Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Canım Nasılsın Görüşmeyeli özledim seni bak evet ilk başları kaçamaksız yapman şart çook doğru bir karar metabolizma hızlandıktan sonra ilerde kaçamak ta yapsan o zaman alamayabiliyorsun metobolizmayı hızlandırman metabolizmayı ilk başta spor yaparak birde yeşil çayının içine tarçın çubuğu at oda çook hızlandırıyor şimdi tam mevsimi ilaç kullanmıyorsan eğer günde yarım veya 1 adet Greyfurt ye hızlandır metobolizmanı

haklısın ablacım zaten sen muhtesemsin senin iradeden azcık bize yollasan olmaz mı :)
dogru söylüyorsun bende kocaman kıyafetler giyiorum bişeyler almıyorum alsam yakışmıyor zaten dısarı cıkmak istemiyorum az zayıfla diyenler cokk
bunlara ragmen arada kaçırıyorum kendime gıcık oluyorum artık birde bizimkiler cok sey yaptırıyorlar pasta börek çörek bazen hiç yapmıyorum bazende mecbur yapıorum arada kaçırıyorum benim gözüm doymaz ama midem zaten saglıklı beslenerek doyuyor farkındayım bu haftadan itibaren adım adım hedefime ulaşacagım Melek ablam

canımmm iyiym allaha sükür biraz hastaydım yine 20lik dişim cıkıyor hiç keyfim yoktu ama şimdi iyiyim sen nasılsın??
tebrik ederim korumada bile kilo veriyorsun masallah sana

cok tskler canım bu hafta spora basladım devam edecegim yeşilçayıda günlük 4 bardak içiyorum tarcında atıyorum acı olunca... yok ilaç kullanmıyorum sevmiyorum mecbur kalmadıkçada kullanmam tamam canım yeyim bende

CANIm benim bende aynen meleğe katılıyorum 65 i gördükten sonra bende ara verdim hedefime az kaldığı için başlarda sıfır kaçaaksız gidersen daha iyi sonuç alırsın veya atıyorum canın kekmi istedi yada çikolata sabah öğünşerinde yersen akşama kadar bunlarıeritmiş olursun tabi ama ekmwk hakkından vazgeçmek şartıyla inan ben bunu bil yapmamıştım eşimle kızıma gidip kendim abur cubur alıyordum onlar yerken bende yeşilçayımı içiyordum canım hiç istemiyorsu çünki karar vermiştim artık taki kayınvalidem gelene kadar o zaman ara verdim kiloada aladım korudum işte şimdi kış geldi sürekli evdesin bir kaç kilo aldım aa en kısa zamanda gene başlıcam sizlere katılıcam gerçi diet yapmasamda sürekli buradayım vazgeçemiyorum seviyorum üleeeeeeeennn...

Meryemcim birde milletin ne dediğine julat asma boşver onları ne derlerse desinler sen takma kararını ver ve kaçamaksız başla bak gör daha iyi sonuç alacaksın....

arzucum ben dün 91. Sayfada son yazılanları görmedim daha ueni görüyorum gecede girmiştim ama görmedim... Hayırlı olsun hangi dişciye gidiyorsun...

Kzlar nasılsın bakalım kilo verenler kpruyanları çok tebrik ediyorum...

cok dogru söylüyorsun ablamm zayıflama işi iradeyle alakalı ben düzenimi kurdum önceden ögleden sonra uyanır sabaha karsı yatardım 1bardak su bile içmezdim zaten yediklerim ayırt etmezdim gece 12de makarna falan yediğimi bilirim ama düzenimi cok güzel kurdum erken kalıorum kalmasamda düzenliorum menümü 3lt su içiyorum hayatımda ilk kez
dikkat ettiğim sekilde cok güzel kg veriyorum hatta bir günde 900 gram verdim geçen gün ama yediğim bi kaçamak beni diğer haftaya kg vermeme nden oldu artık 60kg olana kadar ASLAA kaçamak yapmayacagım
valla bagımlılık yapıyor urdaki sıcak dostluklar :)
tamam ablacım sizin destekleriniz herseye deger canlarım benimmm

KIMseye kulak asma canım herkez hersyı soyler sen yolunda kacamaksız tam gaz ılerle goreyım senı

