mu bilmiyorum ama su oranına göre fazla biraz
Korumak için vermemek için biraz yediklerimi artırsam ne yapsam sizce???
Başlangıç kilo:53
Geçen hafta:52.700
Bu hafta:51.600
Giden:1 kilo 100 gr
Gelen :Yok
Meryemcimm hoşgeldin
Çok özledim seniii
hoşbuldum Edacım bende sizi özledim burasını cok seviyorum yaa
Bildirimim
başlangıç :74,800
geçen hafta : 70,300
bu hafta: 71.100
giden yok bu hafta
gelen :800 gr
toplamda: 4,500 kg
hedef :58 kg
spor :yok
beden: 42
boy :1,72
merhaba canlarımmbu hafta çok gram aldım ama beslenmemi düzgün yapmadım farkındayım artık bende cözdüm neden kilo aldıgımı nasıl verecegimi onun için moralimi bozmuyorum aldıgım gibi verecem birde sunu farkettim beslenmem düzgün olsada 3lt suyu yeşilçayıda içsem erkende yesem en ufak yasak bişersey yediğimde (diyet dısı) kesinlikle ya kg veremiyorum yada alıyorum onun için 2.ci hedefime kadar kaçamaksız gidecegimm yoksa verecegim kilonun altında veriyorum böyle bana yakışmıyor
burada tanıdıgım MELEK ablam ve İLKNUR ablam ilk baslarda siz kaçamaksız gittiniz ve basardınız bende sizi örnek alıyorum
çenem düştü biliyorum girmişken yazayım dedimmm :) hepinizi coook seviyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?