Canım evde kendine iki dilim arası bişeyler yapabilirsin iş yerinde yersin sabah veya evden çıkmadan bitki çayıyla birlikte yiyebilirain 10 dk bunun için ayır bak melekte çalışan bir bayan ondan tüyolar alabilirsin sbh akşam ne yapabikirsin felan diye sana yardıöcı olur meleğim...
Akşamları kayınvalidene gittiniz zamanlarda (bu arada akşamları teı çeşit besleniyoruz ) en hafif hangi yemekse onu seç yanın salata veya yoğurt ye... Birde aklından diet mantığın çıkar biz sağlıklı besleniyoruz okiş...
Cumartesi Günü amcam lara gittiğimizde sanki yengem bana kilo aldırmak için uğraşıyordu. Ne kadar tabağıma az koy desemde her şeyden tepeleme koydu aşure yi saymıyorum. Bu süreler bizim akrabalardaki ve etrafımdakilerdeki gündem konusu benim ne kadar çok zayıf oluşum önüme gelen cumartesi günnkü yengemin annesi bnm herkes 2-3 kilo olsun al çook zayıfsın demesi ara sıra 2-3 kilo alsamda kurtulsam mı çenelerinden :))
merhaba kk ne yeni üye oldum ben de kilolardan dertliyim yıllardır hep diet ilaç kullanma sporla gidermeye çalıştım ama olmadı hiçbirşeyin etkisi olmadı iki haftadır diyetteyim aynen sizin yaptığınız gibi bir diyet listem var nette dietle ilgili çok fazla araştırma yaptığım içn kendime en uygun diet programı hazırladım spor yapıyorum. sabah 6 da kalkıyorum okula gidene kdr 50 mekik çekiyorum limonlu su içiyorum tatlıyı hamur işini hiç sevmem yememde bitki çayı tüketiyorum ve çok seviyorum.1.65 boyunda 75 kilo ve 25 yaşındayım artık kendimi zayıf görmek istiyorum temmuzda düğünüm var şimdiden çok stresliyim o gelinliğin içine zayıf olarak girmek istiyorum.bir bakıma yaptığım diyette motivason bulmak için üye oldum umarım sizlerden aldığım motivasyonla bu kiloların üstesinden gelirim.
artık eskisi gibi bende diyetime dönmek istiyorum biraz ara vermiştim ama almadım en azından korudum kilomu şimdi hedefim 60 kilo olmak şuanda 66 kiloyum onun sebebi de malüm misafirlikler.aslında 65 im de 1 kilodan bişey olmaz.pilates kursu açıldı burda haftanın 3 günü spora başlıyorum güzel plour insallah buradan çokşey öğrendim ben arzu sağolsun bende emeği çokkkkkkkkk
gunaydın kızlarrrrrrrrrrr
dunku menum
sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta
ara
10-12 antep
ogle
kepek ekmeklı tostcanım ıstedı
1 bardak portakal suyu
ara
yok
aksam
1 kase mercımen
cok cok az tavuk doner
3 lt su
veeee 300 gr daha gıdıvermıssssssssssssssss
Buraya gelmeyince gerçekten irade ve motivasyon falan kalmıyor. Yeni yıla ikinci hedefime az kala girmek istiyordum nerdee, vereceğime alıyorum. Bıktım bu iradesizliğimden de artık. Kendimden nefret ettiriyor bu iradesizlik. Böyle bir eve kapatsınlar beni 2 ay sağlıklı besleneyim orada cısslar olmasın, hiç dışarı çıkmayayım. Eski iradeli halimi özlüyorum, Kurban Bayramı'ndan beri doğru düzgün toparlayamadım. Kaldım 58lerde.. Şimdi de regl öncesi dönemdeyim, tahmin ettiğiniz gibi tatlı krizlerim.. tarçınlı süt de kesmiyor beni
ılknurum canımmmevet tabıkı yardımcı olurum calısmak kesınlıkle bahane degılmıs ben bu dıyette bu basarıyı kazanınca anladım bende sabahları erken kalkıp kahvaltı asla yapamam dıyordum kesınlıkle bahaneymıs en saglıklı kahvaltı evde yapılan kahvaltıymıs bunu ogrendım ve kılo vermemde cokkk buyuk etken oldu
CANIMMMmm hosgeldın nerelerdesın sennnozledım yaaaaa