Canım bnm de ii gidiyor allaha şükür her yolunda :)ama bu sıralar canım çook çikolata çekiyor kahve nin yanına browni yeme hayallerini kuruyorum regl dönemim yakın ondan dolayı ama çoookk çikolata çekiyor

Canım canın çikolata istiyorsa bir kereye mahsus kavenin yanında bitter olmak şartıyla çikolata yiyebilirsin...

canım bizim normalde aile dişçimiz var 58 bulvarda..onun dışında dişçi tanımayız...ama işyerinden izin alması zor olur diye çalıştııqm yerin bir üst katındaki dişçiye gittim...düne nazaran daha iyiyim ama hala aqrı var...iyi olucam inşallahh...
sen nasılsın cnm

Canım canın çikolata istiyorsa bir kereye mahsus kavenin yanında bitter olmak şartıyla çikolata yiyebilirsin...

Bu akşam onu yapmayı düşünüyordum yalnız bugün bir firma baklava getirene kadar çikolata olan aşkımı baklavala son buldum 1 adetçik yedim ama kalorisine baktım zaman gözlerim fal taşı gibi açıldı 112 kalori çooook şaşrıdım ama tadı çook güzeldi :))

Arkadaşlar ya çok az kişi menüsünü yazıyor?? Bence motivasyon açısından menü paylaşmak önemli kaçamak yapsan bile pazar günü dahil aslında her gün yazmak gerekiyor:))

Sabah
Light Sütlü Kfelks

Ara
Türk Kahvesi

Öğlen
1 adet Kadın budu köfte
2 kaşım barbunya
Salata

Ara
Baklava

Akşam
Bir kase Şehriye Çorbası
Türlü
Salata

Ara
Muz yiyebilirdim ama kendime tutarak baklava yedimden dolayı yemiyecem ne kadar denge olursa ama kalori leri yakın 100 kalori muz :)) ama tabi içeirği farklı
Bir kupa Light Sütlü Kahve
Soda Limon damlatılmış

Ben artık yazmıyorum alışkanlık haline geldiğinden dolayı artık hayatımım bir parçası oldu
3 Lt Su
2 adet 7 otlu çay (ben bunu yeşil çayla birlikte dönüşümlü olarak kullanıyorum vucudunın dengesini bozmamak adına)

Arkadaşlar ya çok az kişi menüsünü yazıyor?? Bence motivasyon açısından menü paylaşmak önemli kaçamak yapsan bile pazar günü dahil aslında her gün yazmak gerekiyor:))

Sabah
Light Sütlü Kfelks

Ara
Türk Kahvesi

Öğlen
1 adet Kadın budu köfte
2 kaşım barbunya
Salata

Ara
Baklava

Akşam
Bir kase Şehriye Çorbası
Türlü
Salata

Ara
Muz yiyebilirdim ama kendime tutarak baklava yedimden dolayı yemiyecem ne kadar denge olursa ama kalori leri yakın 100 kalori muz :)) ama tabi içeirği farklı
Soda Limon damlatılmış

Ben artık yazmıyorum alışkanlık haline geldiğinden dolayı artık hayatımım bir parçası oldu
3 Lt Su
2 adet 7 otlu çay (ben bunu yeşil çayla birlikte dönüşümlü olarak kullanıyorum vucudunın dengesini bozmamak adına)

Sabah
Light Sütlü Kfelks

Ara
Türk Kahvesi

Öğlen
1 adet Kadın budu köfte
2 kaşım barbunya
Salata

Ara
Baklava

Akşam
Bir kase Şehriye Çorbası
Türlü
Salata

Ara
Soda Limon damlatılmış

3 Lt Su

Sabah
Light Sütlü Kfelks

Ara
Türk Kahvesi

Öğlen
1 adet Kadın budu köfte
2 kaşım barbunya
Salata

Ara
Baklava

Akşam
Bir kase Şehriye Çorbası
Türlü
Salata

Ara
Soda Limon damlatılmış

3 Lt Su

Kızlar Kusura bakmayın 3 defa yayınalnmış dondu kaldı bnde sabırsızım ya üst üste basınca üstüste yayınlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…