Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hayırlı günler kızlar nasılsınız baklım keyifler nasıl...
Bugün itibariyle dietime başlamış bulunmaktayım hepimize bol iradeler...

Sabah kahvaltımı yazim motive açısından..

Minicik beyaz ekmekle kaşarlı tost
1 yumurta
3 zeytin
2 bardak yeşilçay

Not: evde sadece beyaz ekmek vardı bu nedenşe bugünlük böyle oldu idare edin zaten mini minacık bişeydi..

Son düzenleme:
bu saate dek olan menum

sabah
2 dılım cavdar ıyıce kızarmıs
peynır
5 zeytın
yumurta

ara
antep fıstıgı 10-12 tane

ogle
odemıs kofte
cok az turp havuc salatası

dunden sonrakı toparlanma menum

Cumartesi Günü amcam lara gittiğimizde sanki yengem bana kilo aldırmak için uğraşıyordu. Ne kadar tabağıma az koy desemde her şeyden tepeleme koydu aşure yi saymıyorum. Bu süreler bizim akrabalardaki ve etrafımdakilerdeki gündem konusu benim ne kadar çok zayıf oluşum önüme gelen cumartesi günnkü yengemin annesi bnm herkes 2-3 kilo olsun al çook zayıfsın demesi ara sıra 2-3 kilo alsamda kurtulsam mı çenelerinden :))

Sabah
Light Sütlü kfleks

Ara
Türk Kavhesi

Öğlen
Bir kase çorba
Salata

Ara
8 adet beyaz leblebi
3 dilim ayva
1 küçük fincan fitre kahve

Akşam
Tavuk haşlama
2 kaşık türlü
Salata

Ara
Light Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

kızlar bugünki menüm

Sabah

Minicik beyaz ekmekle kaşarlı tost
1 yumurta
3 zeytin
2 bardak yeşilçay

Ara 1 kase yoğurt

Akşam
K-flakes

Gün boyu
2.5 litre su
1 bardak kiraz saplı form çay

Akşam öğünümü 4.30 da yemiştim bıraz midem kazındı 8 gibide tarçınlı süt içtim...

kızar bugün 1 sayfayı bile dolduramamışız arzu nerdesin buralar iyice boş kaşldı eskiden ne güzel kalabalıktı topiğimiz şimdi ızsız kimse yok eski günlerimizi özledim yahuu şöyşe bi kalabalıklaşsak bir kaç saat girmedimizde sayfalar dolu dolu olsa dahada bir motive olsal ne güzel olurdu...

ılknurum bebegım donusun harıka olmus menune bayıldımmm

sana katılıyorum ılknurcum artık kımse yok yanı ınan gene motıvasyon olsun dıye baslıcam gene kılo vermeye kımse gelmıo artık buraya

HERKEZE gunyadınnnn aloooo arzu hanım ugramaz oldunuz artık buralara kızıyorum artık ama dıyet falanda yok sanırım demı artık

dunku menum
sabah
2 dılım cavdar ıyıce kızarmıs
peynır
5 zeytın
yumurta

ara
antep 10-12 tane

ogle
odemıs kofte
cok az turp havuc salatası

ara
portakal 1 adet

aksam
sahanda yumurta
peynır

2,5-3 lt su

kızlar pazar gunu okadar cok yemıstımkı mısafırlıge gıttık kahvaltıya envayı cesıt yapmıs yedımde yedım dun tartılmaya korkmustum hatta bugun bı tartıldım kılomda en ufak bır artıs olmamıs cokkk sevındım yaaaaaa hala 69,900 kılodayım efemmmmmm

ama laf aramızda sıkıldım 65 nasıl merak edıyorum en kısa zamanda dıyete donuyorummm

Günaydın kızlar az yemeye devam ediyorum bakalım yarın tartılacagım 79,50 kıloydum bır hafta once ama spor yapamıyorum ben ıs ev derken dunku menum

sabah bır dılım kek kahve
ara ogun bır bıskuvı
ogle 2 kasık pırınc pılavı ıkı kasık kuru fasulye
ara mandalın
aksam balık salata 1 dılım ekmek
ara mandalın ayva ve bırazcık kavrulmus fındık

1,5 lt su bırde

Teşekkürler canım benim..

