- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
kızlar merhabalarrr
annemler bizdeler kuzenim askere gidiyor işler yoqun pcler serviste inanın tıkandım bende....biran önce kilo vermem lazım inşallah bu sefer olucak...saqdan soldan kilo aldın lafları çoqalmaya başladı....susturmak lazım
inşallah canım ben inanıyorum bu bitmek tükenmek bilmeyen azim bende oldukça herşey vız gelir...gerçekten istemem yeterli...aklıma koyduqumu yaparım...ve artık herşeyi silidm yepyeni bir sayfa açtım...bu hal bana yakışmıyor bu ben deqilim...dönüşüm ve deqişim başladı... herşeye sil baştan :119:AYNEN bebek kapat sunların agızlarını artıkkkkkkkkkkkkkkk
evet ılknurum ya en buyuk korkum o o yuzdende cok cok dıkkat edıyorum :18::18::18::18::18:
Hoşgeldin canım iyi olduğuna sevindim... Babanıb ameliyatı nasıl geçti... İnşallah biran önce gelir pc leriniz özlüyoruz kimsede gelmiypr geşen kaçıyor bu ara arzuuu
inşallah canım ben inanıyorum bu bitmek tükenmek bilmeyen azim bende oldukça herşey vız gelir...gerçekten istemem yeterli...aklıma koyduqumu yaparım...ve artık herşeyi silidm yepyeni bir sayfa açtım...bu hal bana yakışmıyor bu ben deqilim...dönüşüm ve deqişim başladı... herşeye sil baştan :119:
babam iyi cnm yarında diqer gözünden olucak dualarınızı esirgemeyin tatlım...
bu arada gelene tabiki kapımız açık ama bnm için topik az olmuş çok olmuş önemli deqil gerçek dostlar burda olsun gerisi teferruat canım
AYNEN bebek kapat sunların agızlarını artıkkkkkkkkkkkkkkk
evet ılknurum ya en buyuk korkum o o yuzdende cok cok dıkkat edıyorum :18::18::18::18::18:
Rabbim tez şifasını versin canım ellerinden öpüyorum...
Aynen canım sana katılıyorum neyse artık sende başladın ya daha kim tutar bizi kankaaaaa...
inşallah canım ben inanıyorum bu bitmek tükenmek bilmeyen azim bende oldukça herşey vız gelir...gerçekten istemem yeterli...aklıma koyduqumu yaparım...ve artık herşeyi silidm yepyeni bir sayfa açtım...bu hal bana yakışmıyor bu ben deqilim...dönüşüm ve deqişim başladı... herşeye sil baştan :119:
hadı kankal goreyım senısenı beklemekten bı hal oldum ama agac oldum kok saldım hadı ama
Canım moralini bozma ama bu menü olmamış sabahları tam bir kahvaltı yapmalıyız... Ara öğünlerde bisküvi felan olmaz fındık fıstık badem ceviz yoğurt süt olura hem sni daha tok tutar hemde metobolizman daha iyi çalışır...
Baklagillerden bir süre uzak durmalısın özelliklede pilavdan (ben kaç ay pilav yememiştim) çok fazla karbonlu bu gıdalar neyse canın istedi diyelim öğle öğünleinde sadece 2 kaşık yeme hakkın var ama pilav ve makarna yok...
Akşam ekmek hariç balık süper olmuş yanındada bol salata oh miss ama ekeği sadece sabah öğünlerinde yiyoruz anlaştıkmı.. Birde gün boyu 2.5-3 litre su içmelisin daha rahat kilo verdiğini göreceksin...
Beslenme listemiz var ona bi bak oldumu yüklemeye çalışıcam şimdi...
