Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

cok sagol cnm süpersın cok haklısın böyle devam artık :)

sen kendini hangi kiloda sağlıklı ve güzel hissedersen, onda kal canım, başkaları konuşur öyle..

o zamana kadar iradeli olursan ve düzenli bir beslenmeyle, sporla ve bol su ile ilerlersen, gelinliğinin içinde çıtır olmaman için hiçbir sebep yok

burada her gün menülerini paylaş, her gün gel buraya motive oluyor insan

Maşallah ablacım

Buraya gelmeyince gerçekten irade ve motivasyon falan kalmıyor. Yeni yıla ikinci hedefime az kala girmek istiyordum nerdee, vereceğime alıyorum. Bıktım bu iradesizliğimden de artık. Kendimden nefret ettiriyor bu iradesizlik. Böyle bir eve kapatsınlar beni 2 ay sağlıklı besleneyim orada cısslar olmasın, hiç dışarı çıkmayayım. Eski iradeli halimi özlüyorum, Kurban Bayramı'ndan beri doğru düzgün toparlayamadım. Kaldım 58lerde.. Şimdi de regl öncesi dönemdeyim, tahmin ettiğiniz gibi tatlı krizlerim.. tarçınlı süt de kesmiyor beni

Son düzenleme:

Benide kesmiyor tarçınlı süt nerde bütün bitki çaylarının içine tarçın çubuğu atmak istiyorum ginede banamısın demiyor çikolata aşkıyla yanıp tutuşuyorum ama 1 tanee yiyince devamını geleceğini bilidğim için yemiyorum ve iştahımm çook açıldı karnım doymuyor phh çook kötü

TEşekkür ederim bebeğim...

Muhteşemsin

Canım kendini bu kadar sıkma relax ol bıraz tamam bir iki gün bozmuş oabilirsin ama devam etmelisin iki gün bozdun diye bırakamazsın hemen toparlan ve devam et lütfen olurmu menülerinide her akşam burada görmek istiyorum anlaştıkmı... Canın çikolata istiyorsa bitter çikolata ye ama bir kereye mahsus başka yeek yok...
Bak ben regil dönemim gelesine rağmen artıö başlaalıyım dedim ve başladım şişkinliğim var ama olsun regilim geçtikten sonra birden farkı görücem... Regil dönemimizdede olsak kendimize hakim olmalıyız neden şu 2-3 haftayı değerlendirip yeni yıla 2-3 kilo ekside girmiyoruz değilmi...

Canım sen zaten koruma devresinde değilmisin canın istediği birşey varsa ye ertesi gün dengelersin aynı kiloda kalırsın kendine bu kadar eziyet etme bak melek gibi yap birgün istediğini yiyor ertesi günde dengeliyor kilo alazsın yeterki eski yeme düzenine geçme...

aynen cıgdemcım bak bu taktık super bıgunu serbest gun ılan et ıstedıgını ye ıc ama ertesı gunu dıyetıne devam et kesınlıkle kılo almıyorsun alsanda 300-500 gr bır ıkı gunde ucup gıdıo

Canım benim sağol evet koruma evresindeyim ama Pazar günü dışında saçma gelebilir ama fazladan bir şey yersem vicdan azabı çekiyorum,ya kaptırıp giderim diye korkuyorum ama çekmecemi bir açtım baktım 3 adet madelen çikolata kardeşimim nişanından kalma arakadaşalrıma getrmiştim onu yedim :))) iim şu an madlen bitter lerin kalorisi okadar yüksekte değilmiş tanesi 15 kalori nasıl öle anlamadım küçük bir kare çikolatanın karesi fazlayken bunların düşük olma nedenini anlamadım :)))

bakalım biraz düzeltebilirsem kendimi vicdan azabı gibi bende öle yapabilirm:)) canın çektiği zaman geneld eöle yapıyorsun demi ne zamanları yapıyorsun ne kadar fazla yiyorsunki mesala Pazar günleri ben kavhaltı falan bütün şarküterilerde yerim simit hastası birisi olarak simit alrım sen bir gündemi yoksa haftada kaç defa ywapıyorsun asdlında koruma olarak ne yapıyorsun nekadar yiyiorsun Ben bazen kendimi daha diyet pskolojisi ne göre devam ettiğimi düşünüyorum kurtulamadım bu pskolojiden

Canım afiyet olsun bitter olduğu için besin değerleri daha düşük olabilir...
Canım öncelikle yediğim zaman arkası gelecek diye düşünmekten vazgeç sürekli bu lafları beğnine yerleştirme aklında sadece sağlıklı beslenme birgün bişey yersen sana hemen kilo aldırmaz bazen çikolata yeriz veya başka bişey ama ertesi gün tartıda 500-600 gr. Fazla çıkarız bu kilo değildir bana göre sadece yediğin şey ödem yapmıştır.. Bence birşeyi sürekli yersen abartırsan eski düzene geri dönersen kilo alırsın yağdan..
Bu nedenle verdiklerimi geri alırım diye korkma aklından geçirme oldumu geri almıcaksın..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim :))

Sabah
1,5 dilim denge light ekmek
Beyaz Peynir
1 adet Karper Peynir
Haşlanmış Yumurta
Yarım Sivri Biber

Ara
10 adet beyaz leblebi

Öğlen
1 Adet İslim Kepabı
Salata

Ara
3 adet Madlen Çikolata
Türk Kavhesi
1 avuç Beyaz Leblebi

Akşam
Mantarlı Et Sote
Salata

Ara
Light Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Sade Soda
Belki meyve bilmiyorum aradayım

Arkadaşlar Beyaz leblebinin Kalorisini baktım 1 avuçuna 20 Kalori çook az Öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…