- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Hoşgeldin aramıza menülerini hergün paylaş bizimle oldumu kafana birşey takılırsa sor cevaplarız birde cuma günleri bildirim yapıyoruz....
Merak etme azaimle sabırla düğün tarihine kadar çıtır bir gelin olacaksın inşallah...
canım hoşgeldin aramızamerhaba kk ne yeni üye oldum ben de kilolardan dertliyim yıllardır hep diet ilaç kullanma sporla gidermeye çalıştım ama olmadı hiçbirşeyin etkisi olmadı iki haftadır diyetteyim aynen sizin yaptığınız gibi bir diyet listem var nette dietle ilgili çok fazla araştırma yaptığım içn kendime en uygun diet programı hazırladım spor yapıyorum. sabah 6 da kalkıyorum okula gidene kdr 50 mekik çekiyorum limonlu su içiyorum tatlıyı hamur işini hiç sevmem yememde bitki çayı tüketiyorum ve çok seviyorum.1.65 boyunda 75 kilo ve 25 yaşındayım artık kendimi zayıf görmek istiyorum temmuzda düğünüm var şimdiden çok stresliyim o gelinliğin içine zayıf olarak girmek istiyorum.bir bakıma yaptığım diyette motivason bulmak için üye oldum umarım sizlerden aldığım motivasyonla bu kiloların üstesinden gelirim.
canım bnm özeldende söyledim seni aramızda görmekten son derece mutluyuz kaybolma bidaha biyereartık eskisi gibi bende diyetime dönmek istiyorum biraz ara vermiştim ama almadım en azından korudum kilomu şimdi hedefim 60 kilo olmak şuanda 66 kiloyum onun sebebi de malüm misafirlikler.aslında 65 im de 1 kilodan bişey olmaz.pilates kursu açıldı burda haftanın 3 günü spora başlıyorum güzel plour insallah buradan çokşey öğrendim ben arzu sağolsun bende emeği çokkkkkkkkk
aldık bile hoşgeldin cnmÖncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldumher neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)
- Mutlaka ama mutlaka lahana suyu için
- BİM de satılan form çaylarında için 2 fincan
- Her şeyin lightını yiyin özellikle peynir olmakla birlikte süt, yoğurt vs..
- İp atlayın dakika da 80-100 olmak şartıyla
- Ve kesinlikle kalori hesabı yapın 1200 ü geçmeyin ( ama ben 600 ü bile bulmamışımdır. benimki bildiğiniz ölüm diyetiydi. Bunu kesinlikle denemeyin. unutmayın en az 1000 e inin
pc hala allak bullak cnm vee patron tepemdeydi hatta yetmiyor gibi bride canımı fena sıktı olmıcak sanırım ayrılıcam sonunda..sagol bebem. arzu gene arazı durumlarında ıs hayatına gırdı gırelı arakı bulasın
Aynen canım ama pcleri gelmemiştr büyük ihtimalle...
merhaba kızlarr
diyete başladım 2 gündür dikkat ediyorum kestane yicem diye akşam yemeqi yemiyorum....ölmek var dönmek yok Allahın izniyle...
işyerinde pc sıkıntısı yaşıyoruz birde patron :26::26:
evdeki pcyede virüs girmiş format attırıcam oqlumun oyunları ve sonuç
şu yazıyı yazana kadar akla karayı seçtim...
iyiyim benbeni merak etmeyin fırsatını bulduqum an burdayım biliyosunuz
bakalım biraz düzeltebilirsem kendimi vicdan azabı gibi bende öle yapabilirm:)) canın çektiği zaman geneld eöle yapıyorsun demi ne zamanları yapıyorsun ne kadar fazla yiyorsunki mesala Pazar günleri ben kavhaltı falan bütün şarküterilerde yerim simit hastası birisi olarak simit alrım sen bir gündemi yoksa haftada kaç defa ywapıyorsun asdlında koruma olarak ne yapıyorsun nekadar yiyiorsun Ben bazen kendimi daha diyet pskolojisi ne göre devam ettiğimi düşünüyorum kurtulamadım bu pskolojiden
inşallah halledecem kiloları yalnız 3 haftadır diyetteyim sabah bir dilim veya bir dilimin yarısı ekmek bir dilim peynir 3 zeytin 2 bardak çay içiorum öğlen ekmek yok salata veya yogurt aksam 4 kaşık yemek salata veya yoğurt yiyorum 5 ten sonra birşe yemiorum sadece su çay bitki çayı.günde 3 lt su içiyorum. ama bugün baktım bir gram bile vermemişim.üstüne üstlük her zamanki sorunum ve nerdeyse 4 gündür geçmeen kabızlık problemi.doktora gittim bugün bakalım yarın ne sonuç çıkacak sizlerden aldığım desteklerle vermesem bile devam etcem diyete...