ben menu yapamıyorum ama problem orda calısıyorum sabah 6,20 de kalkıyorum saat 8 de ıse gelıyorum kahvaltı yapamıyorum ısyerınde ancak, oglende ne cıkarsa aksamda saat 19 gıbı evde oluyorum yemek yapsam sofraya oturmak 20 buluyor . herzamnda bırsey hazırlayamıyorum ha bırde haftanın bırkac gunude kayın valıdeye gıdıyoruz off .. bende az yemeye basladım dıyet oncesı az yıyeyım dıyorum zaten dıyet deyınce acıkmaya başlıyorum :) nasıl yapacagımı bende kestıremedım
merhaba kk ne yeni üye oldum ben de kilolardan dertliyim yıllardır hep diet ilaç kullanma sporla gidermeye çalıştım ama olmadı hiçbirşeyin etkisi olmadı iki haftadır diyetteyim aynen sizin yaptığınız gibi bir diyet listem var nette dietle ilgili çok fazla araştırma yaptığım içn kendime en uygun diet programı hazırladım spor yapıyorum. sabah 6 da kalkıyorum okula gidene kdr 50 mekik çekiyorum limonlu su içiyorum tatlıyı hamur işini hiç sevmem yememde bitki çayı tüketiyorum ve çok seviyorum.1.65 boyunda 75 kilo ve 25 yaşındayım artık kendimi zayıf görmek istiyorum temmuzda düğünüm var şimdiden çok stresliyim o gelinliğin içine zayıf olarak girmek istiyorum.bir bakıma yaptığım diyette motivason bulmak için üye oldum umarım sizlerden aldığım motivasyonla bu kiloların üstesinden gelirim.
bu arada sanırım dıyetı bırakıp kılo alınca tekrar baslamak zor oluyor arzu bı turlu tam baslayamadıburaya daha sık gelebılse aslında motıvesı tam olcak ama ıs guc gelemıyor sanırımkı :26: bende allahtan dengelemeyı bılıyorum ılknurum ya o kadar kıloyı vermek hıc kolay olmadı bıdaha asla almak ıstemem
Öncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldumher neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)
- Mutlaka ama mutlaka lahana suyu için
- BİM de satılan form çaylarında için 2 fincan
- Her şeyin lightını yiyin özellikle peynir olmakla birlikte süt, yoğurt vs..
- İp atlayın dakika da 80-100 olmak şartıyla
- Ve kesinlikle kalori hesabı yapın 1200 ü geçmeyin ( ama ben 600 ü bile bulmamışımdır. benimki bildiğiniz ölüm diyetiydi. Bunu kesinlikle denemeyin. unutmayın en az 1000 e inin
Canım evde kendine iki dilim arası bişeyler yapabilirsin iş yerinde yersin sabah veya evden çıkmadan bitki çayıyla birlikte yiyebilirain 10 dk bunun için ayır bak melekte çalışan bir bayan ondan tüyolar alabilirsin sbh akşam ne yapabikirsin felan diye sana yardıöcı olur meleğim...
Akşamları kayınvalidene gittiniz zamanlarda (bu arada akşamları teı çeşit besleniyoruz ) en hafif hangi yemekse onu seç yanın salata veya yoğurt ye... Birde aklından diet mantığın çıkar biz sağlıklı besleniyoruz okiş...
merhaba melek uzun zamandır 1 ay sanırım oldu buralara gelmeyeli.buradan öğrendiğim taktiklerle kilo almadım ama vermedimde korudum yani ama şimdi tekrar başlamak istiyorum arzudan ve senden çok güzel şeyler öğrendim hamur işine doydum kaç aydır ama bi şekilde korudum şimdi 66 k,loyum hedefim 60 olmak.kışın daha güzel kilo veriliyo bence tekrar aranızdayım.yediklerimi yazıcam bundan sonra daha güzel oluyo.SEN NASILSIN NASIL GİDİYO eski sayfaları henüz okuyamadım kaç k,lodasın .senin azmine hayranım
artık eskisi gibi bende diyetime dönmek istiyorum biraz ara vermiştim ama almadım en azından korudum kilomu şimdi hedefim 60 kilo olmak şuanda 66 kiloyum onun sebebi de malüm misafirlikler.aslında 65 im de 1 kilodan bişey olmaz.pilates kursu açıldı burda haftanın 3 günü spora başlıyorum güzel plour insallah buradan çokşey öğrendim ben arzu sağolsun bende emeği çokkkkkkkkk
hayırlı gecler kızlar yatmadan menü paylaşayım...
Sabah/öğlen
2 dilim tam buğday ekmeği (kemdim yaptım süper oldu)
Köfte
2 zeytin
Krempeynir
Yarım domates
Ara
1 kase yoğurt
Akşam
K-flakes
Gün boyu
3 litre su 1 kupa yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?