kızlar bugünki menüm
Sabah
Minicik beyaz ekmekle kaşarlı tost
1 yumurta
3 zeytin
2 bardak yeşilçay
Ara 1 kase yoğurt
Akşam
K-flakes
Gün boyu
2.5 litre su
1 bardak kiraz saplı form çay
Akşam öğünümü 4.30 da yemiştim bıraz midem kazındı 8 gibide tarçınlı süt içtim...
kızar bugün 1 sayfayı bile dolduramamışız arzu nerdesin buralar iyice boş kaşldı eskiden ne güzel kalabalıktı topiğimiz şimdi ızsız kimse yok eski günlerimizi özledim yahuu şöyşe bi kalabalıklaşsak bir kaç saat girmedimizde sayfalar dolu dolu olsa dahada bir motive olsal ne güzel olurdu...
ılknurum bebegım donusun harıka olmus menune bayıldımmm
sana katılıyorum ılknurcum artık kımse yokyanı ınan gene motıvasyon olsun dıye baslıcam gene kılo vermeye kımse gelmıo artık buraya
Günaydın kızlar az yemeye devam ediyorum bakalım yarın tartılacagım 79,50 kıloydum bır hafta once ama spor yapamıyorum ben ıs ev derken dunku menum
sabah bır dılım kek kahve
ara ogun bır bıskuvı
ogle 2 kasık pırınc pılavı ıkı kasık kuru fasulye
ara mandalın
aksam balık salata 1 dılım ekmek
ara mandalın ayva ve bırazcık kavrulmus fındık
1,5 lt su bırde
Teşekkürler canım benim..
Evet bi gelwn birdaha geşmiyor arzu desen kaç gündür girmedi olmuyır ama böyle (yani öteki sayfayı görmedim belki bugün yazmıştır aa olsun kaç gündür yok işte) yeni gelenler kendini bi tanııyor sonra prtalkktan yok oluyor bj me perhiz bu ne lahana turşusu...
evet canım durum bole oluncada kımse menude paylasmıyor motıvasyonda olmuyor eskıden ne guzeldı demı
çok yoğunum cnm şükür iyiyim ama sen nasılsınmerhaba arzucum nasılsın..
saqol cnm inşallahh..nasılsınız canlarımm
Arzu ablacım cok geçmiş olsun bu arada iddayı kazanırsın inş
Çigdemcim üzülme canım
benimde diyetm güzel gidiyor paylaşım yapamıyorum ama kaçamak falan yapmak yok zaten bnm için
birde 20lik dşim cıkıyor yine suratım şişti bogazım düştü bu yıl bu dişler beni mahvetti
kızlar aklıma gelmişken bu kuru keçi boynuzu ara ögün olarak yenir mi? karbonu kalorisi falan varmı cok merak ediyorum ?:26:
bana uyar biliyosun bitanemyavrum bazen denk gelıoruz ben bısıler yazarken sen cıkmıs oluosun.dogru duzgun saatlerce kalkı sohbet edek bebek
gunaydın kızlar sevgılı cıtırlarrr
cıslarla dolu bı hafta sonundan sonra bugun toparlama gunundeyım ıkı gunde toplarım ınsallahhhh
canım ben giremiyorum diye kimse gelip yazmıyor bu aralar siteye girişlerim zorlaştı pcler serviste tek laptopla idare ediyoruz işyerinde...1-2 güne düzelicek inşallahh...kızar bugün 1 sayfayı bile dolduramamışız arzu nerdesin buralar iyice boş kaşldı eskiden ne güzel kalabalıktı topiğimiz şimdi ızsız kimse yok eski günlerimizi özledim yahuu şöyşe bi kalabalıklaşsak bir kaç saat girmedimizde sayfalar dolu dolu olsa dahada bir motive olsal ne güzel olurdu...
ben burakardan kopamma canım bazen sık gelemesemde evim gibi burası bnm...diyetede bugün itibariyle start verdim inşallah önüme engelelr çıkmaz...üzülüyorum öbür türlü...HERKEZE gunyadınnnn aloooo arzu hanım ugramaz oldunuz artık buralara kızıyorum artık amadıyet falanda yok sanırım demı artık
dunku menum
sabah
2 dılım cavdar ıyıce kızarmıs
peynır
5 zeytın
yumurta
ara
antep 10-12 tane
ogle
odemıs kofte
cok az turp havuc salatası
ara
portakal 1 adet
aksam
sahanda yumurta
peynır
2,5-3 lt su
kızlar pazar gunu okadar cok yemıstımkı mısafırlıge gıttık kahvaltıya envayı cesıt yapmıs yedımde yedım dun tartılmaya korkmustum hatta bugun bı tartıldım kılomda en ufak bır artıs olmamıs cokkk sevındım yaaaaaahala 69,900 kılodayım efemmmmmm
ama laf aramızda sıkıldım 65 nasıl merak edıyorum en kısa zamanda dıyete donuyorummm
Teşekkürler canım benim..
Evet bi gelwn birdaha geşmiyor arzu desen kaç gündür girmedi olmuyır ama böyle (yani öteki sayfayı görmedim belki bugün yazmıştır aa olsun kaç gündür yok işte) yeni gelenler kendini bi tanııyor sonra prtalkktan yok oluyor bj me perhiz bu ne lahana turşusu...
bu arada sanırım dıyetı bırakıp kılo alınca tekrar baslamak zor oluyor arzu bı turlu tam baslayamadıburaya daha sık gelebılse aslında motıvesı tam olcak ama ıs guc gelemıyor sanırımkı :26: bende allahtan dengelemeyı bılıyorum ılknurum ya o kadar kıloyı vermek hıc kolay olmadı bıdaha asla almak ıstemem
kızlar merhabalarrr
annemler bizdeler kuzenim askere gidiyor işler yoqun pcler serviste inanın tıkandım bende....biran önce kilo vermem lazım inşallah bu sefer olucak...saqdan soldan kilo aldın lafları çoqalmaya başladı....susturmak lazım
İş güç bi düzene girene kadar böyle olacak arzu herhalde arada gene kaçaak yapıyordu şimdi akşamlarıda gelmiyor....
Canım sen aklına bile getirme böyle şeyleri geri almıcaksın artık neyi nasıl yapıcanı biliyorsun bebeğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?