Arkadaşlar ya çok az kişi menüsünü yazıyor?? Bence motivasyon açısından menü paylaşmak önemli kaçamak yapsan bile pazar günü dahil aslında her gün yazmak gerekiyor:))
Sabah
Light Sütlü Kfelks
Ara
Türk Kahvesi
Öğlen
1 adet Kadın budu köfte
2 kaşım barbunya
Salata
Ara
Baklava
Akşam
Bir kase Şehriye Çorbası
Türlü
Salata
Ara
Muz yiyebilirdim ama kendime tutarak baklava yedimden dolayı yemiyecem ne kadar denge olursa ama kalori leri yakın 100 kalori muz :)) ama tabi içeirği farklı
Bir kupa Light Sütlü Kahve
Soda Limon damlatılmış
Ben artık yazmıyorum alışkanlık haline geldiğinden dolayı artık hayatımım bir parçası oldu
3 Lt Su
2 adet 7 otlu çay (ben bunu yeşil çayla birlikte dönüşümlü olarak kullanıyorum vucudunın dengesini bozmamak adına)
Günaydın herkese Bugün vakit geçer mi??
GECMEZ saat 4 olmazzz
Senin 4 e KADAR BENİM 6 YA KADAR çok sinir bozucu iş olsa gam yemiyecem işde yok vakitte de geçmiyor patronun mantığını anlamıyorum cumhuriyet bayramı, arefe demeden hep 6 ya kadar çallşıyorum iş bulacam bakınıyorum eşim engelliyor ev borcu var yok servisin var rahatsın yok maaşın vaktinde yatırıyorlar ilanlara bakıyorum piayasa da kötü iş yok olanlarda ingilizce bilen arıyor kafayı yiyecem artık burda bnde ne kadar doluymuşum ya offf
HAKLISIN patron mantıgını cozmek mumkun deılama esın bı nebze haklı pıyasa cok kotu duzgun fırmalar kalmadı artık malesef
GUNAydın kızlar herkeze mutlu hafta sonları dılıyorum
teşekkür ederim canım inşallah geçer...Kıyamam ablacım, çok geçmiş olsun .
sorma canım yaa parçaladılar resmenGeçmiş olsun canım nasıl temizlediler böyle anlamadım yuh yaniii....
SELAM BEN ESKİ ÜYELERDENİM AMA ÇOK ZAMAN OLDU GİRMEYELİ KKYA.BUGÜN NEDENSE BAKMAK GELDİ İÇİMDEN.VE İLK OLARAK DİYET KÖŞESİ GELDİ AKLIMA.
BEN 28 YAŞINDAYIM EVLİYİM 6 YAŞINDA BİR OGLUM VAR.BENİMDE OLAYIM ERGİNSENA ARKADAŞIMIZINKİNE BENZER ASLINDA.OGLUM SON ZAMANLARDA SÜREKLİ KİLOMLA İLGİLİ ŞEYLER KONUŞUYO.O FARKINDA DEGİL ASLINDA AMA ZAYIFLAMAMI İSTİYO.BANA HEP KEŞKE SENDE ZAYIF OLAN ANNE DİYO.BEN 165 BOYUNDA 95 KİLOYUM.ASLINDA DOGUMDAN SONRA ÇOK ALDIM KİLO.EVLENİRKEN 70 KİLOYDUM.EVET ÇITIPITI DEGİLDİM AMA ZAYIFTIM ŞİMDİKİ HALİME GÖRE.EŞİMDE ÇOK İSTIYO ZAYIFLAMAMI ALLAH VAR BUNU HİÇBİR ZAMAN BENİM ÜZÜLECEGİM ŞEKİLDE DİLE GETİRMEZ.AMA BEN 1 HAFTADIR CİDDİ BİR DİYET PROGRAMI UYGULUYORUM VE KONDİKSİYON BİSİKLETİ ALDIM.HENÜZ FAYDASINI GÖRMEDİM AMA OLACAK İNŞALLAH.İŞİN ÖZÜ BEN ZAYIFLAMAK İSTİYORUM HEMDE ÇOK.AMA EN ÇOKTA OGLUM İSTEDİGİ İÇİN
24 saatten fazla bir süredir kimse gelmemişş
Pazar tatili mi yaptınız çıtırlaaarr ?
meleekkk nasılsın canım yaaa hiç görmüyosun artık sen benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?