Bildirimim
başlangıç :74,800
geçen hafta : 70,300
bu hafta: 71.100
giden yok bu hafta
gelen :800 gr
toplamda: 4,500 kg
hedef :58 kg
spor :yok
beden: 42
boy :1,72
merhaba canlarımmbu hafta çok gram aldım ama beslenmemi düzgün yapmadım farkındayım artık bende cözdüm neden kilo aldıgımı nasıl verecegimi onun için moralimi bozmuyorum aldıgım gibi verecem birde sunu farkettim beslenmem düzgün olsada 3lt suyu yeşilçayıda içsem erkende yesem en ufak yasak bişersey yediğimde (diyet dısı) kesinlikle ya kg veremiyorum yada alıyorum onun için 2.ci hedefime kadar kaçamaksız gidecegimm yoksa verecegim kilonun altında veriyorum böyle bana yakışmıyor
burada tanıdıgım MELEK ablam ve İLKNUR ablam ilk baslarda siz kaçamaksız gittiniz ve basardınız bende sizi örnek alıyorum
çenem düştü biliyorum girmişken yazayım dedimmm :) hepinizi coook seviyorumm
haklısın ablacım zaten sen muhtesemsin senin iradeden azcık bize yollasan olmaz mı :)evet MERYEMcım malesef kacamak yapmak duzenı alt ust edıyor ben ılk 17 kıloyu verene kadar sıfır kacamak yaptımsanırım ıradem celık gıbıymıs sımdı kacamak yapıyorum ama kılo vermeye ara verdıgım ve hedefıme cok az kaldıgı ıcın yoksa benı tanıyanlar bılır asla yapmazdım kacamak falan hedefıme cok kalmıs olsaydı
canımmm iyiym allaha sükür biraz hastaydım yine 20lik dişim cıkıyor hiç keyfim yoktu ama şimdi iyiyim sen nasılsın??Canım Nasılsın Görüşmeyeli özledim seni bak evet ilk başları kaçamaksız yapman şart çook doğru bir karar metabolizma hızlandıktan sonra ilerde kaçamak ta yapsan o zaman alamayabiliyorsun metobolizmayı hızlandırman metabolizmayı ilk başta spor yaparak birde yeşil çayının içine tarçın çubuğu at oda çook hızlandırıyor şimdi tam mevsimi ilaç kullanmıyorsan eğer günde yarım veya 1 adet Greyfurt ye hızlandır metobolizmanı
haklısın ablacım zaten sen muhtesemsin senin iradeden azcık bize yollasan olmaz mı :)
dogru söylüyorsun bende kocaman kıyafetler giyiorum bişeyler almıyorum alsam yakışmıyor zaten dısarı cıkmak istemiyorum az zayıfla diyenler cokk
bunlara ragmen arada kaçırıyorum kendime gıcık oluyorum artık birde bizimkiler cok sey yaptırıyorlar pasta börek çörek bazen hiç yapmıyorum bazende mecbur yapıorum arada kaçırıyorum benim gözüm doymaz ama midem zaten saglıklı beslenerek doyuyor farkındayım bu haftadan itibaren adım adım hedefime ulaşacagım Melek ablam
cok dogru söylüyorsun ablamm zayıflama işi iradeyle alakalı ben düzenimi kurdum önceden ögleden sonra uyanır sabaha karsı yatardım 1bardak su bile içmezdim zaten yediklerim ayırt etmezdim gece 12de makarna falan yediğimi bilirim ama düzenimi cok güzel kurdum erken kalıorum kalmasamda düzenliorum menümü 3lt su içiyorum hayatımda ilk kezCANIm benim bende aynen meleğe katılıyorum 65 i gördükten sonra bende ara verdim hedefime az kaldığı için başlarda sıfır kaçaaksız gidersen daha iyi sonuç alırsın veya atıyorum canın kekmi istedi yada çikolata sabah öğünşerinde yersen akşama kadar bunlarıeritmiş olursun tabi ama ekmwk hakkından vazgeçmek şartıyla inan ben bunu bil yapmamıştım eşimle kızıma gidip kendim abur cubur alıyordum onlar yerken bende yeşilçayımı içiyordum canım hiç istemiyorsu çünki karar vermiştim artık taki kayınvalidem gelene kadar o zaman ara verdim kiloada aladım korudum işte şimdi kış geldi sürekli evdesin bir kaç kilo aldım aa en kısa zamanda gene başlıcam sizlere katılıcam gerçi diet yapmasamda sürekli buradayım vazgeçemiyorum seviyorum üleeeeeeeennn...
Meryemcim birde milletin ne dediğine julat asma boşver onları ne derlerse desinler sen takma kararını ver ve kaçamaksız başla bak gör daha iyi sonuç alacaksın....
haklısın ablacım zaten sen muhtesemsin senin iradeden azcık bize yollasan olmaz mı :)
dogru söylüyorsun bende kocaman kıyafetler giyiorum bişeyler almıyorum alsam yakışmıyor zaten dısarı cıkmak istemiyorum az zayıfla diyenler cokk
bunlara ragmen arada kaçırıyorum kendime gıcık oluyorum artık birde bizimkiler cok sey yaptırıyorlar pasta börek çörek bazen hiç yapmıyorum bazende mecbur yapıorum arada kaçırıyorum benim gözüm doymaz ama midem zaten saglıklı beslenerek doyuyor farkındayım bu haftadan itibaren adım adım hedefime ulaşacagım Melek ablam
tamam ablacımmmKIMseye kulak asma canım herkez hersyı soyler sen yolunda kacamaksız tam gaz ılerlegoreyım senı
canımmm iyiym allaha sükür biraz hastaydım yine 20lik dişim cıkıyor hiç keyfim yoktu ama şimdi iyiyim sen nasılsın??
tebrik ederim korumada bile kilo veriyorsun masallah sana
cok tskler canım bu hafta spora basladım devam edecegim yeşilçayıda günlük 4 bardak içiyorum tarcında atıyorum acı olunca... yok ilaç kullanmıyorum sevmiyorum mecbur kalmadıkçada kullanmam tamam canım yeyim bende
Canım bnm de ii gidiyor allaha şükür her yolunda :)ama bu sıralar canım çook çikolata çekiyor kahve nin yanına browni yeme hayallerini kuruyorum regl dönemim yakın ondan dolayı ama çoookk çikolata çekiyor
arzucum ben dün 91. Sayfada son yazılanları görmedim daha ueni görüyorum gecede girmiştim ama görmedim... Hayırlı olsun hangi dişciye gidiyorsun...
Kzlar nasılsın bakalım kilo verenler kpruyanları çok tebrik ediyorum...
Canım canın çikolata istiyorsa bir kereye mahsus kavenin yanında bitter olmak şartıyla çikolata yiyebilirsin...
diş etlerim yara oldu kızlar çookkkkkkkkk canım yanıyooo :84::84::84::84::84::84::84:
diş etlerim yara oldu kızlar çookkkkkkkkk canım yanıyooo :84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?