Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

SELAM BEN ESKİ ÜYELERDENİM AMA ÇOK ZAMAN OLDU GİRMEYELİ KKYA.BUGÜN NEDENSE BAKMAK GELDİ İÇİMDEN.VE İLK OLARAK DİYET KÖŞESİ GELDİ AKLIMA.
BEN 28 YAŞINDAYIM EVLİYİM 6 YAŞINDA BİR OGLUM VAR.BENİMDE OLAYIM ERGİNSENA ARKADAŞIMIZINKİNE BENZER ASLINDA.OGLUM SON ZAMANLARDA SÜREKLİ KİLOMLA İLGİLİ ŞEYLER KONUŞUYO.O FARKINDA DEGİL ASLINDA AMA ZAYIFLAMAMI İSTİYO.BANA HEP KEŞKE SENDE ZAYIF OLAN ANNE DİYO.BEN 165 BOYUNDA 95 KİLOYUM.ASLINDA DOGUMDAN SONRA ÇOK ALDIM KİLO.EVLENİRKEN 70 KİLOYDUM.EVET ÇITIPITI DEGİLDİM AMA ZAYIFTIM ŞİMDİKİ HALİME GÖRE.EŞİMDE ÇOK İSTIYO ZAYIFLAMAMI ALLAH VAR BUNU HİÇBİR ZAMAN BENİM ÜZÜLECEGİM ŞEKİLDE DİLE GETİRMEZ.AMA BEN 1 HAFTADIR CİDDİ BİR DİYET PROGRAMI UYGULUYORUM VE KONDİKSİYON BİSİKLETİ ALDIM.HENÜZ FAYDASINI GÖRMEDİM AMA OLACAK İNŞALLAH.İŞİN ÖZÜ BEN ZAYIFLAMAK İSTİYORUM HEMDE ÇOK.AMA EN ÇOKTA OGLUM İSTEDİGİ İÇİN

sekinci hoşgeldin allah bağışlasın oğlunu..
Canım öncelikle oğlunda olsa bunu kendin istediğin için yap sağlığın için önc kendini düşün olurmu...
Eyer bize katılırsan 11. Sayfada bir besşenme listemiz var ona bi göz at derim cuma günleri bildirim yapılıyor menülerinide burada paylaşırsan hep birlikte neler yediğimizi görürüz ve yorumlarız motiveni yüksek tutarız kilonun yüksek olması senin için avantaj daha rajat gider kilolar aa başlarda sıfır kaçamaksız gitmelisim en azından belli bi kiloya ulaşana kadar... Diyelimki bir öğün bişeyşer kaçırdın hemen ertesi gün veua bir sonraki öğün hemen dengelersn sorun olmaz birde sakın pişmanlık yok bişey olmamış gibi devam.. Başarılar..

Son düzenleme:

canım buna katılıyorum cokgu kısı artık menu yazmıyor . ben kendı adıma cevaplayım nedenını ben su anda kılo vermeye ara verdıgımden bunuda burda belırttıgımden dolayı yanı dıyet yapmadıgım ıcın yazmıyorum cunku dengeleyerekte olsa cıs lar yıyorum ve burda kılo vermek ıcın olanlara kotu ornek olmak ıstemedıgım ıcın paylasmamaya ozen gosterıyorum . gecmısı okursan ben kılo verme asamasındayken hergun sasmadan menumu paylasırdırm . ama haklısın kılo vermeye devam eden arkadaslar mutlaka paylasmalıkı motıve olsun

Son düzenleme:
GECMEZ saat 4 olmazzz

Senin 4 e KADAR BENİM 6 YA KADAR çok sinir bozucu iş olsa gam yemiyecem işde yok vakitte de geçmiyor patronun mantığını anlamıyorum cumhuriyet bayramı, arefe demeden hep 6 ya kadar çallşıyorum iş bulacam bakınıyorum eşim engelliyor ev borcu var yok servisin var rahatsın yok maaşın vaktinde yatırıyorlar ilanlara bakıyorum piayasa da kötü iş yok olanlarda ingilizce bilen arıyor kafayı yiyecem artık burda bnde ne kadar doluymuşum ya offf

HAKLISIN patron mantıgını cozmek mumkun deıl ama esın bı nebze haklı pıyasa cok kotu duzgun fırmalar kalmadı artık malesef

HAKLISIN patron mantıgını cozmek mumkun deıl ama esın bı nebze haklı pıyasa cok kotu duzgun fırmalar kalmadı artık malesef