canım ben 69 lardayım 1 aydr falanda ara verdım kılomu koruyorumsu an dıyet yapmıyorum ama ole hergun hergun ye ye durumu yok mesela bıgun yememem gerekenlerı yıyorsam ertesı gunu hemen dengelıyorum bolelıkle dengeyı saglıyorum. lutfen bıdaha burdan ayrılma senı özluyoruz
hosgeldınnnnnnnnnnnnn
ılknurum bebem harıkasın gene
gunaydın kızlarrrrrrrrrrr
dunku menum
sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta
ara
10-12 antep
ogle
kepek ekmeklı tostcanım ıstedı
1 bardak portakal suyu
ara
yok
aksam
1 kase mercımen
cok cok az tavuk doner
3 lt su
veeee 300 gr daha gıdıvermıssssssssssssssss
Buraya gelmeyince gerçekten irade ve motivasyon falan kalmıyor. Yeni yıla ikinci hedefime az kala girmek istiyordum nerdee, vereceğime alıyorum. Bıktım bu iradesizliğimden de artık. Kendimden nefret ettiriyor bu iradesizlik. Böyle bir eve kapatsınlar beni 2 ay sağlıklı besleneyim orada cısslar olmasın, hiç dışarı çıkmayayım. Eski iradeli halimi özlüyorum, Kurban Bayramı'ndan beri doğru düzgün toparlayamadım. Kaldım 58lerde.. Şimdi de regl öncesi dönemdeyim, tahmin ettiğiniz gibi tatlı krizlerim.. tarçınlı süt de kesmiyor beni
Benide kesmiyor tarçınlı süt nerde bütün bitki çaylarının içine tarçın çubuğu atmak istiyorum ginede banamısın demiyor çikolata aşkıyla yanıp tutuşuyorum ama 1 tanee yiyince devamını geleceğini bilidğim için yemiyorum ve iştahımm çook açıldı karnım doymuyor phh çook kötü
ILKNURUM yavru kusummm hosgeldın nasılsınnnn
Canım sen zaten koruma devresinde değilmisin canın istediği birşey varsa ye ertesi gün dengelersin aynı kiloda kalırsın kendine bu kadar eziyet etme bak melek gibi yap birgün istediğini yiyor ertesi günde dengeliyor kilo alazsın yeterki eski yeme düzenine geçme...
Hoşgördüm canım iyim keyifler keko.. Sen nasılsın bebeğim...
aynı be yavruş ıse gıt gel aynen devam
Kolay gelsin canımcım..
sagol bebem. arzu gene arazı durumlarında ıs hayatına gırdı gırelı arakı bulasın
Canım sen zaten koruma devresinde değilmisin canın istediği birşey varsa ye ertesi gün dengelersin aynı kiloda kalırsın kendine bu kadar eziyet etme bak melek gibi yap birgün istediğini yiyor ertesi günde dengeliyor kilo alazsın yeterki eski yeme düzenine geçme...
aynen cıgdemcım bak bu taktık super bıgunu serbest gun ılan et ıstedıgını ye ıc ama ertesı gunu dıyetıne devam et kesınlıkle kılo almıyorsun alsanda 300-500 gr bır ıkı gunde ucup gıdıo
Canım benim sağol evet koruma evresindeyim ama Pazar günü dışında saçma gelebilir ama fazladan bir şey yersem vicdan azabı çekiyorum,ya kaptırıp giderim diye korkuyorum ama çekmecemi bir açtım baktım 3 adet madelen çikolata kardeşimim nişanından kalma arakadaşalrıma getrmiştim onu yedim :))) iim şu an madlen bitter lerin kalorisi okadar yüksekte değilmiş tanesi 15 kalori nasıl öle anlamadım küçük bir kare çikolatanın karesi fazlayken bunların düşük olma nedenini anlamadım :)))
Canım afiyet olsun bitter olduğu için besin değerleri daha düşük olabilir...
Canım öncelikle yediğim zaman arkası gelecek diye düşünmekten vazgeç sürekli bu lafları beğnine yerleştirme aklında sadece sağlıklı beslenme birgün bişey yersen sana hemen kilo aldırmaz bazen çikolata yeriz veya başka bişey ama ertesi gün tartıda 500-600 gr. Fazla çıkarız bu kilo değildir bana göre sadece yediğin şey ödem yapmıştır.. Bence birşeyi sürekli yersen abartırsan eski düzene geri dönersen kilo alırsın yağdan..
Bu nedenle verdiklerimi geri alırım diye korkma aklından geçirme oldumu geri almıcaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?