canım hoşgeldin aramızaboolll iradeler cnm
canım bnm özeldende söyledim seni aramızda görmekten son derece mutluyuz kaybolma bidaha biyere
aldık bile hoşgeldin cnm
pc hala allak bullak cnm vee patron tepemdeydi hatta yetmiyor gibi bride canımı fena sıktı olmıcak sanırım ayrılıcam sonunda..
herşey öyle karışıkki ben öyle karman çormanımki anlatamam....bu böyle gitmez yapıcaz bişeyler..
günaydın hatunlar...
Dünki menümü paylaşayım ...
Sabah
2 ince dilim ev yapımı t. Buğday ekmeği
1 h. Yumurta
2 zeytin
Krempeynir
Yarım domates
1 minik sosis
Ara
Yoğurt
akşam
Pırasa yemeği
1 dilim tam buğday
Ekmek olmadı ama canım çok istemişti bayafa erkem yedim 4 geliyordu saat...
Güm içinde
3 litre su
2 form çay
ılknurum gene harıka bı menu aksamustu yedıgın 1 dılım ekmegı hıcc dert etme saat 4 te yemıssın bısıcık olmaz menulerınle harıka bı donus yaptın yarına super bır rakam gorecegıne emınım bebegımmmmmmmmmm
dunku menum
sabah ılık 2 bardak su
saat 7.00 kahvaltı peynır haslanmıs yumurta bır dılım ekmek (evde kahvaltılık yoktu ıdare ettım)
saat 10.00 ara 3 adet kayısı
saat 12.00 ara yesıl cay 3 adet grıserın
saat 14.00 ogle bır kepce corba pırasa 2 kasık makarna ekmek yok
16.00 ara 1 adet bıskuvı ve yesıl cay
18.00 elma
20.00 aksam bır kepce corba az pılav ve mantar yogurt 1 dılım ekmek
kızlar ben cok acıkıyorum tutamıyorum kendımımenum bıraz yogun
Hoşgeldin aramıza önceden başarmıisın şimdi gene başarıcaksın başla ve bırakma herşey bizim elimizde yeterki biz kadınlar isteyelim yapamıcamız başaramıcamız şey yokturbende 3 haneli rakamlara yaklaştım acilen zayıflamam lazım ne yapacam bilemiyorum daha önceden de 100 kilodan 75 kiloya kadar indim 5 sene içinde geri aldım şimdi tekrar aynı şeyleri yapmaya cesaret edemiyorum başarısız olmaktan korkuyorum stres yaptığım içinde gerginlikten sürekli canım tatlı çekiyo((
menümü yazıyorum bende
SABAH:
2 dilim kepekli ekmekten tost
5 6 zeytin
1 çeri domates
uyanınca bi tane mandalina:))alakasız oldu ama
çay tabiki şekersiz şekeri bırakalı 1 yıl olck nerdeyse
ara:
ayran
öğle:
1 tabak makarna(bidaha olmicak yemeğim yokdu mecbur kaldım)
ara:
1 portakal
1 bardak çay
akaşam:
2 tane tavuk baget ve yoğurt yada salata yicem
saat 19:00 da 1 saat pilatesli jimnastik
spordan sonra 20:00-21:00 arası meyve yada yoğurt yemeyi düşünüyorum geceler zun 17:00 den sonra sabaha çoooook var
evet nasıl makarna bidaha olmicak zaten aylar olmuştu makarnayı unutmuşum tadaını:)))))ne güzel ya fırsat buldukça yazıcam yoksa olmuyo
Hoşgeldin canım menün iyi bişey sorcam geçmi yatıyorsun??
gece 11 de yatıyorum ama akşam yemeğini 5 te faşan yiyorum neden sordun canım ????spordan sonra yediğim meyveden dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?