Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Tabiki destek oluruz ama hergün menülerini paylaşmalısın hem böylelikle daha da motive oluyor insan birde gün boyunca 2,5-3 litre su içmelisin bunun sayesinde erittiyimiz yağları daha kolay dışarı atarız... Spora gelince yürüyüş bandına çocukların uyurken çıkarsan daha rahat olursun sabah onlar uyanmadan bir bucuk saat önce kalkarsan olur veya akşam erken yatıyorlarsa akşam onlar yattıktan sonra da olabilir... Aklında soru işaretleri olduğunda sor sana yardımcı oluruz...

arkadaslar, dun sizinle paylastigim menun sonunda sabah 300g verdigimi gordum.. yalniz hala daha su aksam atistirma istegimi torpuleyebilecek bir yontem bulamadim... sevgilerle...

arkadaşlar nasılsınız ya kaç gündür debeleniyorum bu siteye giremiyorum ohh bugün girdim sonunda.nasılsınız.ben bi zayıflama çayı diye bişeye başladım sanki ters etki yaptı tuvalet olayı zorlaştı.böylesimi normal belki düzelir devam ediyim.sizler neler yapıyosunuz görüşmeyeli

canım biz iyiyiz yuvalanıp gidiyoruz
zatıfla çaylarını kullanırken çok dikkatli olunması gerekiyor biliyosun bazıları ölümlere kadar gidiyor cnm sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın?

Sabah
Az Beyaz Peynir
Bir tutam Maydanoz
Yarım Biber
Az Lor Peynir
Bir dilim Uno Denge Ekmeği
Haşlanmış Yumurta

Ara
Türk Kavhesi

Öğlen
Mevsim Türlü
Salata

Ara
1 Adet Greyfurt

Akşam
Yarın yazarım

kızlar diş taşlarımı temizlettim çok keskin olmuşlar dilimi kesiyor...doktor bikaç gün böyle sürer dedi...bari bişeyler yememi enqelleyip bir işe yarasa

bugunku menum:

sabah; ekmek arasi kasar ve salam,
ara; yesil cay, 1 adet ceviz, 3_5 adet kuru uzum ve kuru dut
oglen; taze fasulye ve salata
ara; 1 parca dark cikolata
aksam; cok az taze fasulye, salata ve cok az pilav
ara; 1 tane nar

3,5 lt su...

hayirli geceler...

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr
iş yerindeki arkadaşlar kilo verqimi söylüyorlar halbuki sürekli yiyorum :26:
ama abartmıyorum...kilo vermemişimdir ama çokta fazla aldıqımı düşünmüyorum....toparlanma sürecine doqru gittiqimi hissediyorum...bugün aynadada ince göründüm kendime...bu göz aldanmasıydı tabee ama bana motive oldu....başladıqımda kimseyi dinlemeden devam edicem inşallah....kendimi tanıyamıyorum kızlar ben bir defa başlar devamını getirirdim ne oldu bana anlamıyorum... kaç defa başladım ve bıraktım...neyse yeniden güneş doqucak inşallahh

ee sizler nasılsınız bakalım dökülün bildirimleri gözümüz gönlümüz açılsın

gunaydın kızlarr koruma donemınde oldugum ve kılom uc assagı bes yukarı aynı oldugu ıcın bıldırım yapmıcam . sızler nasılsınız

Günaydın Herkese
Ben bu sabah tartıldığım zaman kilo koruma dönemindede olsam vermişim vucütaki su mu bilmiyorum ama su oranına göre fazla biraz

Korumak için vermemek için biraz yediklerimi artırsam ne yapsam sizce???

Başlangıç kilo:53

Geçen hafta:52.700
Bu hafta:51.600

Giden:1 kilo 100 gr
Gelen :Yok

AYNI duzende bıraz arttırırsanız bence kılonuzu korumuz olursunuz sevgılı cıgdem ben ole yapıyorum

başlangıç: 61.1 kg
geçen hafta: 58.3 kg
bu hafta: 58.5 kg
gelen/giden: + 200 gr
hedef: 48
boy: 157 cm
spor: 30 dk

Vasat sanki hiç ulaşamayacak gibiyim ..

arkadaşlar bende gelen ve giden yok onun için bildirim yapmadım yeme alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum bir gün bende göğsümü gere gere düştüğüm sayıları yazıcam

Bildirimim

başlangıç :74,800
geçen hafta :
70,300
bu hafta:
71.100
giden yok bu hafta
gelen :
800 gr
toplamda:
4,500 kg
hedef :
58 kg
spor :
yok
beden:
42
boy :
1,72

merhaba canlarımm bu hafta çok gram aldım ama beslenmemi düzgün yapmadım farkındayım artık bende cözdüm neden kilo aldıgımı nasıl verecegimi onun için moralimi bozmuyorum aldıgım gibi verecem birde sunu farkettim beslenmem düzgün olsada 3lt suyu yeşilçayıda içsem erkende yesem en ufak yasak bişersey yediğimde (diyet dısı) kesinlikle ya kg veremiyorum yada alıyorum onun için 2.ci hedefime kadar kaçamaksız gidecegimm yoksa verecegim kilonun altında veriyorum böyle bana yakışmıyor
burada tanıdıgım MELEK ablam ve İLKNUR ablam ilk baslarda siz kaçamaksız gittiniz ve basardınız bende sizi örnek alıyorum
çenem düştü biliyorum girmişken yazayım dedimmm :) hepinizi coook seviyorumm

evet MERYEMcım malesef kacamak yapmak duzenı alt ust edıyor ben ılk 17 kıloyu verene kadar sıfır kacamak yaptım sanırım ıradem celık gıbıymıs sımdı kacamak yapıyorum ama kılo vermeye ara verdıgım ve hedefıme cok az kaldıgı ıcın yoksa benı tanıyanlar bılır asla yapmazdım kacamak falan hedefıme cok kalmıs olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…