Evet canım ne yazıkki haklı elim kolum bağlı otruyorum o yüzden ama sıkılıyorum isyan etmiyorum allaha gine şükür ama inş bir çıkış yolu bulurum güzl firmalarda çalışamn arkadaşalrım var ama işte kısmet meselsi hayrlısı ne ise o olsun

Kıyamam ablacım, çok geçmiş olsun .
teşekkür ederim canım inşallah geçer...
Geçmiş olsun canım nasıl temizlediler böyle anlamadım yuh yaniii....
sorma canım yaa parçaladılar resmen

hoşgeldin canım aramıza... bunların hepsi geçicek inan isteyince oluyor öyle büyük bir iradeyle başladımki önümde hiçbişey duramadı...inşallah pazartesi yeniden başlıyorum iddiaya girdim arkadaşla motivasyonumu artırmak için...gel birlikte ilerleyelim ve en güzeli cevabı onlara kilo vererek verelim

Şu saatler geçsin bitsin sıkıldım artık

Sabah
Beyaz Peynir
Bir Tutam Maydanoz
Yarım kaşık Lor peynir
Haslanmış Yumurta
Bir dilim Uno Denge ekmeği

Ara Türk Kahvesi

Öğlen
3 Kaşık Patatesli bezelye
Salata

Ara
1 Adet Portakal
Sütlü Türk kahvesi çook güzel oluyor öneririm :))
17:00
1 Adet Greyfurt

Akşam
Yengem Aşure yapmış :)) o çağırdı one yemeğe gidecez yengemde yemek koyarken tabağa kendisine 1 kaşık koyar bana 3 kaşık koyar :)) bakalım bu akşam ne yiyecem
Çok da güzl yemek yapar.

Günlük
1,5 Lt Su
Daha çünkü bugün girş kattayım arkadaş hasta çook su içip lavaboya gidemiyorum çünkü dün daha işe yeni girip benle aynı yere giren arkadaşım zımbayı bile tutmayı bile benden öğrendi ama şimdi muhasebe ye aldılar şimdi aşağıya bnakoya inmiyor sorun yaratıyor o yüzden sıkışmamak için içmedim ama arkadaşlar çook kanıma dokunuyor bu durum

Kahvaltı - öğle yemeği karışık, geç kalktım.
Bir dilim kek (dün akşamdan sakladım sabaha)
1 küçük bardak süt
1 dilim kızarmış ekmek
3 zeytin
1 kk peynir

Geç yediğim için, acıkmadım ara yok.

Akşam
Sebzeli tavuk 1 porsiyon
biraz turşu
1 bardak ice tea şeftali (karbonu 6-7 civarı sanırım)

İyi akşamlar tüm çıtırlara

nasılsınız canlarımm
Arzu ablacım cok geçmiş olsun bu arada iddayı kazanırsın inş
Çigdemcim üzülme canım

benimde diyetm güzel gidiyor paylaşım yapamıyorum ama kaçamak falan yapmak yok zaten bnm için
birde 20lik dşim cıkıyor yine suratım şişti bogazım düştü bu yıl bu dişler beni mahvetti

kızlar aklıma gelmişken bu kuru keçi boynuzu ara ögün olarak yenir mi? karbonu kalorisi falan varmı cok merak ediyorum ?
:26:

24 saatten fazla bir süredir kimse gelmemişş
Pazar tatili mi yaptınız çıtırlaaarr ?

merhaba diyete başlamış başlıyacak ve diyetini bitirmiş arkadaşlarına örnek olacak arkadaşlarım hepimiz biliyoruz ki diyette kuralları bozmamamızı ve diyete 2 elle sarılmamızı sağlayan şeylerin hırs ilham ve irade olduğu İLHAM MELEĞİ • SİZİN İLHAM KAYNAĞINIZ OLABİRİİMM =) bir çok arkadaşım benden ilham alarak diyete başladı ve kilo vermeye çalışıyor ilhama ihtiyacı olanlar bir baksın derim teşekkürler
HADİ KİLOLARDAN HEPBERABER KURTULUYORUUUUZ !

meleekkk nasılsın canım yaaa hiç görmüyosun artık sen benii

yavrum bazen denk gelıoruz ben bısıler yazarken sen cıkmıs oluosun. dogru duzgun saatlerce kalkı sohbet edek bebek

gunaydın kızlar sevgılı cıtırlarrr

cıslarla dolu bı hafta sonundan sonra bugun toparlama gunundeyım ıkı gunde toplarım ınsallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…