Evet bi gelwn birdaha geşmiyor arzu desen kaç gündür girmedi olmuyır ama böyle (yani öteki sayfayı görmedim belki bugün yazmıştır aa olsun kaç gündür yok işte) yeni gelenler kendini bi tanııyor sonra prtalkktan yok oluyor bj me perhiz bu ne lahana turşusu...

Canım moralini bozma ama bu menü olmamış sabahları tam bir kahvaltı yapmalıyız... Ara öğünlerde bisküvi felan olmaz fındık fıstık badem ceviz yoğurt süt olura hem sni daha tok tutar hemde metobolizman daha iyi çalışır...
Baklagillerden bir süre uzak durmalısın özelliklede pilavdan (ben kaç ay pilav yememiştim) çok fazla karbonlu bu gıdalar neyse canın istedi diyelim öğle öğünleinde sadece 2 kaşık yeme hakkın var ama pilav ve makarna yok...
Akşam ekmek hariç balık süper olmuş yanındada bol salata oh miss ama ekeği sadece sabah öğünlerinde yiyoruz anlaştıkmı.. Birde gün boyu 2.5-3 litre su içmelisin daha rahat kilo verdiğini göreceksin...
Beslenme listemiz var ona bi bak oldumu yüklemeye çalışıcam şimdi...

diet listemiz....

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

Son düzenleme:

evet canım durum bole oluncada kımse menude paylasmıyor motıvasyonda olmuyor eskıden ne guzeldı demı

bu arada sanırım dıyetı bırakıp kılo alınca tekrar baslamak zor oluyor arzu bı turlu tam baslayamadı buraya daha sık gelebılse aslında motıvesı tam olcak ama ıs guc gelemıyor sanırımkı :26: bende allahtan dengelemeyı bılıyorum ılknurum ya o kadar kıloyı vermek hıc kolay olmadı bıdaha asla almak ıstemem

evet canım durum bole oluncada kımse menude paylasmıyor motıvasyonda olmuyor eskıden ne guzeldı demı

Aynen canım ya.. kaçamak yapmak istediğimde hemen buraya giriyordjm yazılılanları okuyup vazgeçiyordum yazıyordum birbirimizi motive ediyorduk ama şimdi kimse gelmiyor bu iş tek başına olan birşey değil...

merhaba arzucum nasılsın..
çok yoğunum cnm şükür iyiyim ama sen nasılsın
saqol cnm inşallahh..
bana uyar biliyosun bitanem
canım ben giremiyorum diye kimse gelip yazmıyor bu aralar siteye girişlerim zorlaştı pcler serviste tek laptopla idare ediyoruz işyerinde...1-2 güne düzelicek inşallahh...
ben burakardan kopamma canım bazen sık gelemesemde evim gibi burası bnm...diyetede bugün itibariyle start verdim inşallah önüme engelelr çıkmaz...üzülüyorum öbür türlü...

canım evde olsan 7/24 burdayım biliyosunuz ama işyeri olunca sorun oluyor..birde pc sıkıntısı başlası...neyse bugün çözülür inşallahh...

kızlar merhabalarrr
annemler bizdeler kuzenim askere gidiyor işler yoqun pcler serviste inanın tıkandım bende....biran önce kilo vermem lazım inşallah bu sefer olucak...saqdan soldan kilo aldın lafları çoqalmaya başladı....susturmak lazım

İş güç bi düzene girene kadar böyle olacak arzu herhalde arada gene kaçaak yapıyordu şimdi akşamlarıda gelmiyor....

Canım sen aklına bile getirme böyle şeyleri geri almıcaksın artık neyi nasıl yapıcanı biliyorsun bebeğim..

AYNEN bebek kapat sunların agızlarını artıkkkkkkkkkkkkkkk

evet ılknurum ya en buyuk korkum o o yuzdende cok cok dıkkat edıyorum :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…